Symphony هر 2 نوعش یعنی 602و 604 با شاتل سازگاره من تضمین میکنم البته ینوع قدیمی داره که فقط usb هست اونو نمیدونم. ضمنا اگه سیمفونی سیاه رنگ داری SY800 من با 602 که جدیدتره حاضرم عوض کنم برنگ سفیدنقل قول:
Printable View
Symphony هر 2 نوعش یعنی 602و 604 با شاتل سازگاره من تضمین میکنم البته ینوع قدیمی داره که فقط usb هست اونو نمیدونم. ضمنا اگه سیمفونی سیاه رنگ داری SY800 من با 602 که جدیدتره حاضرم عوض کنم برنگ سفیدنقل قول:
سلام
من می خواستم یه راهنمایی بدید درباره اینکه مودم usrobotics 819115 بهتره یا asus am602؟
قیمت هاش تو بازار اولی 47 هزار تومان با گارانتی انفورماتیک گستر و دومی اگه اشتباه نکنم 48 تومان با گارانتی آواژنگ
سلام دوستان. یک سوال.
آیا شرکت ارائه دهنده dsl میتونه نوع مودم کاربر رو از داخل شرکت تشخیص بده؟
ممنونم
نقل قول:
نه! به هیچ وجه این کار امکان پذیر نیست.
موفق باشید :40:
من هر کسی رو دیدم که usr داشت راضی بود
البته asus هم واقعا خوبه
نقل قول:دوست عزیز، من خودم AM602 دارم. خیلی خیلی هم ازش راضیم.نقل قول:
تا حالا چندین بار شده که شش هفت روز مودم روشن مونده.
یا اینکه چندین بار بیش از 48 ساعت به طور مستقیم دانلود کردم باهاش؛ باز هم مثل ساعت کار میکنه.
ولی در مورد usrobotics 819115 اطلاعاتی که به درد شما بخوره ندارم.
افروزنت به منطقه ي ما ADSL نميده!
در ضمن امروز از لايزر كه رفته بودن مخابرات،از اونجا مودم راحت آپ شده و كار كرده!! ميشع فيبرنوري باشه و از مخابرات كار كنه؟!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستي اگه خط فيبرنوري باشه مخابرات نبايد درخواست Adsl یو برگشت بزنه؟!!!!!!!!!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اول از همه بگم که آواژنگ ASUS نمیفروشه... اصلا این قضییه امکان نداره چون آواژنگ "مثلا" بهترین نماینده GigaByte تو کل غرب آسیا و شمال و آفریقا و آسیای میانه س نمیاد که محصولات ASUS که مهم ترین رقیب GigaByte ه رو بفروشه که... اگه این کار رو بکنه تجارت خودشو از بین میبره...نقل قول:
ASUS گارانتی ثابتی تو بازار نداره و قر و قاطی هر کسی واسه خودش گارانتی میکنه... ولی تا جایی که به نظر میاد " شرکت بین المللی تهران فراژه tfi.co.ir " و " رهنمون فن آوران اطلاعات rahnamoonco.com " بهتر باشن...
ولی با این اوضاع آشفته بازار ASUS به جای این برو جنس آمریکایی یا بعتر بخر... مثل USRobotics, Linksys, D-link...
برای اطلاعات بیشتر در مورد مودم USRobotics 9115 و دیگر مدل ها که گفتید به پست های زیر مراجعه کنید :
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3037950&postcount=982
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=2988756&postcount=799
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=2982971&postcount=769
:20:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3018598&postcount=931
usrobotics مودمهای خوبی داره ولیمن زنگ زدم شاتل گفتن با سیستم ما سازگاری نداره.
چرت گفتن شما باور نکننقل قول:
نقل قول:
سلام دوست عزيز
فك كنم من بدونم مشكل ازچيه نميدونم كسي به شما جواب داده يا نه ولي منم يهجواب ميدم
ببينيد شما از يه مركز مخابرات وصل ميشيد . حالا اگه d-slam هاي توي اون مركز برقشون قطع باشه شما نميتونيد وصل بشيد
يعني چي ، مركز مخابرات يه "باطري خانه " داره مخصوص تجهيزات خودش ، حالا اگه برق اون مركز مخابرا بره چون D-SLAM شما برق نداره نميتونيد وصل بشيد .
اميدوارم درست گفته باشم
دیروز رئیس مخابرات به من گفت که خطم فیبر نوریه ولی وقتی خودم زنگ زدم امور مشترکین گفتن که اگه فیبر باشه درخواست Adsl رو برگشت می زنیم!! برا من رو برگشت نزده بودن!!!
امروز از لایزر بهم زنگ زدن گفتن ما خطت رو بررسی کردیم و خطت فیبرنوری نیست و معمولیه!
واقعا لطف کردین خیلی کامل و خوب بود.نقل قول:
تو سایت USR درمورد 9108 نوشته:
USRobotics® Wireless MAXg ADSL2+ Gateway
این MAX یعنی برای WiMax هم میشه استفاده کرد ازش؟!
درضمن این Ndx یعنی چی؟ در مورد 9113 و فرقش با MAXg چیه؟
USRobotics® Wireless Ndx ADSL2+ Gateway
کد:http://www.usr-emea.com/products/p-broadband-product.asp?prod=bb-9113&page=specs&loc=mest
مسئله سازگاري نيستنقل قول:
من يكبار زنگ زدم
گفتند كه ما تنظيم تمام مودم را را بلد نيستيم
براي همين اگر توي تنظيماتش مشكلي داشتيد
ما نمي توانيم كمكي كنيم
اصلا موضوع سازگاري مطرح نيست
ای بابا! :18:نقل قول:
مگه به غیر از vip و cip ، چیز دیگه ای هم میخواد برای تنظیمات؟؟؟؟
:11:
خب همون ديگهنقل قول:
مي گن ما بلد نيستيم
توي دفترچه هر مودمي تصويري توضيح داده
من قبلا از آسیا تک خدمات می گرفتم با مودم dlink-200 ولی الان 2-3 روزه که از داتک استفاده می کنم
تو سایتش نوشته شرکت با dlink سازگاری نداره منم کفتم اونا برای فروش مودم خودشون میگنو و مودممو عوض نکردم ولی.......
تمام مدت لینک قطع میشه بدون هیچ دلیلی گاهی اوقات تلفن زنگ میزنه قطع میشه گاهی اوقاتم این جوری نمیشه
می خواستم بدونم اگه واقعا اشکال از مودم عوض کنم و گرنه پول اضافی ندم..........
پشتیبانی گفتش برای مودم های dlink دقیقا همین اتفاق میافته
منم برای زمانی که سپنتا داشتم از همین مدل و مارک مودم استفاده میکردم با اینکه میگفتن سازگاری داره ولی خوب...(دیگه نگم بهتره چون داغه دلم تازه میشه)نقل قول:
من هنوز مودم ندارم شما رو چه حسابی الان تضمین میکنی که من برم مودم Usrobotic بگیرم و 60 تومن پول بدم و اونوقت بیارم ببینم با شاتل مشکل داره. :13: حتما روی یه حسابی بوده که منشی شاتل این رو به من گفته .آخه وقتی این سوال رو پرسیدم گفت وایسا وصل کنم جای دیگه و یه نفر دیگه که اطلاع داشت گوشی رو برداشت و گفت ما USR رو ساپورت نمیکنیم.:20:نقل قول:
نقل قول:
واقعا که :41:
عجب جواب دندان شکنی میدن :13:
راستی! یادم میاد قدیم ندیما یه جورایی، میشد vip / cip رو فهمید.
تا جایی که یادم میاد یه چیزهایی در Run مینوشتیم.
درسته؟ یا من اشتباه میکنم
سلام دوستان من میخوام از شرکت شاتل سرویس بگیرم.توی خرید مودم گیج شدم.شما چه مدلی و چه مارکی پیشنهاد میکنید که هم با این شرکت سازگاری داشته باشه هم اگه خواستم از شرکت های دیگه سرویس بگیرم با مشکل مواجه نشم.
مودم های خود شرکت شاتل به نظر گرون میاد.مارکش هم من زیاد نشنیدم اسمش را.
ممنون میشم کمکم کنید
سلام به همگی عزیزان
من مودم micronet دارم مدل sp3361
مشکلی که اخیرا باهاش پیدا کردم بعد از یک سال اینه که وسط کار یک مرتبه قطع می کنه . از LAN هم استقاده می کنم
در زمان قطع شدن آدرس اتصال به مودم 192.168.1.1 هم اصلا کار نمی کنه !! همین باعث شد من به مودم شک کنم (این شک من درست بوده دیگه ؟ )
گاهی خودش بعد از یک ربع یا نیم ساعت وصل می کنه . گاهی باید حتما روشن خاموشش کنم
بعد فکری به سرم زد = درش رو باز کردم روی هیتر آی سی را خنک کردم سریع وصل می کنه بعدش دوباره داغ می شه و داستان تکرار می شه !
چی کار می تونم بکنم ؟ فن براش بگذارم به دردش می خوره ؟
یک سال با تمام قوا ازش کار کشیدم اونم توی گرمای تابستون امسال که خیلی داغ می شد و 24 ساعت هم گاهی ازش کار کشیدم !!!!
ارادتمندم
پ . ن : الان بعد از 4 ساعت با اینکه وحشتناک داغ شده دی سی نداشته !!!! دیگه من موندم ... ؟؟؟ کمک
سلام دوستان چند تا سوال دارم، ممنون میشم راهنماییم کنید:
1) مودم بی سیم یعنی باید با کارت شبکه بهش کانکت بشی؟
2) فاصله با مودم چقدر میتونه باشه؟ مثلا اگر با لپ تاپ بخوام كانكت شم تا چه فاصله اي رو ساپورت ميكنه؟ وجود مانع و ديوار باعث كاهش سرعت ارتباط با اينترنت ميشه؟
3) من قصد دارم به صورت همزمان 2 تا لپ تاپ و یک PC به مودم وصل شه و از اینترنت استفاده کنن، بهتره مودم چه مارک و مدلی بخرم؟ بی سیم یا با سیم؟
4) وقتی همزمان با 3 تا دستگاه با یک مودم از ADSL استفاده کنم، سرعتم کم میشه و بین 3 دستگاه تقسیم میشه یا اینکه همون سرعت اولیه (مثلا 256) به هر سه تا دستگاه میرسه؟
راستی چرا micronet توی رای گیری نیست ؟ به درد نمی خوره ؟
سلامنقل قول:
برای مودم بیسیم به شبکه بیسیم wlan نیاز دارید که الان همه لپ تاپ ها دارند Wi Fi
فاصله بستگی به قدرت آنتن مودم داره اما در و دیوار مانع نیست معمولا یک طبقه راحت حواب می ده
بیسیم دردسر د اره یکم اما نه زباد ولی خیلی خوبه به شرطی که دائم در یک جا ثابت نباشید یا نخواهید کلی کابل زیر دست وپا باشه
سرعت بین دستگاهها به اشتراک گذاشته می شه و کم می شه البته در اصل همون سرعت مثلا 256 هست اما اگه دو تا دستگاه با هم دانلود داشته باشن خب طبیعی که نصف می شه
موفق باشید
در مورد مودم بیسیم مودمی باید بگیرید که بتوانید آدرس MAC دستگاه را در آن تعریف کنید تا فقط دستگاههایی که شما به مودم معرفی کرده اید به آن کانکت شوند !!!
البته شاید راه های دیگه ای هم هست برای حفاظت شبکه وایرلس
نقل قول:
گرچه اکثر مودمهای بازار به همه ISP ها میخورن ولی اگر این مساله برات مهمه بهت پیشنهاد میکنم Asus بگیر.
