برای اینکه محدودیت حجمی داره:2:نقل قول:
Printable View
برای اینکه محدودیت حجمی داره:2:نقل قول:
10 گیگ و شبانه و دو روز در هفته رایگان با این سرعت عملا یعنی نداره !:20:نقل قول:
برای شما شایدنقل قول:
اما برای یکی مثل من با تمام این اوصاف که شما میگی داره
من اون حجم رو توی 3 یا 4 روز تموم میکنم
البته من به 128 عادت ندارم و کلافه میشم
اما اگر بخوام مثلا" از شاتل بگیرم کمه کم باید 512 بگیرم...سیستمم هم 24 ساعته روشن هست و در حال دانلود از رپید
خوب حالا میبینی که برای من محدودیت داره؟
مثل من هم خیلیها هستند
اگر اشتباه نکرده باشم سرویس 512 شاتل محدودیت حجمی ندارهنقل قول:
خودتون سایتش رو ببینید
شاتل همچین تحفه ای هم نیست بخصوص که محدودیت حجمی در بسیاری از سرویسهاش داره
اون دور روز در هفته رایگان هم که دوستی اشاره کردند فقط تا پایان شهریور ماه هست و بصورت عادی فقط روزهای جمعه دانلود رایگانه
منتها بازهم کسب اطلاع کنید از سایتش و اونهایی که همین الان باهاش سرویس دارند تا با اخرین شرایطش اشنا بشید
اونقدراهم که گرون نیست......ولی خوب ارزون هم نیستنقل قول:
مثلا سرویس HD6 ماهانه 128Kb قیمتش 35500 هستش....من الان برای شاتل دارم 29000 میدم...حدودا 6500 گرونتره:دی
به خوب چیزی اشاره کردی دوست عزیزمنقل قول:
اول از همه این رو بگم من به هیچ عنوان قصد ندارم از شاتل سرویس بگیرم و کاملا" از سرویس دهنده خودم راضی هستم
خیلی جالبه شاتل سرویس ART7 رو که 512 دانلود هست و 256 آپلود میده 219800 تومان
در صورتی که من سرویس 512 آپلود و 512 دانلود رو میگیرم ماهی 100000 هزار و خورده ای.
ADSL منم وصل شد 128 افروز نت نامحدود ولی کاشکی منم مثل شما بودم که از همه شرکتا میتونستم بگیرم 128 خیلی کمه تازه همینشم ماهی 55 میدم
میدونید که پیش شماره من 8802 هست و تنها شرکتی که سرویس میده افروزنت هست که قیمتاش فضایی
خیلی دوست داشتم 512 محدود صبانت میگرفتم وااااای چه حالی میداد یا از شاتل
اینم سرعتم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1. امروز زنگ زدم باهاشون صحبت كردم. فهميدم كه پهناي باند كم دارن اومدن همه سرويس ها را روي سرعت خودش تنظيم كردن تا بتونن به بقيه سرويس بدن.نقل قول:
2. پشتيباني تعطيل : هر چي گفت من جوابشو دادم آخرش كه فهميد من خودم فني هستم و متخصص گفت هميني كه هست مي خواي بخوا.... مي خواي نخواه :27:
3. واقعاً بابت اين طرز صحبت اين خانم متاسفم.
4.ايميل زدم به مديرشون گفتم بيان جمع كنن، با شاتل هماهنگ كردم كه از شاتل بگيرم.خدارو شكر پورت خالي داشتن تو مركز ما.
5.به لايزر زياد اطمينان ندارم، اينكه سپنتا بود سرعت منو كم كرد چه برسه به اين لايزر ميترسم كه دو روز ديگه پهناي باند كم بيارن حالا بيا درستش كن. حداقل شاتل مطمئن تره.
دوستان دو تا مورد :نقل قول:
1 _ ماجرای این پهنای باند چیه ؟ داره یقیه همه رو می گیره ؟ نکنه خبریه و ما بی خبریم ؟
2 _اول قول بدید بهم نخندین ها .
وقتی پشتیبانی ، با پررویی تمام ، می گه همینی که هست ، نمی شه واقعا به جایی شکایت کرد ؟ ( قول دادید بهم نخندید ) بالاخره نمی شه که ، یه مسولی ، یه کاره ای ، یه ناظری ، یه بازرسی ، چیزی باید باشه که :2:
دیگه آدم برخلاف شعارها ، واقعا باورش می شه که مملکت .... نداره :2:
مرسی
یا حق
شاتلي ها از آخرين پنجشنبه رايگان هم حسابي استفاده كنين. :31:
ديگه از اول مهر سرويس هاي Art شاتل اصلاً ارزش خريدن نداره. نسبت به محدوديتش خيلي گرونه.
حيف كه پارس آنلاين و شاتل و داتك فقط فعالم. داتك هم كه پورت خالي نداره. مخابرات جماران جزو گندترين مركز مخابراتي ها هست. واقعاً براي رئيسش متأسفم... اون دنيا كه ازش نميگذرم انقدر ما رو از دنيا عقب انداخته...! :31:
من که از مهر رفتم اکو 512 ولی این مدت آرت1 هم حال داد انصافا.نقل قول:
ديگه از اول مهر سرويس هاي Art شاتل اصلاً ارزش خريدن نداره. نسبت به محدوديتش خيلي گرونه.
چرا ارزش نداره؟؟؟ چمعههاش که همیشه رایگانه....نقل قول:
ولی سرویس اکو فقط شبا رایگانه....
من برام میصرفه .....
با من که تا حالا جرات نکردند اینطوری صحبت کنندنقل قول:
جالب اينجاس براي مخابرات جماران سرويس Art فعاله ولي Eco فعال نيست!!!!!!!!!!!!نقل قول:
اگه Eco فعال بودم يه 512 اكو مي گرفتم شبي 1.5 گيگ ميشد دانلود كرد!
آخه عزيز حساب كني از اين به بعد با ART HOME 64 با سرعت 10 كيلوبايت ميشه 10x60x60x24x30=25920000 يا 25 گيگ دانلود كرد و با ART 1 در ماه 21x60x60x6x26=11793600 + 21x60x60x24x4=7257600 و يه 10 گيگ هم همين طوري به عبارتي 28 گيگ در ماه نهايتاً ميشه دانلود كرد . به نظر شما اين 3 گيگ ارزش اينو داره كه به خاطرش 10 تومن بيشتر بديم؟!نقل قول:
ولي اگه يه 512 اكو بگيري 18900 ميشه ماهي 45 گيگ دانلود داشت. يعني با 1000 تومن كمتر 20 گيگ بيشتر دانلود در ماه. البته بايد خوب جنبه ي وبگردي روزانه هم درنظر گرفت كه تا تكون بخوري 2.5 گيگ تمومه. اگه شاتل با همين قيمت ها و با همين كيفيت نامحدود بود رقيب نداشت.
الان چند روزه اینترنت من ریخته بهم!!! ببینم خبری هست؟
128 داتک...
این که دایال آپه :31:نقل قول:
ايميل زدم به مديرشون بعد از 14 ساعت هنوز جواب نداده !!!:13:نقل قول:
تلفن داخليشم جواب نميده.
یه سری هم اینجا بزن. قیمتهاش چندان ارزون نیست اما خیلی هم بالا نیست.نقل قول:
امیدوارم برات مفید باشه. :27: :11:
من مطمئن نیستم اما فکر میکنم وقتی یه 64 شیر رو میخری یه سرعت بالاتری توسط شرکت شیر میشه. مثلا 256.نقل قول:
حالا اگه یک به هشت باشه و هشت تا یوزر همزمان باشن دراین صورت زیر 64 بهشون میرسه
و اگر یوزرها کم باشن اونوقت خوش بحالشون میشه :27: اگه اشتباه میکنم لطفا توضیح بده. ممنونتم :11:
تایید میشه.نقل قول:
اگر شاتل یک 128 نامحدود با همین کیفیت و با قیمت حداکثر 30 تومن میداد خیلی عالی بود.
اخر فکر می کنید من برای یک ماه 128 یا 256 بگیرم؟محدود یا نامحدود ؟(زیاد گرون نمی خوام)قیمتاش خوبه؟
یه بار دیگم قیمتها رو میزارم:
اینجا فقط پارس انلاین هست (سنندج)
من رفتم پارس انلاین پرسیدم این سرویسهاش رو اینطوری میگه:
64 8gbرو 20000تومن وبا هزینه ی نصب کلا نوشته 24000تومن
128محدود 8gbرو 30000تومن میده و با هزینه نصب و...35000تومن
128نامحدود رو 40تومن میده و باهزینه ی نصب و...میشه 45تومن
256رو هم محدود20gb49تومن و نامحدود 70تومن میده...
128سرعت دانلود:12تا 14
سرعت دانلود 256 چنده؟
تو تهران که پارس نامحدود نداره ولی من فکر میکنم سرعت نامحدود با محدود یکی نیست اگه مطمین هستی که سرعتش یکیه نامحدود بگیر وگر نه محدود بگیرنقل قول:
راس میگی ها؟؟!
من زیاد به قیمتاش توجهی نکرده بودم...از دوره بعد حتما میرم سراغ 512 اکو.....:دی
حالا دوستانی که در زمینه اینترنت حجمی اطلاعاتی دارن...فکر میکنن 2.5گیگ برای وبگردی کافیه یا خیر؟؟(من شدید وبگردی میکنم)
چون میخوام از ماه بعد adsl512 شاتل از سرویسهای اکو را بگیرم...میخوام بدونم کفایت میکنه یا خیر؟؟؟
نظرتون راجب شرکت پارسه چیه؟
من فکر میکنم زیر نظر شاتل کار میکنه ولی سرویس هاش یکم فرق داره و قیمتاش خوبه ولی نمیدونم قابل اعتماد هست یا نه.
اینم سایتش:
کد:http://www.parsehnetwork.net
منم ماهی 2.5گیگ ترافیک دارم روزی 84 مگابایت استفاده کنم برا یه ماه کافیه ولی اگه خیلی زیاد وب گردی کنی عکس و این جور چیزا ببینی زوردتر تموم می شهنقل قول:
یعنی نمی تونی یه خورده صرفه جویی کنی:20:
من احتمال ميدم تا عيد اين اتفاق بيفته چون اگه از كاربراي قديمي باشين يادتونه كه 64 هم اول محدوديت 5 گيگ داشت. هر سال يه تحولاتي ميده. اين يه كار هم بتونه كنه ديگه واااااااااااااي :8:نقل قول:
چه زود نظرت عوض شد :31:نقل قول:
اگه شبا تا 2 يا بيشتر بيدار باشي كه معركه هست. ميتوني بخشي از وبگرديت رو هم بذاري 1 به بعد!
اگه اكو براي من فعال بود بي وقفه مي گرفتم چون شبا هم تا ديروقت بيدارم اكثراً... خيلي عالي بود :8: ولي افسوس... لعنت خدا به اين رئيس مخابرات جماران. :41: آه :41:
بله نمايندگي شاتل و يه جا ديگس. خوب بري از خود شاتل بخري كه مطمئن تره. اول سايت شاتل هم جديداً مي نويسه يه سري افراد سودجو... كلاه برداري كه زياد شده پس نمايندگي ها رو كلاً بي خيال شو. :31:نقل قول:
سلام بنظر شما این سرویسی که من گرفتم خوبه
سرویس 512 1 ماهه نامحدود 75000 با آبونماهش 79200
از کدوم شرکت گرفتی؟نقل قول:
از شرکت شهراد
نزدیک بودن شرکت به خونه رو سرعت اثر داره
چون شرکته کوچه پایینیمونه
نقل قول:احتمالا از فن آوا دارند.نقل قول:
قيمتش كه خوبه.
