همدانم آزمونش تهران برگزار میشه....نقل قول:
موفق باشین..
Printable View
همدانم آزمونش تهران برگزار میشه....نقل قول:
موفق باشین..
اطلاعیه این مطلب توی سایت سنجش هست که به طور مثلا کاملی در مورد همه چیز توضیح داده.نقل قول:
همه کسانی که ازمون عملی دارن با قدرت و اعتماد به نفس کامل برن و شرکت کنند.دیگه الان کسی نباید به فکر شانس قبولی باشه.به نظر من اوناایی قبول میشن که از همین الان خودشون به این باور برسن که قبول میشن.دیگه باقی مسایل مهم نیست. برید وشرکت کنید کنید که دنیا منتظر هنرمندان نسل جوان ایران هست.
بالاخره یه همشهری یافتیم . راستی دیگه از قم کسی اینجا نیست؟
سلام.
از بچه ها کسی هست که ازمون نمایش یا کارگردانی یا طراحی صحنه داشته باشه؟ از اقایون؟
آزمون عملی مجسمه سازی رفتم قبلش گفتند کلی لوازم مجسمه سازی ببریم منم یه هفته دنبال وسایل ازین ور تهران به اونور بودم قبلشم کلاس مجسمه سازی رفتم کلی هزینه آخرش آزمون امسال لطف کردند فقط طراحی آزمون بود نمیشد میگفتند که لا اقل وقتی که رو کلاس مجسمه گذاشتمو رو طراحی میذاشتم ؟واقعا که.....حالا شمام اگه رفتین سر یه آزمون با این اتفاقا روبرو شدین تعجب نکنین!
دوستان امسال کی کنکور هنر داره؟؟ لطفا بگید همو کمک کنیم
شما هر سوالی داری بپرس یچه های این تاپیک همه در خدمت شما هستن.امسال یا سال قبلی فرقی نداره.کسانی که کنکور هنر رو جدی شرکت میکنن با بقیه افراد جامعه تفاوت دارن(البته قصدم توهین به بقیه نیست ولی فرق میکنن دیگه) پس باید به هم مسیرهاشون کمک کنن.نقل قول:
lممنون از شمانقل قول:
میخوام بدونم چرا همیشه وقت کم میارم و احساس میکنم نمیتونم خودمو برسونم جلو
مثلا ترسیم فنی رو اصلا نخوندم تا حالا و همچنین موسیقی رو چون رشته ی من تجربی بوده و هیچیشو نمیفهمم :(
رشته هنر مثل ریاضی و تجربی نیست. من خودم رشته ام ریاضیه و رتبم هم تو گروه ریاضی بد نشد ولی هنر رو ترجیح دادم.توی هنر باید با دلت درس بخونی .من برای کنکور هنر 55 روز بیشتر نخوندم.البته چون موسیقی و تئاتر کار میکنم خیلی جلو افتادم. موسیقی رو حتما بخون چون یه تست موسیقی توی کنکور خیلی جابجات میکنه.سعی کن یکیو که موسیقی کار میکنه و به تئوری موسیقی اشراف داره رو پیدا کنی تا بهت کمک کنه.اینطوری پیشرفتت خیلی متفاوته تا اینکه تنها بخونی.نقل قول:
ترسیم فنی هم که میتونی با کتاب کمک اموزشی حلش کنی.اگر ریاضی تجربی رو هم مسلط باشی میتونی یه سری از تستهاش رو بزنی .یه سری از تستهاش که حفظیه که باید بخونی.میمونه مباحث تخصصی که باید ذهن قوی و سه بعدی سازی داشته باشی .
هیچ وقت فکر نکن پیشرفت نمیکنی چون زمانی که میخونی متوجه پیشرفتت نمیشی باید توی شرایط کنکور قرار بگیری تا بدونی خوندن هات بی مورد نبوده. راستی اگه بتونی خودتو توی جو کنکوری های هنر قرار بدی خیلی عالی میشه.اونموقع میفهمی که اونقدر هام که فکر میکنی در جا نمیزنی و از خیلی ها جلو زدی.
حرف اخر :هنر باید دلی باشه تا عقلی .این رو من بهت میگم که کلا با نظام فکری مهندسی بزرگ شدم ولی بالاخره عوضش کردم و همینم رمز موفقیتم بود.
موفق باشی.نا امید نشو که همیشه کسایی هستن که حسرت شرایط تو رو میخورن.
