منظورم اینه که مثلا بشه باهاش نرم افزار های سیستمی بنویسیم، یعنی بشه سخت افزار ها رو کنترل کرد.
Printable View
منظورم اینه که مثلا بشه باهاش نرم افزار های سیستمی بنویسیم، یعنی بشه سخت افزار ها رو کنترل کرد.
خب چرا با گیم میکر ؟!نقل قول:
این یک نرمافزار ساخت بازیه .
فک کنم با برنامه های دیگه راحت تر بشه این کارو کرد
حالا باز دوستان اگه میتونن این دوستمون رو راهنمایی کنن دریغ ننمایند.
سوال های سخت می پرسی:sq_6:نقل قول:
فک کنم بشه ولی به قول آقا عادل چرا گیم میکر!؟ یه سرچ بزن مطالبی در این باره هست
این پرسشم توی یکی از انجمنا پرسیدم کسی پاسخ نداد، همونو کپی میکنم اینجا:
دردود!
من دیشب میخواستم یه کاری کنم با Game Maker بشه تو صفحه بازی تایپ کرد. با یه ایده ساده شروع کردم:
Event: Keyboard M
Action: Draw Text m
دیدم هیچی نمینویسه.
سپس چشمم افتاد به Font گفتم شاید باید براش Font تعریف کنم، اونم تعریف کردم دیدم هیچی نشد.
سپس افتادم به کد نویسی و ... بازم نشد.
آخر هر چی کردم نشد، دیگه داشتم دیوونم میشدم.
خوب آخه مگه Action: Draw Text برای همین طراحی نشده؟
ویرایش گیم میکر دستوری نداره که بشه یه مقدار رو از کاربر گرفت و روش کار انجام داد؟ منظورم یه چیزی مثل scanf یا cin هستش. البته این که زیاد میپرسم ببخشیدا، هنوز Help گیم میکر رو کامل نخوندم، برا همین هی کنجکاوم. میخوام این کار رو کنم: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درسته شبیه C هست ولی دیگه خودش که نیست :| یادمه یکی از شکل های show_message میتونست ورودیه اینجوری بگیره :-؟
چرا نمیشه دوست عزیزنقل قول:
کد داریم به این قشنگی :sq_24:
این جا یه مثال درست درمون واست ساختم برو حاشو ببرکد:get_string(str,def)
get_integer(str,def)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
من میخوام از تعدادی سوال مثلا 50 که به صورت چهار گذینه ای هست تعداد 20 برای بازیکن نشون داده بشه دونه به دونه کاربر با انتخاب عدد جواب که 1تا 4 هست به سوالات جواب بده ... سوال من یا بهتر بگم ایده من اینکه سوالها که به صورت رشته هست درون یک آرایه بریزم بعد به صورت تصادفی از بین آرایه ها یکی رو انتخاب کنم و نمایش بدم البته بگم جواب هم به صورت آرایه که اندیس آرایه جواب با آرایه سوال برابر هست قرار میگیره وبا جواب کاربر مقایسه میشه
1-من به چه روشی رشته یا همون سوالام رو برای کاربر نمایش بدم یا بهتره از کدوم اکشن استفاده کنم که حروف فارسی خوب نمایش داده بشه و بتونم برای متن نمایشی افکت بزارم.
2-اگه راه بهتری برای برنامه نویسی دارید بگید.
3- لطفا اکه میشه برای این سوال من یه نمونه مثال بدبد(خوندن آرایه بصورت تصادفی از اون مهمتر نمایش متن داخل آرایه در روم)
از همه دوستان تشکر می کنم
بازم این تاپیک خوابید:n14:نقل قول:
این کارو توی ویژوال بیسیک با چند تا خط انجام میدن... با گیم میکر فقط بازی بسازید چون هر ایده ای رو نمیشه راحت باهاش پیاده کرد
تاپیک نخوابیده دوست عزیزنقل قول:
چون یه نفر سوال کرده کسی جواب نداده دلیل نمیشه که تاپیک خوابیده باشه
من شخصا نمیدونستم جواب بدم وگرنه حتما این کارو میکردم
از دوستان کسی اگه سوال داره بپرسه...
سلام
چگونه يک اسکريپت رو در رويداد Create يک آبجکت فراخواني کنيم؟
نام اسکریپت تو کد بنویس همین تو پارانتز هم همین طور مقدار بدهی argment ها مقدار دهی می کنه.
سلام دوست عزیز .نقل قول:
کار با آرایه ها مشکلی نداره ولی فکر نکنم گیم میکر از یونیکد پشتبانی کنه.البته میشه با فارسی ساز مثل Leotoon فارسی رو نوشت .انجنینی که فعلا یونیکد درست ساپورت می کنه گیم استدیو هست .البته یونیتی هم ساپورت می کنه اما با حروف چسبیده فارسی مشکل داره البته یه ایرانی واستش پلاگین نوشته بود که رایگان نیست.
نمایش متن کاری نداره اما به نظر من برای اینکار گیم میکر و ویژال بسیک هم استفاده نکن. یک پروژه دات نت با فریم ورک 2 به نظر من بهتره.
سلام ممنون از parvizamd به خاطر راهنماييشون
بازي يه بار اجرا شد و تا آخرهم بازيش کردم مشکلي نداشت اما حالا که ران رو ميزنم يه پيغام خطا ميده که اين پايين مينويسمش چيکار کنم؟Error Creating Stand-Alone: Cannot find valid runner data.در ضمن من از ورژن 8.1 استفاده ميکنم و پچش هم کردم
////////////////////////
مشکل حل شد دوستان ايراد از کرک ورژن 8.1 بود
حالا يه سوال جديد من واسه بهتر شدن بازيم نياز دارم مقدار دوتا متغيير رو از کاربر بگيرم ميتونم اين کارو انجام بدم اما ميخوام داخل يه فرم با طراحي خودم باشه نه پنجره پاپ آپ گيم ميکر لطفا اساتيد راهنمايي کنند
میشه زیاد هم جالب در نمی آد .یک کادر پیام داره که فقط یک متغیر میگیره.
ممنون آره درسته يکم باهاش وررفتم اين پنجره هه رو ديدم گفتم شايد يه راه واسه طراحي شکيل تر داشته باشه که مثل اينکه نداره فردا بازي ايي که ساختمو قراره به استاد ارائه بدم ممنون از راهنمايي و کمک شما دوستان عزيزنقل قول:
شبیه این سوال رو قبلا داشتیمنقل قول:
لینکشم گذاشته بودم
این یکی شکیل تر هم هست:n02:
ببخشید چند تا سوال درباره Views و دوربین داشتم:
1- چطوری میشه وسط بازی بعد از یه Event تنظیمات قسمت Views عوض شه؟
2- چطوری میشه یه چیزی شبیه قسمت دونفره بازی Sonic 2 ساخت؟
3-الان یادم رفت
از همین حالا ممنون:n16:
میتونی از کدهای زیر استفاده کنی.
view_xview[0..7] 1 جهت تغییرایکس x
view_yview[0..7] 2 جهت تغییرایگرگ y
view_wview[0..7] 3 جهت تغییر طول
view_hview[0..7] 4 جهت تغییر ارتفاع
view_xport[0..7] 5 جهت تغییر ایکس صفحه نمایش دهنده
view_yport[0..7] 6 جهت تغییرایگرگ صفحه نمایش دهنده
view_wport[0..7] 7 جهت تغییر طول صفحه نمایش دهنده
view_hport[0..7] 8 جهت تغییر ارتفاع صفحه نمایش دهنده
view_object[0..7] 9 جهت تغییر ابجکتی که صفحه نمایش به دنبالش میره
فک نمیکنم کدهای زیر بدردت بخورن پس کاری بهشوم نداشته باش ولی بازم میگم جهت اطمینان
view_hborder[0..7] 10 تغییر مرز افقی
view_vborder[0..7] 11 تغییر مرز عمودی
view_hspeed[0..7] 12 تغییر سرعت افقی
view_vspeed[0..7] 13 تغییر سرعت عمودی
نحوه استفاده از کد ها
بجای اعداد صفر..7 که داخل پارانتز هستن عدد ویو مورد نظرت رو بذار که فک کنم همون صفر باشه البته اگه ویو زیادی ایجاد نکرده باشی البته داخل همون پارانتز باشه
و کد رو مساوی عدد مورد نظرت قرار بده.( فقط کد شماره 9 رو باید مساوی ابجکت مورد نظرت قرار بدی)
مثلا من کد 9 رو مینویسم
view_object[0]= object0
این کد باعث میشه ویو صفر دنبال ابجکت صفر بره
کد شماره4
view_hview[0]=400
این کد باعث میشه ارتفاع ویو صفر برابر 400 بشه
فک کنم واضحه ولی بازم سوال بود بژرس سوال 2 رو نفهمیدم یکم توضیح بده یا عکس بذار
کد یک تا 4جهت تغییر ویو و کد 5 تا 8 جهت تغییر صفحه نمایش ویو به کار برده میشن
خیلی خیلی ممنون که با حوصله جواب دادی :n12:
منظورم از سوال دوم این بودش:
ببخشید این دو کاراکتر تو یک روم هستن؟ یعنی اینکه میشه هر دوتاش رو تو یکی از ای صفحه ها دید یا نه تو روم جدا هستن؟
هرد تو یک اتاق هستند فقط دوتا view استفاده میشه.
خب من با این مشکل شما اصلا برخورد نکردم ولی یه راه حلی براش پیدا کردم دو تا پلیر ایجاد کنین و یک روم و مثل شکل زیر پلیر ها رو در روم قرار بدین.
بعد برای این روم دو تا ویو قرار بدین ویو0 و ویو 1
تنضیمات ویو0 رو مثل شکل زیر تنظیم کنین
تنضیمات ویو 1 رو مثل شکل زیر
در این مورد بازی قابل اجرا با دو تا ویو هست البته بگم بهتره بازیتون فول اسکرین باشه ضمنا اعداد 320 و 240 وارد شده در تنضیمات ویو نصف تصویر نمایش داده شده هستن و البته قابل تغییر با خواست شما
ولی یک مشکلی در اجرای این بازی پیش میاد مثل شکل زیر دو پلیر ممکنه همزمان در دو ویو هم نمایش داده بشن که خیلی جالب نیست
برای حل این مشکل یک ابجک نامرئی ایجاد کنین و در کالکشن دو پلیر با این ابجکت set the vertical speed در شاخه move رو قرار بدین و با این ابجکت جدید روم رو دو نصف کنین (البته این مشکل در بازیی مثل سونیک که میپره و پایین نمیره به وجود نمیاد)
برای اینکه این مسئله کلا حل بشه یک سورس هم میزارم روم صفر دو پلیر در دو ویو هم ممکنه باشن ولی در روم یک این مشکل وجود نداره در روم صفر بازدن f به روم یک میرین ضمنا حرکت یک پلیر با دگمه های جهت نما هست و اونیکی با A S D W شرمنده نتونستم از اسپرایت و بک گراند بهتر استفاده کنم چون اینترنتم موبایلیه.
(البته این بازی سونیک در قسمت دو نفره از دو روم متفاوت استفاده میکنه)
اگه سوال دیگه ای بود بپرس شاید سوادم قد داد جواب دادم.
راستش من زیاد سه بعدی کار نکردم:n27:نقل قول:
در ضمن پیشنهاد میکنم کلا کار سه بعدی با گیم میکر رو بیخیال شی
برو سراغ اون انجینایی که بطور اخص سه بعدی هستند (Unity و ...)
در مورد سوال دومت (اولی رو نمیدونم:n02:) مدل هایی که میسازی باید پلی های زیادی نداشته باشن
تا حد امکان هم تکسچرات کوچیک باشن و تعدادشون زیاد نباشه (ولی اندازه مهمتره)
نقل قول:
ممنون خودم جواب سوال یکم رو پیدا کردم چند تا مدل سه بعدی پشت سر هم وارد کردم الان عقابم پرواز میکنه ولی چون مدل زیاد وارد کردم مثل چمن و گل و حیوانات و ...... بازیم سرعتش کم شد.:n30:
سلام دوست عزیز ابتدا شدیدا می گم بی خیال گیم میکر برای سه بعدی بشید.نقل قول:
اگر م نشید برای تبدیل بهترین ابزاری که من استفاده کردم .
Potv خیلی خیلی امکانات خوبی ارایه می ده
در این اینجا ابزار های دیگه هم وجود دارند
برای انیمشین هم می توانی از moveNow استفاده کنی البته باید یکی از تابع هاشو دستکاری کنی و تا مدل های دلخواه جای اعضا نمایش داده بشه.
برای افزایش چه کار های میشه کرد
culling رو فعال کن البته لازمه که مدل هات face هاش درست باشه یکم وقت گیریه ولی کاری بازیتو دوبرار می کنه خود گیم میکر می گه زمان draw نصف میشه.
اجسام رو نمایش نده یا مدل سبک به جاش نمایش بده یا یک plane از تصویر شی بهش نمایش بده
اجسام که که در کادر صفحه نیستند نشون نده اینکار به صورت نسبی می تونی از محاسبه اختلاف دوربین و زوایه مستقیم به شی به صورت نه دقیق بدست بیاری این محاسبه خیلی بهتره از نمایش جسمه.
امیدوارم جدا گیم میکر رو بی خیال برای سه بعدی بی خیال شدید.
می تونی تو محیط های مختلف مسافت اجسام قابل دید تغییر بدی
ممنون ولی بیخیال شدم .
سلامدو تا سوال1. میشه با گیم میکر یک ربات جهت افزایش بازدید سایت ساخت؟2 چطوری میشه کاری کرد که گیم میکر ارتبات اینترنت رو قطع کنه؟3 یک ثانیه برابر چند فریم در steep گیم میکر هست؟
اولا گیم میکر مخصوص بازی سازیه . وقتی نرم افزار ها و زبان های برنامه نویسی مخصوص این کارا هست چرا با گیم میکر !!!!!نقل قول:
جواب سوال سومت : بسته به اینکه شما سرعت روم رو چه قدر تعیین کنید فرق میکند
در خود گیم میکر این رو 30 پیش فرض قرار داده که یعنی 30 استپ در ثانیه که خودتون در تنظیمات روم میتونید کم و زیادش کنید
پس 1 ثانیه (اگه سرعت روم 30 باشه) میشه 30 step.
فریم و step هم تو گیم میکر یه معنی میدن
بابت راهنماییت ممنون ساختمش.
من اموزش هارو نمیتونم دانلود کنم کسی واسم جایی اپلود میکنه ؟
اکثر آموزشها مال چند سال پیش هستن واسه همین دان نمیشن برو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اگه سوالی هم داشتی بپرس یا بگو برات آموزش بذارم.
سلامکسی اسپرایت نینجا با کیفیت خوب و گرافیک خوب داره لطفا بده بهم خیلی لازم دارم ممنون
یه سر بزن اینجا خیلی راحت بالای پنجاه تا میتونی پیدا کنینقل قول:
کد:http://www.bing.com/images/search?q=ninja+sprites&qpvt=ninja+sprites&FORM=IGRE
سلام
چطور میتونم یه متغیر General بسازم!؟
ممنون:n16:
منظورتون از جنرال دقیقا چیه؟
منظورش متغیر عه گلوبال هست ! تا اونجایی که یادم میاد باید از تگ Global پشته امسه متغییر استفاده میکردی یا اینکه از اسکریپت ها استفاده میکردی :13: ، البته محسن وارد تره :31:
توی قسمت وارد کردن variable (منظور همون ابزاره خودش) اسمشو اینجوری مینویسینقل قول:
global.aa
که من اسمشو aa مثلا گذاشتم
جنرال یا گلوبال یا سراسری...
ممنون از همه دوستان
چه جوری یک آدم درست کنیم که به جهت های مختلف تیر بزنه