تو رو خدا یکی به من کمک کنه
وقتی می خوام fsp را برای x نصب کنم error می دهد که فایل dll.xml راپیدا نمی کند
حالا چی کار کنمممممممممممممممممممممم
Printable View
تو رو خدا یکی به من کمک کنه
وقتی می خوام fsp را برای x نصب کنم error می دهد که فایل dll.xml راپیدا نمی کند
حالا چی کار کنمممممممممممممممممممممم
چجوری میشه پرواز گروهی انجام داد؟
باید کجا بریم ؟ چیکار کنیم؟ می شه بفرمایید.
شما وقتي در fsx هستي به قسمت multiplayer برو "همونجا يك گزينه هست كه از اونجا ميتوني آنلاين يك اكانت بسازي.بعد با اون اكانت وارد كه شدي ميگردي دنبال گروه بعد به گروه كانكت ميشي و...نقل قول:
میشه یکی بره به این صفحه و بمن بگه که چی میگه؟ من حالیم نمیشه:
ادیت:خودم فهمیدم چی میگهکد:http://support.microsoft.com/kb/888019
فقط خواهش میکنم یکی از شماها جوانمردی کنه فایل installer تو پوشه ویندوز رو برای من آپلود کنه.
ممنون میشم
به خدا دعاتون میکنم!
دستت درد نکنهنقل قول:
آقا فقط اگه زحمتی نیست فایل aircraft.cfg مال B747-400 رو واسه دانلود بذار.
می خواستم Texture سعودی ایرلاین رو بذارم زدم داغون کردم. الان اصلا دیگه B747 واسم باز نمیشه.
اگه زحمت بکشی آموزش وارد کردن تسکچر رو هم بگی خیلی عالی میشه .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اميدوارم هموني باشه كه ميخواستي.
آقا بهرام اگه وقت کردی یه توضیح هم در این مورد بدهنقل قول:
چجوری auto land کنیم؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Download:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Hansajet: Hamburger Flugzeugbau HFB Hansajet
Author: Torsten Dreyer
Version: v0.1
Status: early development
این هواپیما چرا بالهاش برعکسه؟
آقا ببخشید چجوری فایل تکسچر رو راه اندازی کنیم ؟
من تکسچر B747 سعودی ایرلاین رو دانلود کردم اما نمی تونم ایمپورت کنم تو قسمت بویینگ ها .
مشکل من تو اون فایل cfg هست . یه کمکی هم به ما بکنید
چند ساعت پیش یه هاست واسه خودم ساخته بود داشتم انلاین بازی میکردم که یهو دیدم یه دوستی اومد باهم یه پرواز رفتیم خیلی فاز داد از فرودگاه بصره به نمیدونم اسمش یادم رفت تو بحرین خیلی باحال بود بعد از اون هم یه خارجی اومد اونم هواپیماش مپل مال من c-130 بود خلاصه جاتون خالی ولی اخرش ضد حال زد یهو یه ارور ران تایم داد مال وویس که برنامه هنگ کرد اینم عکساش حیف شب بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام حسام عزیزنقل قول:
آقا منم زود زود دی سی می شدم . نمی دونم چرا.
شما هم که رفتی دیگه منم اومدم بیرون
عکس ها باز نمیشه ها
خواهش میکنم یکی مارو روشن کنهنقل قول:
ین هرکولس captain sim رو چجوری نصب کنیم ؟؟
مگه شما اینو ندیدی؟
کد:http://www.forum.p30world.com/showpost.php?p=4181266&postcount=951
لینک دانلود این هواپیما برای fsx رو داری به ما هم بدی؟نقل قول:
این آنتونوف چه هواپیماییه؟لینک دانلود آنتونوف رو هم دارید؟
یه مشکلی هم دارم:اگه بخوام ویندوز عوض کنم میتونم از سوابق و ماموریت های تکمیل شده بک آپ بگیرم ؟ اونوقت چه جوری میشه دوباره اجراش کرد؟
nm مخفف چیه؟هر nm چند متره؟
هر نات چند کیلومتر در ساعته؟
تا اونجای که من میدونم NM مخفف نیوتن متر هست(اسمش متره،واحد اندازه گیزی جایی نیست)
اون هواپیما هم بالاش برعکس نیست!! بال پیشگرا داره.همین!
RTO چیه؟
چجوری میشه سوختگیری هوایی کرد؟
دركش خيلي سخته بهتره خودتون اينو ببينيد كه اين چند تا هواپيما چطوري لندينگ ميكنن اونم كجا...:18:
6mb
نقل قول:
من از همه عذر ميخوام پسوورد رو با حروف فارسي وارد كنيد
NM مخفف ناتيكال مايلهنقل قول:
RTO نوعي ترمز خودكار هست كه موقع تيك آف استفاده ميشه. وقتي ترمز ها رو رو حالت RTO ميگزاريد اگر به هر دليل نيروي موتور رو (موقع تيك آف) كم كنيد ترمز ها وارد عمل ميشن و پرنده رو نگه ميدارن. در مواقع اضطراري استفاده ميشه.
نميدونم
آقا کسی به ما نمی گه Texture رو چجوری وارد کنیم.
اين رو ببينيدنقل قول:
کد:[fltsim.2]
title=Airbus A321 Paint5
sim=Airbus_A321
model=
panel=
sound=
texture=5
kb_checklists=AirbusA321_check
kb_reference=AirbusA321_ref
atc_id=JA-3297
atc_airline=Pacifica
atc_flight_number=
ui_manufacturer="Airbus"
ui_type="A321"
ui_variation="Pacifica Airlines"
ui_typerole="Commercial Airliner"
ui_createdby="Microsoft Corporation"
description="The Airbus A321 is a stretched version of Airbus’ best-selling short- and medium-range A320. The A321 has a slightly increased wing area, stronger landing gear with larger tires, and engines with increased thrust. When the A321 entered service in 1988, it pioneered the use of “glass cockpit” instrumentation, the first digital fly-by-wire control system used in an airliner, and sidestick controllers."
فايل cfg ايرباس 321 خود شبيه ساز هست. اگر دقت بفرمائيد يه texture=5 داره و بقيه پوسته ها رو هم همينطور معرفي كرده. حالا اگر بريد به پوشه اين پرنده ميبينيد 5 تا پوشه پوسته هست از texture تا texture.5 اينطور پوسته ها معرفي ميشن
فايل cfg رو باز كنيد نمونه رو از خود فايل كپي كنيد و جلوي texture پوشه دلخواه رو با فرمت مناسب معرفي كنيد.
این ناتیکال متر یعنی چقدر؟
اصلا خود نات چقدره؟
راه حلی برای بک آپ گرفتن از سوابق و ماموریت های تکمیل شده نیست؟
درستهنقل قول:
ممنون از جوابتون
من چون شبیه ساز ماشین کار میکردم قدیما قاطی کردم
چون توی ماشین و ... معنیش نیوتن متر هست و واحد گشتاور موتور هست.
من میگم به یاد دوران جنگ،بیاین هممون F-4 برداریم از نزدیکای مرز بریم تا ته عراق و برگردیم.
برای اینکه دچار کمبود سوخت نشیم هم یه نفرمون با C-130 باید بشه سوخت رسان.
اما یه مشکلی هست،حتی اگه اسپوبلر ها رو باز کنیم C-130 نمیتونه پا بپامون بیاد.خیلی سرعتش کمه.
سوخت رسان پرسرعت تر(لا اقل جت باشه)سراغ ندارید؟
ولی خداییش این پرواز جالب میشه ها.سوخت گیری هوایی خودش آلمی داره.
من هم با F-14 میام.کی برای سوخت رسان شدن داوطلبه؟
پس چرا برای من کار کرد؟نقل قول:
من از همه عذر ميخوام پسوورد رو با حروف فارسي وارد كنيد
راستی اتو لند چجوریه؟
این هست متنش . اما هرچی کپی می کنم تو فایل اصلیش نمی آد.کد:[fltsim.x]
title=Boeing 747-400 SVA
sim=Boeing747-400
model=
panel=
sound=
texture=3
kb_checklists=Boeing747-400_check
kb_reference=Boeing747-400_ref
atc_id=HZAIX
atc_airline=Saudia
atc_flight_number=1123
atc_heavy=1
atc_parking_types=GATE
ui_manufacturer="Boeing"
ui_type="747-400"
ui_variation="Saudi Arabian Airlines"
ui_typerole="Commercial Airliner"
ui_createdby="Microsoft Corporation"
description="More than 30 years ago, the 747 made its first trip from New York to London. Since then, it's become the standard by which other large passenger jets are judged. Its size, range, speed and capacity were then, and are now, the best in its class."
این متن رو باید کپی کنم تو AIRCRAFT.cfg داخل فایل b747-400 ؟
چجوریاس؟
,واقعا کسی نمی دونه error نرم افزار fsp در مورد پیدا نکردن فایل dll.xml چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من نسخه 4 dvd نوین پندار رو دارم
[quote=grand theft auto;4183473]درسته
ممنون از جوابتون
من چون شبیه ساز ماشین کار میکردم قدیما قاطی کردم
چون توی ماشین و ... معنیش نیوتن متر هست و واحد گشتاور موتور هست.
من میگم به یاد دوران جنگ،بیاین هممون F-4 برداریم از نزدیکای مرز بریم تا ته عراق و برگردیم.
برای اینکه دچار کمبود سوخت نشیم هم یه نفرمون با C-130 باید بشه سوخت رسان.
اما یه مشکلی هست،حتی اگه اسپوبلر ها رو باز کنیم C-130 نمیتونه پا بپامون بیاد.خیلی سرعتش کمه.
سوخت رسان پرسرعت تر(لا اقل جت باشه)سراغ ندارید؟
ولی خداییش این پرواز جالب میشه ها.سوخت گیری هوایی خودش آلمی داره.
من هم با F-14 میام.کی برای سوخت رسان شدن داوطلبه؟
این که داوطلبی نمیخواد من خودم میشم c-130 ولی یه مشکلی داره تو سیمیلاتور سیستم سوختگیری هوایی نداره ودیگه اینکه c-130 تانکر kc-130که من تو هوا پیماهام ندارم ولی میام ام شب هستین دیگه
داوطلبی می خواد!آخه آدم حاضر نمیشه F-14 رو ول کنه بجای اینکه با بچه ها مانور بده با C_130 جوش بیاره!! البته خودم خیلی ازش خوشم میاد،شما قبول کردی چون عاشق C-130 هستی
شبیه ساز سوختگیری هوایی داره،عکس هاشو دیدم،اما نمیدونم چجوری؟
پس شما پایه این.
من امشب نیستم،گفتم که ویندوزم مشکل داره،اگه کسی از دوستان میتونه فایل installer رو از پوشه ویندوز برام کپی کنه و آپلود کنه ممنون میشم،چون ممکنه اینجوری بتونم برای پرواز بیام.
راستی قبلش باید فایل های مخفی رو ظاهر کنید.
ممنون
[quote=hesam.25;4183843]من هستم اما c-130 ندارم f-14 هم بلد نيستم هدايتش كنم.من كه ميگم بهتره هممون يك هواپيمايي رو انتخاب كنيم كه همه داشته باشيمش كه مشكل پيش نياد (نزديك هم پرواز كنيم). در ضمن امشب چه ساعتي؟؟نقل قول:
آره هر جور دوست دارین،چون من که نمیام پس چه فرقی میکنه؟!!
یه تعدا هواپیمای باحال باید انتخاب شه که همه دانلود کنن تا مشکلی پیش نیاد.
نقل قول:
دقيقا درسته
ببينيد بخشي كه قرمز كردم بايد يك شماره داشته باشه مثلاfltsim.1 شما بايد ببينيد آخريش چه شماره اي داره. بعد از آخري كد هاي مربوط به خود پرنده شروع ميشه كه فكر ميكنم با general شروع ميشه. فرض ميكنيم آخرين پاراگراف مربوط به ليوري با fltsim.2 شروع ميشه و اين رو داره texture=3 اين يعني اينكه فايل ها تو پوشه اي به نام texture.3 ذخيره شدند. از اول تا آخرش يم كپي بگيريد و زيرش اضافه كنيد. بعد fltsi,x رو تغيير بديد به آخري + يك يعني براي اين مثال Fltsim.3 پوسته ها رو هم بريزيد تو يك پوشه به اسم texture.4 و اين رو texture=3 به اين texture=4 تغيير بديد و سيو كنيد همين.
حالا يك سوال علمي شما شو آل واريانت رو تيك ميزنيد ؟
[quote=babak_deghat;4183037]لینک دانلود این هواپیما برای fsx رو داری به ما هم بدی؟
این آنتونوف چه هواپیماییه؟لینک دانلود آنتونوف رو هم دارید؟
یکی این 6 mbکد:http://www.fsaerospace.com/support/countme.php?filename=an225.zip
اینم حدود 30 mbکد:http://www.sim-outhouse.com/sohforums/showthread.php?t=21650
کسی نمیدونه؟نقل قول:
درضمن سوختگیری هوایی چه جوری انجام میشه؟شاید من قبول کردم c-130 بشم.آخه این هواپیما رو دارم.
بنده هم با شما همراه ميشم.نقل قول:
I Love Hercules & Boeing 737
lموتور هاي c130 هم جت هستند . مثل iran 140 خودموننقل قول:
اما درسته سرعتي نداره چون c-130 براي حمل بار ساخته شده حالا از هر نوع
DC-10 هم نوع سوخت رسان داره. همينطور بوئينگ kc135 و nkc135 همينطور ايرباس 310 و 320 و خيلي مدل هاي ديگه . سوخت رساني هوائي با بنده . فقط حد اقل دو روز ديگه چون خيلي سرم شلوغه
وقتي كه براي وارد كردن پسوور تو winrar كليك ميكنم زبان خود به خود به فارسي تغيير ميكنه. همين باعث شد متوجه نباشم. شايد مال شما هم همينطوره.
در هر صورت دليل گذاشتن پسوورد مشخصه . براي جليگيري از لينك غير مستقيم سايت هاي ديگه كه اسمي هم از سايت اصلي نمي برند. من كاربر هم اصلا متوجه نميشم كه ريدايركت شدم يا به عبارت صحيح تر لينكي كه روش كليك كردم مربوط به اون سايت نيست. شما دانشش رو داريد بنابر اين لطفا بفرمائيد راهنمائي كنيد چطور بايد اين جلوي اين كار رو بگيرم تا مجبور نباشم پسوورد بزارم.
پاينده باشيد
یه سری توضیح در مورد dll.xml
این فایل در مسیر زیر توی ویندوز ویستا و 7 قرار داره:
C:\Users\EBI\AppData\Roaming\Microsoft\FSX
تو مسیر بالا اون کلمه ی EBI یوزر منه تو ویندوز. حالا مال شما ممکنه فرق کنه.
اما توی XP به جای Users باید Document and Settings رو وارد بشین.
بعد از نصب FSX این فایل ساخته میشه و جالب اینکه بعد از نصب FSP محتویات این فایل عوض میشه.
دقیقا کار این فایل رو نمیدونم.
اما این پوشه که این فایل Dll.xml توش قرار داره غیر از این فایل شامل چیزهای دیگه ای هم میشه که مهمترینش مدال ها و مدارکی هست که گرفتید.
توجه کنید ساعات پروازی در وشه ی محل سیو های شما قرار میگیره و براحتی از My Document کپی میشه ولی مدال ها و مدارک در این پوشه قرار داره.
حالا اگر کسی FSX داره اینفایل رو برای من بفرسته اگر ممکنه. اگر کسی ACC نصب کرده هم برای من بفرسته.
در کل من سه تا از این فایل رو میخوام.
1 فایل از کسی که FSX خالی داره بدون اضافات و حتی بدون FSP.
1 فایل از کسی که FSX رو با Acclerator نصب کرده و بدون FSP.
1 فایل از کسی که روی FSX برنامه ی FSP رو هم نصب کرده.
اینطوری میشه ارتباط این فایل رو با برنامه پیدا کرد تا یه راه حل مفصل برای رفع مشکل این فایل پیدا کنیم.
ممنون.
اینکه چه هواپیمایی سوخت رسان باشه مهم نیست. فقط مهمه که اون هواپیما واقعا سوخت رسان باشه.
جنگنده ها میتونن سرعتهای خیلی کمی پرواز کنند. نمونش همین F\A Hornet خود بازی که سوخت گیری هوایی هم میکنه تا 130 نات براحتی پرواز میکنه و استال نمیکنه. C-130 حتما میتونه 130 نات بپره دیگه. دوچرخه که نیست.
من که آنلاین میرفتم هواپیماهایی رو میدیدم که خودم نداشتمشون. فکر نمیکنم اینطوری باشه.نقل قول:
راجعبه هواپیما درست میگید هردو تا سیمیلاتور باید اون نوع هواپیما رو داشته باشه وگرنه نزدیکترین هواپیما از نظر اندازه وشکل ظاهری از تو هواپیما ها رو نشون میده
هر هواپیما فکر میکنم یه فایل باید داشته باشه که فقط شامل نمای بیرونی بشه و خیلی هم کم حجم هستش.
دقیقا مثل هواپیماهای My Traffic که حجم کمی دارند و قابل پرواز نیستند ولی تو آسمون دیده میشن.
تمام سیستمها این فایلها رو به اشتراک میزارن و هواپیماهای هم رو میبینن.
کیفیت صدا رو کم کنید.نقل قول:
درسته. اما صدا ها يه كم نا مفهوم بود فهميدنشون سخت بود.
اینطوری سریعتر میرسه.
اگر Firewall دارید موقع آنلاین بازی کردن Disable کنید و مطمئن بشین هیچ برنامه ای توی ویندوزتون اینترنت استفاده نمیکنه.
من با Dialup راحت آنلاین بازی میکردم و صحبت هم میکردیم.
سلام. آخرشم پسورد فارسی بود ؟ به به... چه شود
نوش دارو بعد مرگ سهراب
آقا بهرام در مورد این لینکهای غیر مستقیم که میگید من یه چیزی خدمتتون بگم. اگه بخوایم وارد بحث اینکه جلوی unessential link رو بگیرید باید وارد بحثهای IT بشیم که شامل یک فصل 30 صفحه ای میشه. خوب ببینید شما خودتون راه حل رو بهتر از من میدونید.
فایل winrar اگه با همون پسوند rar کمپرسور بشه و پسورد گذاری بشه همه جور ادیت هم میشه.
مثل تغییر دادن شناسنامه ی فایل یا هک کردن پسورد مثل آب خوردن و تغییر آن ازون راحت تر.
اما فایلی که از طریق wizard ساخته میشه که یک installer با پسوند exe رو تولید میکنه شما در قسمت توضیحات که برای AES فارسی هم تایپ کرده بودید که زیاد جالب هم نیست و کسی که location فارسی نصب نکرده باشه font رو به شکل علامت سوال میبینه وقتی که توضیح و آدرس سایت سازنده یا حالا لینک دهنده نوشته میشه دیگه چه دلیلی برای گذاشتن پسورد وجود داره؟ هک یا ویرایش فایل exe اولا کار هر کسی نیست و اگه این طور بود همه ی شرکت ها روی installer پسورد شخصی سایت رو میذاشتن. نه؟ حتما شما دیگه فکر میکنید کسی قسمت توضیحات و آدرس سایت یا اسم شمارو رو نمی خونه و با گذاشتن پسورد یک جور دیکتاتور بازی می خواید در بیارید اسم سایت رو به زور تو حلقوم مصرف کننده فرو کنید. نه؟ به هر حال نظر من اینه وقتی فایل با پسوند exe هست همه جور توضیحات و معرفیه برنامه دست خودتونه و همه در این صورت میفهمن که بابا سایت اصلیه این فایل کجاس پس گذاشتن پسورد اصلا ضروری نیست...
ایرانه دیگه...
یه جورایی این دوستمو راست میگه.نقل قول:
سلام. آخرشم پسورد فارسی بود ؟ به به... چه شود
نوش دارو بعد مرگ سهراب
آقا بهرام در مورد این لینکهای غیر مستقیم که میگید من یه چیزی خدمتتون بگم. اگه بخوایم وارد بحث اینکه جلوی unessential link رو بگیرید باید وارد بحثهای IT بشیم که شامل یک فصل 30 صفحه ای میشه. خوب ببینید شما خودتون راه حل رو بهتر از من میدونید.
فایل winrar اگه با همون پسوند rar کمپرسور بشه و پسورد گذاری بشه همه جور ادیت هم میشه.
مثل تغییر دادن شناسنامه ی فایل یا هک کردن پسورد مثل آب خوردن و تغییر آن ازون راحت تر.
اما فایلی که از طریق wizard ساخته میشه که یک installer با پسوند exe رو تولید میکنه شما در قسمت توضیحات که برای AES فارسی هم تایپ کرده بودید که زیاد جالب هم نیست و کسی که location فارسی نصب نکرده باشه font رو به شکل علامت سوال میبینه وقتی که توضیح و آدرس سایت سازنده یا حالا لینک دهنده نوشته میشه دیگه چه دلیلی برای گذاشتن پسورد وجود داره؟ هک یا ویرایش فایل exe اولا کار هر کسی نیست و اگه این طور بود همه ی شرکت ها روی installer پسورد شخصی سایت رو میذاشتن. نه؟ حتما شما دیگه فکر میکنید کسی قسمت توضیحات و آدرس سایت یا اسم شمارو رو نمی خونه و با گذاشتن پسورد یک جور دیکتاتور بازی می خواید در بیارید اسم سایت رو به زور تو حلقوم مصرف کننده فرو کنید. نه؟ به هر حال نظر من اینه وقتی فایل با پسوند exe هست همه جور توضیحات و معرفیه برنامه دست خودتونه و همه در این صورت میفهمن که بابا سایت اصلیه این فایل کجاس پس گذاشتن پسورد اصلا ضروری نیست...
ایرانه دیگه...
اصلا شما از اینستال میکر خود ویندوز استفاده کن. هم فشرده میکنه و هم راحته.
کافیه تو RUN بزنی Iexpress
شما نمیخوای که حق نشر و پخش رو داشته باشی. فقط میخوای از لینکت کسی استفاده نکنه.
در ضمن میتونی صفحات دانلودت رو با یک کد جلوی اتصال صفحه هایی غیر از سایت خودت رو بهش بگیری. برو بخش مربوطه تو همین P30world و یک درخواست بده تا کمکت کنند.
درسته که میتونه همرامون بیاد. شما خودت بگو،پرواز با f-14 وقتی نتونی با سرعت بری لذت داره؟همش باید 130 تان بریم؟اینجوری که اگه با c-130 بیایم هم فرقی نمیکنه.نقل قول:
ینکه چه هواپیمایی سوخت رسان باشه مهم نیست. فقط مهمه که اون هواپیما واقعا سوخت رسان باشه.
جنگنده ها میتونن سرعتهای خیلی کمی پرواز کنند. نمونش همین F\A Hornet خود بازی که سوخت گیری هوایی هم میکنه تا 130 نات براحتی پرواز میکنه و استال نمیکنه. C-130 حتما میتونه 130 نات بپره دیگه. دوچرخه که نیست.
ممنون از راهنماییتون
منظورم اینه کا اقل جت توربینی باشه تا سرعتش بیشتر باشه.نقل قول:
موتور هاي c130 هم جت هستند . مثل iran 140 خودمون
اما درسته سرعتي نداره چون c-130 براي حمل بار ساخته شده حالا از هر نوع
DC-10 هم نوع سوخت رسان داره. همينطور بوئينگ kc135 و nkc135 همينطور ايرباس 310 و 320 و خيلي مدل هاي ديگه . سوخت رساني هوائي با بنده . فقط حد اقل دو روز ديگه چون خيلي سرم شلوغه
اگه سوخت رسان پیدا کردی به منم بده لطفا.خیلی حال میده مثلا چند تا f-14 کنار آدم داره بنزینشون تموم میشه بعد من میگم تاوقتی کارت سوخختون رو ندین بنزین نمیدم!عجیب حالگیری میشه!
(البته من که از این کارا نمیکنم!)
از الان هم هر جنگنده ای می خواین دانلود کنین تا باهاش بیاین،من با اف 14 میام.
یه هماهنگی هم باید در مورد بنزین زدن داشته باشیم که هر کس سوخت گیری کرد سریع بره کنار تا نفر بعدی بیاد سوخت بگیره.
راستی فقط چند روز صبر کنید تا هم من شبیه سازم راه بیفته هم آقای چوبینه سوخت رسان بشه.
مسیر از کجا به کجا باشه بهتره؟
بعد از این هم می خوام یه سر برم فرودگاه مشهد رو ببینم،از کرمان میام مشهد،کسی با من میاد؟ امیدوارم آقای ebicros توی فرودگاهم مقصد از من استقبال کنن! کلا یه تور میزاریم که به جاهای باحال بریم.
موفق باشید.
ای بابا.هی من پستمو ارسال میکنم بعد میبینم یه چیزی یادم رفته باید ویرایش کنم!
شماها میتونین با ایرباس a321 خود شبیه ساز پرواز کنید؟من که نمیتونستم،فرمون نمیبرد،هرچی میگفتم ببیچ چپ،انگار داره عروس میبره،یواش یواش میپیچه.
اگه کسی نرم افزار fsp برای نسخه x بدون مشکل نصب کرده لطفا فایل fsx را از مسیر
c:document&setting/your user/aplicatin/microsoft/fsx
یه جا اپلود کنه وخبر بده ممنون
من دیشب یه کم دنبال سوختگیری گشتم ظاهرا با هر هواپیمایی نمیشه سوخت گیری کرد باید f-18خود accباشه یا xloadکاپیتانسیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این دکم رو میزنی تا دریچه باز شه بعد سرعت باید زیر300 نات باشه با رادار روی تانکر قفل میکنی ونزدیکش میشی با زدن
- When You are too far away, DISC light will be On.
- When You are taking fuel, DISC light goes out and NWS/AR light goes On.
Speed and altitude is no longer considered - only Your distance to the "Tanker" AI aircraft.
This distance is determined when Your radar has locked the AI aircraft.
Infact any AI aircraft, even a Cessna 172, can be used, though You won´t be able to fly slow enough to stay on station.
Fuel will not be added gradually, but rather in staeps of +25% fuel, due to a FSX limitation. But You won´t have time to see this inorder to keep position [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Filling almost empty tanks takes appr. 80 sec.
Finn
0
- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] MultiQuote
- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Reply
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- Flight Attendant
- Group: Members
Posted 07 December 2008 - 02:17 AM
QUOTE (Finn @ Nov 27 2008, 20:01 ) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
With SP1 refueling has been redone.
You now need to find an AI aircraft - preferable an airliner, like a Airbus 321 or Boeing 737-800.
- You need to get behind it
- Open refuel door - RDY light On.
- Lock it with the radar
- Fly very close to it like here:
- When You are too far away, DISC light will be On.
- When You are taking fuel, DISC light goes out and NWS/AR light goes On.
Speed and altitude is no longer considered - only Your distance to the "Tanker" AI aircraft.
This distance is determined when Your radar has locked the AI aircraft.
Infact any AI aircraft, even a Cessna 172, can be used, though You won´t be able to fly slow enough to stay on station.
Fuel will not be added gradually, but rather in staeps of +25% fuel, due to a FSX limitation. But You won´t have time to see this inorder to keep position [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Filling almost empty tanks takes appr. 80 sec.
Finn
It wont let me take on fuel...I have tried many positions...DISC goes off but fuel doenst refill...see pics Attached File(s)
- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (6.41MB)
Number of downloads: 43
0
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- Flight Attendant
- Group: Members
Posted 07 December 2008 - 02:46 AM
QUOTE (Benn @ Dec 6 2008, 20:17 ) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
It wont let me take on fuel...I have tried many positions...DISC goes off but fuel doenst refill...see pics
I finally got it to work, though the refueling was mostly wasted chasing down the AI. Plus, the AI was going in the wrong direction leading me to waste fuel anyway. You have to stay in relative position for longer then just a brief connection. It's not like F4AF where the camel realizes you are fueling and he needs to stay smooth. The AI (I use WOAI which may mess things up) is in an extended serpentine path and not smooth at all, so you have to be patient and quick on the reflexes.
Next time I will call the camel when I spot an airplane on a relative course and instead of taking the first AI plane the radar locks up I will select my own.
0
Search Topic Forum Home Information & General discussion |-- General Discussion |-- New Releases |-- Previews of not yet released products |-- Reviews |-- Radio Chatter Room |-- Video Forum |-- Hardware & OS & non FS applications (that matter) |-- Aerosoft Monthly Screenshot Forum |-- Aerosoft Prize Quiz Forum |-- File Upload Notification Forum English Discussion & Support |-- MS FS - Aircraft Discussions & Support |-- MS FS - Scenery Discussions & Support |-- MS FS - Utilities and Missions Discussions & Support |-- MS FS - English AES Forum |-- MS FS - PBY Catalina Support Forum |-- MS FS - F16 Support Forum |-- MS FS - Discus Glider X forum |-- MS FS - African Airstrip Adventure Forum |-- RoF - General |-- RoF- Support Forum |-- RoF Training, Mission & Campaigns |-- MS TS - General Questions |-- WoS Vol.1: New York Underground "The Path" - Discussion & Support Forum |-- WoS Vol.2: U7 - Berlin - Discussion & Support Forum |-- FAQs English |---- Shop, Buying & Paying FAQs |---- Download, Setup & Installation FAQs |---- Updates & Support FAQs |---- MS FS - Aircraft FAQs |---- MS FS - Scenery FAQs |---- MS FS - Tool, Missions & Utilities FAQs |---- Hardware |---- MS FS - AES FAQs |---- WoS New York Path - FAQs Deutschsprachiges Diskussions- & Supportforum |-- Allgemeines Forum |-- MS FS - Deutsches Flugzeuge Forum |-- MS FS - Deutsches Szenerien Forum |-- MS FS - Deutsches Tools/Missions Forum |-- MS FS - Deutsches AES Forum |-- MSFS - Discus Glider X forum |-- RoF - Allgemein |-- RoF - Support Forum |-- RoF - Training, Missionen & Kampagnen |-- MS TS - Allgemeine Fragen |-- WoS Vol.1 - Diskussions & Support Forum |-- WoS Vol.2 - Diskussions & Support Forum |-- FAQ's Deutsch |---- Shop, Kaufen & Bezahlen FAQs |---- Download, Setup & Installation FAQs |---- Updates & Support FAQs |---- MS FS - Flugzeuge FAQs |---- MS FS - Szenerien FAQs |---- MS FS - Tools, Missionen & Zubehör FAQs |---- Hardware French, Spanish, Portuguese, Italian Discussion & Support |-- MS FS - Discussions & Support en Français |-- MS FS - Discusiones & Soporte en Español |-- MS FS - Italian Discussion & Support |-- MS FS - Discussões & Suporte Técnico em Português |-- FAQ's en Français |---- Boutique, Achats & Paiements |---- Téléchargements & Installation |---- Mises à jour et Support |---- Avions |---- Décors |---- Outils et Missions |---- Hardware |-- FAQ's en Español |---- Tienda, Compras, Pagos |---- Descargas e Instalacion |---- Actualizaciones y Soporte |---- Aviones |---- Escenarios |---- Herramientas, Misiones y Utilidades |---- Hardware |-- FAQs Em Português |---- Loja, Compras & Pagamentos |---- Download, Configuração & Instalação |---- Actualizações & Suporte |---- Aviões |---- Cenários |---- Ferramentas, Missões & Utilidades Soar Forums |-- SOAR Related |---- SOAR News |---- General Chit Chat |---- Suggestions And Ideas |-- Microsoft FS X |---- General Discussion |---- Technical Help, Tips, Hints, How-To's |---- Races - Contests - Tours |---- Soaring Flights in FSX |---- Missions |---- FSX Soaring Videos |---- CumulusX! |---- Sim Probe |---- Converting Aircraft, etc. From Previous Versions To FSX |-- Microsoft FS9 & Earlier Versions |---- General Discussion |---- Technical Help, Tips, Hints, How-To's |-- Radio Controlled Soaring |---- General Discussion |---- Technical help/ Questions |---- RC Simulators
Page 1 of 1
- You cannot start a new topic
- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Add Reply
Fast Reply
- Other styles
- Fonts
- Sizes