ممنون دوستان ..
از خريدش منصرف شدم ..
6220 خريدم .. از كمكتون ممنون ..
Printable View
ممنون دوستان ..
از خريدش منصرف شدم ..
6220 خريدم .. از كمكتون ممنون ..
نقل قول:
من هم فروختم......دليلش هم بماند...
گوشي بعديم iphon nano هست!!!
سلام دوستان من دوستم یه n78 داره که ورژنش 11.048 هست و می خوایم اپدیتش کنیم ولی وقتی به ایرانسل زنگ میزنیم و اس ام اس رو برامون میفرسته و ما وقتی می خوایم بازش کنیم این پیغام رو میده:feature not supported حالا ما موندیم باید چیکار کنیم ممنون میشم کمک کنید (نحوه اپدیت کردن رو هم بگید) چون خیلی هنگ میکنه در ضمن صفحه به سرعت خاموش میشه در حالی که ما زمان خاموش شدن رو روی 90 ثانیه تنظیم کردیم
سلام دوستان
من تو فکر این 78 هستم ؟ ان شاالله می گیرمش
1 _ نظر دوستانی که دارن ، راضی اند ؟
2 _ من تو یه فیلم از یوتیوب دیدم که نوویگیتور داره ؟ درسته ؟ نمی دونی چجوریاس ؟ یکی یه توضیح مبسوط می ده ، یا من اشتباه دیدم ...
فعلا همین ها
مرسی :11:
ضمن عرض تشکر از آقای روح الله توکلی و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که راهنمایی کردن
جاوای گوشیم درست شد. (با مستر ریست)
در مورد نویگیتور چیزی نمی دونم ولی navi whel که داره خیلی عالیه
با حرکت ساعتگرد و پادساعتگرد رو کلید جهتی میتونین توی منو ها حرکت کنین
البته قبلا باید تو تنضیمات اون رو on کرده باشین
مرسینقل قول:
نمی دونم چرا به هر کی می گم نوویگیتور ، می گه نوی ویل رو می گی ؟ :31:
نوویگتور ، روی جی پی اس رو می گم ، مسیر یاب به قول اینوری ها :20:
چطوره ؟ استفاده شده ؟ راضی هستید ؟ می فهمه ؟ عقلش می رسه ؟ یا راه هایی که می ده در حده باقالی هاست ؟ :31:
سوال بعدی ، فنلاند یافت می شود ؟ یا این که یافت می نشود ؟
مرسی :11:
اون دوست عزیزی که با پروداکت استرالیا اپدیت کرده بود یه تست میکنه گوشیو سایلنت کنه بعد عکس بگیره؟ انگار با این پروداکت صدای دوربین توی سایلنت قطع میشه
دوستان من که گفتم فوری هست لطفا یه کمکی بکنین ما پیش دوستمون ضایع نشیمنقل قول:
سلام دوستان من دوستم یه n78 داره که ورژنش 11.048 هست و می خوایم اپدیتش کنیم ولی وقتی به ایرانسل زنگ میزنیم و اس ام اس رو برامون میفرسته و ما وقتی می خوایم بازش کنیم این پیغام رو میده:feature not supported حالا ما موندیم باید چیکار کنیم ممنون میشم کمک کنید (نحوه اپدیت کردن رو هم بگید) چون خیلی هنگ میکنه در ضمن صفحه به سرعت خاموش میشه در حالی که ما زمان خاموش شدن رو روی 90 ثانیه تنظیم کردیم
برو تو سایت ایرانسل تنظیماتش رو ببین دستی وارد کن توی گوشینقل قول:
راستی زنگ میزنی به ایرانسل؟؟ این کد رو بزن خودش میفرسته:
ستاره 130 ستاره 3 ستاره 6 مربع
پس این ورژن جدیدش واسه پروداکت فارسی کی میاد ؟؟؟؟
ایرانسل مگه واسه هر گوشی رو جداگانه میزنه ؟به نظرم یک نوع تنظیمات داشت؟نقل قول:
برو تو سایت ایرانسل تنظیماتش رو ببین دستی وارد کن توی گوشی
راستی زنگ میزنی به ایرانسل؟؟ این کد رو بزن خودش میفرسته:
ستاره 130 ستاره 3 ستاره 6 مربع
چجوری تنظیم کنم ؟من تا حالا با گوشی سیمبین کار نکردم
اون کد رو هم زدم ولی باز هم همون اشکال رو داره
tools>>setting>>connection>> Destinations>>internet>>option>>new access pointنقل قول:
بعد از سایت ایرانسل مشخصات رو ببین وارد کن! موقع وارد کردن اگه option رو بزنی بعد advanced بقیه تنظیمات هم میاد
ایرانسل اموزش برای گوشی نداره فکر کنم! فقط مشخصات رو داره که همینجایی که گفتم برو واردش کن!
salam dostan man taze varede in jameeye bozorg shodam
ye soal?
manam ye n78 kharidam
kheyli hang mikone
porsidam goftan bayad updat beshe
mikhastam bedonam chejori bayad in kar ro bokona
va inke ba wlan ham mishe in karo kard?
سلام دوستان
میشه با wlan
سلام دوستان
میشه با WLAN ، n78 رو آپدیت کرد.
ممنون میشم من رو راهنمایی کنید.
اره تو ورژن جدید با ساینت کردن صدای دوربین قطع میشه
سلام دوستان .
آقا 78 ابتیاع شد :31:
اولین کاری که توصیه می کنید ، چیه ؟
آپدیت ؟
هک ؟
الان شما ورژن جدیدی؟ 20؟ با چه پروداکت کدی؟ استرالیا؟نقل قول:
عمو معین شب احتمالا واسش توی بیمس تاپیک میزنم:dنقل قول:
ماهم به جمع شما پیوستیم من خردیم یعنی معامله کردم ساخت فلاند هست فعلا که از هنگ خبری نیست
بازم به اینترنت وصل نشدنقل قول:
tools>>setting>>connection>> destinations>>internet>>option>>new access point
بعد از سایت ایرانسل مشخصات رو ببین وارد کن! موقع وارد کردن اگه option رو بزنی بعد advanced بقیه تنظیمات هم میاد
ایرانسل اموزش برای گوشی نداره فکر کنم! فقط مشخصات رو داره که همینجایی که گفتم برو واردش کن!
هم اکنون نیازمند یاری سریعتان هستیم
این کارهایی رو که گفتم دقیق کردی؟ یه عکس از صفحه ی گوشیت از اونجایی که این تنظیمات رو نوشتی بذارنقل قول:
بعد با چی تست میکنی که وصل نمیشه؟
سلام به همگی...
منم بالاخره خریدم!!!
اما از روز دوم که امروز باشه، یه مشکلای کوچولویی پیش اومد برام...
مثلا توی منو یه دکمه ای رو می زنم تا یه کاریو انجام بده، یهو صفحه سیاه میشه و نزدیک 30 ثانیه طول میکشه تا دوباره تصویر دیده بشه...
یکمی هم هنگ میکنه...
واسه همه همینطوره یا ایراد از گوشی منه؟
راه حلی هست براش؟ ترجیح می دم هک نشه...
اینم بگم... مموری کارتی که روش بهم داد، 2 گیگ بود که 1 گیگش رو خودش برام پر کرده بود.
نقل قول:
دوست عزیز بهترین کار آپدیت به ورژن 20 هست.....تمامی مشکلات بر طرف شده و فوق العاده سریع است.
دوست عزیز شما ورژن 20 رو داری؟ توی حالت سایلنت دوربین صداش قطع میشه؟نقل قول:
20 فارسی داری؟
وقتی دکمه صفر (0) رو نگه میدارم تا بره تو اینترنت نمیرهنقل قول:
این کارهایی رو که گفتم دقیق کردی؟ یه عکس از صفحه ی گوشیت از اونجایی که این تنظیمات رو نوشتی بذار
بعد با چی تست میکنی که وصل نمیشه؟
در ضمن اون دوستم هم همین کاربر جدید amir jo jo هست بهش می گم از این به بعد خودش پیگیر باشه
وقتی 0 رو نگه داری تازه میری توی مرورگر! بعدش ادرسی وارد میکنی که بره توش؟نقل قول:
نقل قول:
ورژن 20 داشتم!! من گوشیم رو فروختم.... تو حالت سایلنت متاسفانه صداش در میاد....
ورژن 20 فارسی داره ..
پس فارسی صدا میده:d من توی سایتهای خارجی دیدم که میگن با فریم ویر استرالیا (اسیا پاسفیک) صدا نمیده!نقل قول:
سلام
دوستان فریمور گوشی من 11.43 هست ایا از این جدید تر هست؟ مال من فعلا که هیچ گونه هنگ و... نمیبینم امیدوارم همینطور هم بشه در ضمن ساخته فلاند فقط میشه در مورد کار به gps این گوشی رو بگین؟
جدیدترین ورژنش 20 هست که هک نمیشه ...... (ولی ورژن 11 هک میشه . با Secman v1.1 به راحتی میتونی هکش کنی )نقل قول:
برای GPS هم این تا برنامه هست :
Garmin
SmartCom GPSکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=208634
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=219137
ورژنش 12.046 :8:
فارسی هم داره..:20:
در ضمن با gps هم نتونستم کار کنم..:41:
بله ولی نمیرهنقل قول:
وقتی 0 رو نگه داری تازه میری توی مرورگر! بعدش ادرسی وارد میکنی که بره توش؟
دوستان یک سوال دیگه کیفیت عکساش شما راضی هستید؟ به نظر من چندان دلچسب نیست یک چیزی بین 5610 و n73 هست بیشتر شبیه به 5610 هست
نظر شما چیه؟
ولی فیلم برداریش عالیه
دوستان یه سوال من خودم رو کشتم تو هر ساعتی که شما بگید با ایرانسل وصل شدم اینترنت این گوشی رو اپدیت کنم وصل میشم ولی وقتی میخواد اخرین ورژنش رو پیدا کنه می گه سرور پاسخ نمیدهد مشکل از کجاست این گوشی منو کشت از بس هنگ کرد
دوست عزیز یعنی شما میخواین با اینترنت ایرانسل گوشیتونو اپدیت کنید؟نقل قول:
خیلی اشتابه میکنید اینقدر سرعتش پایین هست حتما قطع میشه موقع اپپدیت باید سرعت خوب باشه
مال شما ورژن چنده که هنگ میکنه و ساخت کجا؟
به سلام پانیشر جان نکنه شما هم n78 خریدی !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
اره پس با چی اپدیت کنم با کامپیوتر که 100 مگابایت حجمشه ولی با خود گوشی فقط دو مگابایت حجمشه که برای ارانسل حجمه بالا ای نیست مال من اول سری این گوشی هست یعنی ورژن 10 که از همون اول می خواست اپدیت کنم که نشد یعنی فکر کنم 5 یا 6 ماه پیش البته می خواستم با اینترنت ذغالی اپدیت کنم راستی ساخت چین هست مثل اکثریت گوشی های n78
بستگی به جاش داره...خیلی راحتره...وقت هم نمیگیره...نقل قول:
ببخشید یونس جان یعنی چی یعنی کجا بهتر وصل میشه کرج تهران شهرستان چون من الان به هر سه جا دسترسی دارم تو کرج که نمیشه پس کجا بعد اخه وصل میشه یعنی رو اون حالت به روز رسانی میاد ولی میزنه سرور پاسخ نمیدهد بعد این که برای وبگردی مشکلی ندارهنقل قول:
دوست من منم این مشکل رو داشتمنقل قول:
گوشیتو هک کردی ؟
من حواسم نبود موقع آپ گوشیمو گذاشته بودم رو حالت هک واسه همین یه کارت شارژ 2 تومنی آتیش زدم
وگوشیم آپ نشد