ولي عجيبه كه با بازيهاي جاوا مشكل داره!!!
من ي بازيه 25 مگي s60 ريختم با گرافيك توپ بدون هيچ مشكلي كار ميكنه ولي با بازي 300 كيلوبايتي جاوا مشكل داره!!!
Printable View
ولي عجيبه كه با بازيهاي جاوا مشكل داره!!!
من ي بازيه 25 مگي s60 ريختم با گرافيك توپ بدون هيچ مشكلي كار ميكنه ولي با بازي 300 كيلوبايتي جاوا مشكل داره!!!
آقا موفق شدم الان در پوست خود نمی گنجم که N-Gage دارم یک 15 دقیقه وقت می خواهم تا فایل هارو UpLoad کنم :8::19::27:Ok
بهادرجان یعنی بازی های N-GAGE روی innov8 هم نصب میشن و هم اجرا ؟
تو خودت بازی کردی ؟!!!
آره توی قسمت N-Gage برین تاپیک زدم فقط نتونستم هنوز One رو به صورت Full نصب کنم بقیه همه کامل و با سرعت اجرا میشن
با هزار دلهره این گوشی رو خریدم ولی ظاهرا گوشی جالبیه اولین مشکلم چرا فارسی نداره
اگر واقعا فارسی می خواهی (واقعا) بگو راهنماییت کنم چون باید 140 مگ آپ کنم
یعنی باید آپ بشه ؟ خوب اگه زحمتی نیست برام آپلود کن
راستی آخرین فریم ور این گوشی چیه ونحوه یا طریق آپدیت را هم راهنمایی کن
یک سوال دیگه چه جوری بفهمم باطری 1200 یا 1000 من که از پشت باطری چیزی نفهمیدم
بلدی با برنامه Apolo کار کنی ؟
زیر باتری جایی که سریال گوشی رو نوشته نوشته باتری چند آمپر هست
نه با این برنامه کار نکردم آپدیت سامسونگ مثل نوکیا راحته یا نه چون چند بار نوکیا آپدیت کرد ه ام
زیر باتری بجز شماره سریال چیزی ننوشته
نوشته :Rated:3.7 = ;1000(1200 این جوری ok
سلام به همه دوستان
باید بگم من این گوشی را هفته پیش از فروشگاه مرکزی با گارانتی ماکروتل با قیمت 510000 تومان گرفتم
گوشی فارسی داره و آپدیت شده و من باید بگم مشکل باتری کاملا رفع شده دستگاه من که راحت 4 روزم جواب میده و کلا ایرادی توش ندیدم و آنتن دهیشم خوبه... دوربین و صداشم که عالی فقط یک مقدار صدای ضبطش کمه که اونم زیاد محسوس نیست ...پخش موزیک هم خوبه و همینطور رادیوش و ضبط از رایو هم کیفیت خوبی داره ...جنس بدنه محکم و بسیار عالی و هنگ هم اصلا نمی کنه و جالب اینکه اگه یک موقعی هم هنگ کنه خود دستگاه restart میشه و کلا هیچی جز خوبی ندیدم ازش...و کلا نوکیا رو میخوره ... قیمتشم الان خیلی خوبه...
در مورد باتری باید بگم خیلی از شما خودتون باتریشو خراب کردین چون باطری این گوشی از نصل سوم هست و با باطریهای قدیمی فرق داره شما باید باطری گوشیتون فول شارژ شد حتما از برق جدا کنیدش وگرنه دچار over شارژ شده و باطری دچار آسیب جدی میشه...بعد از خرید 4 بار اجازه بدین باطری کاملا خالی و گوشی خاموش بشه و مجد شارژ کنید باطریهای نسل سوم هوشمند بوده و احتیاج دارن که ظرفیت کامل رو تشخیص بدن برای حداکثر بازدهی....و حتما power saving mode هم on باشه دیگه مشکلی نخواهد بود...
این موردی که در باره باطری گفتم صحبت گفته شده از طرف شرکت ماکروتل هستش که واسه من کاملا جواب داد
دو سوال هم داشتم ...
چه بلوتوثی واسش بگیرم که البته نمی خواهم استریو باشه ... الان بلوتوث سامسونگ wep-200 دارم اما عجیب اینه که بهش نمی خوره و وقتی کد 0000 رو میزنم connect نمیشه کسی میدونه مشکل چیه و باید چیکار کرد؟ دوستان برای این گوشی از چه بلوتوثی استفاده میکنن و پیشنهاد میکنن چه مدلی رو بخرم؟
آیا این بلوتوثهایی که موزیک پخش میکن امکان پخش رادیو هم دارن؟
و سوال بعدی این قفل شدن صفحه کلید چجوری و از کجا تنظیم میشه؟؟
ممنون از دوستانی که جواب میدن ... منتظر جوابتونم
سلام
آقا چه بازی هایی تونستی روش بریزی؟
من که فقط ی بازی تونستم بازی کنم
اونم ی بازی مسخره بود
سلام به همه دوستان
باید بگم من این گوشی را هفته پیش از فروشگاه مرکزی با گارانتی ماکروتل با قیمت 510000 تومان گرفتم
گوشی فارسی داره و آپدیت شده و من باید بگم مشکل باتری کاملا رفع شده دستگاه من که راحت 4 روزم جواب میده و کلا ایرادی توش ندیدم و آنتن دهیشم خوبه...جنس بدنه هم محکم و خوبه و همینطور گوشی خوش دستیه ...هنگ هم اصلا نمیکنه و جالب اینکه اگه یک وقت هنگ هم بکنه گوشی خودش ریستارت میشه ...دوربین و صداشم که عالی فقط یک مقدار صدای ضبطش کمه که اونم زیاد محسوس نیست و کلا هیچی جز خوبی ندیدم ازش...و کلا نوکیا رو میخوره ... قیمتشم الان خیلی خوبه...
اما در مورد باطری باید بگم که خیلی از شما خودتون باطریتون رو خراب کردین. این باطری ازنسل سوم بوده و وقتی که باطری فول شارژ شد حتما باید از برق جدا بشه وگرنه دچار over شارژ شده و باطری آسیب جدی میبینه...بعد از خرید اجازه بدین 4 بار باطری گوشی کاملا خالی شده و گوشی خاموش بشه و سپس کامل شارژ کنید دلیل این کار اینه که این باطریها هوشمند بوده و باید برای بیشترین بازدهی کاملا ظرفیت باطری رو تشخیص بدن ....و در setting گوشی حتما power saving mode رو on کنید ... این مواردی که برای باطری گفتم از طرف خود شرکت ماکروتل گفته شده و برای منم به خوبی جواب داده.
اما دو سوال هم داشتم ...
چه بلوتوثی واسش بگیرم که البته نمی خواهم استریو باشه ... الان بلوتوث سامسونگ wep-200 دارم اما عجیب اینه که بهش نمی خوره و وقتی کد 0000 رو میزنم connect نمیشه کسی میدونه مشکل چیه و باید چیکار کرد؟ دوستان برای این گوشی از چه بلوتوثی استفاده میکنن و پیشنهاد میکنن چه مدلی رو بخرم؟
آیا این بلوتوثهایی که موزیک پخش میکن امکان پخش رادیو هم دارن؟
و سوال بعدی این قفل شدن صفحه کلید چجوری و از کجا تنظیم میشه؟؟
ممنون از دوستانی که جواب میدن ... منتظر جوابتونم
دارم تمام بازی هارو امتحان می کنم بعد براتون آپ می کنم
دوست عزیز از بابت جواب ممنون ولی باطری من اینجوری نوشته Type :3.7 v liion وزیرش model : ab474350be
اگه تونستی طریقه فارسی نوشتن را یادم بدی ممنون میشم خیلی بهش احتیاج دارم این برنامه apolo چکار میکنه
روي خود باتري كه ننوشته چند ميلي آمپر
پشت گوشي نوشته كه اونم ربطي به باتري نداره مثلاً e700 باتريش 800 ميلي آمپر بود ولي پشتش نوشته بود 300
پشت گوشيه من نوشته 1000
ماله شما 1200 نوشته؟
سلام دوستان
بالاخره منم این گوشی رو با گارانتی یک ساله تعویض ماکروتل از نمایندگی سامسونگ به قیمت 500 تومن گرفتم .
فقط شارژ اولیه چند ساعت بزارمش و با گوشی کار کنم که باتریش کاملا تموم بشه بزارمش شارژ اولیه یا بدون
هیچ استفاده ای بزارمش شارژ اولیه ؟
شارژ اولیه تو حالت روشن گوشی باشه یا خاموش؟ اگه روشن باشه می تونم با گوشی کار کنم و اون شارژ بشه ؟
مرسی
صفحه كليدش وقتي اسلايدش رو ميبندي قفل ميشه و وقتي كه نور ال سي ديش خاموش ميشه(در حالت بسته) پس اگه مدت زمان روشن بودن نور رو زياد كني دير تر قفل ميشهنقل قول:
آقا تبریک به همگی دوستان گوشی جدید مبارک چقدر گوشی افت قیمت داشته من دقیقا از دبی خریدم 770 حالا دوستان خریدن 500:18:
بعدش دارم یک سری بازی مثل One رو از نت دانلود می کنم فکر کنم روی گوشی جواب بده فقط حجمش خیلی زیاده اگر شد تمام بازی هارو توی همون تاپیک آپ میکنم :31::11:
در مورد شارژ اولیه من خودم تو حالت خاموش 6 ساعت قرار دادم:46:
دوستان در مورد فارسی کردن یا فارسی نوشتن این گوشی من رو راهنمایی کنیید خیلی بهش محتاجم
آقا یک فرصت 1 روزه به من بده برات درستش میکنم (امتحان دارم):31::20:
salam bebakhshid finglish minevisam akhe farsi nadaram
mikhastam bedonam batri in goshi dar seri jadid ke makrotel avordeh dorosteh va digeh inke goshi ro ghabl az eyd bekharam behtareh ra bad az eyd
سلام
دوستانی که گوشیشونو از مایکروتل گرفتن جددیدا میشه چند تا عکس بزارن
البته مبارک باشه
حتما
انشاالله فردا چندتا عکس از innov8 میزارم واستون .
راستی من امروز از ساعت 15:30 تا ساعت 22 بکوب با گوشی داشتم ور میرفتم .
( تماشای عکس + فیلم + بلوتوس بازی + اس ام اس + تک زنگ + تماس + عکاسی و فیلم برداری و کلا همه چیز دیگه )
که دیگه ساعت 22 خاموش شد و من گذاشتمش شارژ. به نظرتون باتریش چظوره ؟!
راستی innov8 ورژن 8گیگش دکمه ی عکاسیش ، وسطش قرمزه یا سیاه ؟؟
ماله شماها چه رنگی هست ؟
وسطش سیاه هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ماله منم سياهه چطور مگه
اينم مقايسه دوربين i8510 و canon 950is
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته اينو بگم كه canon 950is از i8510 بزرگتره و وزنش حداقل 250 گرم هست
بنظر من i8510 عالي گرفته و ميتونيد بعنوان ي دوربين خونگي روش حساب كنيد
توي نور روز اختلاف اين دوتا كمتر هم ميشه
آهان .
آخه دوست من یدونه innov8 هشت گیگ داره رنگش قرمزه !!!!!
آقا گوشیت تنضیماتش درست نیست
چرا درست نيست؟
اين 100% crop ه
شما فكر كردي ماكرو ه؟
الان ي ماكرو هم ميزارم
agha yeki javabe maro bedeh mikham i8510 begiram
mikham bedonam goshihayi ke alan microtel zadeh update hastan yana va inke seri jadid made in koria ast ya chin
akhe az kheyliha shenidam ke seri jadid by samsung made in china hast bekhatere hamine ke arzon shodeh
ببخشيد پست های من فينگليش بود فارسی ندارشتم
يه سؤال اساسی دارم اونم اينه که مکروتل گوش هاش update هست يا نه بخاطره باطری ميپرسم و
اينکه تو عيد گوشی ارزن ميشه يا نه و اينکه پيشنهاد شما چيه کی گوشی رو بگيرم؟
ممنون ميشام پست من را جواب بدين من خيليوقته که پست هارو ميخونم حتی خيليهرا تو سايت های ديگه ديدم
اما تابحال عضو نشده بودم و فقط پسته هارو ميخوندم به طور اي که تمام پست های
امينا اي900 و اينو8 را خوندم در بيشتره سايت های معروف
این که گوشیها چینیه و به این خاطر ارزون شده رو نمیدونم (به احتمال 90% حرف مفته !!!)
ولی در مورد ارزون شدن گوشی به احتمال خیلی زیاد تو این یکی دو ماه آینده قیمت موبایل کلا بیاد پایین ، چون تعرفه رو از 25% آوردن به 10% و این تا به اجرا برسه و اثرش رو قیمتها معلوم بشه یکی دو ماه طول میکشه.
اگه عجله ای نداری تا بعد عید صبر کن.
در مورد آپدیت بودن اینطور که بچه ها این دو هفته از میکروتل خرید کردن و خبر دادن ، آپدیت هست.
نقل قول:
ایول. میشه با سایز اصلی هم آپلود کنی .
ضمنا کیبوردت فکر کنم مثل منه! 12 ساله دارمش!:31:
منم تقريباً كيبوردمو 11 ساله كه دارم:38:ولي تاحالا 7_8 بار گرافيكمو عوض كردم تازه اگه مانيتورم ببيني كه ديگه هيچي:41: نمي دونم چرا لامسب هيچيش نميشه سامسونگه ديگه
حالا بريم تو كار upload عكس 8 مگا....
به نظرتون تو عيد گرون ميشه يا نه پنجشنبه هفته ديگه بگيرم يا تو اسفند نظر شما چيه؟
بيشتر از يه ماه نميتونم صبر کنم:21:
ااااااااااااااااا چرا عكسارو 1600x1200 ميكنه؟