هم به نام شركتها اشاره شده و هم تقريبا آخرين نسخه منتشر شده در زمان انجام تستها مورد استفاده قرار گرفته كه ورژن مورد استفاده نيز در ابتداي تست به آن اشاره كرده ام.نقل قول:
هم به نام شركتها اشاره شده و هم تقريبا آخرين نسخه منتشر شده در زمان انجام تستها مورد استفاده قرار گرفته كه ورژن مورد استفاده نيز در ابتداي تست به آن اشاره كرده ام.نقل قول:
با سلامنقل قول:
منظور تفاوت بين نسخه هاي اينترنت سكيوريتي با آنتي ويروس است
با تشكر
اينترنت سكيوريتي نيز متشكل از آنتي ويروس شركت مربوطه هست بهمراه يكسري ابزارهاي مكمل امنيتي.اگر از اينترنت سكيوريتي شركتهاي مربوطه استفاده ميكنيد نتايج تستهاي اعلام شده در مورد آنتي ويروس آنها نيز صادقه و هيچ فرقي نميكنه.نقل قول:
hamilton به نظر من میزان شناسایی اینترنت سکیوریتی ها بیشتر از انتی ویروسهاست اگه در تست ها از بد افزارها به صورت اجرا شده استفاده شود میبینیم که اینترنت سکوریتی ها بهتر عمل میکنن در ضمن من سوالی داشتم چرا انتی ویروس کسپرسکی هوش مصنوعی بسیار ضعیفی در مقابل انتی ویروسهایی مثل اویرا و.. . داره ؟
در خصوص مطلبي كه شما اشاره كرديد نميشه با اطمينان پاسخ داد.چرا كه تستهاي مجزايي بر روي اينترنت سكيوريتيها انجام نشده است.از طرف ديگه هسته اصلي آزمايشات صورت گرفته بر روي آنتي ويروسها ميباشه.اينترنت سكيوريتي هم چيزي نيست غير از همون آنتي ويروس بهمراه يكسري ابزارهاي مكمل دفاعي مانند فايروال و آنتي اسپم.نقل قول:
هوش مصنوعي كاسپر بر اساس نتايج تستهاي صفحه قبل كه خدمت دوستان معرفي كردم نسبت به Avira اصلا پايين نيست.بلكه اين Avira ميباشه كه وقتي با حداكثر تنظيمات هوش مصنوعي تست ميشه ميزان خطاي مثبت يا False Positive آن بالا ميره و متاسفانه مقدار آن Many ميباشه و يكي از دلايل كسب رتبه Advanced هم همين مورد ميباشه ولي كاسپر با تنظيم حاكثري هوش مصنوعي بازهم ميزان خطاي مثبت آن در حد few بوده و خطاي كمتري نسبت به Avira داشته.
با سلام
من می خوام یه آنتی ویروس ارجینال بخرم بین nod32 , bitdefender, kasper2010 مرددم لطفا راهنماییم کنید که کدومش بهتره؟؟؟؟؟؟
بابا این همه انتی ویروس رایگان خوب واسه چی می خوای پولتو دور بریزینقل قول:
avast-avira-avg-Microsoft Security Essentials
اگر هم خواستی بخری به نظر من nod32
سلام دوستان
یه تجربه ی کوچیک هستش که من دارم میخوام بگم همه استفاده کنند
الان بیشتری ها بین ناد32 و کسپر گیر کرده اند ( شرکت هایی دیگر طرفداران خاص خود را دارند )
ناد 32 انتی ویروسی سبک هستش و اگر اپدیت نشه انگار هیچی رویه سیستم نصب نیست و بعضی از ویروس ها رو نمیشناسه
ناد32 یه وقتی های پروس cpu رو خیلی بالا میبره ولی کسپر رو من تا حالا ندیدم حتی موقع اسکن
ولی کسپر انتی ویروس محکمی هستش نسخه های 10 اون یه کم سنگینه و اگر اپدیت نشه از کار نمی افته
اما چون تو ایران همه از بیشتر مردم از سیستم های ضعیف استفاده می کنند بنابراین ناد32 رو به کسپر ترجیح می دهند
من از اولین نسخه های ناد32 و کسپر استفاده کردم به خاطر همین این ها رو گفتم
با كمال احترام به نظرات دوستان
خواهشمندم دوستان عزيز نظرات شخصي خودشون را مطرح نكنند.اين تاپيك سعي شده بصورت تخصصي به مقايسه آنتي ويروسها بپردازه اونهم بر اساس نتايج تستهاي معتبر.خوشحال خواهيم شد كه نتايج تستهاي تخصصي انجام شده توسط دوستان در اين تاپيك قرار داده بشه.
دوستان من 3 ساله از ناد استفاده میکنم و هروز آپدیتش میکنم ولی تو این ماه دوبار سیستم ویروسی شده و ناد حتی نتونسته شناساییش کنه به نظر شما کدوم یک از آنتی ویروسهای زیر رو استفاده کنم
avg
avast
Avira
kaspersky
bitdefender
حجم آپدیت و کم نکردن سرعت کامپیوتر برام خیلی مهمه
ممنون
بر اساس نتايج تستهايي كه اخيرا منتشر شده تمام آنتي ويروسهايي كه اشاره كرده ايد جزء محصولات خوب و قابل اعتماد ميباشند.ولي از نظر سبك بودن و مصرف كمتر منابع سيستم عموما رتبه اول به آنتي ويروس Avira اختصاص داره.نقل قول:
نسخه حرفه ایش راحت آپدیت میشه؟؟نقل قول:
حجم آپدیتش از بقیه کمتره یا نه؟؟
با تشکر
اگر مشكل سريال نباشه راحت آپديت ميشه.در پست اول تاپيك اختصاصي Avira لينك دريافت سريال 3 ماهه قرار داده ام.حجم آپديت اوليه ممكنه قدري زياد باشه اما اگر هر روز مرتب آپديت بشه حجم آپديت بسيار كم خواهد بود.نقل قول:
سلام
یه آنتی ویروس خوب و سبک برای ویندوز 7 می خواستم. من از eset استفاده می کردم ولی می خوام ببینم کدوم آنتی ویروس برای 7 بهتر عمل می کنه و تو سرعت سیستم هم تاثیر نداره.
سلام بر اساتید
عزیزان همانطور که اطلاع دارید یا ندارید!!!! موسسه av-comparatives آزمایشات جدیدی در مورد آنتی ویروسها انجام داده است که قدرت پاک کنندگی آنها را مورد ارزیابی قرار داده که در آن با کمال تعجب آنتی ویروس ماکروسافت رتبه بالای به دست آورده است. و....!!!!!!!!!!
در صورتی که در آزمایش اخیر AV.Test این نتیجه برعکس بود!!!!
از عزیزان درخواست دارم درصورت امکان یک ترجمه اجمالی از این آزمایش در این بخش قرار دهند .
:10:پیشاپیش از مترجم کمال تشکر را دارم
کد:http://www.av-comparatives.org/comparativesreviews/removal-tests
ADVANCED+
eScan
Symantec
Microsoft
F-Secure
Kaspersky
Bitdefender
ADVANCED
ESET
Sophos
AVG
McAfee
Avast
AVIRA
Trustport
STANDARD
Norman
G DATA
TESTED
Kingsoft
بهترین آنتی ویروسها طبقه بندی شدند یک موسسه مستقل آزمایش و رده بندی آنتی ویروسها طبقه بندی سال 2009 خود را در خصوص عملکرد شش آنتی ویروس برتر منتشر کرد. به گزارش خبرگزاری مهر، موسسه مستقل AV-Comparatives بین اول تا 15 سپتامبر 16 آنتی ویروس مطرح را بر روی رایانه های مجهز به سیستم عامل "ویندوز ایکس پی سرویس پک- 3" آزمایش کرد و توانایی این نرم افزارها را بر روی حذف برنامه های مخرب از رایانه های آلوده شده مورد ارزیابی قرار داد. رایانه های مورد آزمایش به 50 برنامه مخربی که در مدت 12 ماه اخیر بیشترین آسیب را به کاربران دنیا زده بودند آلوده شدند.
نتایج این تحقیقات نشان داد که آنتی ویروس رایگان مایکروسافت با عنوان Microsoft Security Essentials بهترین آنتی ویروس است.
براساس گزارش آرس تکنیکا، در این طبقه بندی آنتی ویروسهای ای- اسکن، سیمانتک، مایکروسافت، اف- سکور، کسپراسکای و بیت دیفندر در رتبه "خیلی خوب"، برنامه های ای- ست، سوفوس، ای. وی. جی، مک- آفی، اویرا و تراست پورت در رتبه "خوب"، نرم افزارهای نورمن و جی- دیتا در رتبه "استاندارد" طبقه بندی شدند.
امانت داري و اخلاق مداري
استفاده از اين خبر فقط با ذکر منبع " خبرگزاري مهر " مجاز است.
سلام دوستان
اگه میشه یه کمکی به من بکنید من یه انتی ویروس trend micro internet security که وقتی لپ تاپ و خریدم روش بود خیلی هم ازش رازی بودم اما یک سالش تموم شد حالا هم واسه renew کردن credit میخواد که من ندارم به من یه َanti virus بتونم دانلود کنم و در عین حال سریع هم باشه؟
دوست عزيز محصولي كه شما بهش اشاره كرديد داراي تاپيك اختصاصي خودش ميباشه.در آن تاپيك مساله خود را همراه با ذكر نسخه مربوطه مطرح نماييد:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين مايكروسافت كه براي آپديت هاي ويندوزش وليديشن مي خواد، اونوقت مياد يه آنتي ويروس رايگان توپ بيرون ميده؟!؟!
يكمي.... يكمي كه چه عرض كنم! خيلي مشكوك ميزنه!!
سلام
بره لپ ناپ با مشخصات زیر یه آنتی ویروس میخوام که اصلا سیسنم کند نشه (ویندوز 7 نسخه 64 بیتی)
CPU : T9600 2.8GHz 1066fsb cach6
Ram : 4 GB bus1066
ممنون
سبك ترين آنتي ويروس كه منابع سيستم را هم زياد مصرف نميكنه Avira ميباشه.نقل قول:
میخوام امنیتشم خوب باشه
اسمارت سکوریتی با وین 7 سازگاره؟
نصبشو توصیه میکنید؟
بله سازگاره.نقل قول:
در صورت استفاده از نسخه قانوني بله.
این سوال دوستمون سوال من هم هستنقل قول:
لطفا جواب بدید
NOD32 و Avira جزء سبك ترين آنتي ويروسها ميباشند.البته نورتون 2010 نيز بسيار نسبت به نسخه هاي قبلي سبك تر شده.نقل قول:
سلام
آنتی ویروسی میخوام که مشخصات زیر رو داشته اشه از Eset Smart security 4 و kasprsky internet Security استفاده کردم اما خوب میخوام بهترین رو بدونم
من آنتی ویروسی میخوام که:
1- برای لپ تاپ عالی باشه
2- بهترین آنتی ویروس در شناسایی ویروس های جدید از همه طریق بخصوص اینترنت داشته باشه
3- مهمترین مسئله کرک هست-- کرک یا کی آن به راحتی پیدا بشه
4- آپدیت آن هر روز و راحت باشه
5- سرعت سیستم رو خیلی خیلی کم بگیره
6- کار باهاش راحت باشه
من avira رو خیلی خوب میبینم اما باهاش کار نکردم**** کسپرسکی عالیه فقط و فقط مشکل کی دارم باهاش*** eset smart هم خیلی خوبه اما نرم افزار کمی مشکل داره
حالا راهنمایی بفرمایید
مرسی
1-براي آنتي ويروسها لپ تاپ يا PC فرقي نميكنه.نقل قول:
2-در مورد بهترين آنتي ويروس ميتونيد از نتايج جديدترين تستها موجود در پست اول همين تاپيك استفاده كنيد.
3-اكثر آنتي ويروسها مساله كرك و سريال را دارند.اما در اين بين محصولاتي مانند NOD32 و كاسپر داراي بيشترين كرك و سريال منتشر شده ميباشند.
4-اكثر آنتي ويروسها آپديت روزانه و سبك دارند.
5-محصولاتي مانند Avira و NOD32 بسيار سبك هستند.
6-با محصولات مختلف بايد كار كنند تا تنظيمات آن دستتون بياد.
اینو ببینید :
کد:http://anti-virus-software-review.toptenreviews.com/
اين سايت و نتايج آن هيچ ارزش علمي نداره و فقط از طريق تبليغ فروش درصدي از مبلغ فروش را براي خودش برميداره.نتايج معتبر در پستهاي اول و دوم اين تاپيك قرار داده شده است.نقل قول:
آقا پس من این gdata رو دانلود کنم؟
GDATA محصول خوبي است كه در تستها نيز نتايج قابل قبولي را كسب كرده است.اين محصول از موتور 2 آنتي ويروس Avast و Bitdefender استفاده ميكند.نقل قول:
سلام
من AVG Internet security رو دارم،تا سال 2018 هم لایسنسش معتبره،با آپدیتشم هیچ مشکلی ندارم،اما هر کی میرسه یه آنتی ویروسی رو پیشنهاد میکنه...:41:
منم زیاد ازین مسائل سر در نمیارم،اینم که تا حالا مشکل جدی رو تو سیستم گزارش نداده!!!
راهی هست که بدون نصب یه آنتی ویروس جدید،یه بار سیستمم چک بشه،تا مطمئن شم سیستمم پاکه؟!!
کلاً برای من که زیاد تو نت هستم، سیستم با 2 گیگ رم
cpu با این مشخصات:
AMD Athlon 2x
2.6 GHz
دو هسته و...
چی پیشنهاد میکنین؟؟؟؟؟
اكثر محصولات امنيتي داراي CDهاي Bootable هستند كه ميتونيد آنها را از سايتشون يا با استفاده از راهكار مربو ط به آنها دانلود كرده و سيستم را با اين CD ها راه هاندازي نموده و اسكن كنيد.نقل قول:
مجدداً سلام من دیروز از سایت کسپر اسکای یه نسخه از Kaspersky Anti-Virus 2010 - Trial version دانلود کردم بعد از اجرا درخواست رییستور داد ولی من ریستور نکردم.
حالا امروز که سیستم رو روشن کردم میبینم AVG پاک شده!!!مشکل چیه؟!!
منم با سیستم رییستور سیستمو برگردوندم به سه روز پیش،حالا دوباره مجبورم avg رو نصب کنم...؟
دوست عزيز سوال شما ارتباطي با محتواي اين تاپيك نداره.هم كاسپر و هم AVG داراي تاپيك اختصاصي ميباشند.سوال خود را در يكي از اين 2 تاپيك مطرح نماييد.نقل قول:
سلام
من برای لپ تاپ و دسکتاپم نیاز به آنتی ویروس دارم که رو خودش فاایروال و از همه مهم تر اینترنت سکیوریتی هم داشته باشه
هر دو سیستم ویندوز 7 داره نسخه نهایی و 64 بیتی
در هر دو سیستم نه میخوام سیستم خیلی کند بشه و نه آنتی ویروس مسخره ای باشه
به هر فایلی الکی گیر نده و فایل های خطرناک رو شناسایی کنه (فایل های HTMLخطر ناک رو هم شناسایی کنه)
آنتی ویروسی که معرفی میکنید حتما تو لیست زیر باشه
مشخصات لپ تاپکد:http://www.microsoft.com/windows/antivirus-partners/windows-7.aspx
CPU : Core 2 Duo T9600 2.8GHz
Ram : 4 GB DDR3
مشخصات دسکتاپ
CPU : Intel Core2Quad Q6600 2.4
Ram : 4GB DDR2
ممنون
بر اساس نتايج تستها ميتونيد از اينترنت سكيوريتي كاسپر يا نورتون استفاده كنيد.نقل قول:
حالا کسپر یا نورتون؟نقل قول:
فک کنم نورتون خیلی سنگین میکنه
سلام
میخواستم بدونم ca 2010 انتی ویروس خوبی هست یا نه؟
نظر شخصي بخواهيد كاسپر ولي نورتون 2010 فوق العاده سبك شده و حتي از كاسپر هم سبك تره.نقل قول:
خير.محصول خوب و قابل اعتماد و قدرتمندي نيست.بهتره طرفش نريد.نقل قول: