معماهای بازی که زیاد سخت نیستن! فقط کافیه یه کم وقت بذرید و یکم فسفر مصرف کنید! و البته به خودتون ایمان داشته باشید!! با اولین مشکل به اینترنت وصل نشید! در دنیای واقعی کسی نیست که بهتون تقلب برسونه!
Printable View
معماهای بازی که زیاد سخت نیستن! فقط کافیه یه کم وقت بذرید و یکم فسفر مصرف کنید! و البته به خودتون ایمان داشته باشید!! با اولین مشکل به اینترنت وصل نشید! در دنیای واقعی کسی نیست که بهتون تقلب برسونه!
خبري از قسمت 2 بازي براي pc نشد؟
مگه فقط 1 تیکه کوچولو نیست؟
همون اخرش.
چه ارزشی داره؟
چرا كسي جواب نميده؟
قسمت 2 بازي براي pc نيومد؟
قسمت 2 یعنی چی دوست عزیز ؟ شماره ی 2 بازی که خیلی وقته اومده ...
منظورش اینه ادامه ی همین پرنس 4
یعنی یه نوعی پرنس 5 :d
نقل قول:خب بالاخره اومده يا نه؟نقل قول:
بابا بذار عرق این یکی خشک بشه :دینقل قول:
فکر نکنم خبری باشه فعلا.
فكر كنم يه يك سالي هستش كه اومده!نقل قول:
بابا اينا كه جون به لبمون كردن!:31:
برای ساختن 1 بازی خوب باید خیلی وقت صرف کنن.نقل قول:
من شنیدم برای ساختن بازی crysis چند نفر رو فرستاده بودن به جنگل نمیدونم کجا فقط برای این که بتونن درختا و جنگل بازی رو خوب در بیارن.
مثل فرهنگ سازی ما برای فراموش کردن شماره بندی بازی هایی که شماره ندارند فایده نداره.
بله یه دنباله حدودا 2 -3 ساعتی برای Xbox 360 و PS3 بصورت DLC اومده.نقل قول:
خب بالاخره اومده يا نه؟
برای PC هم میاد؟
نه.نقل قول:
میگفتن برای pc نزده.
اگه منظورت dlc هست .
من این بازی را امروز گرفتم
همون اول بازی بعد از کشته شدن بابای الیکا
یکم که از دیوار ها رفتم و از جایی هم با کمک الیکا پریدم گفت tab را بزن نقشه بیاد
زدم بعد از اون رفت یک صفحه ای که چند تا گو بودن و نمیدونم اونجا باید چکار کنم چون اصلا از اون صفحه بیرون هم نمی یاد؟
کسی راهنمایی میکنه؟
چجوری لباسش عوض میشه؟
لباس؟؟؟نقل قول:
اگه شخصیت ها رو باز کرده باشی میتوی قیافشون رو عوض کنی.
1 قسمت داخل منو اولی بود. فکر کنم extra بود. درست یادم نیست.
بگرد پیدا میکنی.
یکم ور می رفتی خودت می فهمیدی! فقط کافیه مرحله ای که می خوای رد کنی از بین مراحل باز شده انتخاب کن ماوس رو ببری روش و اسپیس رو بزنی ... این کمک می کنه که وقتی E رو می زنی مسیر بهت نشون داده بشه!نقل قول:
این دیگه چه حرفیه؟نقل قول:
یکم ور می رفتی خودت می فهمیدی!
ور رفتم مشکل بود نتونستم
شما باید یکی از اون 4 مرحله ی پایین که قفل نیستن رو انتخاب کنید و اسپیس رو بزنید بعد وقتی بازی کنید و دکمه ی e رو بزنید الیکا راه رو بهتون نشون میده :46:نقل قول:
راستی توی بازی اگه خدا بخواد یکی دو تا کلمه ناقابل فارسی زمانی که الیکا میخواد راه رو نشون بده میگه واقعا جای امیدواری
در کل بازی بسیار زیبایی بود
اینش مزخرفه که هیچوقت نمیمیری، در واقه نیاز به cheat و trainer نداره دیگه
من 60 درصد گیم رو رفتم و فقط داشتم ازدرو دیوار بالا میرفتم
سری های قبلیش کلی مبارزه داشت اما این یکی چند تا غول داره که یه کم به هرکدوم ور بری میمیرن
مجموعه ای از دمو و گرافیک بالاست و یه ذره با فیلم فرق داره.
البته به گفته دوستمون همین چند تا کلمه فارسی که معمولا هم به داستان نمیاد امیدوار کننده است (فرح،راه را نشان بده، راه درست، اهریمن در مقابل اورمزد) و نشون میده یه کمی مطالعه پشتش بوده
ولی فقط یه کم چون اگه بیشتر بود اسم خر این بابا رو فرح نمیذاشتن
هنوزم میگم فقط پرنس 2
منم کاملا موافقم به نظر من اصلا مزه بازی pop به اون خشونت بی حد وحصرش بود این یکی که فکر کنم mario خشونتش بیشتر باشه:31:نقل قول:
اصلا این بازی نه از نظر داستان به پای نسخه دومش میرسه و از نظر گیم پلی در حد نسخه سوم هست اصلا یه چیزی دادند بیرون سر ملت رو گرم کنند:13:
این بازی یه جورایی باغبونی بود تا یه بازیه اکشن : دی
هر جا میرفت سر سبز میشد بعدم میرفت یه جا دیگه !
به محیط زیست اهمیت بسیار زیادی داده بودن در این بازی !
کمک کنید PLZ
من این بازیو خریدم با هزار امید و آرزو :8: سه ماه پیش
ولی وقتی بعد از نصب (یا قبل از نصب ؛یادم نیست الان ) میخوام برم تو بازی ، از cpu ایراد میگیره ، نه به خاطر اینکه کمه بلکه میگه حتما باید cpu دو هسته ای داشته باشی . (بار اولمه که این ایرادو میدیدم :18:)
ماله من یک هسته ای AMD 3400 بارتون هستش و اصلا مخصوص بازی آنرا خریده بودم:19:
و میدونم که از سرعت کم نمیاره ( تمام بازیهای جدید و سنگین مثلا empire earth 3 و tomb rider جدید رو راحت اجرا میکنه )
میخوستم ببینم تمام دوستانی که دارن این بازیو بازی میکنن cpu دو هسته ای دارن ؟ یا میشه با یه پچ یا چیزای دیگه این مشکلو حل کرد ؟
اگه جواب بدید خیلی ممنون میشم آخه خیلی ضد حال بود برام :45:
من با cpu تک هسته ای تا حالا اینو بازی نکردم.
ولی جدا بازی خوبی نبود. بهترینش همون شماره 2 بود.
بدترین چیز بازی این بود که دشمنات خیلی کم بودن. تو بازی های دیگه راه میرفتی کله قطع می کردی. این جا هر یه روزی که رو درو دیوار پیاده روی می کردیم یه ادمک سیاه می زد بیرون که باید می کشتیمش. شمشیرش رو هم که اصلا استفاده نمی کرد. حتی تو یکش هم شمشیرش رو عوض می کرد و قوی تر می شد. اون وقت این تو اصلا شمشیرش رو نمی شد در اورد. انچنان هم داستان نداشت. اصلا این بازی خیلی کمبود شخصیت داشت. نه دشمن داشتی نه دوست.
باحالترین چیز بازی حرف زدناش بود. اگه گوش می دادین. یه جا که تو زیر زمینن اگه T رو بزنید که حرف بزنن پرینس می گه:« خب ، منو تو ، تنها ، تو تاریکی...» که یهو یه صدای غرشی میاد و دختره رو نجات می ده.
تهش هم که خیلی بد تموم شد. اون همه جون کندیم که اون جاها رو درس کنیم باز تهش گند می زنه به هر کاری که تا حالا کردیم.
داداش اگه نتونستی بازی کنی خیلی چیز زیادی رو از دست ندادی
بی خیالش بشی بهتره...
آخه این چه بازی بود برای مبارزه که همش دکمه میومد رو صحفه این دکمه رو بزن اون دکمه رو بزن ... من که اصلا حال نکردم باهاش...!!
مثلا یوبی سافت اومد یه حرکت جدید بکنه (مبارزه تن به تن ) گند زد به زیبایی بازی ...
به نظر من هم اگه مبارزه ها مثل قبل بود خیلی بهتر میشد
من که اولش فکر کردم سونیک خریدم
همش گیر داده به این دختره :دی
یه سوال هم دارم، این غول گنده رو چیکارش کنم؟ اگه متوجه نشدی بگو تا عکسشو بذارم
اونو گنده هه که شمشیر روش کار نمی کنه رو باید هی یه کاری کنی خودشو بکوبه به درو دیوار. یه خودشو پرت کنه پایین. یادم نیست یا هی جاخالی می دادیم یا هی یه کار دیگه می کردیم.
سلام دوستان .
من اینجا گیر کردم مخم رو خورده اوّلی رو رد کردم تو دوّمی موندم واقعاً سخته .
اینم عکسش :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون می شم بگین چی کار کنم .
فکر کنم منظورت همون سگ جونه س که باید ببریش کنار پرتگاه و پرتش کنی پایین .نقل قول:
یه سوال هم دارم، این غول گنده رو چیکارش کنم؟ اگه متوجه نشدی بگو تا عکسشو بذارم
اگه این نبود عکسشو بذار شاید رد کرده باشم .
دروود.
شما باید اینجا این لجن اب رو به اون استخرهایی که اونجا هستن هدایت کنید بهمین راحتی.
منم اولش خیلی حال کردم
ولی یه منطقه رو که باغبونی (: دی) کردم دیگه حوصلم سر رفت
دومی و سومی هم باغبونی کردم دیگه حوصلم نکشید بازی رو پاک کردم
درسته بازی خوبی نبود ولی داستانش اونقدرا هم مسخره نبود.
من که تا آخرش رفتم. ارزشش رو داشت.
به نظر من یکی از ناکامی های بازی تغیر بسیار ریشه ای هست که نسبت به بازی های قبل خودش داشته
و گیمر رو با یه سردر گمی مواجه می کنه و روند بازی کاملا خسته کننده در یک محیط بازم خسته کننده هست
و دلیل بعد گیم اور نشدن هست مگه میشه یک بازی گیم اور نداشته باشه.
همه ی این عوامل دست به دست هم میدن که یک بازی نابود بشه.
آره فکر کنم، همونه، یکی از دوستان هم گفت باید پرتش کنی ولی چه جوری؟ :20:نقل قول:
یه کم اطلاعات بدید خیلی مرسی میشم :10:
دوست عزیز شما یک عکس از محیط بازی بزار بیبینیم کجایی چون که در طول بازی چند بار
با اون غول روبرو میشه و هر دفعه هم یه روش خاص برای کشتنش هست.
البته در واقع يه روش براي شكست دادنش هست كشته كه تو قسمت black gate كشته ميشه.:10:نقل قول:
فكر كنم به جز 2 بارش بقيه دفعه هايي كه روبه رو ميشي باهاش بايد بندازيش پايين.
نه یه مرحله دیگه هست که جایی نداره بندازیش پایین و باید بکوبیش به چنتا اتاقک که اونجاست.
خب اين جزو اون 2 مرحله اي هست كه الا اشاره كردم.نقل قول:
اگه به این راحتی بود که اینجا نمی گفتم .نقل قول:
نوشته شده توسط Turok-71
از هر راهی می رم نمی شه .
تا جایی رسیدم که فقط 2 تای آخری خالی بود ولی نمیشه .
یه سؤال : می شه بازم ستاره جمع کرد مرحله قرمر که مونده رو رد کنم بعداً بیام اینو رد کنم ؟
برای من که مثل اب خوردن بود چنتا معما جلوتر هست اونارو می خوای چکار کنی؟؟
برای گرفتن ستاره هم فکر نکنم بتونی چون تعداد خیلی زیادی میخواد.