چیزی یافت نشد!!
Printable View
چیزی یافت نشد!!
عجیبه که بازی به این پرباری و باحالی این قدر سست تموم میشه کاش بعد تموم شدن یه چیزهایی به بازی اضافه میشد ولی کلا بازی جالبه ولی کاش مثل gta sa بعد تموم کردن بازی ادامه پیدا میکرد تا آدم بتونه اون چیزهایی رو که انجام نداده انجام بده مثلا من فقط نصف اون کیف های الماس رو پیدا کردم یا همه اسلحه ها رو خرید نکردم ولی باز هم جالب بود. 2 تا سوال:
1- خبری از اون پچ رسمی نشد؟ همون که قرار بود یه شاتگان جدید به بازی اضافه کنه؟
2- کلا جریان بازی چیه؟ ما کی هستیم برای چی وارد آفریقا میشیم چه هدفی داریم نقش ما به عنوان اول شخص مثبت هست یا منفی اگه ما آدم خوبی هستیم چرا تو اون مرحله آخر از طرف بادی های خودمون مورد حمله قرار میگیریم چرا واسه کسانی که کار میکنیم بعدا می کشیمشون؟
ما هم بیخبریمنقل قول:
- خبری از اون پچ رسمی نشد؟ همون که قرار بود یه شاتگان جدید به بازی اضافه کنه؟
خوب جریان بازی اینه که شما در طور بازی یه ماموریت اصلی دارید و اون هم کشتن یه دلال اسلحه به اسم jakal هستش . همون فردی که اولای بازی وقتی شخصیت بازی بر اثر مالاریا رو تخت خوابیده و با چشمان تیره و تار اون شخص رو میبینه که بعد از کمی صحبت یه چاقوی بزرگ (همون که شما در طول بازی ازش استفاده میکنید) رو در دیوار فرو میکنه و شما بعد از بهبودی اون بر میدارید.نقل قول:
کلا جریان بازی چیه؟ ما کی هستیم برای چی وارد آفریقا میشیم چه هدفی داریم نقش ما به عنوان اول شخص مثبت هست یا منفی اگه ما آدم خوبی هستیم چرا تو اون مرحله آخر از طرف بادی های خودمون مورد حمله قرار میگیریم چرا واسه کسانی که کار میکنیم بعدا می کشیمشون؟
در اخر بازی هم شما با همون jakal همدست میشید و با افرادی که در طول بازی بهشون کمک کردین باید باهاشون بجنگید. در کل شما فرد مزدوری هستید که از طرف اون افراد پول گرفته اید تا جاکال رو بکشید ولی بعدا متوجه میشید که این جاکال داره برای مردم بی سرپرست و فقیر افریقا این کارا رو میکنه و برای همین هم هست که طرف بازی باهاش همکاری میکنه پس نتیجه میگیریم که این شخصیت بازی فرد خوبی است.
سلام . من تو قسمتی از بازی هستم که یه قطاری هست که بالاش یه الماسه .
کسی میدونه چطور میشه رفت بالای اون قطار؟
یه بار مثل من بازی رو تموم کنی می بینی تلاش برای یافتن جعبه ها بی فایده هست اولا وقتی که برای پیدا کردنشون می ذاری همون رو بذاری بری ماموریت ها رو رد کنی کلی سود کردی اینکه می گم تلاش برای پیدا کردن جعبه هایی که توی جاهای سخت هستند به این دلیل هست که من با تمام تلاشی که برای پیدا کردن جعبه ها کردم فقط نصف اونها رو پیدا کردم یعنی چیزی حدود 120 تا جعبه پس بهتره خیلی مته به خشخاش نذاری واسه پیدا کردنشوننقل قول:
سلام دوست من . من اکثر جعبه ها رو پیدا کردم رو چند تا موندم البته مراحل بازی هم 60 % رفتم به همراه مراحل فرعی که بازی داره در کل همه چیز عالی بود.نقل قول:
krauser جان می دونم که اینجا جاش نیست ولی در تایپیک pes 2009 مشکلمو مطرح کردم ولی انگار هیچکی نمیبینتش این رسمه که اعضای جدیدو بهش محل نمیذارن؟ :31: آخه تو خیلی توی اون تایپیک فعالی اینه که از خواهش میکنم اگه میتونی به مشکلم رسیدگی کن. بازم ممنون.
من بعد از 8 % رفتن و پاك كردن بازي دوباره به سرم زد و نصبش كردم و ايندفعه هرطوري كه بود ادامه دادم الان تقريبا 60 % هستم . حالا سوال من اينجاست انجام دادن مراحل فرعي و يا Buddy Mission ها و يا پيدا كردن اون كيف الماس ها و يا آزاد كردن Safe House ها و يا محل گاردها تاثيري در كامل شدن بازي و يا داستان داره يا نه ؟ چون وقتي انجامش ميدم درصدي اضافه نميشه . اگه تاثيري نداره بريم فقط مراحل اصلي ؟؟! ... (مراحل اسلحه رو همشو رفتم!)
دوست عزیز فکر نکنم تاثیری داشته باشه .نقل قول:
مهم اون مراحلی هست که شما میری پیش اون 2 گروه انجام میدی . :46:
يك سوال ديگه و ديگر هيچ :
وقتي ما مراحل اصلي رو ميگيريم روي نقشه علامت دايره قرمز مياد ، بعد تلفن زنگ ميزنه و يه علامت مربع آبي هم مياد . ميشه درموردش يكمي توضيح بديد ؟ مثلا اگر بريم اون آبي رو انجام بديم ديگه قرمزه كنسل ميشه ؟ با انتخاب هر كدوم داستان عوض ميشه ؟ واگر چيز اضافي ميدونيد دريغ نكنيد !
نه در حقیقت اون آبی تکمیل قرمزه هست!نقل قول:
اگه اول آبی رو انجام بدی قرمزه رو راحت تر میتونی انجام بدی.
اگه دقت کردی باشی آبی رو دوستمون به عنوان راهنما یا میانبر ماموریت اصلی (قرمز) به ما معرفی میکنی
نه دوست عزیز میانبر همون قرمز هست رفتن مسیر از طریق دایره آبی کار ما رو بیشتر می کنه ولی حسنش اینه که اون کسی که بهت زنگ میزنه صمیمیت و هیستریت میره بالا راه طولانی میشه قرمز رو انجام بدی بلافاصله ماموریت تموم میشه حالت راحت طلبانه انجام قرمز هست
راست میگی نباید کلمه میانبر استفاده میکردم . ولی یه جوری مکمل هست.نقل قول:
دوستان عزیز من یه مشکل برام پیش اومده . به عکس زیر نگاه کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دنباله اسلحه و تو صورت و بدن کاراکتر ها این لکه های سیاه رنگ وجود دارند . به نظر شما مشکل از کجاست.
دوست من یه پچ واسه این بازی اومده ( البته خیلی وقت پیش )نقل قول:
یه گشتی توی همین تاپیک بزن پیداش میکنی :46:
چه پچی ؟ از اون پچ شاتگان هم خبر نشد ها یوبی سافت هم همه رو گذاشت تو خماری اون شاتگان کاش بده پچ رو به هوس اون بشینم یه بار دیگه تموم کنم حال داد دفعه اول کامل تموم نشد هنوز اسلحه هایی مونده بودن که نخریده بودمشوننقل قول:
سایه رو حذف کن ببین بازم اینجوریه!نقل قول:
من هم دقیقا همین مشکل رو دارم،چند صفحه قبل هم اینو مطرح کردم،اما.....نقل قول:
تنظیمات مربوط به گرافیک بازی رو هر جور که بخای تغییر دادم،اما تغییری نکرد.کارت گرافیکم 9400gt
سلام بچه ها اگه زحمتی نیست یکی برام سیو بازی 70 خوره ای درصد بازی که طی شده بذاره.آخه ویندوزمو عوض کردم سی2وش پرید.
منون:40::46::40:
اینجوری که حال نمیده بازیکنت هم اینجوری ممکنه عوض بشه جای تو باشم از اول می رم اگه هدف تموم کردنه بازیه کافیه اون ماموریتهای وسط شهر رو انجام بدی دنبال الماس و سیو هاوس و خرید اسلحه اینا هم نباشی که البته لطف بازی به همیناسنقل قول:
سلام دوستان يه راهنمايي ميخواستم
من گرافيكم 8400 هستش با cpuدو هسته اي و رم يك گيگ ولي نميدونم چرا وسط بازيم گير ميكنه يا كند ميشه يا لكه هاي سياه مياد تو تصويرم
ممنون
خوب سیستمت اونقدر قوی نیست که بتونی بازی رو با خیال راحت و روی هر کیفیتی اجرا کنی کلا تعدیل گرافیکی بده و گزینه ها رو بذار روی LOW و سایه و اینطور امکانات گرافیکی بازی رو off کننقل قول:
سلام بچه ها ، درختا و بوته ها برای من مثل یک صفحه سبز رنگ هستند و انگار کاغذ است ، عیب از چیه ؟
كيفيت بازي خيلي مياد پايين حال نميدهنقل قول:
گزینه ها رو بذار روی LOW و سایه و اینطور امکانات گرافیکی بازی رو off کن
ميشه واسه اين باشه كه گرافيكمو over clock كردم؟
بله احتمالش هست به حالت اولیه برگردون کیفیت بازی رو هم بذار روی نرمال امتحان کننقل قول:
کسی نبود جواب بده ؟؟؟:41:نقل قول:
خوب یکمی عجیبه مشکلت برای من که سیستمم از مال تو پایین هست این مشکل پیش نیومده بودنقل قول:
برای خودمم عجیبه هرچی فکر میکنم نمیدونم از چیه ):
شاید مشکل از dvd بازیت باشه!نقل قول:
برای خودمم عجیبه هرچی فکر میکنم نمیدونم از چیه ):
یه بار تنظیمات رو به صورت دیفالت در بیار امتحان کن ببین بازم اونطوری میشه؟
ممنون دوست عزیز تنظیمات رو دیفالت کردم و دوباره به حالت قبل برگردوندم درست شد ، نمیدونم عیبش چی بوده
راستی کسی میدونه این الماسا کجاست ؟ d: من که تا یکم میخوام برم اینور اونور این مالاریاش میزنه بالا میفته زمین !
بيخيال اون الماسا بابا !!!نقل قول:
برا هر ماموريت 15 تا 20 الماس ميده ديگه !!!
بس نيست ؟؟؟!!!
تایید میشه چون واقعا هر کاری هم می کنی نمیتونی هش رو گیر بیاری اینم یه نقطه شباهت دیگه که با gta sa داره توی gta هم نمیتونستی همه نوشته های رو دیوار رو پاک کنی یا صدف های زیر آبی رو پیدا کنی و یا نعل ها رو پیدا کنینقل قول:
کی گفته نمیشه ؟ من یه هفته تابستون وقت گذاشتم همشونو جمع کردم . بعضی هاشون یه جاهایی بود که وانتد لول میومد . اما بعضیاشونم توی مراحل بود ! مثلا الان داری چند نفرو میکشی یهو یه تگ (دیوار نوشته) میبینی میری پاکش میکنی دوباره میزنی :dنقل قول:
اقا ما همون اولش گیر کردیم
دو تا ماموریت انجام دادم میگه باید سه تا buddy پیدا کنی من 2 تا پیدا کردم سومی که میگه تو بار هست و زن و دکتر هست رو نمیتونم پیدا کنم
عزیز من توی شهر اول فقط یه دونه بار هست میری اونجا از تو نقشه هم می تونی پیدا کنی با آدمایی که اونجا هستن حرف میزنی و یکیشون بهت میگه که چطور میتونی قرص ضد مالاریا گیر بیاری همونی که نشسته پشت میز توی بارنقل قول:
سلام
حداقل سيستم مورد نياز اين بازي چيه؟
نقل قول:
سلام
حداقل سيستم مورد نياز اين بازي چيه؟
.
Minimum requirements
CPU:
Pentium 4 3.2 Ghz, Pentium D 2.66 Ghz
AMD Athlon 64 3500+ or better
Video card:
NVIDIA 6800 or ATIX1650 or better
Shader Model 3 required
256 Mb of graphic memory
Memory:
1 GB
Media reader:
DVD-ROM
Hard drive space:
~12 (Gig or HD space. (tbd
Recommended
CPU:
Intel Core 2 Duo Family
AMD64 X2 5200+, AMD Phenom or better
Video card:
NVIDIA 8600 GTS or better
ATIX1900 or better
512 Mb of graphic memory
Memory:
2 GB
Sound:
5.1 sound card recommended
Media reader:
DVD-ROM
Supported Video cards
NVIDIA 6800, NVIDIA 7000 series, 8000 series, 9000 series, 200 series. 8800M and 8700M supported for laptops.
ATI X1650-1950 series , HD2000 series , HD3000 series , HD4000 series
مسعود می گم خیلی تعجب آور هست ها cpu من سمپرون 2800 هست ولی راحت میاره بازی رو از مینیموم هم کمتره و اصلا 12 گیگ فضای هارد نمیگیره همش 5 گیگ پر میکنه فکر میکنی یوبی سافت هدفش از ارائه این مینیموم سیستم چیه؟ مارو چی فرض کرده؟
سلام دوستان، امیدوارم سوالم تکراری نباشه. من این بازی رو نصب کردم و راحت هم اجرا میشه ولی وقتی بازی شروع میشه، یعنی همونجایی که در و دیوار رو نشون میده و بعد روی یه تخته سنگ از خواب پا میشه، تمام تصویر رو یه مه آبی رنگ پوشونده و تا وقتی کاملا به چیزی نزدیک نشم، جز تصویر مه آلود آبی چیز دیگه ای نمیبینم.
پچی که دوستان لطف کرده بودند در این تاپیک گذاشته بودند رو هم که 1.02 بود دانلود کردم ولی وقتی میام پچ رو اجرا کنم میگه نمیتونه Far Cry 2 رو پیدا کنه. آخرین ورژن درایور کارتم رو هم دانلود کردم ولی کارساز نبود. چند بار هم بازی رو نصب کردم ولی باز هم نشد. وقتی رو اینترنت سرچ کردم دیدم خیلی ها همین مشکل رو دارن!!
میخوام ببینم فقط من این مشکل رو دارم یا برای دوستان دیگه هم همینطوریه؟ راه حلی چیزی؟کد:http://www.google.com/search?q=farcry%202%20blue%20texture&ie=UTF-8&oe=UTF-8
سیستمم هم ویستا 32 بیتی، Pentium 4 3.2 dual core intel با 2 گیگ رم و کارت GeForce 8600GT 512MB
با پایین ترین کیفیت هم تست کردم همینطور بود ولی روی Very High هم که گذاشتم خیلی روان و سریع بود ولی اون مه آبی همیشه هست!