من متاسفانه روی windows7 اونو نریختم و نمی تونم دقیق کمک کنم ولی این جوری که شما میگین بازی اصلا نصب نمیشه احتمال زیاد مشکل از دی وی دی بازی هست.بازیی که گرفتین چند تا dvd بودش؟نقل قول:
Printable View
من متاسفانه روی windows7 اونو نریختم و نمی تونم دقیق کمک کنم ولی این جوری که شما میگین بازی اصلا نصب نمیشه احتمال زیاد مشکل از دی وی دی بازی هست.بازیی که گرفتین چند تا dvd بودش؟نقل قول:
3 تا DVD ایه.نقل قول:
من متاسفانه روی windows7 اونو نریختم و نمی تونم دقیق کمک کنم ولی این جوری که شما میگین بازی اصلا نصب نمیشه احتمال زیاد مشکل از دی وی دی بازی هست.بازیی که گرفتین چند تا dvd بودش؟
به احتمال 99 در صد مشکل از DVD بازی هست چون من نسخه 2 دی وی دی که setup اصلی داره در ویندوز 7 64 بیت نصب کردم و خیلی راحت هم اجرا شد ! :46:نقل قول:
فکر کنم dvd درست باشه چون کسی تا حالا با 3 تا dvd اون مشکل نداشته.احتمالا مشکل از ویندوز هست.البته دقیق نمیدونم.ولی خیلی حیف هست این بازیو از دست بدی.من جات بودم شده ویندوز xp بریزم بازیو می رفتم:20: راستی هر کمکی در مورد بازی بخوای من و همه بچه ها در خدمتیم.نقل قول:
من خودمم رو7 بازی کردم خیلی خوب بود و اصلا مشکلی هم نداشت.بازی واسه منم2Dvd بودنقل قول:
دوست عزیز یعنی یه گزینه setup مخصوص ویندوز 7 64 بیت داره؟ من الان نسخه 3 دی وی دی که برای خودم بودش دیدم هیچ گزینه ای به این صورت نداشت.کلا بازیهای جدید من دیدم یه سری برنامه مخصوص ویندوز 7 دارن ولی این بازی نسخه که من داشتم حداقل نداره.نقل قول:
به احتمال 99 در صد مشکل از DVD بازی هست چون من نسخه 2 دی وی دی که setup اصلی داره در ویندوز 7 64 بیت نصب کردم و خیلی راحت هم اجرا شد ! :46:
چون دوستان دیگه روی ویندوز 7 نسخه 2 دی وی دی بازیو راحت اجرا کردن پس احتمالا شما باید این نسخه رو بگیری. اگه یه نفر که نسخه 3 دی وی دی رو روی ویندوز 7 امتحان کرده بودش فکر کنم مشکل این دوستمون راحت حل میشد.اونجوری دیگه صد در صد معلوم میشد مشکل از چیه.
بالاخره منم بعد از 112 ساعت بازی رو تمام کردم و به جمع گری واردن ها اضافه شدم و از همه ی دوستان خوبم که در این تاپیک کمکم کردن تشکر می کنم:11:
چرا لب کاراکترها هنگام حرف زدن تکون نمی خوره؟ شما هم این مشکل رو دارید؟
نه . واسه من خیلی طبیعی حرکت میکنه.خیلی به دیالوگ ها میخورهنقل قول:
نه اینجوری نیستش. فقط شخصیت اصلی بازی با توجه به اینکه موقع دیالوگها حرف نمیزنه قاعدتا نباید لبش تکون بخوره.نقل قول:
به نظر دوستان با این مشخصات کامپیوتر دنبال این بازی برم یا نه؟؟؟ خودم که شک دارم:
cpu:e5200
ram:4 gb
vga:9400 gt
سیستم شما دوست عزیز خوبه. این بازیو شاید نتونی رو آخرین کیفیت بازی کنی ولی بازم کیفیتش خیلی خوب هستش. اصلا این بازی به نظر من 10 درصد گرافیکش شاید مهم باشه.چیزای دیگش خیلی مهمتر هستش.شکن نکن که این بازی بهترین بازی پارسال هست و هر چی ازش تعریف کرد بازم کمه
سلام.
مسشه توضيح بدين اول بازي بايد چه كار كنم؟؟؟
من شخصيتم رو ساختم بعدش توي قلعه شروع شد حالا ميگه يه سري كار انجام بده...الانم ميگه دستور بده به يه نفر يا همچين چيزي...اما چه جوري؟؟؟من نميدونم...
ممنون مي شم اگه كمك كنيد...
دوست عزیز شما اگه نقشه رو نگاه کنید مشخص کرده که کجا باید برید. پیشنهاد می کنم اگه این سبکو تازه میرید یکمی توی این تاپیک جستجو کنید و اطالاعاتی در موردش به دست بیارید. اگه عاشق این سبک بشید واقعا لذت زیادی از این بازیها می برید. من که خودم عاشق سبک نقش آفرینی هستم.نقل قول:
سلام.
مسشه توضيح بدين اول بازي بايد چه كار كنم؟؟؟
من شخصيتم رو ساختم بعدش توي قلعه شروع شد حالا ميگه يه سري كار انجام بده...الانم ميگه دستور بده به يه نفر يا همچين چيزي...اما چه جوري؟؟؟من نميدونم...
ممنون مي شم اگه كمك كنيد...
ممنون...من FALL OUT & MASS EFFECT &... رو بازي كردم و خيليم خوشم اومده...اما اين يكي يه كم گيج كننده هست...نقل قول:
الان يه مقدار رفتم جلو و فكر كنم لول 4 هستم...اما هنوز خوب ياد نگرفتم...
ميشه يه كم در مورد جادوها و نحوه استفاده اونها توضيح بدين؟؟؟
من HUMAN رو انتخاب كردم البته و WARRIOR...
ممنون...
بازم مزاحم مي شم...:10:
دوست عزیز اون بازیهایی که گفتی در سبک نقش آفرینی هستن و بازیهای بسیار عالی هستن ولی این بازی یه بازی کلاسیک نقش آفرینی هستش و در اصل همچنین بازیهایی هستن که میشه گفت سبکشون کامل نقش آفرینی هست . اگه سوالی داشتی بپرس. فقط الان خیلی وقت ندارم. کلا اگه میشه بگو در چه مواردی مشکل داری تا بعدا توضیح بدم.نقل قول:
در ضمن این تاپیکو بگردی مطالب خیلی مفیدی پیدا می کنی مخصوصا صفحه اول تایپک.
جنگجوها, جادو ندارند. بجز اینکه منظورتون توانایهای مربوط به این کلاس باشه که اونم بعد از هر لول آپ بصورت خودکار به نوار پائین صفحه اضافه میشن (مسلمآ فقط مواردی که نیاز به فعال سازی دارند) اگر هم بخواید بصورت دستی اینکار رو انجام بدید میتونید گزینه مربوطه در بالا رو انتخاب و موارد مورد نظر رو به نوار پائین, درگ کنید. موفق باشید :10:نقل قول:
ميشه يه كم در مورد جادوها و نحوه استفاده اونها توضيح بدين؟؟؟
من HUMAN رو انتخاب كردم البته و WARRIOR...
ممنون...
برای آرپیجی دوستان عالیه وو اگر نخرن سرشون کلاه رفته.
من دارم یه سری اطلاعات در مورد بازی dragon age:origins-awakening جمع می کنم. احتمالا تا چند روز دیگه برای اون بازی یه تاپیک جداگانه میزنم. امیدوارم ادامه خوبی برای این بازی فوق العاده باشه.
اين يارو آرچدمون چه سگ جون بود!:5:
ببینید من درست از بازی تا به حال سر در آوردم یا نه؟
اول بازی که به قصر حمله میشه و بابا ننه میمیرن.بعد منم با اون ریشوهه و یکی دیگه میریم کجا؟!!!!!بردار کاراکتر چی شد؟
خوب بعدش همون ریشوهه سگ منو گرفت و الآن من با سه نفر دیگه تو یه جنگل داشتیم فر می خوردیم.کلی جک و جونور کشتیم تا رسیدیم به یه Tower که یه چیزی افتاده بود رو زمین که تا رفتم اونو بر دارم یه دختره اومد جلومونو گرفت و ما رو برد پیش ننش.
الآن هم اومدیم تو Ostagar(درست نوشتم؟)همینجا سیو کردم اومدم بیرون.
سوالهام:
پدر و مادر کاراکترمون مردن؟
شهر سقوط کرد؟
اون ریشوهه کیه؟
من الآن دنبال چی هستم؟
کلاً قضیه چیه؟
متشکر
سلام. )نقل قول:
بله متأسفانه ، arl rendon how (همونی که با بابات حرف می زدی ، کنار پدرت وایساده بود ) به پدر کاراکتر خیانت می کنه و زمانی که ارتش برای کمک به پادشاه از شهر خارج شده بود ، شهر رو تصرف می کنه و پرر و مادر و تمام تفراد درون شهر رو می کشه!
اون فردی کع شما هش می گین ریشو ، duncon هس که فرمانده ی greywarden ها هست.
شما در اون مرحله دارین مأموریت هایی که برای پیوستنتون یه greywarden هست رو انجام می دین!
کلأ مهم ترین اصل این بازی داستان اون هست ، و زمانی که به هر دلیل اون رو متوجه نشین ، مطمئنأ از بازی لذت نمی برین. :13:
---------- Post added at 11:52 PM ---------- Previous post was at 11:48 PM ----------
خب اسمش روش بود!! archdemon ، یعنی اهریمن کبیر!! (البته به شکل های دیگه هم می شه ترجمه کرد! :دی:)نقل قول:
البته به نظر من کشتن highdragon سخت تر بود !
به نظرم بهتر هستش یکمی انگلیسی خودتو تقویت کنی. دیگه یه کمی هم انگلیسی بلد باشی اصل داستانو میفهمی چیه:20: در مورد جواب سوالهات دوست عزیز در پست قبلی خوب توضیح دادش.نقل قول:
ببینید من درست از بازی تا به حال سر در آوردم یا نه؟
اول بازی که به قصر حمله میشه و بابا ننه میمیرن.بعد منم با اون ریشوهه و یکی دیگه میریم کجا؟!!!!!بردار کاراکتر چی شد؟
خوب بعدش همون ریشوهه سگ منو گرفت و الآن من با سه نفر دیگه تو یه جنگل داشتیم فر می خوردیم.کلی جک و جونور کشتیم تا رسیدیم به یه Tower که یه چیزی افتاده بود رو زمین که تا رفتم اونو بر دارم یه دختره اومد جلومونو گرفت و ما رو برد پیش ننش.
الآن هم اومدیم تو Ostagar(درست نوشتم؟)همینجا سیو کردم اومدم بیرون.
سوالهام:
پدر و مادر کاراکترمون مردن؟
شهر سقوط کرد؟
اون ریشوهه کیه؟
من الآن دنبال چی هستم؟
کلاً قضیه چیه؟
متشکر
شاید دلیل اصلی اون این باشه که در موقعی که با highdragon رو به رو میشید احتمالا در Level خیلی بالایی ندارید و همین طور چیزهایی مثل سلاح نسبت به ماموریت آخر خیلی ضعیفتر هستش چون مثلا من خودم قوی ترین و گرون ترین شمشیر رو هنگام مبارزه آخر داشتم که در هنگام کشتن highdragon اصلا به این صورت نبود چون این قدر پول نداشتم. همچنین یه دلیل دیگه همه میتونه این باشه که در ماموریت آخر نیروهای کمکی زیادی هست که در جنگ به ما کمک میکنن.نقل قول:
البته به نظر من کشتن highdragon سخت تر بود !
من یک مشکل عجیب با این بازی دارم اونم اینه که کاراکتر من هیچ کدوم از دیالوگاشو رو بیان نمی کنه یعنی اصلا صدایی از اون در نمی یاد این مشکل بازی من هستش یا طبیعی؟
تا می زنم روی دییالوگا طرف دیگه جوابمو می ده من اصلا حرف نمی زنم؟؟!!!
کلا بازی به این صورت هست و شخصیت اصلی بازی هنگام مکالمات صدا نداره. بازیهای این سبک معمولا به این صورت هستن.صدایی که اول بازی برای شخصیت انتخاب میکنید هم بیشتر مربوط میشه به در حین جنگها که شخصیت اصلی یک حرفایی میزنه.نقل قول:
آره خب! :دی: پدر امکانات بسوزه!!! :دی:نقل قول:
من موقع جنگیدن با archdemon از ذره ای که از highdragon به دست اومده بود استفاده کردم!! البه فکر کنم که شمشیرم همون بود ، دقیق یادم نیست.
موقع جنگیدن با archdemon بهتر می شه برنامه چید و اگه از راه دور باهاش بجنگین ، آسیب کمتری می خورین که این کار رو آسون تر می کرد ، البته وقتی میزان جون archdemon به زیر 50% می رسید ، جنگیدن فوق العاده سخت تر می شد!
یادش بخیر ، عجب بازی ای بود! :دی:
آقا من واقعا قاطی کردم.
من این بازی رو روی medium بازی می کنم ولی این خیلی سخته.
الان توی مرحله ی village chantry هستم آخرش که بهمون حمله می کنم خیلی راحت تمامه یارام کشته می شن تو این بازی.
می شه یکی توصیه ای بکنه؟؟ اصلا نمی دونم این اسلحه ها مو چطوری می تونم آپدیت کنم؟؟
خوب معلومه دیگه.باید رو easy بازی کنی.من خودمم رو easy به زور تموم کردم تو مدیوم واقعا سخت تر میشه و نیازمند یه استراتژی دیگست.نقل قول:
برو تو تنظیمات easy کن
همون طور که سینا گفتش بازی روی درجه Medium خیلی سخته. کلا درجه Easy با Medium توی این بازی خیلی فرق داره و Medium این بازی از Hard بازیهای دیگه سختر هستش! اگر سبک نقش آفرینی خیلی آشنایی ندارید باید حتما روی درجه Easy بازیو برین.نقل قول:
در مورد آپگرید کردن سلاح ها باید در کمپ پیش پسر اون مرد که اسمش فکر کنم Sandal بودش بری که این کارو انجام میده...
دوستان تازه نصبش کردم
اولش اونا به هم چی میگن ؟ هه هه هه هه
ارزش بازی کردن داره ؟
موضوعش حوله چی هستش ؟
ممنون میشم جواب بدین
دوست من اگه به بازیهای Rpg علاقه داری این یکی از بهترین هاست.و 100 درصد ارزش بازی کردن داره.نقل قول:
نوشته شده توسط Peyman Derakhshani [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موضوعش حوله اینکه یه سری بیکار دی: همون فکر کنم نیروهای تاریکی میخوان حمله کنن و مسئولیت متحد کردن گروه های مختلف رو داریم.
اونجایی که پر رنگ کردم.شما با چی شروع کردید چون شروع متفاوتی داره
کسی میتونه چند تا کمبو اسپل با حال به ما یاد بده؟ من فقط shatter کردن رو کشف کردم که اینجوریه که اول دشمن را یخ میزنی و بعد با یه ضربه ی سنگین کارش رو تموم میکنی. :47:
این بازی مبارزاتش روی اعصاب من رفته فعلا ا نصب درآوردمش داشتم تیک عصبی پیدا میکردم!
اگه میشه یکم در مورد کمبو ها توضیح بدین....
من که هیچی نفهمیدم: دی
صد در صد بازی فوق العاده ای هستش. فقط باید زبان انگلیسی نسبتا خوبی داشته باشید. حداقل باید اصل داستانو بفهمید و جوری باشه که هنگام مکالمات بتونید گزینه درستو انتخاب کنید.نقل قول:
دوستان تازه نصبش کردم
اولش اونا به هم چی میگن ؟ هه هه هه هه
ارزش بازی کردن داره ؟
موضوعش حوله چی هستش ؟
ممنون میشم جواب بدین
موضوع بازی به طور خلاصه درباره افرادی به نام Grey warden هستش که وظیفه مبارزه با پدیده هایی به نام Blight دارن که توسط نیروهای تاریکی به وجود میاد که رهبر آنها Archdemon هستش. پدیده هایی که اسمشون Blight هست هر چند سال یکبار به وجود میاد که شما وظیفه دارید با پنجمین Blight مبارزه کنید. نکته جالب این هست که شما در ابتدا 6 داستان مجزا دارید که به انتخاب خودتون و با توجه به نژاد و کلاستون باید اونو انتخاب کنید. 1 ساعت اول بازی تقریبا با یکی از 6 داستان پیش میرید که در نهایت همه 6 داستان شما توسط Duncan به Ostagar میرید تا تبدیل یه یک Grey warden بشید و با Blight مبارزه کنید. نکته جالب بازی این هست که اگر عاشق بازی بشید حداقل 3-4 بار دوست دارید بازیو تا آخرش برید که هر بار حدود 60 ساعت میتونید بازی کنید و از بازی لذت ببرید!
دوست عزیز منظورتون از کمبو چیه. این بازی میشه گفت سبکش نقش آفرینی کامپیوتر یا نقش آفرینی کلاسیک هست اصلا به این صورت بازیهای اکشن نیست که مثلا کمبو بزنید. اگه منظورتون Spell هست اگر اسم هر کدوم یا تصویر اونارو بذاری میتونم توضیح بدم. البته اگه تصویر بذاری بهتره چون بازیو پاک کردم و چند وقته بازیش نکردم ولی احتمالا دوباره بازیو یه دفعه دیگه تا آخرش میرم و یک Grey warden جدید درست خواهم کرد!نقل قول:
کسی میتونه چند تا کمبو اسپل با حال به ما یاد بده؟ من فقط shatter کردن رو کشف کردم که اینجوریه که اول دشمن را یخ میزنی و بعد با یه ضربه ی سنگین کارش رو تموم میکنی.
کلا هر سوالی داشتید من در خدمتم. این از اون بازیهایی هستش که بدجور منو مجذوب خودش کرد. از این جور بازیها شاید هر چند سال یکبار بیاد. قبل از این مثلا بازیی مثل دیابلو بدجور منو مجذوب کرده بود.
دوست عزیز مگه مبارزات بازی چه اشکالی داره؟ به نظر من که یکی از بخشهای عالی بازی مبارزات بازی هست. اگر روی درجه easy میرید که به احتمال زیاد به مشکلی بر نمی خورید ولی اگر روی درجه medium میرید قضیه 180 درجه تغییر میکنه! چون بازی شاید خیلی سخت بشه و لذت بازی و هیجان بازی بیشتر میشه چون شما باید از همه امکانات بازی مثل تاکتیکهای بازی و جادوها و trap ها و poison ها و دکمه مهم pause و ... نهایت استفاده رو بکنید.فکر کنم در درجه سختی medium یکی از بهترین جاهایی که میتونید خودتون رو محک بزنید highdragon در ماموریت urn of sacred ashes هستش که واقعا کشتن اون در این درجه سختی به فکر کردن و استفاده کردن از تمام امکانات بازی نیازمند هستش وگرنه شاید کشتنش فوق العاده سخت باشه. من به همه کسانی که به سبک rpg خیلی آشنا نیستن و بازیهای زیادی در این سبک بازی نکردن صد در صد توصیه میکنم که برای بار اول این بازیو در درجه سختی easy برن. برای دفع های بعدی که خواستین برید میتونید در درجه سختی medium اونو برید. توجه کنید که این بازی از اون بازیها نیست که به یکبار رفتن بازی راضی باشید. کلا بازی های شرکت Bioware باید حتما چند بار تا آخرش رفت تا لذت کامل از اون بازی ها برد.نقل قول:
این بازی مبارزاتش روی اعصاب من رفته فعلا ا نصب درآوردمش داشتم تیک عصبی پیدا میکردم!
من هر وقت این جملات و اصطلاحات رو می بینم هنگ می کنم.نقل قول:
مگه ضربات فرق هم دارن؟کمبو چیه؟من هر چی جک و جونور می بینم روش کلیک می کنم و کاراکترم با شمشیر می افته جونش(کاراکترم واریور هست)
سلام به دوستان گل!
میشه یکی توضیح بده که این Rouge ها به چه دردی میخورن؟
آخه نه مثل warrior میتونن تن به تن بجنگن نه مثل Mage ها بلدن از جادو استفاده کنن
فقط میدونم میتونن قفل ها رو باز کنن و دزدی کنن
میشه یه نفر کامل راجع به این Rouge ها و تواناییشون توضیح بده و راجع به اینکه چطور میشه از Trap و Poison استفاده کرد
rouge ها برای باز کردن قفل هستند.اگه میخوای قفل هارو بازی کنی باید یکی از rouge ها پیشت باشهنقل قول:
Rogue در اصل به معنی آدم دغل هست در این بازی یه کلاس به این عنوان وجود داره.برای بازی کردن قفل ها و دزدی و کلا فریب دادن این کلاس خوب هستش. پیشنهاد میشه که اگر میخواید که مثلا کماندار درست کنید از این کلاس انتخاب کنید که میتونید هم کماندار خوبی باشید و هم اینکه قفلها رو باز کنید. البته بار اول که بازیو میرن معمولا همه کلاس warrior انتخاب میکنن. من خودم این کلاسو زیاد نرفتم چون برای قفل باز کردن افرادی مثل Leliana و Zevran وجود دارن که مخصوصا Leliana اگر درست به قابلیتهای اون اضافه کنید خیلی عالی میشه و هر قفلی رو میتونه راحت باز کنه.نقل قول:
دوست عزیز و استاد بسیار گرامی Optimus Prime در مورد Rogue کماندار قبلا کامل توضیح داده من عین پست اونو اینجا میارم:
نقل قول:
قابل توجه دوستانی که می خواهند کاراکتر Rogue کماندار درست کنند :
برای مصرف کردن Point ها :
Strength : اصلا Point خرج نکنید.
Dexterity : تا می تونید Point اضافه کنید MAX چون مهمترین قسمت برای یک کماندار است ( فاکتور های درصد هدف گیری و اصابت تیر و درجه Damage که با تیروکمان به هدف می زنید و جا خالی دادن حمله های دشمن )
Willpower : تا 30 افزایش دهید چون در استفاده از توانایی های خاص موثر است و Stanima شما را مشخص می کند. می تونید تا چند درجه بیشتر هم افزایش بدهید اما زیاد تکیه نکنید.
Magic : اصلا Point خرج نکنید.
Cunning : برای باز کردن قفل ها م انجام دایالوگ ها تا 30 می تونید افزایش دهید اما نه بیشتر.
Constitution : چون Dex بالایی خواهید داشت دشمنان نمی تونند شما را هدف قرار بدهند برای همین بلا بردن آن تاثیر خاصی ندارد ولی خوب اگر خواستید می تونید افزایش دهید ولی مهم Dex است.
برای Abilities در قسمت Rogue Ablities هیچ گزینه ای به جز Deft Hands و Stealth و درخت توانایی آنها را انتخاب نکنید. Dirty Fightning هم مناسب است برای فرار از موقعیت هایی که دشمنان شما را محاصره می کنند.
Archery Abilities : بله سعی کنید این قسمت را کامل کنید لازم به توضیح نیست.
specialization ها:
Assassin specialization : خیر چون به درد Melee Rogue می خورد.
Bard specialization : خیر باز هم به درد Melee Rogue ها می خورد.
Ranger specialization : انتخاب کنید چون می توانید از حیوانات برای حمله استفاده کنید و دشمنان را مشغول نگه داشته تا خودتان آنها را Snipe کنید و حیوانات شما مانند یار پنجم شما عمل خواهند کرد.
Duelist specialization : باز با اینکه بیشتر به درد Melee ها می خورد اما Pinpoint Strike که در درخت توانایی های این Spec هست خیلی قوی است و با آن می تونید 3 تا Ogre را براحتی بکشید.
بهترین کمان که شما می تونید استفاده کنید : Longbow Mage's Eye Dragonthorn Tier 7
در صندوقی در مغازه Village of Haven می تونید پیداش کنید.
تبریک به همه فنها نسخه دوم بازی هم معرفی شد. :8: