دوستان نتايج تكميل ظرفيت كارشناسي ارشد كي مياد؟
Printable View
دوستان نتايج تكميل ظرفيت كارشناسي ارشد كي مياد؟
سلام دوستان در مورد ثبت نام كارشناسي ارشد لينك دفترچه شماره 1 و لينك خريد كارت فعال شده ولي چرا هنوز لينك ثبت نام فعال نيست؟من اين پست را درساعت 10:09 صبح سه شنبه 9 آبان مينويسم باتشكر
مرسي عزيز
اينكه نوشته جواب تكميل ظرفيت بهمن مياد!!! چه خبره تا اون موقع ؟ خيلي خيلي دير ميشه. گفته بودن اخر ابان مياد كه.
مگه اینا هر سال سه هفته بعد از ثبت نام برا تکمیل ظرفیت نتایجو اعلام نمی کردن؟ :sq_14:
دلیلش اینه که جنابعالی یه وقت تکمیل ظرفیت قبول بشی، اونوقت سر اینا بی کلاه می مونه از 17تومن ثبت نام ارشد92
اخه من تا اون موقع چي كار كنم؟ شايدم من بد متوجه شدم. يكي ما رو روشن نميكنه؟
اخه خودشون گفتن ممكنه نيم سال اول يا دوم شروع به تحصيل كني اونوقت نتايج رو بهمن ماه اعلام كنن كه تمام دانشگاه ها ميفتن نيم سال دوم! مگه ميشه؟
ســـلام
کنکور ارشد هنر توی کدوم یک از تاریخای اعلام شده هست؟18-19-20 کدومش برای هنره؟
رشته طراحی دکوراسیون داخلی جزو کدوم یک از زیر مجموعه های رشته هنره؟
تا تاریخ 6/92 گفته باید تاریخ اتمام تحصیل باشه حتی اگه من بخوام نیمه متمرکز شرکت کنم و آزمون عملی بدم و ... بازم این قانون برای من هست؟
الان واسه كنكور ارشد ثبت نان شروع شده؟؟
Sent from my iPad using Tapatalk HD
از نهن تا شانزدهم آبان ثبت نامنقل قول:
دوستان برای ثبت نام ارشد 92 دو نوع آزمون هستت :
كارشناسي ارشد - ثبت نام- اصلی یا شناور- سال 1392
كارشناسي ارشد - علاقمندی به دانشگاه های پیام نور و غیرانتفاعی- سال 1392
که برای خرید اینترنتی کارت اعتباری اینارو تو سایت زده
میتونیم به هر دوتاشون شرکت کنیم؟ باید دوتا کارت جداگانه خرید کنم؟
دانشگاه جامع عملی کاربردی چی هست و چه فرقی با روزانه ی سراسری داره؟
غیر انتفاعی چطور؟
منظورم این هست که میتونید تو لیست ببینید:
دانشگاه جامع علمی كاربردی - مهندسی فناوری-کارشناسی حرفه ای بهمن 91
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون
رشته های شناور یعنی چی ؟
در کنار رشته ی امتحانی اصلی این رشته های شناور رو هم میتونی امتحان بدی. پارسال امتحانشون اگه اشتباه نکنم صبح بود و رشته های اصلی بعداز ظهرنقل قول:
سلامنقل قول:
برای آزمون ارشد شما حتماً باید کارت اصلی را بخرید و اگر مایل به انتخاب دانشگاههای پیام نور و غیر انتفاعی باشید، کارت آنها را هم باید بخرید. (اگه نخرید نمیتونید در میان انتخابهاتون آنها را هم بزنید)
آزمون دانشگاه علمی کاربردی جداست و ارشد نیست. علت وجود نام ازمون در صفحه خرید کارت اعتباری همزمان شدن ثبت نام این دو آزمون است.
وزارت علوم درصدد رتبه بندی دانشگاههای غیرانتفاعی است. فعلاً خودتون باید آنها را ارزیابی کنید که آیا ارزش انتخاب دارند یانه.
یکی بگه این ارشد هنر تاریخش کیه .به خدا برای من خیلی مهمه
18-19-20 صبح یا عصر حتما یکی بگه من 21 و 18 واقعا درگیرم.
میخوام بردونم اگه نمیرسم از الان یه کاریش بکنم کارمو.چون اصلا
جابه جایی تاریخ برام مقدور نیست.(فکرکنید عروسی خودتون افتاده روز امتحان ارشد بدبخت میشم ) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من الان ترم شيشم ايا ميتونم امتحان بدم؟
Sent from my iPad using Tapatalk HD
نقل قول:
ميتونيد ولي اگه رتبتون خوب شد انتخاب رشته نكنيد
منم ترم 7 ام .همین شرایطو باید رایت کنم؟نقل قول:
چرا باید انتخاب رشته نکنیم؟ چون فارغ نیستیم هنوز؟
شما اگر تا پایان شهریور 1392 فارغ میشوید میتونید شرکت و انتخاب رشته کنید. وگرنه انتخاب رشته نکنید یا جوری انتخاب رشته کنید که قبول نشوید.
دوستان يه سوال مهم دارم.
من الان كارشناسي ارشد دانشگاه قبول شدم و ترم اول هستم.برا تكميل ظرفيت زدم يه دانشگاه ديگه كه احتمال زياد قبول شم.
حالا سوال من اينه . اگه قبول شم ديگه بايد اين دانشگاه رو همينطوري ترك كنم يا بايد انصراف بدم بعد برم؟ كسي تجربه داره راهنمايي كنه؟ همين الان ميتونم ديگه اين دانشگاه رو ترك كنم و وقتي نتايج اعلام شد برم اون دانشگاه يا اينجا بمونم يه ترم و واحد ها رو معادلسازي كنم برا ترم بعد اون دانشگاه؟
اگر مشمول باشید, یعنی پایان خدمت و یا معافیت ندارید نمی تونید انصراف بدید
و تغییر رشته بدید. یعنی تغییر رشته فقط برای غیر مشمولین مجازه.
مدرک دوست خودم بخاطر همین مسئله باطل شد!
البته شما بازم از نظام وظیفه و دانشگاه بپرسید, من 98 درصد مطمئنم این قانون هنوز عوض نشده!
مشمول هستم ولی تا اخر بهمن ماه غیبت نمی خورم چون مدرک کارشناسی رو اخر مرداد گرفتم.
خوب من اگه تکمیل ظرفیت قبول شم دقیقا چیکار باید کنم؟
نه متوجه عرایضم نشدید. شما اگر ثبت نام در رشته ای کردید و حالا قصد انصراف و تغییر رشته دارید
متاسفانه نمی تونید. فقط در شرایطی می تونید این کار رو انجام بدید که پایان خدمت یا معافی داشته باشید.
متاسفانه چندین سال پیش بخاطر همین قانون مضحک مرتبط به نظام وظیفه موفق نشدم در اولویت اولم ادامه تحصیل بدم!
ولی حالا شما برای اطمینان بیشتر از نظام وظیفه و دانشگاه جویا بشید.
شما دانشجوي سال آخر محسوب ميشيد و طبق قوانين سازمان سنجش اگر تا پايان 31 شهريور 1392 درستون تموم بشه مينونيد در صورت خوب بودن رتبه انتخاب رشته كنيد ولي در صورتي كه تا اون تاريخ نتونيد درستون رو در دوره كارشناسي تموم كنيد و انتخاب رشته كني و قبول شي نميتوني بري ثبت نام و 2 سال از دادن كنكور هم محروم ميشي...البته طبق گفته سازمان اين گزينه فقط مربوط به سيستم روزانه است.نقل قول:
شما در صورت قبولی در تکمیل ظرفیت، دیگه دانشجوی دانشگاه اول نیستید و باید بروید در دانشگاه اعلام شده ثبت نام کنید؛ مثل قبولی در انتخاب رشته اول.نقل قول:
نیاز به انصراف نیست، ولی تسویه حساب کنید که مشکلی براتون درست نشه. مشکل نظام وظیفه هم ندارید؛ چون در همون ازمون قبول شده اید.
ولی واحدها را نمیشه منتقل کرد؛ مگه با آشنا و خواهش و این حرفها.
سلام
بچه ها مخابرات سیستم بهتره یا کنترل!!!؟
در ضمن کسی برنامه ریز و مشاور تاپ واسه ارشد برق سراغ داره!!؟
ثبت نام ارشد سراسری شروع شده ؟ تا کی مهلتش هست ؟
9ام..تا 16 ام....نقل قول:
ثبت نام ارشد سراسری شروع شده ؟ تا کی مهلتش هست ؟
سلام
یه سری اطلاعات جامع و مفید می خوام درباره گرایشهای رشته کامپیوتر
تعداد قبولی هر گرایش، اینکه کدوم دانشگاه چه رشته ای و با چه ظرفیتی داره ، شهریه دانشگاهای غیر انتفاعی و شبانه و...........
کسی می تونه کمکی کنه بهم
بین انتخاب دو رشته تردید دارم
فوریه /....
سلام دوستان آيا كسي در مورد گرايش رياضي مالي در كارشناسي ارشد رشته رياضي نظير واحدهاي درسي در دوره ارشد يا درسهايي كه در دوره كارشناسي براي اين گرايش مهم است و آينده و بازار كار اين گرايش و... اطلاعاتي دارد ؟
دوستان این فرم ثبت معدل چی هست و باید چیکارش کنیم؟
اون فرمه چیزه خاصی نیست الان نیاز نیست پر کنی اگه انشالله قبول بشی اونوقت باید بری دانشگاهی که کارشناسی میخوندی و تایید معدل بگیرینقل قول:
الانم باید معدل کل تا تاریخ 6.91 رو بزنی واسه ارشد
-------------------------------------------------
دوستان از بین رشته های ژئو فیزیک فوتونیک و فیزیک دریا کدومش وضع اینده اش و کارش بهتره ؟ خواهشا اگه اطلاعاتی دارین بگین که داره مهلت تموم میشه
سلام
دوستان اگه ارشد ازاد تهران جنوب قبول شم البته مهندسی مخابرات سیستم
و سال بعد دولتی تهران قبول بشم انشاا...
میتونم تطبیق واحد بدم!!؟
البته کسایی که سال آخر هستن باید حتما این فرم معدل پر کنن و در صورت مغایرت معدل از قبولیشون جلوگیری بعمل میادنقل قول:
سلام
الان باید برم از دانشگاه تاییدیه ی معدل بگیرم!!؟
من هنوز یه ترم دیگه دارم!
معدل رو چطوری بزنم!؟
بله مشکلی نیست میتونیدنقل قول:
ســــلام
این کد دانشگاه های علمی و کاربردی رو از تو سایت سنجش هر چی میزنم نمیاد.کسی تونسته دانشگاه علمی و کاربردی و واحدشو پیدا کنه.10-11 تا بیشتر نداشت که : (
برای آزاد بود اما برای علمی و کاربردی کامل نیست.
بند 20 دفترچه میشه .......
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ســلام.........
2تا سوال......
براي شركت تو آزمون ميشه فقط غير انتفاعي و پيام نور ( ت 5800) رو امتحان داد...نيازي نيست كه حتما روزانه هم ثبت نام كني( ت 17800)..؟؟
و اگه غير انتفاعي و پيام نور قبول بشي و نري مثل روزانه و شبانه محروم ميشي يا نه..؟؟
ممنون.......
1-پرداخت 17800 برای ثبت نام در آزمون هست.و چه بخوایم و نخوایم باید پرداخت کنیم.دومی 5800 دل بخواه هست.نقل قول:
2- نه موردی نداره
در مورد 1 مطمئنيد؟؟؟؟ چيزي درباره اين مورد تو دفترچه نبودنقل قول:
نه اشتباه میکردم.چون اگه نمونه سوالات غیر انتقاعی و پیانور با روزانه و شبانه مجزا بود اونوقت میشدنقل قول:
فقط غیر انتفاعی رو شرکت کرد.ولی ما فقط داریم 5800ت پول میدیم که بگیم قصد شزکت توی این
دانشگاه ها رو داریم. همین!
واقعا مسخره است : |
جالبه تا دیروز فقط 428 هزارنفر شرکت کرده بودن - من فکر میکردم امسال بالای 1میلیون نفر شرکت میکنن.