سلام
منم رفتم خریدم.خیلی باحاله ولی یه مشکلی هست من خود بازی برام گرافیک بالا تنظیم کرده ولی یه خورده آهسته هست بازی.اومدم همه ی تنظیمات رو اورودم رو پایین ترین حد ولی بازیم هنوز آهسته هست ولی یکم روون تر شد.راهی نظری چیزی به ذهنتون نمی رسه؟
Printable View
سلام
منم رفتم خریدم.خیلی باحاله ولی یه مشکلی هست من خود بازی برام گرافیک بالا تنظیم کرده ولی یه خورده آهسته هست بازی.اومدم همه ی تنظیمات رو اورودم رو پایین ترین حد ولی بازیم هنوز آهسته هست ولی یکم روون تر شد.راهی نظری چیزی به ذهنتون نمی رسه؟
نه مشکل نداشت سیو گیم دوستمون Oracle ایراد داشت بهش گفتم...نقل قول:
اونم سیو گیم شما رو داد...
پس این مرحله اخره؟
چه زود تموم شد...
ساعت 12 شروع کردم نیم ساعت پیش رسیدم مرحله 12 !
ولی به نظرم بهترین مرحله اش Burn 'em 'ut بود .نقل قول:
همونی که با Flame Thrower میوفتادی جونشون و کبابشون میکردی .
خیلی حال میداد .
اون مرحله ی آخر هم که تو ساختمان پارلمان ( فکر کنم ) بود خیلی قشنگ بود .
بدی بازیهای جدید همینه تا بخای گرمشون بشی تمومهنقل قول:
من بازی رو تو سه ساعت نیم تموم کردم{{فکر فکولم}}
بهتره دیگه نری تا اخرش برگرد از اول بازی کن
من که دو بار بازیش کردم
مرحله زامبیهارو میتونی بازی کنی ولی ارزش نداره
زامبی قضیش چیه؟؟نقل قول:
وقتی مرحله اخر رو که وقتی تمومش کردینقل قول:
یه مرحله باز میشه که المانیهارو به صورت زامبی دراوردن و تو توی یه اتاق هستی و اونا میان داخل و تو باید بکشی فقط امتیاز گیری هستش
اهان....نقل قول:
به قول معروف Bonus Stage هست:31:
مثل Mw که یه مرحله باز میشد تو هواپیما باید گروگان رو ازاد می کردی...
سلام به همه دوستان
قابل توجه کسانی که سر لود مرحله گیر میکنه
برای من هم توی چند تا مرحله همین مشکل رو داشت. ولی من رستارت می کردم و میومدم رزولیشین رو کم میکردم. مثلا میزاشتم رو 1028 *768 اون موقع مشکل حل میشد و میرفت تو بازی. اگه بازهم مشکلی پیش مسومد و گیر میکرد . وقتی کامپیوتر رو رستارت میکنید و دوباره می خواهید برید تو بازی یه پیغام میده که رو حالت safe mode بازی کنید شما yes بزنید . اون حالت بازی منید . که مطمئنا میره تو بازی.
اینم سیو مراحل
آدرس محل کپی : C:\Documents and Settings\moslem\Local Settings\Application Data\Activision\CoDWaW\players\profiles\Aleator
آدرس فایل که خودم آپلود کردم : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این فایل سیو های خودمه که بازی رو توم کردم.
مسلم جان اخه رزولويشن منم رو 768*1024 ولي بازم همون مشكل رودارم.
یکی از دوستای منم مشکل دیر لود شدن رو مثل من داشت. اون می گفت که وقتی رو ویستا اجراش میکنم بدون مشکل و تاخیر اجرا میشه.
من فعلا ویستا ندارم اونایی که این مشکل رو دارن و ویستا استفاده می کنن یه تستی بکنن.
موفق باشید.
من ویستا ندارم ولی مال منم دیر لود می شود.نقل قول:
وقتی که به اینترنت وصل بودم بازی رو اجرا کردم خیلی سریع لود شد.
شما هم امتحان کن!!!
سلام دوستان منم الان مرحله 4 تمام کردم که ارور دایرکس میده بعدش رفتم از اول دوباره بازی کردم الان از مرحله 3 جلوتر نمیره میندازه بیرون چکار کنم من لبتاب دارم رم یک گیگ گرافیک 7300 جیفورس 256 کمک کنید حالمو گرفته اون جریان دزیبل کردن هم ندارم راستی دایرکس جدید رو کجا دان کنم ویندوزم xp هستش کمک کمک کمک کمک کمک کمک کمک کمک کمک کمک کمک کمک ..............
اقا چرا هیشکی جوابمو دقیق نمیده
من رفتم توی K:\Documents and Settings\Mohammad\Local Settings\Application Data\Activision\CoDWaW
حالا باید چیکار کنم یه فولدر هم ساختم ولی باز هم نشد یکی توضیح بده ....
به قران تا تونستم مشت زدم به میز
اعصاب ندارم فردا امتحان دارم اینم درست نمیشه
نقل قول:دوست عزیز شما یه این کارو بکن ببین جواب میده..نقل قول:
من ویستا ندارم ولی مال منم دیر لود می شود.
وقتی که به اینترنت وصل بودم بازی رو اجرا کردم خیلی سریع لود شد.
شما هم امتحان کن!!!
برو به اینجا
1. در فولدر Profiles یه فولدر به اسمه دلخواه بسازنقل قول:
C:\Documents and Settings\User\Local Settings\Application Data\Activision\CoDWaW
2.فایل Active.txt رو باز کن و اسم اون فولدری رو که ساختی بنویس
3.سیوش کن و برو تو بازی
4.دمو اول بازی رو Enter کن... ( از کلیک موس استفاده نکن )
حالا بازی رو لود کن ببین بازم مشکل داری؟
=================
فایل Active.txt رو باز کن و اسم اون فولدری رو که ساختی بنویس و بعد سیوش کن!نقل قول:
اقا چرا هیشکی جوابمو دقیق نمیده
من رفتم توی K:\Documents and Settings\Mohammad\Local Settings\Application Data\Activision\CoDWaW
حالا باید چیکار کنم یه فولدر هم ساختم ولی باز هم نشد یکی توضیح بده ....
به قران تا تونستم مشت زدم به میز
اعصاب ندارم فردا امتحان دارم اینم درست نمیشه
دوست عزیزم خیلی عصبی هستیا!!
منم دیشب مثل شما اعصابم خورد شد ور رفتم درستش کردم...
اخه واسم جالب بود دفعه اول که رفتم تو بازی اصلاً ازم نپرسید که می خوای Profile بسازی یا نه...
فایل Active.txt که ندارهنقل قول:
فایل Active.txt رو باز کن و اسم اون فولدری رو که ساختی بنویس و بعد سیوش کن!
دوست عزیزم خیلی عصبی هستیا!!
منم دیشب مثل شما اعصابم خورد شد ور رفتم درستش کردم...
اخه واسم جالب بود دفعه اول که رفتم تم بازی اصلاً ازم نپرسید که می خوای Profile بیازی یا نه...
منم از نت دانلود کردم خیلی راحت نصب کردم .... ولی وقتی وارد بازی شدم نه چیزی ازم پرسید نه خواست که پروفایل بسازم.
حالا که میرم توی اون قسمت فایل txt وجود نداره
تصویری باشه خیلی سریع میشد
یکی یه چیزی بگه
فایل اکتیو خودتون رو لااقل اپ کنید من کپی کنم....
دوست عزیزم یه نگاه به این عکس بنداز....نقل قول:
اگه Active رو نداشتی یه New Text Document بساز اسمشو بذار Active!کد:http://i36.tinypic.com/23gyz38.jpg
بیا این فایل Active:نقل قول:
یکی یه چیزی بگه
فایل اکتیو خودتون رو لااقل اپ کنید من کپی کنم....
نقل قول:
کد:http://rapidshare.com/files/165328284/Active.txt.html
اقا ایول ترکوندیا
داشتم خودمو دیگه میزدم به دادم رسیدی
15 ربع بازی کنم برم برای امتحان...
سلام دوستاننقل قول:
نوشته شده توسط Peyman Derakhshani [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میدونم که این سوال رو نباید بپرسم
ولی باور کنید چند صفحه قبل رو خوندم و چیزی دستم رو نگرفت
بزرگواری کنید و بگید چی کار کنم . من الان عراق هستم و راه به راه پوز میدم که این بازی خیلی قشنگ رو براتون نصب میکنم . گفتم که دوستانم کمکم میکنند . ولی شما تا حالا چیزی به من نگفتید .
نامردی نکنید دیگه تا منم ضایع نشم :27:
فقط شاید بتونی از راه درستش کنینقل قول:
نوشته شده توسط Peyman Derakhshani [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3188416&postcount=996
با سلام
با ساخت فایل Active و پوشه ،مشکل اجرا ی بازی حل شد. آیا امکان ساخت چند پروفایل هم هست چون ما 3 برادر از یک سیستم استفاده میکنیم !
اره تو خود بازی هستنقل قول:
مشکل منم حل شد
باید همون 2 تا که میان آزادت میکنن تا اون در زنده بمونن تا در را برات باز کنن!
الان اون مرحله هستم که تو هواست!
این مرحله از قشنگترین مرحلهاش هستشنقل قول:
لطفا میشه توضیخ بدید از کدوم منو؟نقل قول:
باید برم خونه نگاه کنمنقل قول:
فردا
خلاصه تموم شد. دست همه دوستانی که در حل مشکلات بازی کمک کردند رو به گرمی می فشارم و از همشون تشکر می کنم. ( مشکلات: تنظیم کارت صدا, فایل کرک, آپ دیت درایور کارت گرافیک, سیو های بازی برای مرحله 3, کانکشن دیال آپ).
نابرده رنج گنج میسر نمی شود.
راستی چند تا زامبی می تونید بکشید. دیشب با دوستم 54 تا کشتیم. آخر این زامبی کشی ها, خبری هم هست یا فقط واسه همینطوریه؟!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازم به دادم برسيد
دوست من اخرین ورژن دایرکت ایکس رو نصب کنید و درایور کارت گرافیک هم اگر به روز نیست به روزش کنین.
دایرکت ایکس اپدیت ماه نوامبر:
کد:http://www.techpowerup.com/downloads/1252/DirectX_9.0c_-_November_2008.html
سلام دوستان منم الان مرحله 4 تمام کردم که ارور دایرکس میده بعدش رفتم از اول دوباره بازی کردم الان از مرحله 3 جلوتر نمیره میندازه بیرون چکار کنم
dvd بازي رو خريدم سيو بازي رو همون طوري كه گفتين ريختم بعد اسمشو تو active زدم بعد بازي كه بالا مياد چيزي به نام اسم يا پروفايل نداره كه بشه انتخاب كرد. از اون اول كه خريدم بازي كرك نداشت رو dvd نوشته بود بدون سريال و كرك .جان هر كي دوست دارين منو كمك كنين بد جور تو كفم عجيب
directx 9.0c دارم .كارت گرافيك : 9500gt
آقا میشه یکی لطف کنه save مراحل 11 12 و 13 رو بزاره داونلود کنیم.
اقا اگه مشكل از بازي منه بگيد برم يه دونه ديگه بخرم ????????????????????????????????
1. اگر کارت صدای مجزا دارید سعی کنید تنظیماتش رو در حالت نرمال قرار بدید یا از خود بازی با تنظیمات معمولی صدای بازی رو تنظیم کنی د.نقل قول:
2. آخرین دارکت ایکس رو از سایت مایکروسافت بصورت آنلاین نصب مکنید
3. شاید بازی با آخرین درایورهای کارت گرافیک مشکل داشته باشه ، بازی با درایور 175.16 برای کارتهای Nvidia سری 8 تست شده و جواب داده ( واسه 9 هم احتمالا جواب میده )
4. اسم خودتون رو در هنگام ورود به بازی خیلی ساده انتخاب کنید و از بکار بردن عبارات طولانی و غیر معمول خودداری کنید .
منبع :موفق باشیدکد:http://www.gamearena.com.au/forums/3149/thread.php/4848531
اين مشكل منه بچه هاا
کد:http://i35.tinypic.com/20urcev.jpg
اون روش كه گفته بودين با اين فرق ميكرد همه صفحه ها رو ديدم چيزي نبودکد:http://i35.tinypic.com/20urcev.jpg
داداش اين كه تو ميگي من dvd خريدم بدون اينكه اسم بزني بازي مياد بالا از همون درايو كه نصب كردم از رو صفحه دسكتاپ كه ميخوام بازي رو اجرا كنم اين اررور رو ميده كه عكسشو گذاشتم :41:نقل قول:
من تا 5 6 مرحله رفتم
سیو کردم اومدم بیرون ... دوباره خواستم برم تو بازی ... همه کارها رو درست انجام میده ... فیلم قبل مرحله هم نشون میده ولی سر اجرای بازی یه ارور چرت میده که نمیشه ازش عکس گرفت چون باید end task کنمش و اون ارور هم سریع میره
یه کمکی می کنید بگید چیکارش کنم اینو ...
به مشکل جدید برخوردم!
اول مرحله ظاهرا آخره تا لودش تموم میشه و میگه کلیک کن چنین اتفاقی میفته
چیکار کنم؟
نقل قول:
اینم سیو کل مراحل
آدرس محل کپی : C:\Documents and Settings\moslem\Local Settings\Application Data\Activision\CoDWaW\players\profiles\Aleator
آدرس فایل که خودم آپلود کردم : [URL]http://rapidshare.com/files/164947287/Aleator.rar.html[/URL
سلامنقل قول:
شما تو حالت safe mode بازی کن. اینطوری جزئیات گرافیکی دست نمی خوره. فقط رزولیشین تا حد 480*640 پاییین میاد. البته برای ادامه بازی بد نیست.
سلام.
به نظر من سبك بازي خوب بود و از ورژن 4 بهتر شده بود ولي مشكلات گرافيكي و اجرايي داشت.
يكم بد اجرا مي شد و لودينگ هاش گير مي كرد(مشكل از سيستم نبود).
ولي دركل بازي جذاب و قشنگي بود.
لودینگ مشکل داشتنقل قول:
سیستم من لودینگ رو تو 5 ثانیه رد میکرد
ببخشید کجاش مشکل گرافیکی داشت ؟نقل قول:
من که جایی مشکل گرافیکی ندیدم .
نه منظورم كم بودن گرافيك نبود. مشكل در اجراي بازي بود.
يعني گرفيكش زياد تنظيم نبود.
خوب برنامه نويسي نشده بود.
البته نسبت به ورژن چهارش مي گم.
چون هرچي بازي ورژنش بالاتر مي ره انتظار مي ره كه از نظر گرافيكي و برنامه نويسي هم پيشرفت كنه.
قبول كن از نظر گرافيكي زياد از ورژن 4 سر نبود.