دوستان من رشته لیسانسم رشته مهندسی هست و امسال ناخواسته رشته سینما برای ارشد ثبت نام کردم.حالا این ناخواسته ثبت نام کردن داستانی داره که از حوطله جمع خارجه
البته چندین ساله که تو سرم هست که سراغ این رشته برم ولی نمیشد.امسال هم قصد جدی ندارم و بیشتر برای خودم خودآزمایی هست.البته هیچ مطالعه ای هم نداشتم.
میخواستم ببینم با توجه به ضرایب گرایش سینما شما چه منابعی رو معرفی میکنید که اگر تونستم مطالعه ای داشته باشم و آزمون دادن بیخودی نباشه.
اگه راهنمایی کنید ممنون میشم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام بچه ها.من جمعه ازمون عملی گروه نمایش دارم.خیلی سختمه برم تهران چون کلی کار دارم.به نظرتون شرکت نکنم چطوره؟
دو راهیه بدیه. میترسم بعدا افسوس این فرصت رو بخورم
سلام دوست مننقل قول:
توجه داشته باشید اگر شرکت نکنید مبنی بر انصراف شماست و اگر شرکت بکنید
در رشته متمرکزی هم قبول شده باشید باید از رشته قبلی انصراف و رشته جدید رو بروید
اگر علاقه دارید حتما شرکت کنید....
از لحاظ رفتن به تهران اگر فقط مشکل هست خیلی سخت نگیرید یک روز رو ....
کسی در این زمینه اطلاعاتی نداره؟نقل قول:
سلام دوست عزیزنقل قول:
اینجا همه برای مقطع کارسناسی کنکور دادن و فکر نکنم کسی بتونه کمکت کنه.
اگه واقعا قضیه جدیه میتونی از اموزشگاهها کمک بگیری ولی بهتر از اون بچه هایی هستن که کنکور ارشد دارن یا میخوان شرکت کنن.
موفق باشی
من به قوانین واقف هستم منتها مشکلم سر رفت و آمد هست .با اینهمه مشغله و کار.نقل قول:
ضمنا اگر شرکت کنم هیچ اتفاقی نمیافته تا نتایج بیاد و اگر قبول شده باشم نیازی به انصراف نیست چون قبولی قبلی کان لم یکن خواهد شد.و من باید در رشتهقبول شده جدید ادامه تحصیل بدم
برای قبولی در رشته سینما اون هم در شهر تهران و دانشگاه تهران یا دانشگاه هنر چه رتبه ای لازمه و ایا این که من که رشته تجربی بودم دبیرستان از الان بخوام شروع کنم بخونم می تونم به این رتبه برسم ؟
از کجا می تونم منابع خوب کنکور هنر رو گیر بیارم ؟؟؟
فقط یکم عجله دارم ممنون میشم زودتر کمکم کنید
یک سوال دیگه رشته سینما تا چه مقطعی میشه ادامه تحصیل داد ؟
سلام دوست مننقل قول:
مطمئن باشید با تلاش به هر چیزی میرسید.
منابه کنکور هنر در اصل منابع خاصی ندارد ولی در برخی دروس و سوالات به اموخته های قبلی و مطالعه نیاز داره
و در رشته سینما ضرایب و دروس به شکل زیر میباشد
زیرگروه 4؛ مواد امتحانی و ضرایب آن: درک عمومی هنر (3)، درک عمومی ریاضی فیزیک(1)، ترسیم فنی (1)، خلاقیت تصویری و تجسمی(2)، خلاقیت نمایشی (4)، خلاقیت موسیقی (1) و خواص مواد (1)
پیروز باشید
ســــلامنقل قول:
منابع ارشد و غیر ارشد هنر معمولا توسط خود سنجش اعلام میشه اونم به صورت غیر رسمی .اما یه کمکی که میتونم بکنم سرچ توی نت هست.
معمولا آموشگاهای معروف لیست منابع مورد تدریسشون رو میزارن.همونا خیلی کمکک خوبی برای کنکور ارشد.
من خودم سال اولی که هنر دادم رتبه سینمام از همه بیشتر شده بود چون منابعشو خونده بودم.خیلی کتابای جذابی بود.شما هم که اطلاعاتتون خیلی خوبه : )
+
سایت خوبیه به کارتون میاد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام عزیزنقل قول:
میتونی با یک سرچ ساده منابع معرفی شده سنجش رو گیر بیاری ولی اینو بدون که کنکور هنر هیچ منبع خاصی نداره و دست طراح به طور خیلی وسیعی بازه.
سینما تا مقطع ارشد داره و برای قبولی باید رتبه زیر 30 یا 40 بیاری .
توی کنکور هنر هیچی معلوم نیست یعنی واقعا مرد میخواد که بتونه بگه حتما موفق میشم. ولی کسایی بودن که خیلی نخوندنولی موفق شدن چون مثل ریاضی و تجربی مبنای خاصی برای سوالات در نظر گرفته نشده.
7 ماه فرصت خیلی خوبیه.اگه واقعا علاقه داری بسم الله.نه کم بیار و نه نامید بشو.به هدفت فکر کن و موفقیت که همانا موفقیت در گرو باور به ان هست.
سلام
بچه ها من امروز امتحان نمایش داشتم و با کلی مشقت رفتم. واقعا امتحان چرتی بود.اصلا نه به رزومه کاری داشتن نه کار عملی.من 4 تا فیلمنامه و یه فیلم کوتاه بردم ولی اصلا نگاه نکردن ببینن چی هست چه برسه به موثر بودن کار عملی.ما که رفتیم سراغ عکاسی خودمون .خدا عاقبت هنر این سرزمین رو بخیر کنه
سلام دوستان
من دیپلم تجربی هستم میخوام عکاسی بخونم باید دفترچه کنکور هنر رو بگیرم؟ هنوز هیچیییی شروع نکردم....
تو رو خدا منو راهنمایی کنین... اینکه چه کتابایی رو باید بخونم؟ ازمونش کی هست؟ بعد قبولی آزمون عملی هم داره؟
خواهش میکنم هر کی میدونه راهنماییم کنه ...هیچ اطلاعی ندارم من
منم پارسال کلی فیلمنامه بردم انگار نه انگار ]اما بچه ها اتفاق خوب امسالو دیدین دانشگاه هنر تو هر رشته ای ظرفیتاشو دو برابر کرده ایولنقل قول:
کسی جواب سوالمو نمیدونه؟؟؟ خواهش میکنم جوابمو بدین
نقل قول:
سلام دوستان
من دیپلم تجربی هستم میخوام عکاسی بخونم باید دفترچه کنکور هنر رو بگیرم؟ هنوز هیچیییی شروع نکردم....
تو رو خدا منو راهنمایی کنین... اینکه چه کتابایی رو باید بخونم؟ ازمونش کی هست؟ بعد قبولی آزمون عملی هم داره؟
خواهش میکنم هر کی میدونه راهنماییم کنه ...هیچ اطلاعی ندارم من
کنکور همزمان با کنکور تجربیه،یعنی اوایل تیر ماه.بله باید دفترچه کنکور هنرو بگیرین.کتابای هنرو باید خوند چون مبانی هنر،تاریخ هنر،طراحی ها،خواص مواد،و .... عمومی هم دین و زندگی و عربی و زبان و ادبیات و زبان فارسی،البته منابع تو اینترنت هستشون.نقل قول:
عکاسی جز رشته های نیمه متمرکز نیست که آزمون عملی داشته باشه و از رشته های متمرکز حساب میشه پس آزمون عملی نداره و البته رشته پر طرفدار و در عین حال پر هزینه ایه.اگه بخوای دانشگاه تهران و هنر تهران قبول بشی رتبه زیر 100 واصفهان تا 200 یا 300 داشته باشی اما اگه سمنان بخوای من خودم سمنانو اوردم امسال با رتبه زیر گروه کشوری 800 و اگه پیام نور بخوای تا 2000 هم میشه قبول شد البته شبانه سمنانو نمیدونم اما شبانه تهرانم رتبه بالا میخواد نهایت زیر 150 200 .امیدوارم مفید بوده باشه و همچنین امیدوارم سال دیگه تو این سایت ببینمت که با رتبه خوب عکاسی قبول شده باشی.البته هر چیزی امکان داره مثل امسال که دانشگاه هنر تهران ظرفیتارو افزایش داده و اگه پارسال بود شاید من امیدی به قبولی تهران نداشتم اما الان چرا . شاید شمام سال دیگه ظرفیتا به حدی برسه که با رتبه 500 هم عکاسی اصفهان راحت قبول بشی و یا شاید خیلی ها عکاسی رو به زمان شما نزنند.
مرسی betiart عزیز
امیدوارم که منم قبول شم ...
ممنون از راهنماییتون
سلام بنظرتون من با رتبه ی 928 تو زیر گروه یک امکان قبولی در رشته نقاشی و ارتباط تصویری دانشگاه های :الزهرا ،فنی دکتر شریعتی و... با سهمیه منطقه دو کارشناسی ؟ لطفا جواب منو بدید خیلی استرس دارم
928 کشوری دیگه؟ راستش پارسال رتبه های خیلی افتضاح تر راحت قبول شده بودن حتی هنر تهرانم من شنیدم با هزار و خورده ای قبول شده البته منطقه یک و کار عملی فوق العاده اما امسال که ظرفیتا رو دانشگاه هنر دو برابر کرده به نظرم حتی الزهرا هم با کار عملی خوب قبولی مگر اینکه خدا نخواد وگرنه رو کاغذ که قبولینقل قول:
نه 928 تو زیر گروه یک رتبه در سهمیم 1314
من دارم سکته میکنم خیلی دوسدارم تهران درس بخونم از دانشگاه ورشته فیزیک انصراف دادم اومدم کنکور هنر شرکت کردم اگه قبول نمیشم بگید لطفا الکی دلخوش نباشم ممنووووووووووووون:sq_3:
میشه جوابمو بدی betiart عزیز من منتظر ماااااااااااااااااااااااا اااااااااا:46:
ببین تو زیر گروه ها هم رتبه را دو تازده اولیش با سهمیست دومیش که زیرشه کشوری که میگن اون کشوریه ملاکه مثلا خود من هم منطقه دو بودم و زیر گروه یکمو بین اوم 5 تا زیر گروه با سهمیه شدم 293 بدون سهمیه یا همون کشوریشو شدم 830 که میگن اون 830 ملاکه. البته اینجا راست یا دروغ نمیدونم اما بچه ها میگن با 3000 البته منطقه یک با کار عملی عالی انگار هنر تهرانو آورده بودند حالا که ظرفیتا شده دوبرابر تو دانشگاه هنر. نا امید نباش کار عملیتو خوب داده باشی خیلی تو رتبت تاثیر میذاره.نقل قول:
نقل قول:
کار عملیتو چطور دادی؟
رتبه کشوریم بدون اعمال سهمیه 3424 امکان قبولی هست؟
بد ندادم
فیگورامو خوب کشیدم
رتبه کشوریم تو زیر گروه یک 2416
ببین هنر هیچیش مشخص نیست بودن بچه هایی که رتبه 600 700 آورده بودن شبانم نیاورده بودن و بر عکس رتبه بالا هم بود که قبول شده بود راستش رتبت برا هنر زیاده یعنی ازون رتبه هاست که باید تا دقیقه 90 منتظر باشی چی میشه.منم که رتبم اینه میخوام مجسمه سازی تهران قبول بشم وضعیتم مثله توست یعنی ازون دقیقه نودیام اما نا امید نباش. امسال افزایش ظرفیت تو روزانه شبانه بالا بوده امید به خدانقل قول:
ببیین 2416 هم بد نیست نا امید نباش اما باید نسبت به کار عملیت مطمین باشی چون رتبت دم مرزه و همه چیز بستگی به کار عملیت داره
کار عملی خوب رتبتو تا 1800 یا حتی 1500 میاره پاییننقل قول:
امسال اتفاقاتی افتاده که من خیلی تعجب کردم مثلا یکی بارتبه کشوری کل 12000 خورده ای روزانه مرمت آثار هنر اسلامی تبریز قبول شده تازه مصاحبه دانشگاهم نرفته بود!!!!!!!!!!!!!!!
واقعا؟ احتمالا ولی مرد بوده. همه چیز همینه دیگه ممکنه کسی مرمتو نزده بوده شانس اون اون قبول شده من خودم دامغانو نیاوردم هنر های دیجیتالشو رتبه دو برابر من قبول شده بود شما متمرکز جایی قبول نشدی؟نقل قول:
کلا وضع هنریا همینه دیگه مخصوصا با این طرح تفکیک جنسیتی و برابری مرد و زن تو تعداد قبولی یه چیز بامزه اینکه من خودم موزه داری اصفهان روزانهقبول شدم بعد کارنامه ها که اومد شبانشو قبول نشده بودم.