سرعت دانلودتون چقدره؟
آدرس سایتش رو بده یه نگاه بندازیمنقل قول:
خودشون میگن از شهرادنقل قول:
فن آوا قیمتهاش فضاییه
پ.ن: فن آوا تو منطقه ای که شرکتشون هست سرویس ADSL نمیده
یعنی منطقه مخابراتی خودشون رو ساپورت نمیکنن:18:
راستی تو سایت ahjg برای پیگیری یوز و پسورد را چی بزنم؟؟
من یوزر راشناسه کاربری
و پسورد را شماره تلفنتم میزنم
قبول نمیکنه ازم؟!!!!
چرا؟؟؟
عذز ميخوام .
من يه سوال دارم .
قبلا يك تاپيك درست كردم اما كسي پاسخ نداد .
---
ميشه دو تا سيستمو از طريق اينترنت ADSL به هم وصل كرد ( شبكه & Share ) ؟؟؟
با تشكر :11:
دوستان شرمنده ، این پست من دیده نشد .نقل قول:
آیا کسی واقعا اقدامی نکرده برای این مشکلات ؟
( قرار شد بهم نخندین ، روضه هم نخونین لطفا که ما تو ایرانیم و این حرف ها ، هر کی اقدام کرده ، لطف کنه بیاد و بگه ، نتیجه هم بگه ، البته نتیجه معلومه ، اما خب .... )
تو فکرش هستم که یه کاری بکنم ، یه سرچی ، سوالی ، چیزی ، شاید بشه این شرکت هایی که علنی دارن می گن مشکل پهنای باند داریم و هیچ خسارتی به یوزر پرداخت نمی کنن رو خفت بکنیم ، یا اون شرکت هایی که هزینه نصب می گیرن ( هزینه نصب مودم اجباری ) نمی شه که دست رو دست گذاشت ....
هر قومی تا خودشون نخوان ، عاقبت شون عوض نمی شه ، خودم هم می دونم که هیچ نتیجه ای نداره ، اما لا اقل اقدام بکنیم و بعد بگیم نشد ، نه این بشینیم و اجازه بدیم خونمون رو بکنن تو شیشه .... :13:
مرسی
بی نهایت ممنونم دوست عزیز ، البته ، اون شرکت حور قیمت هاش یه کم بهتر بود ، این هر گیگ رو می ده 10 ، اما اون می ده 5 تومان ، و نیز این که من لینکی توش پیدا نکردم که بشه لیست مراکز تلفن تحت پوشش رو دید ، شما هم یه نیگاه بنداز ... :18:نقل قول:
حتی اگه مفید هم نباشه ، هیچی از محبت شما کم نمی کنه ، باز هم ممنونم
مرسی
یا حق :46:
مشگل پهنای باند عمومیت نداره اگه شرکتی همیشه خدا مشگل داره این ربطی به بقیه نداره ضمن این که وقتی شرکتی مثل داتک روز روشن پول ملت رو میخوره و کسی کاری نمیتونه بکنه خنده دار میشه که بگیم بخاطر کمبود پهنای باند خسارت بدهنقل قول:
آخوند عزیز !!!نقل قول:
توی کشور ما در هیچ زمینه ای چیزی به نام حقوق مصرف کننده وجود نداره ... مگر موارد حاد و ویژه ای که مستقیما مجبوری بری دادگستری و شکایت کنی
اما طبق قوانین ما فعلا یکی از جاهایی که مثلا باید بتونی بهش شکایت کنی ، سایت سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي كشور هست
کد:http://www.cra.ir/Main.asp
من شک دارم به نتیجه ی دلخواه برسی ولی حداقل می تونی سعیت رو بکنی :31:کد:http://www.cra.ir/Static/Office/Emam.asp
سلامنقل قول:
_Barbod_
میتونم بپرسم شما از کدوم تعرفه سپنتا استفاده میکنی؟
ماهی چند میدی ؟
ممنون