سلام به همگی.
Ecmor یکی از نویسندگان ریویو در موبایل-ریویو امروز گقته که این گوشی که حمید خان بهش اشاره کرده سیمبیان هستش و تحت سری Xperia معرفی میشه .
اما نوشته تاریخ ریلیز این گوشی به این زودی ها نیست و مثل X1 هستش حتی شاید بیشتر .
ملخصیم .
سلام به همگی.
Ecmor یکی از نویسندگان ریویو در موبایل-ریویو امروز گقته که این گوشی که حمید خان بهش اشاره کرده سیمبیان هستش و تحت سری Xperia معرفی میشه .
اما نوشته تاریخ ریلیز این گوشی به این زودی ها نیست و مثل X1 هستش حتی شاید بیشتر .
ملخصیم .
سیمبین یه 12 مگا حرفش بود که قرار نبود تو بارسلون نشون بدن شاید نظرش عوض شده ..گفته حالا نشون بدیم هفت هشت ده ماه بعد ریلیز میکنیم ... :دی
X1 refresh هم که گفته میاد ...وین موبایله حتما.
eldar چرت هم زیاد میگه این یارو هم که رفیقشه پس با هم فرقی ندارن:دی
خدا را چه دیدی شاید زد به سرشون و یک ماه دیگه گوشی دادن بیرون
C903 اولین گوشی جاوا با قابلیت TV out. این قابلیت از امسال به گوشی ها جاوای سونی اریکسون اضافه میشه مانند پارسال که wireless را اضافه کرد. هنوزم هیچ گوشی جاوایی وجود نداره که wireless و TV Out داشته باشه.
گفتم اینارو بزارم باشه ( با اینکه همشونو قبلا دیدیم)
C903:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
C901:
W395:
راستش من از c901 بیشتر از بقیشون خوشم اومد
W395 هم که واکمن 3 روشه یعنی این آخرین واکمن 3 یا واکمن 4 برا های انداست و ورژن 3 همچنان ادامه دارد
لایواشم بزار حمید :دی
پس الکی خوشت نمیاد ( با توجه به عکس بالا : دی)نقل قول:
راستش من از c901 بیشتر از بقیشون خوشم اومد
حمید اینها چرا لو رفتن؟میخواستن از بقه برندها کم نیارن؟
چیزی نموند که.
سلام به همگی .
دوستان چرا فکر میکنن سونی اریکسون در MWC گوشی خوب معرفی نمیکنه ؟
به نظر برندهائی که الان صداشون درنمیاد در MWC غوغا مکنن . نمونش نوکیا . مطمئن باشین حداقل 5 تا گوشی High End معرفی میکنه یا سونی اریکسون .
مخلصیم .
حالا ببین تو بارسلون چی کار می کنهنقل قول:
راستی حمید این X1 refresh ماجراش چیه؟ من عاشق X1 هستم ولی مانیتور 3 و اتورفرش نداشتنش تا حدودی تو ذوق می زنه منتظر بودم ورژن بعدیش بیاد تا کاملتر بشه ولی از اونطرف دلم نمیومد که بی خیال قیافه و استیل x1 بشم تازه مطمعنم که ورژن بعدیش کیبورد نداره و من دلم کیبورد میخواد
در کل دلم x1 می خواد حالا با این خبر تا حدودی امید وار شدم که یه x1 کاملتر و حتی قوی تر بیاد حالا تر یکم در اینمورد توضیح می دی (تغییراتش دوربین قویتر داره یا اتو رتیت؟ )
امیر راست میگه .. سونی اریکسون چند تا خوب داره که هنوز نشون نداده .. یعنی هر کی نشون بده اخراج ! :دی الکی که نیست امنیت بالاست.. بالخره شب بارسلون از همشون سر در میارید . نوکیام همینطور .. 8 شو که معرفی میکنه هیچ .. سه چهار تا تاچ اسکرینه خوب هم معرفی میکنه.
در مورد X1 refresh چیزی نمیدونم ..باید یه چیزی در حد ایکس وان باشه .. حالا سیستم عاملش یا win mobile ورژن جدیده (6.5 یا 7) .. یا آندرویید !
در هاله ای از ابهام..
چی میگی بابا :دی !!! خاب چیکار کنم !! با ایرانسل و اس ام اس که بهت کلی حال دادم :دی !!نقل قول:
این یکی رو نگاه کن. Adslش تمام شد کامپیوترشو کلا فروخت
یعنی واقعآ امیدوار باشیم !!! یعنی میشهههههههنقل قول:
امیر راست میگه .. سونی اریکسون چند تا خوب داره که هنوز نشون نداده .. یعنی هر کی نشون بده اخراج ! الکی که نیست امنیت بالاست.. بالخره شب بارسلون از همشون سر در میارید . نوکیام همینطور .. 8 شو که معرفی میکنه هیچ .. سه چهار تا تاچ اسکرینه خوب هم معرفی میکنه.
در مورد x1 refresh چیزی نمیدونم ..باید یه چیزی در حد ایکس وان باشه .. حالا سیستم عاملش یا win mobile ورژن جدیده (6.5 یا 7) .. یا آندرویید !
در هاله ای از ابهام..
من نمي دونستم C903 فلش زنون نداره! واقعا كه ! كوشي سري C !! پس اون گنده بالاش چراق ال ئي دي بود؟
بعله !!!
تابلو بود که نداره دیگه
جی پی اس هم فقط 903 داره
ولی فک کنم از نظر عکاسی 901 از همه بهتره
کلا فقط ظاهر جدید دارن.نه باطن.
من می گم گر صبر کنید سونی اریکسون زه گوشی بترکاند:31: ( نموردیم شاعرم شدیم):20:
بعید نیست که معرفیش کنن. حالا که واکمن 8مگاپیکسلی دادن بیرون خوب باید یه سایبرشات بهتر رو کنن. 90% احتمال میدم که تا q4 2009 اینی که میگی تو دستمون باشه!نقل قول:
سیمبین یه 12 مگا حرفش بود که قرار نبود تو بارسلون نشون بدن شاید نظرش عوض شده
بیا تو مجمع کچلا کارت دارمنقل قول:
چی میگی بابا !!! خاب چیکار کنم !! با ایرانسل و اس ام اس که بهت کلی حال دادم
غیب میگی ؟ :دینقل قول:
90% احتمال میدم که تا q4 2009 اینی که میگی تو دستمون باشه!
انشاءا......نقل قول:
یعنی واقعآ امیدوار باشیم !!! یعنی میشههههههه
تابلو ه که دو تا ال ای دیه !نقل قول:
پس اون گنده بالاش چراق ال ئي دي بود؟
حمید الان فرداس پس میشه 4 روز مونده.دی..
نقل قول:
جوابت به نقل از جی اس ام ارنا:
به نظر میرسد از این هفته رقابت تیمهای بازاریابی به شکل اشکار شروع شده است.سونی اریکسون مشخصا تصمیم گرفته است تا با معرفی کردن تعدادی از موبایل هایش در چند روز مانده به mwc 2009 از عملکرد lg و samsung پیروی کند.
اگه دیدی سلام مارو هم بهش برسون :31:معلوم نیست کجاست این روزها:41:
به موقعش میاد:دی
اولین بررسی فارسی 3 گوشی 903.901 و دبلیو 395 برای کسایی که انگلیسی قوی ندارن:
برای استفاده از لینک 2 تا اندرلاین(_) بین حروف "من و تو"باید برداشته بشهکد:http://www.mobile.man_va_too.com/1387/11/23/%D8%A7%D9%85%D8%B1%D9%88%D8%B2-10-%D8%A7%D9%85-%D9%81%D9%88%D8%B1%DB%8C%D9%87-%D9%88-%D9%85%D8%B9%D8%B1%D9%81%DB%8C-3-%DA%AF%D9%88%D8%B4%DB%8C-%D8%AC%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%D8%B3%D9%88%D9%86%DB%8C-%D8%A7/
شاد باشید
اون x1 refresh که صحبتش بود یه چیزی تو مایه های x1 هست با یه تغییراته جزئی , سیستم عاملش ویندوز موبایل هست..آندروید نیست.
نقل قول:
کیبورد حذف میشه آره ؟؟
مثل این که موشن سنسور هم بهش اضافه شده
کاش سونی اریکسون یه دوربین 8 یا حداقل 5 میزاشت روش ....
این عکسو جدیدا موبایل ریویو گزاشته و در مورد اکسسوریها صحبت کرده .. چیزی که به نظره من جالب بود اون گوشیه سیاهه رو میبینید رو میزه ؟ تمش ماله ساعت ایکس وانه .. ولی خودش ایکس وان نیست ! من فکر میکنم.
نکنه x1 rephresh اینه ؟
نمیدونم .. ولی به نظره من آره بدونه کیبورد هست و احتمالا موشن سنسو هم بهش اضافه میشه .. خداکنه دوربینش 5 باشه ...یه حرکتی باشه برا خودش!نقل قول:
کیبورد حذف میشه آره ؟؟
مثل این که موشن سنسور هم بهش اضافه شده
نه من کی بوررررررررررررررررررررررد می خوامنقل قول:
نه نه نه برش نداشته نه فقط با استفاده از فناوری قوی تر و به روز تونسته نازک ترش کنه آره آره همینه اون نیست:41::41::41:
ئه!! عكساي من چرا نمياد؟
نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که اول جایی که لینک عکسو میزاری بر میداری؟
:31: مگه بار اولمه عكس ميذارم؟ تا ظهر بود! اين سرور سايت semc شوت ميزنه!نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که اول جایی که لینک عکسو میزاری بر میداری؟
حميد عكس تو هم نمياد !! يعني من چيزي نمي بينم!نقل قول:
نکنه x1 rephresh اینه ؟
نقل قول:
نه اختیار دارید گفتم گفته باشم حالا عکسا چی هست
در ضمن عکسایه حمید و من میبینم احتمالا سرورت مشکل داره!
نقل قول:
حميد عكس تو هم نمياد !! يعني من چيزي نمي بينم!
خودمونیم ها .. چه خوشگل شده ! :دی شاید اون سیمبینه کیبورد داشته باشه ... حالا که هیچی معلوم نیست ..خدا رو چه دیدی شاید داشت .نقل قول:
نه فقط با استفاده از فناوری قوی تر و به روز تونسته نازک ترش کنه آره آره همینه اون نیست
آقا اومد :دي ... نه مثيكه عيب از همون semc بود! حالا همه ميبينن ديگه!نقل قول:
نه اختیار دارید گفتم گفته باشم حالا عکسا چی هست
در ضمن عکسایه حمید و من میبینم احتمالا سرورت مشکل داره!
باحاله ها !!!
خدا کنه بازم باشه !!
به نظر خوب میاد.کیبورد که مطمئنا نداره.
خوب کمر باریک هست.ببینیم چی در میاد.
Lcdش میخوره 3.2 باشه.و واید.
نقل قول:
حمید عکس تار نزار !!:31:
خدا کنه سونی خریت نکنه حداقل دورببن 5 بزاره واسش !!
هر چند که ازش بعیده !
این سیمبیه چیه جریانش ؟
این سونی اریکسون چرا هیکارو رو سیمبین نزد ؟
چی از سامسونگ کم داره که سامسونگ مثل پشگل ((کپی رایت حمید !:31:) سیمبین میزنه بیرون
تاچ و غیر تاچ و....
تازه زمانی سونی اریکسون سیمبین میزد که اصل سامسونگ گوشی سیمبین نداشت !
اين بيشتر شبيه تقويم 1388 ه
هان ببخشيد اينو گفتم!
جیگر جان اگه دورینش ارتقا پیدا کنه که دیگه اسمش رفرش X1 نیست:46:.رفرش تو مسائل جزئی هستنقل قول:
اگه سیستم عامل یا دوربین عوض شن خوب اسمش هم میشه x2 یا x3 یا....
---------
ایش ساعت 3 شد این اپدیت وین ما تموم نشد.برم قسمت 61 ام جومونگ رو نگاه کنم.....:دی
خب به نظر من اگه کی بورد داشت خیلی باحالتر می شد اصلا بزار بیاد شاید کی بوردم داشت از این عکس تار چیز زیادی نمی شه فهمید