دوست عزیز سلامنقل قول:
بله باید جلبریک کنی .
Printable View
دوست عزیز سلامنقل قول:
بله باید جلبریک کنی .
به به !!! مثل اين كه داره همه جيز دست به دست هم ميده ما هم Apple دار بشيم !!! : دي ! مي كم حالا ميشه به اين iPod مموري كارت وصل كرد يا فقط حافظه ي داخلي خودش رو داره ؟ اخه موندم كه 16 gig بخرم يا 8 gig ... فكر كنم با اين بازي هايي كه اين داره و بازي خوريي كه من دارم !!! بهتره يه 16 gig بخرم !
ميشه يه صفحه كه مشخصات اين محصول Apple رو كامل نوشته باشه رو بدين !!! : دي !
8 gig رو قيمت كردم 295 تومن و 16 gig رو 350 تومن اصفهان بازار گرون فروش ها !!! (مجتمع پارك !)نقل قول:
البته فكر كنم توانايي ضبظ صدا رو هم نداره ... ولي خب !
كسي مشخصات كامل اين iPod رو نداشت بزاره ؟ جيزايي مثل اندازه ي LCD و قدرت باطري و قدرت CPU ????
تو این لینک مشخصات کاملش هست:نقل قول:
کد:http://www.apple.com/ipodtouch/specs.html
اصفهان خیلی گرون میده 8 گیگ رو حدود 255 تومن میتونی تهران گیر بیاری تا 250 تومن ....
شما توی سایت اپل هم سر بزنید اطلاعات خیلی خوبی راجع به ایپادتاچ قرار داده ....
یه حدود10 صفحه قبل هم بحث مفصلی راجع به سی پی یو شد !!! ...
Maps location-based service
اين جه سرويسيه ؟ يعني يه جورايي Gps اونم با نقشه ها داره ؟؟؟ : دي !!! اكه نه بس اين جيه ؟
---
حالا بايد برم يه بازار ديكه هم سر بزنم !!! ميكن اون جا فقط PMP مي فروشن ! اكه اون جا قيمت دادن با يكم اختلاف ! خب كه همين جا مي خرم ! اكه هم كه اذيت كردن ! بايد از تهران بكم برام بفرستن ديكه : دي !
سلام دوباره به همه
من itouch رو به ورژن 3 تغییر دادم، فوق العاده است ، به همه پیشنهاد می کنم ورژن 3 کنید، اگه خواستید بگید :8:براتون آموزشش رو بزارم
راستی کسی نتونسته مشکل sync app منو که صفحه قبل حل کنه؟
ببینم یعنی وقتی که به فریمور 3 هم ریستور کردی باز اون مشکل حل نشد ؟ !!!
پس فکر کنم مربوط به ایتونز هست چه ورژنی هست ؟ ... (خواستی یه بار پاکش کن دوباره بریز یا یه ایتونز دیگه دوباره دانلود کنی احتمالا درست میشه !!!)
مواردی که خواسته بودی توی همون لینک به سایت رسمی هست .. بجز قدرت cpu که من یه توضیح کوتاه بدم ؛ بی ضرره :نقل قول:
تاچ نسل اول پردازنده ARM11 داشت ؛ این پردازنده اساساً می تونست تا 620 مگاهرتز سرعت بگیره ؛ اما apple اینو آندرکلاک کرد و سرعتش حداکثر 412 شده بود ؛ کاهش مصرف باتری و جلوگیری از داغ کردن دستگاه رو از علل اصلی این اقدام می دونن ... (آیفون نیز همین پردازنده رو داره)
تاچ نسل دوم پردازنده اش همینه ؛ اما سرعتش 533MHz شده ... (یه عده میگن اپل نسل اول رو از قصد پایین گرفته تا نسل دوم پیشرفتی بر اون محسوب بشه)
فهرست کلی سرعت رو اینطوری رده بندی کرده اند:
1. iPod Touch 2nd Gen
2. iPhone 3G
3. iPhone
4. iPod Touch 1st Gen
در مورد maps در صفحات اولیه یه بحث هایی داشتیم ...نقل قول:
برای استفاده از نقشه ها در ایپادتاچ شما فقط میتونید از برنامه offline maps استفاده بکنید که بعد از نصب کردن اون نقشه ها رو توی مسیر مشخص شده ای میریزید و کار تمام .... و فقط هم به صورت افلاین هست ظاهرا ...
چون ایپادتاچ جی پی اس نداره دوست من !!!
توی ویکیپدیا برای سی سی پی یو همچین چیزی نوشته بود :
2nd generation: ARM11 620 MHz (clocked down to 533MHz), with internal ARM7core for JAZELLE acceleration
نه ربطی به فریمور 3 نداشت ، آیتونز رو هم کامل آپدیت کردم(دانلود کردم) به 8.2.1.6 یعنی آخرین ولی نمیدونم این مشکل از کجاست... ،نقل قول:
روی کامپیوتر دیگه هم تست کردی ؟ همین مشکلو داشتی ؟
خب !!! رفتم بازار يه سر !!! از هر مغازه اي رد ميشدم مي كفتم iPod اولا كه مي كفت هان ؟؟ بعد مي كفتم Apple !!! يه iPhone در مي اورد ! كفتم خوب خوبه قيمت ؟ ميكه 100 تومن : دي !!! بعد مي كم اين كه جينيه !!! ميكه خب اونا هم جينيه ليبل مي زنن !!! ميكم بله شما درس ميكي !! : دي!
هوووم يه سوال خفن قبل از اين كه برم بخرم ! من واي فاي ندارما ! مي خواستم ببينم با USB ميشه بازي و اينا ريخت ؟؟؟ اخه اين تابيك رو كه مي خوندم ديدم يه جا يكي نوشته بود فعلا بدون واي فاي نميشه بازي ريخت ... البته شايد واي فاي بخرم ! ولي خب اكه نشه كه فايده نداره !
---
هوووممم الان كه اين ويديوي خود Apple رو كرفتم ديدم كه زنه مي كه شما مي تونين برنامه ها رو دانلود كنين و از طريق برنامه ي itunes روي iPod Touch خودتون بريزين !
:| يعني واقعا اين طوريه ؟؟؟ البته استفاده اي نيست در مورد gif ! ولي خب :| من يه PMP جيني خريدم ! 25 تومن !!! يه جيزيه ها !!! صفحه ي 3 اينجي ! فيلم با كيفيت بالا !!! البته اصلا قابل مقايسه نيس !!! ولي خب اون حداقل فايل هاي gif رو نشون ميداد !!!نقل قول:
اوف.فايل هاي gif رو هم به صورت ثابت نشون ميده نه متحرك.خسته تباشي استيو جابز واقعا دنيا مديون تو خواهد بود
bersam سلام
برای برنامه میشه هم از wifi است استفاده کرد وهم از usb .
البته اول باید ایپاد رو جلبریک کنی بعد می تونی هر برنامه یا بازی نصب کنی ولی اگه جلبریک نکی فقط می تونی مجانی ها رو نصب کنی . در ضمن شما هر چیزی را که می خواهید به ایپاد منتقل کنید باید با ایتیون ریخته شود.
اگه سوالی بود هستیم ....
آره بازم این مشکل وجود داره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
ashy جان سلام شاید برنامه ات که توی لیستت هست بیشتر از 11 صفحه رو توی ایپاد اشقال میکنه .چون توی فریمور 3 بیشتر از 11 صفحه برنامه نمیشه ریخت .
فريم ور 3 ؟؟؟ من اخرين جيل بريكي كه توي اين تابيك ديدم مربوط به فريم ور 2.2 بود !!! جيل بريك 3 رو از كجا يافت كنم ؟
بله دوست عزیز فریمور 3 هم است:31: . این هم لینک جلبریک ایپاد :نقل قول:
در ضمنا طریقه ی جلبریک کردن ایفون و ایپاد یکی است .کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=264201
خب مثل اين كه اين 7 سبتامبر مستر استيو جابز مي خواد يه iPod جديد رو معرفي كنه ... من هم قصت دارم از امارت تهيه كنم ! برام بفرستن ! ها حالا اونوخت صبر كنم يه ماه ديكه برا اين مدل جديد ؟ يا نه فايده نداره ؟؟؟ البت مي كم اكه از نظر سخت افزاري ارتقايش نداده باشن به خاطر يه دوبين حسش نيس صب كنم ! ولي اكه سخت افزاريش رو S كرده باشن!!! اونوخت جريان فرق ميكنه !
معمولا فقط ایران بیاد صبر کنی تا قیمتش بیاد پایین تو کشور های دیگه ثابت هست یا اینکه کلا شرکت قیمتش رو بیاره پایین.نقل قول:
تا پارسال اینطور بوده که سخت افزار آیپاد از مال آیفون هم بهتر بوده ولی امسال باید دید استراتژی اپل چیهنقل قول:
به احتمال خیلی زیاد CPU و RAM آیپاد آپدیت میشه برای اینکه بتونه بازیهای نسل جدید آیفون رو اجرا کنه
دوربین هم قطعا به یه سری از آیپاد ها اضافه میشه که احتملا آیپاد تاچ هم جزوشون باشه
بنابراین پیشنهاد من به دوستان اینه که کمی صبر کنن(دو ماه) چون تا بیاد ایران و قیمتش درست بشه زیاد طول میکشه مگر اینکه اونور آشنا داشته باشین فردای معرفی بخرین وردارین بیارین
مي كم كه دوبي اشنا هس ...نقل قول:
مي كم كسي مي دونه جه طوري براي اهنك ها album art انتخاب كنم ... با iTunes ؟؟؟؟ با drag كردن نميشه ! فك كنم دراك كردن فقط مال مك هس و توي PC نميشه از اين كارا كرد !
یه راه حل خوب که برای مدیریت عمومی و آرشیو هم مناسبه رو در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] توضیح دادم ...نقل قول:
من همين كار رو مي كنم !!! ولي نميشه براش البوم ارت انتخاب كرد اون جا ! جاييش نديدم كه بشه عكس انتخاب كرد !
دوستان سلام
من جدیداً یک آیپاد نسل دوم خریدم
یک اکانت هم تو آی تیونز استور ساختم
ولی هر برنامه مجانی که میخوام دانلود کنم ، ارور 1009 میده که نمیدونم چیه
کسی میتونه کمکی بم بکنه. ممنون میشم
در ضمن اگه قبلا توضیح دادین اینو من عذر میخوام چون من تازه شروع به خوندن فروم شما کردم. تازه 10 صفحه خوندم. اگه کسی میدونه ایراد من کجاس لطفاً کمک کنه.
با سلام از ف ی ل ت ر ش ک ن استفاده کن ---نقل قول:
فك كنم مشكل از همين باشه كه ميكن iTunes ايراني ها رو ----- كرده ... و نمي زاره دانلود كنن !!!
حالا جيل بريك كردي دستكاه رو ؟؟؟ اكه اره برو توي اين سايت و هر برنامه اي رو كه مي خواي به رايكان دانلود كن و روي ايباد جيل بريك شدت بريز !
کد:http://appulo.us/appdb/
نه هنوز ، جیلبریک نکردم.نقل قول:
راستش تازه خریدم ، یک کم ترسیدم خودم بکنم. ولی اگه نشه برنامه های مجانی رو هم نصب کرد ، دیگه چاره ای نیس
منظورت اینه برای اهنگا عکس بذاری که تو کاور فلو ایپاد نشون بده؟؟؟نقل قول:
رو اهنگ مورد نظرت یا البومشون راست کلیک کن.
get info
اخرین تب.ارت ورک.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه کلی هم میخوای درست کنی کل آهنگای آلبوم رو سلکت کن و روی Get info بزن و عکستو درگ کن تو Artwork:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا مشکل من با ( یو 95 ) حل شد. دانلود کردم برنامه های فیری رو ، سینک هم کردم.
اگه کسی لینک دانلود وی*پی*ان داره ، یه لطفی کنه واسه من بذاره
وي بي ان براي iPod مي خواي ؟؟؟ نمي دونم ... ولي جالبه ! هس همجين جيزي براي iPod و iPhone ??? يه جيزي مثل فيل شكن ...
البته اكه براي كامبيوتر مي خواي بايد بكم كه اين جا جاش نبود و توي قوانين هم نوشته كه درخواست وي جيز ان و اين صوبتا نباشه !!! ولي شما مي توني همون يو 95 رو با FF سينك كني و ازش استفاده كني :)
مطمئنی با آدیوشل کار کردی که این مشکل رو داشتی ؟ ... آدیوشل بجز اینکه اون امکان رو داره ؛ (کافیه تیک رو فعال کنی) امکان remove آلبوم-آرت و ضمناً save عکس آلبوم-آرت رو هم بهت میده ... همونطور که گفتم برنامه مستقله ...نقل قول:
بهرحال دوستمون هم که از طریق آیتونز رو توضیح داد و همون هم کارت رو راه میندازه ..
من روي خود موزيك راست كليك مي كنم و توي propertis اين ها رو انتخاب مي كنم ! تنها مشكلي كه داشت همين album art ش هست كه اونم با iTunes راحت تره !
نقل قول:
نه واسه همون کامپیوتر میخواستم. منم فک نمیکنم واسه iPOD و iPHONE باشه.
با سلام
من میخواستم یک ایپاد تاچ بخرم ولی شنیدم 7 سپتامبر داره نوعش میاد
مطمئن نیستم بتونم از دوبی بخرم
چی کار کنم به نظر شما؟
بله قراره نسل سومش معرفی بشه البته دقیقن معلوم نیست که ۷م قراره باشه ولی همون حدوداست
و به نظر من حتمن صبر کن
البته مدتی هم طول میکشه تا جیلبرک بشه این هم هست ....
با اینهمه مشکلاتی مثل جیلبرک که آیپاد داره، دلیل محبوبیتش چیه؟ تمام کسایی که این دستگاه رو دارند ازش راضیند؟ (خواهشا" تعصبی جواب ندید) میشه نقاط جذاب این دستگاه رو که نداشتن صدای خوب اون رو بی ارزش کنه رو بگید؟