برو به این سایتنقل قول:
کد:http://www.---------.com/Security/Avast.html
Printable View
برو به این سایتنقل قول:
کد:http://www.---------.com/Security/Avast.html
تنظیمات بستگی به خودتون داره . تنظیمات پیش فرض خود برنامه هم نسبتا سطح امنیتی بالایی داره . ولی به هر حال چند تا نکته ی ساده رو که حتما خودت هم میدونی میگم :نقل قول:
موقع اینستال حتما web rep رو هم بریز . با my wot هم تداخل نداره . توی تمام تنظیمات همه ی شیلدها مثل عکس پایین sensivity و performance رو روی high بذار و اون قسمتهای قرمز رو همونجوی که علامت زدم
اعمال کن :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه از تورنت استفاده میکنی به عکس زیر نگاه کن و تیک utorrent رو بزن . چون تو حالت پیش فرض تیک نداره :
به تنظیمات sandbox هم به نظر من احتیاج نیست دست بزنی . اگه سوال در مورد گزینه ی خاصی داشتی تا جایی که بلد باشم در خدمتم . موفق باشید .
یه چیزی هم یادم رفت ، از mail scanner آوست به نظر من استفاده نکنین بهتره ، چون باید ssl/tls رو off کنین که این کار اصلا توصیه نمیشه . چون رمزگذاری ایملیتون از بین میره .
دوستان من امروز روشن کردم دیدم کرک رو شناخته و از --------- کرک جدید رو دانلود کردم وقتی روش کلیک میکنم این ارور رو میده:
مرسی . اما چرا حجم خود برنامه انقدر زیاده تو این سایت؟ 90 مگه حجم برنامه . در حالی که خود سایت آواست گذاشته واسه دانلود 50 مگه!!!! جریان چیه؟:10:نقل قول:
تو سایتش هم 90 مگه....آقا یکی به داد من برسهنقل قول:
نسخه free=50mb
نسخه pro=90mb:20:
ببیم لایسنس جدید که میگیری مییخای اجراش کنی اتصال اینترنتت رو قطع کن بعد اجراش کن .احتمالا از اینه .:10:نقل قول:
با سلام
کسی لایسنس جدید نداره قبلی ها از کار افتادند برای INS
من سيف مود هم چك كردم فرقي نكرد ايران ستاپ هم نوشته از كار افتاده از شماها كار ميده?نقل قول:
مال من همون نسخه 5 هست هنوز که نشناخته اپدیت میشه . :10:نقل قول:
شانست گفته بوده....نقل قول:
آقایون به عنوان یه پیشنهاد کم دردسر بهتون توصیه میکنم از avast free به علاوه ی یه فایروال به دلخواه خودتون استفاده کنید . (فایروال ترجیها comodo یا outpost free باشه . online armor و zonealarm و pctools هم بد نیست) .کرک به هیچ عنوان استفاده نکنید .
ایمان جان به فکر کنم باید همین کار هم انجام بدم....فعلا که ایران ستاپ هم دچار استیصال شده و تقاضای کمک داره تریال رست هم هست اما بعد 2 هفته با ارور هاش دیوونه میکنه...نقل قول:
البته اوتپوست فایروال رایگان نداره و فقط سوئیت امنیتی رایگان دارد که فایروال هم جزئی از آن است ولی فایروال رایگان مجزا نداردنقل قول:
علاوه ی یه فایروال به دلخواه خودتون استفاده کنید . (فایروال ترجیها comodo یا outpost free باشه . online armor و zonealarm و pctools هم بد نیست)
از شما بعید بودا . اینم فایروال رایگانش که اتفاقا با avast خیلی هم سازگاره ولی خوب چند تا ضعف خیلی بد داره مثلا تو رایگانش نمیتونی هیچ کانکشنی رو بعد از وصل شدن و allow زدن قطع کنی و من خودم با comodo بیشتر حال میکنم :نقل قول:
کد:http://www.filehippo.com/download_outpost_firewall/download/371f5586bf2fe084ffcf7675a8cf9db0
جدا؟؟نمیدونستم ولی من هر چی توی سایت اوتپوست گشتم نتونستم فایروال فری به طور مجزا دانلود کنم,اگر اشتباه کردم عذر میخوامنقل قول:
کد:http://free.agnitum.com/
دوستان کلید جدید واسه آواست نیومده؟:13:
لايسنس جديد avast بتاريخ 8 اسفند:نقل قول:
کد:http://www.mediafire.com/?mrb5x3o9lh2porm
سلام
اساتید در آنتی ویروس Avast Free چطوری میشود از تنظیماتی که لحاظ کردید بک آپ بگیرید و آن را در دیگر سیستمها لحاظ کرد.
شرمنده که دارم بجای اساتید جواب میدم!نقل قول:
سلام
اساتید در آنتی ویروس Avast Free چطوری میشود از تنظیماتی که لحاظ کردید بک آپ بگیرید و آن را در دیگر سیستمها لحاظ کرد.
در avast5 خودش نمیتونه از تنظیمات خودش براتون پشتیبان بگیره. ولی شما میتونید فایلهای iniی avast رو جایی ذخیره کنید و هر وقت که avast نصب میکنید اونها رو جای خودش بزارید. مسیر این هست:
C:\ProgramData\Alwil Software\Avast5\avast5.ini
در ضمن فایلهای iniی shieldهای avast هم هست که باید ذخیره کنید.
منبع:کد:http://forum.avast.com/index.php?topic=61143.0
خودتون رو ناراحت نكنين طبق اموزش --------- پيش برين و دوباره نصب و كركش كنين
من امتحان كردم خيلي خوبم آپديت ميشه
سلام دوستان
من خدمات کامپیوتر دارم دونبال یک آنتی ویروسم که برای مشتری ها نصب کنم آپدیتشم راحت باشه
سلام
من خدمات کامپیوتر دارم دنبال یک آنتی ویروس می گردم برای مشتری ها نصب کنم آپدیتشم راحت باشه قوی هم باشه :46:
دوستان ، فرقي بين نسخه 5 و 6 از لحاظ قدرت ويروس كشي حس ميكنيد . ( منظورم قدرت ريل تيمش هست )
الان من نسخه 5 ( آخرين ورژن قبل از 6 ) رو دارم و ازش راضيم ، بنظر شما نسخه 6 رو دانلود كنم يا
همون 5 رو داشته باشم .
به نظر من آواست free نصب کن که مشکلی از لحاظ کرک و سریال پیش نیاد.آپدیتاش کم حجمه.قوی هم هست.:20:نقل قول:
اساتید آواست 6 کرکشو ریختیم تا 2050 اعتبار داره دیگه؟!:31:
مشکلی که نداره؟ ممکنه آواست بتونه از کار بندازتش؟
بله اگه مشکل سرعت اینترنت نداری حتما 6 رو دانلود کن . script shield هم اضافه کرده که قبلا مختص pro به بالا بود . سندباکسشم کم دردسر و عالی هست .نقل قول:
آنتی ویروس من با وجود اینکه آپدیت بود و یک فایل مشکوک را می خواستم تو سندباکس اجرا کنم، باز هم ویروس گرفت، نمی دونم باید مهاجرت کنم از این آنتی ویروس یعنی ...نقل قول:
Avast 6 عالی تر و حرفه ای تر شده. با این قابلیت های جدیدش خیلی حال کردم!
چه ویروسی ؟ یه اسکرین شات اگه وقت داشتی از تسک منیجرت بذار . کرک شده بود آنتی ویروست یا free ؟نقل قول:
سلام
جدیدترین کلید Avast 6 . اعتبار تا 8 ماه دیگر :
موفق باشید :40:
بعد از اینکه دقت کردم، دیدم مشکل از خودم بوده، چون چند بار می خواست اجرا بشه و من گزینه سندباکس را انتخاب کردم ولی بعدش پنجره سندباکس را بستم که این امر موجب گرفتاری من شد :( :13:نقل قول:
سلام
كسي كه از Avast Internet Security 6.0.1000 استفاده مي كند راهنمايي كند
منAvast Internet Security 6.0.1000 را نصب كردم و لايسنس و كرك انرا نيز نصب كردم ولي متاسفانه جواب نداد و با هر بار ريستارت سيستم با ارور زير روبرو ميشم
چطوري ميشه لاينس قبلي را حذف و ليسانس جديد به برنامه داد
نقل قول:سلام
بنده Avast روی سیستم ندارم .
اگر لایسنس جدید رو اجرا کنید اتومات جایگزین لایسنس قبلی میشه.
این رو تست کنید :
موفق باشید :40:
به نظر من بهترین انتی ویروس اوسته استفاده کنین خیلی عالیه avast6 ورژن جدیدش رو بگیرین خیلی توپه من از avast4.7باهاشم تا avast6
سلام
دوستان کلید جدید برای نسخه آنتی ویروس آواست میخواستم.برای اینترنت سکیوریتیش هست ولی برای آنتی ویروسش پیدا نکردم.:13:
آنتی ویروس رایگانه ، فقط باید ریجیستر کنید. نسخه پرو و اینترنت سکیوریتی پولی هستن.نقل قول:
من با همون روشی که گفته بودین یه بار ریجستر کردم 30 روز استفاده کردم.اونموقع آواست 5 بود ولی بعدا آپدیتش کردم برنامه شد ورژن 6.الان دیگه اون روش جواب نمیده چیکار کنم؟؟نقل قول:
آنتی ویروس رایگانه ، فقط باید ریجیستر کنید. نسخه پرو و اینترنت سکیوریتی پولی هستن.
یه ویروس new folder هم نمیتونه پاک کنه.مموری پسر عموم این ویروسو داشت 100 با ر پاکش کردم ولی بازم میومد.:41:
سلام
دوستام ورژن نهایی اوست رایگان منتشر شده ؟
سلام
من وقتی آواست رو نصب میکنم و میخوام که از وی پی ان استفاده کنم با ارور 619 مواجه میشم.
این مشکل از کجاست.
همین مشکلات رو با اینترنت سیکوریتی نود 32 دارم که اون اصلا نمیذاره به اینترنت کانکت شم و ارور 800 میده.
من از اینترنت بیسیم استفاده میکنم.
حالا گفتم برم آویرا رو نصب کنم ولی فکر کردم دوباره به مشکل اون دو تای قبلی مواجه بشم.
باید چیزی رو روی آنتی ویروسم محدود کنم تا با این مشکلات مواجه نشم.
وقتی که آنتی ویروسها رو ریمو میکنم مشکلم درست میشه.
و مجبورم که از نسخه آنتی ویروس معمولی استفاده کنم.
خواهشا راهنماییم کنید.