شاتل هم قبول دارتش. :10:
منظورت همون VPI و VCI هست نه vip و cipنقل قول:
بعدشم خیلی تنظیمات دیگه میتونه باشه فقط این نیست که این 2 تارو بزنی تموم شه بره بری تو نت
مثلا من ip static هستم کلی چیز باید ست کنم اینطوریا هم راحت نیست که شما میگی
شما خودت یه VPI و VCI میزنی میری تو نت؟؟اگرم اینطوری راحت انجامش میدی همیشه و همه اینطوری نیستن:19:
Dlink dsl200 خیلی مودم اشغالی هست مودم 27 تومنی دیگه معلومه چیهنقل قول:
جالبیش اینه که فقط یه فیش تلفن میره توش و usb دیگه هیچی نداره و موم از برق usb تغذیه میکنه که این خیلی بده برای یه مودم adsl
نه دکمه روشن خاموش داره نه ریست نه لن و حتی به برق وصل نمیشه
میکرونت مودم خووبیه و چیپش تایوانیه قیمت SP3361 هم حدودا 55 تومنهنقل قول:
برای همه Access point ها مودم وایر لس خب همه پسورد تعریف میکنن که درو همسایه از اینترنت شما استفاده نکنن به همین راحتی :27:نقل قول:
دوستان کسی نظری نداره ؟نقل قول:
نقل قول:
سلام. سوال من رو یادتون نره :happy:
عزیز ، من فکر می کنم که تو اتصال مودم به پی سی مشکل باشه ، چون که می گی اون آی پی هم کار نمی کنه ، من فکر می کنم که مشکل از کانکشن بین مودم و پی سی باشه ، یه چک بفرمایید موقع دی سی شدن ... :46:نقل قول:
مرسی :10: :11:
ممنون از شما :)نقل قول:
راستش من با دوتا پی سی و یک نوت بوک تست کردم اما روی همه همین مشکل هست .
کابل lan را هم عوض کردم بازم نشد
با usb هم همین مشکل هست !
پس احتمالا بازم برمی گرده به مودم ...
بازم ممنون می شوم از راهنمایی شما :10:
ای بابا! :18:نقل قول:
IP من هم استاتیک هست. مهمترین تغییری که در تنظیمات مودم انجام میدم اینه که VCI رو تغییر میدم. در کل، تنظیم کردن مودم، 30 ثانیه طول نمیکشه.
بقیه تنظیمات خیلی خیلی جزئی هستند. (مثل UserName و Password ، یا مثلا Keep Active و . . . . که کاری نداره!!!)
نکنه منظور شما این تنظیمات کوچولو هست؟؟؟ :18:
در هر حال . . .
1) دردسر مودم بی سیم چیه؟ توی شناساندن مودم به دستگاه؟ روی یک ویندوز فقط یکبار این شناسایی انجام شه کافیه یا ممکنه هر بار بازی در بیاره؟نقل قول:
2) سرعت ارتباط با اینترنت با مودم بی سیم و باسیم باهم برابره؟
3) برای ارتباط همزمان یه لپ تاپ و یک PC به یه مودم بی سیم، چه مودمی، چه مارک و مدلی رو پیشنهاد می کنید؟ (قدرت آنتنش بالا باشه لطفا)
4) یکی از اون 2 تا لپ تاپ ها قدیمیه و wifi نداره، این مودم های بی سیم اصلا جایی برای یه ارتباط با سیم ندارن که این لپ تاپه بتونه بهش کانکت شه؟ چه راه حلی پیشنهاد میکنید که مجبور نشم بخاطر اون لپ تاپ قدیمی یه مودم باسیم بخرم؟
5) محدودیتی برای تعداد دستگاه هایی که به یه مودم بی سیم وصل میشن وجود نداره؟
سلامنقل قول:
1دردسر نه باون معنا یکم کانفیگ می خواد کم پیش می آد مشکل ایجاد بشه . یک بار تنظیم کن دیگه همه چی اوکی هست
2سرعت هیچ فرقی نداره
3مارک و مدل را سایر دوستان بهتر می دانند
4برای دستگاههایی که wifi ندارند براحتی می توانید از وایرلسهای usb D-link استقاده کنید خیلی راحت . در ضمن اکثر وایرلس ها حد اقل 4 تا هم lan دارند :)
5محدودیت بستگی به نوع مودم داره فکر کنم حداقل 8 تا دستگاه باشه به بالا :)
سلام مودم من billion هست کسی میدونه مودم من چه جوریه ؟ بد خوبه مذخرفه :دی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واسه منم بیلیونه....از شاتل گرفتم....نقل قول:
تو این 2 هفتهای که خوب بوده ازش راضی بیدم:دی
منم مثل شما از شاتل گرفتم 3 ماه دارم منم راضیم ولی دیدیم تو نظر سنجی نیست گفتم شاید خوب نیستنقل قول: