سلامنقل قول:
سرعت 1 mg شب ها چقدر دانلود میکنه ؟:11:
شبانه داره ؟
Printable View
سلامنقل قول:
سرعت 1 mg شب ها چقدر دانلود میکنه ؟:11:
شبانه داره ؟
شبانه واسه همشون یکی هست
دوست من اینی که الان گفتید، یه جمله سوالی بود، یا جمله خبری؟؟؟؟ :31:نقل قول:
جوابی!!!!!!!!!!!!!!!!
دوست عزیزم، باور کنید که من متوجه نشدم که شما سوال میپرسید یا میخواهید مطلب ارائه بدید. :18:نقل قول:
اگه دقت کنید در این تاپیک، تقریبا از تمام سرویس دهنده های اینترنت در آذربایجان شرقی بحث شده.
اولا بفرمایید که منظورتون کدوم سرویس دهنده (ISP) هست؟ :27:
یا شاید میخواهید تفاوت بین همه سرویس دهنده ها رو بدونید. :46:
در هر حالت . . .
لطفا سوالتون رو کامل و واضح مطرح کنید تا بهش جواب داده بشه.
با تشکر :40:
موفق باشید :11:
دوست عزیزم، باور کنید که من متوجه نشدم که شما سوال میپرسید یا میخواهید مطلب ارائه بدید. :18:نقل قول:
اگه دقت کنید در این تاپیک، تقریبا از تمام سرویس دهنده های اینترنت در آذربایجان شرقی بحث شده.
اولا بفرمایید که منظورتون کدوم سرویس دهنده (ISP) هست؟ :27:
یا شاید میخواهید تفاوت بین همه سرویس دهنده ها رو بدونید. :46:
در هر حالت . . .
لطفا سوالتون رو کامل و واضح مطرح کنید تا بهش جواب داده بشه.
اگه شبانه باشه بعد ماه رمضان 1024 شبا دانلود چقدر میشه ؟؟؟
3 علامت سئوال = خیلی مهم
چیزی حدود 1.2 گیگ. البته از ساعت 3 تا 7 .نقل قول:
ببین یه بار جملم رو خوندم دیدم برعکس نوشتم :27:نقل قول:
منظورم اینه که بعد ماه رمضان ؟
1024
و
512
چقدر میشه ؟
البته ببخشیدا
سلام
آقا بازم از ديروز عصر تا امروز صبح اينترنت من قطع بود
ديگه همارار شورشو درآورده
4 الي 7 دانلود رايگان به چه درد ميخوره وقتي هميشه شبها قطعه
دوستان شما هم همچين مشكلي داريد ؟
وحید جون، یواش یواش دارم به دو تا چیز مشکوک میشم.نقل قول:
1- اول اینکه خط خونه تون نویز داره.
2 - دوم اینکه اشکال از همارا نباشه. از مخابراتتون باشه.
راستی! شما زنگ زدی به پشتیبانیه شهرستان؟؟؟ در این جور مواقع، امونشون نده! :27: کچلشون کن، :21: این را بهتر از هر چیزی جواب میده.
موفق باشی :11:
کسی میدونه قیمت های جشنواره تا کی ادامه داره؟
درود.
من تاحالا 4 روزه از همارا درخواست جمع اوری سرویس کردم.هی زنگ میزنم جمع اوری شد میگن فردا حتما.امروز هم زنگ زدم گفتن دستگاهاشون خرابه درست میکنیم.
حالا چیکار میشه کرد.
اگه 128 شبا بعد ماه رمضان 1 mg بده میگیرم
1024 هم شبا 2 mg بده میگیرم
واقعا میرزه
منم مثل شما .نقل قول:
اما فکر نکنم 1 مگ در شب سرعت 2 مگ رو بده چون سرویس شبانه برای همه یکی است
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اينم سرعت من با 128 حجمي
همارا ديگه شورشو دراورده
در ضمن مال من هم چند روزي زياد ديس ميشه
اوووووووووووووووه!نقل قول:
کامران جان؛ به پینگش نیگاه کردی؟:18::18::18:
چه خبره؟
با اینهمه پینگ دیس شدن طبیعیه دیگه . . .
حتی اگه سرعتتون 512 هم باشه، ولی پینگتون بالا باشه، درحقیقت به اندازه 128 هم نمیتونید استفاده کنید. :41:
پینگ در واقع یه نوع مقومت هست در برابر رفت و آمد دیتا (مثال زدم هاااا) :31:
موفق باشید :40:
سلام توحيد جان :11: :40: :11:نقل قول:
حال شما ؟ :46:
1) :20:
در مورد نويز خط خونه بايد يه مطلب رو عرض كنم كه :
من چون قبلا adsl نبود تو شهرستان و فقط dialup بود من زياد كانكت بودم و خط تلفن هميشه اشغال بود ، تو خونه و خانواده هميشه مشكل داشتم كه من رفتم يه خط ديگه گرفتم تا ديگه خيالم راحت شه ،
و اين خط كه الان استفاده ميكنم مستقيم اومده به نويز ف يلتر و از اونم كه دو خروجي داره يكي رفته به مودم و يكي به يه گوشي تلفن .. همين .. :41:
حالا به نظر شما توحيد جان امكان داره خط نويز داشته باشه ؟ :18:
2) :20:
اينجا پشتيباني كه شما فكر ميكني نيست ... يه يارويي كه كافي نت داره شده نمايندگي همارا و فرم هاي اشتراك همارا رو آورده و باهاش يه قرارداد بسه و وقتي يه نفر سرويس ميخواد فرم رو ميده به طرف و بعد به همارا تا فعال شه و يكيش هم ميده مخابرات واسه پهناي باند و پورت و .... :13:
همين ... ديگه با بقيه قضيه و ادامه كاري نداره ... dc ميشه .. قطعه .. وصله .. سرعت كمه و .... ميگه با خود همارا تماس بگير :18:
با همارا هم تماس گرفتم و پرسيدم ميگن مشكل تو مخابرات شهرستان بوده كه بالحمدالله رفع شده .. :27:
( هر بار كه اين مشكل پيش مياد و ميپرسم همينو ميگن)
به مخابرات شهرستان هم كه ميگي ميگن هيچي دست ما نيست و خود همارا ميدونه و شما ... :27:
اينم تست سرعت من : 23/6/1387 ساعت 20/18
يه سوال هم داشتم :
اين ping و distance رو ميشه يكم توضيح بدي و زياد بودن و كم بودنش چه فرقي داره ؟
ممنون ...
علیک سلام عزیزم. :10:نقل قول:
قربانت :27:نقل قول:
من یک توضیح اولیه می دم در مورد عوامل ایجاد نویزنقل قول:
و اين خط كه الان استفاده ميكنم مستقيم اومده به نويز ----- و از اونم كه دو خروجي داره يكي رفته به مودم و يكي به يه گوشي تلفن .. همين .. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا به نظر شما توحيد جان امكان داره خط نويز داشته باشه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عواملی که نویز ایجاد می کنه :
1- نزدیکی سیم برق به تلفن (خیلی مهم)
2- قدیمی بوده و پوسیده بودن سیم
3- چند سیمی شدن (یعنی سیم از چند جا قطع شده باشه و با وصل کردن دو سر سیم به هم ارتباط را ایجاد کنند.)
4- تاثیر موج های مغناتیسی بر سیم (مثل امواج ماکرویو , موبایل، صدای بسیار بلند ضبط صوت و ...)
مثلا باید سیم تلفن، از کنار سیم برق رد نشه (حتی در خرطومی ها) استانداردش اینه که برق در یک خرطومی، و آنتن و تلفن، در خرطومی دیگر. (این موردی که گفتم، در وجود نویز، خیلی موثر هست.)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اينجا پشتيباني كه شما فكر ميكني نيست ... يه يارويي كه كافي نت داره شده نمايندگي همارا و فرم هاي اشتراك همارا رو آورده و باهاش يه قرارداد بسه و وقتي يه نفر سرويس ميخواد فرم رو ميده به طرف و بعد به همارا تا فعال شه و يكيش هم ميده مخابرات واسه پهناي باند و پورت و .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این مشکلت رو باید با بخش فنی حل کنی و بهشون بگی که هر بار همین رو میگید. (با آقای الماسیان صحبت کن)نقل قول:
با همارا هم تماس گرفتم و پرسيدم ميگن مشكل تو مخابرات شهرستان بوده كه بالحمدالله رفع شده .. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
( هر بار كه اين مشكل پيش مياد و ميپرسم همينو ميگن)
راستی به BZIMT هم بگو. فکر کنم یه کارهایی بتونه بکنه برات! (من بالاخره اسم این BIZMT رو کشف میکنم :31:)
آره راست میگن، اصلا در حال حاضر، ADSL ربطی به مخابرات نداره. اگه از مخابرات هم دیس بشید، مخابرات این کار رو نمیکنه، نمایندگان ISP تغییرات انجام میدن.نقل قول:
به مخابرات شهرستان هم كه ميگي ميگن هيچي دست ما نيست و خود همارا ميدونه و شما ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امیدوارم که تونسته باشم کمکی بهت کرده باشم وحید جون. :40:
موفق باشی :11:
احتمالا مورد اول يعني نزدیکی سیم برق به تلفن درست باشه .. البته تا كنار ميز كامپيوتر سيم تلفن جدا از سيم برق كشيده شده ولي پشت ميز در كنار ميز هر دو كنار هم هستم تقريبا 1 متري
:20:
من اون 1 متر رو هم جدا ميكنم و فاصله اش رو با سيم برق زياد ميكنم ...
انشاا... كه حل بشه
:46:
با آقاي الماسيان هم چند بار صحبت كردم و هم با آقاي چنگيزي ..... :13:
:8:
با Bzimit هم صحبت ميكنم ... بلكه ايشون يه كمكي بكنه .... :10:
:40:
توحيد جان خيلي لطف كردي ... ممنونم :11:
:40:
دیس شدن ها کلی هست یعنی فیبر نوری مشکل داره تو کل کشور
سلام بچه ها یه سوال داشتم.
چطوری میشه یه خط رو از Pcm بودن درآورد؟
همسایمون داره خونش رو درست میکنه.علم تلفن هم روی دیوار اون بود الان سیم تلفن ما رو وصل کردن یه
جای دیگه که Pcm هست.
اخيش سرعتم مثل قبل شد!!
برو مرکز مخابرات محلتون مستقیم هم سروقت رئیس مرکز بگو که خطت رو درست کنند اگه درست نشد یه خورده داد و هوار را بنداز درست میکنننقل قول:
دوستان، این روزها سرعت یه کم افت کرده.:41:نقل قول:
پینگ هم که کما فی السابق، بالا هست. :46:
موفق باشید.:11:
نه بابا اینطوریا هم نیست. نترس.نقل قول:
همارا خیالش از این بچه بازیها راحته . شعار : تجربه ملیت کیفیت مشتری :21: از شرکتی بترس که اول از همه این کار رو انجام بده مانند الکا و صبا.
باشه فعلا 2 شب نبودم چند صفحه تاپیک زده شده :18:
اینترنت همه جا قطع بوده .نقل قول:
فقط همارا نیست .
اما بعضی ها از کش و ... استفاده کرده بودند.
به هر حال قطعی یا از پهناست یا از خط ارتباط یا از مشکلات سروز و isp ها که این مورد گذرا است.
عزیزم این مورد فقط و فقط به شرکتها و سازمانها با مجوز داده میشه که پهنا هم معمولا می گیرند.نقل قول:
سلام.
Bizimt جان. یه نگاهی به اینجا بنداز. بنده خدا گناه داره. به کارش رسیدگی کن لصفا.
خیــــــــــلی متشکرم :31:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=2946752&postcount=1018
موفق باشید :40:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=2946848&postcount=1019
مرکر مخابراتیتون کجاست ؟نقل قول:
در بعضی مواقع دوست خوبم برگه های جمع آوری رانژه ها به مخابرات داده میشه و آنها تایید هم می کنند متاسفانه در بعضی مواقع در مراکز برای راحتی اول از سیستم حذف میشه بعد می ایند که به برگه عمل کنند می بینند که عجب از سیستم حذف شده پس :13:.
کدوم دستگاهها خرابه ؟
1) آره سیستم اتصالیت با نویز ----- درسته .نقل قول:
اما خیلی چیزها هست که باعث نویز میشه . مانند مسیر از مخابرات تا درب منزل و از انجا تا داخل ساختمان و ... تا نویز -----.
2)درسته شخصی نمایندگی یه شرکتی میشه تو شهرستانها معمولا البته و کارها به اون سپرده میشه.
اما مشکل شما. فکر کنم تازه به هماراییها پیوستید. برای اینکه شرکتها در سهرستانها خدمات بدهند تمام امکانات انجا را با احتیاط و وسواس روبراه می کنند تا مشکلات زیادی پیش نیاد چون از شرکت مادر نمیشه برای هر کاری به مخابرات شهرستان امد.
برای همین اشخاصی را اموزش می دهند تا د رمواقع استراری این کارها رو انجام بدهند.
اگر با شرکت تماس گرفته اید ، مطمئن باشید بچه های شرکت خدماتی شما کار را دنبال می نمایند. کاهش سرعت رابطه مستقیمی با خط و مخابرات و مودم شما دارد.
اگر نویز داشته باشید از مخابرات حذف می نمایند. اگر می گویند از مخابرات درست شده شما تست کنید که در اثر باران اب به جعبه کنار درب منزل شما در کوچه نفوذ نداشته باشد.
به خاطر بارش باران شدید در شهرستان ها درصد نفوذ اب به کابلها و تاسیسات مخابراتی خیلی زیاد بوده و تقریبا برای برگشتن به حالت نرمال ماکزیمم یک هفته طول می کشد.
برای تست و چک کردن درصد نویز به دستگاه تستر داخل مودمتان مراجعه نمایید . در پستهای قبلی گفته شده همان جریان downstream, upstream هست.
در ضمن نگران نباشید به امید خدا بچه ها ترتیب کار رو خواهند داد. (شرکت ارائه دهنده خدماتتون رو می گویم)
متاسفانه شما شخصا نمی توانید این کار را انجام دهید .نقل قول:
برای خارج شدن از pcm باید به مرکز مخابراتی خودتون بروید و اعلان نمایید که کاربر adsl هستید در صورت امکان در ان محل زندگی شما ، مکان سیم کشی شما را تغییر خواهند داد وگرنه ترتیب اثری داده نمیشود.
اوکی دادیم.نقل قول:
خدا همچین روزهایی رو نیاره.
کاربرها حق دارند .
بهترین راه و مطمئن ترین راه خلاصی از این سیم بازیها و نویز و مخابرات و رانژه و .... استفاده از اینترنت بی سیم هست که در اینده نچندان دور واگذار خواهد شد.
اما با هزینه ثابت گران ولی همیشگی و مطمئن و راحت :8:.
بابا این راپید شیر لعنتی رو کی میگیرن ؟
نمیگیرن بگین خودم بگیرم
بابا چرا عصبانی میشی :31:نقل قول:
اگه اکانت داشته باشی دیگه این حرف رو نمیزنی چون سرعتش خیلی میره بالا:27:
سرعت من قبلا از 10 بالاتر نمیرفت اما از وقتی اکانت خریدم 120 رو پر میکنه :18: :21:
تا یک هفته دیگه خواهیم خرید البته قرار شد من اکانت رپید خودم رو به 2 یا 3 تا از دوستان بدم که یه تست 5 روزه بگیریم ببینیم مشکل IP پیش نمیاد . من پس فردا اکانت خودم رو میدم یه تستی کنیم ببینیم چی میشه
شما هم صاحب اکانت 5 الی 7 روزه مفتی میشین دیگه :31: پس عصبانی نشو عزیز دل برادر :10:
به بهنقل قول:
به به :27::11:
خیلی ممنونم از لطفت
اخه لامصب هر جا میرم میبینم اخرش لینک راپید هست :13:
منم قبلا درست مثل تو بودم اما حالا هر جا میرم آرزو میکنم آخرش لینک راپید باشه!!! :27::21:نقل قول:
نقل قول:
سلام :20:
مرسي توحيد جان .... لطف كردي :40:
موفق باشي :11:
سلام BIZIMIT جان :11:
نه اينجا همارا كسي رو آموزش نداده و فقط بلدن بفروشن و ارائه بدن و در مورد پشتيباني و رفع مشكل و ... هيچ اطلاعاتي ندارند :41:
تازه به هماراييها پيوستن و يا قديمي بودن چه ارتباطي داره ؟ من متوجه نشدم ؟ چه من همين امروز اشتراك گرفته باشم و چه پارسال به هر حال شركت بايد خدمات بده ديگه :20:
انشاا... كه اونطوري باشه و به قول شما بچه های شرکت خدماتي كارو دنبال كنن تا مشكل حل بشه :31:
رفتن آب باران تو جعبه رو هم تست ميكنم :46:
up stream : 64 kbps
down stream : 192 kbps
نگران نيستم .... انشاا... كه به اميد خدا همينطوري بشه كه شما مي فرماييد و با كمك شما و دست اندركاران همارا اين مشكل اين شهرستان هم حل بشه :46:
ممنون به خاطر راهنمايي هاتون ... فقط خواهش ميكنم از هيچ كمكي دريغ نكنيد .... :40:
كوچيك شما : Vahid_203
:40::11::40:
سلام.نقل قول:
حسین جون، خیلی زیاد متوجه منظورت نشدم.
لطفا به این دو تا سوال من جواب بده:
1- الان هنگامی که از یه سایتی که Share نیست، دانلود میکنی، سرعتت چند میشه.
2- منظورت از 120 این بود که رپیدشیر، باعث میشه پهنای باندت بیشتر بشه؟؟؟:18::18::18:
منظور من اینه که سرعت داونلود من از سایت راپید شیر بدون اکانت حداکثر 10 است ولی با اکانت تا 120 کیلو بایت هم داونلود کردم :10:نقل قول:
ای بابا :19:نقل قول:
حالا وقتی از یه سایت دیگه میدانلودی، سرعتت چنده؟ :46:
tohidkh تو همارا داري ؟
مال تو اصلا اين روزا قطعي نداره؟
سرعت روزانه الان میانگین 17 است و تفاوتی نداره از کجا و چطوری داونلود کنمنقل قول:
سرعت شبانه هم میانگین 90 است ولی قبلا 105 بود
رپید قبلا به ازای هر پنج روز 25GB دانلود می داد و چند IP هم به صورت همزمان میتونستن دانلود کنن دو سه ماه پیش محدودیت دانلود رو کرد 50GB اما فقط اجازه دانلود همزمان یه IP رو میداد به این مسئله کلی اعتراض شد و رپید بعد از یکی دو هفته این محدودیت رو برداشت . البته همیشه این قانون که حداکثر یه IP میتونه از اکانت استفاده کنه هست ولی به این مسئله گیر نمیدن . ما تقریبا سه ساله که اکانت رپید رو به صورت شریکی استفاده می کنیم .نقل قول: