همون کرایسیس هست که از دید یه سرباز دیگه داستانش(سایکو)روایت میشه.نقل قول:
گرافیکشم نسبت به کرایسیس روانتره!
Printable View
همون کرایسیس هست که از دید یه سرباز دیگه داستانش(سایکو)روایت میشه.نقل قول:
گرافیکشم نسبت به کرایسیس روانتره!
پس اینو بگیرم بهتره بیخیل اون یکی بشم؟ ( زیاد اهل بازی نیستم چون شنیدم این کیفیتش مخصوصا حالت های فیزیکیش خیلی عالیه می خواستم ببینم چیه در ضمن سیستمی که جدید خریدم رو هم امتحان کنم )نقل قول:
فرق آنچنانی با هم ندارن ولی وارهد رو بگیری بهتره!نقل قول:
lکرایسیس وارهد از نظر گرافیکی یه مقدار نسبت به کرایسیس بهبود پیدا کرده ولی خیلی محسوس نیست - (تکسچر برگ ها، تور دور سنگر ها و ... ) اما در عین حال موتور بازی بهینه تر شده و بازی روون تر از کرایسیس اجرا میشه.نقل قول:
به نظر من که خود crysis در کل ( overall ) از warhead بهتر بود
نه من با البرز موافقم نمی دونم پدرام عزیز چه چیز هایی رو در نظر می گیره که می فرماید که کرایزس از وارهد بهتر هست کرایزس اولی مشکلات زیادی داشت بدترینش همون برداشتن اسلحه و فشنگ هست. وارهد یه حالتی داره که از روی اسلحه ای که دستت هست رد میشی خودش فشنگاش رو برمیداره ولی توی کرایزس باید همش F میزدی تا برداره. کلا گیم پلی وارهد خیلی جذاب تر بود شخصیت سایکو خیلی باحال تر از نومد هست نومد رو اصلا قیافه اش رو نمی بینیم ولی از اونجایی که سایکو رو در دوربین سوم شخص می تونیم ببینیم ارتباط خوبی باهاش برقرار می کنیم کارهای سایکو خیلی کاماندویی هست و بسیار جذاب. روند داستان وارهد خیلی منطقی تر هست و بر خلاف کرایزس قایم موشک بازی های کسالت آور نداره. به هر حال من به نظر پدرام جان احترام می ذارم اینهایی که گفتم نظرات شخصی بنده هست ولی تا اونجایی که من دیدم کرازس باز ها وارهد رو بیشتر پسند کردند واسه همین تعجب کردم که پدرام کریزس اولی رو بیشتر پسند کرده. من خودم با وارهد خیلی شدید حال کردم
سلام. خب نسخه ی اول داستان کامل تری داشت و شخصیت nomad هم به مظر من خیلی جالب بود ، البته اشکالاتی دشات که شما ذکر کردین و به اون ها باید دقت تیر اندازی کم رو هم اضافه کنیم ، یعنی یک جورایی دقیق نمی شه نشونه گرفت و برای کشتن یک نفر باید کلی وقت صرف کرد! بر عکس این بازی ، وارهد بود که یک اکشن صرف حساب می اومد و جذابیت های خاص خودش رو داشت + شخصیت کله شق phsyco !نقل قول:
خوب مسایلی که شما ذکر کردی چیز هایی بوده که منطقا باعث ساخته شدن warhead شدهنقل قول:
مواردی که همیشه تو نشخه بعدی بازی ها به اونها پرداخته میشه در راستای تکمیل gameplay
اما خود crysis هم از نظر طولانی تر بودن هم داستان و هم location های متنوع تر به نظر من از Warhead بهتر بود
نظر چند تا از دوستان و اشناها هم که هر دو رو تمام کردن هم همینه
در کل همون طور که گفتید برداشت ها شخصیه
آقا من بازیو گرفتم
بازی زیباییه، به نظر منم از کرایسیس بهتره
ولی یه مشکلی دارم
آخرای مرحله دو، سیو کردم، اومدم بیرون، حالا که میخوام برم تو، موقع load، سر 82 در صد گیر میکنه
سیستمم قویه، مراحل قبلی رو بدون هیچ مشکلی اجرا کردم
مشکل از بازیه یا ؟؟...!
سلام ...دوستان من نسخه فارسی ودوبله شده رو گرفتم چند هفته پیش البته وارهدش رو خیلی جالب دوبله شده ادم حال میکنه حتما یه بارم دوبله شده بازی کنید....................
احتمالا نسخه بازیه شما ایراد داره..نقل قول:
از یه شرکت دیگه بگیر تست کن.
دوستان میگم تنظیمات گرافیکی رو روی کدوم بذارم بهتره؟ بالاترین حد Enthusiast هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خوب با در نظر گرفتن سیستمت ببین کدوم بهتره ...رویه همون بزار..نقل قول:
فکر میکنم از سیستم عاملتنقل قول:
ویستا سرویس پک 2 نصب کن ...
سرعت اجرای بازی هم بالا میره
تو قسمت Settings یک گزینه داره با این مضمون: Optimal Settingsنقل قول:
اون رو که بزنی، با توجه به سیستمت تنظیمات مناسب رو خودش انتخاب میکنه.
میگم من یه 8500 داشتم پدرمو در اورد !
الان با همون سیستم و 9600 می تونم روون بازی کنم یا نه بی خیالش شم ؟
خب 8500 کمه، ولی با 9600 مشکلی نیست روونه.نقل قول:
اگه میشه save شروع مرحله دوم روبزارید.
از آدرس زیر دریافت کنین:نقل قول:
کد:http://www.forum.p30world.com/showpost.php?p=3023529&postcount=394
سلام. با این کارت و در سطح جزئیات متوسط می تونی روون روون بازی کنی! البته اگه کارت رو تا آخرین حد اورکلاک کنی ، ممکنه که بتونی روی حالت گیمر (که همون high ) باشه بزاری! :دینقل قول:
آقا من 5 بار بازی رو تو 4 روز تموم کردم بازیش خیلی کوتاه بود ولی خیلی حال داد
نمی شه اینو مولتی پلیر بازی کرد؟
من امروز این بازی را گرفتم و بازی میکنم من بیشتر بازیهای استراتژیک را دوست دارم و بازی میکنم ولی این بازی واقعا در نوع خود شاهکار است اصلا مهلت نفس کشیدن را به ادم نمیدهد هر از گاهی نفس کشیدن از یادم میرفت بسیار لذت میبرم گرافیک واقعا عالی داستان بازی هم بسیار جذاب
من 512 9600 DDR3 دارمنقل قول:
روونو بازی کردم با آخرین سطح گرافیک بازی
خدایی گرافیکش حیرت آوره
سلام. شما نسخه ی اصلی کرایسس رو بازی کرده بودین؟ داستان اصلی رو اون داره و این فقط روایت گر بخش کوچکی از داشتان هست!!نقل قول:
سلام. در چه رزولوشنی؟!نقل قول:
اسم بازی اصلی چی هست
با تشکر
کرایسس ، که یک سال قبل از کریسس وارهد عرضه شد!نقل قول:
نه من باهمین gt9600 بازی رو روی 768*1024 و تنظیمات Enthusiast بازی میکنم . مگه بالاترین حد همین Enthusiast نیست؟؟!:20:نقل قول:
درسته ... ولی وقتی میشه گفت بالاترین که با رزولوشن 1080*1920 باشه. در ضمن شما vsync و Antialiasing رو هم فعال کرده بودین؟نقل قول:
آره خب با این زولیشن احتمالآ کم میاره . vsync و Antialiasing فعاله.نقل قول:
به دو دلیل خیر یکی اینکه سرعت خیلی بالا میخواد یکی دیگه که این بازی در اصل 3تا دی وی دی بوده که دی وی دی سوم برای شبکه بوده که تو ایران عرضه نشدهنقل قول:
سلام. من منظوطم رزولوشن های بالا مثل 1680*1050 بود و یا حتی 1280*1024! کلأ شما تو یک رزولوشن پایین بزای کریدن ، برای همین تونستین سطح جزئیات رو بالا ببرین!نقل قول:
نقل قول:دوستان یه کرک جدید و بدون دردسر پیدا نمیشهنقل قول:
از این سایته هم نتونستم دانلود کنم
با دو تا کرک امتحان کردم
برای من بعد از یه مدتی کنترل بازی از دستم خارج میشه
نه کیبرد کار میکنه نه موس
ولی کامپیوتر هنگ نمیکنه ( بازم باید ریستارت کنم)
مثلا شخصیت بازی همینجوری میره تا به مانع گیر کنه یا بمیره!
ک م ک
سلام من راهنمای بازی رو میخواستم هر چی گشتم نتونستم پیدا کنم
شما جایی که گیر کردین رو بگین. یا من یا بقیه دوستان کمک میکنن. :46:نقل قول:
سلام من وقتی را که بازی را نصب میکنم بعد از نصب بازی را اجرا میکنم به طور کامل کار میکند ولی وقتی از بازی بیرون میام ودوباره وارد میشم مرحله را لود نمیکند و هنگ میکند حتی اگر از بازی بیرون هم نیام بازم توی لود کردن مرحله ی بعدی گیر میکند لطفا کمک کنید:19:
با سلام
من یه نسخه از این بازی رو گرفتم که رو جلدش اینطوری نوشته:crysis=crysis warhead+crysis wars
حالا من اینو نصب کردم این بازی مگه حالت آفلاین نداره ازم می خواد که اکانت در ست کنم و وصل باشم به اینترنت تا بتونم بازی کنم کرکش رو هم اجرا کردم فایده ای نداشت
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
خوب crysis wars که همون بسته الحاقی چند نفره هست که خوب احتمالا اکانتی که ازتون میخواد به خاطر همینه!!نقل قول:
ولی قسمت تکنفره بازی همون crysis warhead هست که شما باید نصب و اجرا کنی...
سلام
من crysis warhead رو نصب کردم ولی وقتی داخل بازی میشم خیلی کند اجرا میشه مثل وقتایی که گرافیک سیستم پایین باشه ممکنه کمک کنید ببینم اشکال از کجاست؟
مشخصات سیستم من:
ram:2gb king
cpu:e5300 intel 2.6ghz
vga:9600 1gb