سلام
ادیت: ممنون مشکل حل شد...
Printable View
سلام
ادیت: ممنون مشکل حل شد...
ایها الناس کسی اینجا هست که مرتب آپلود داشته باشه و رقم دقیق سرعت آپلود رو بدونه؟ مثلا ساعتی.
ممنون
نقل قول:
خوب تا اینجا باکمک دوستمون فهمیدیم که راحت میشه سرویس گرفت و پینگ هم خوبه میشه یکی در مورد باقی موارد هم توضیح بده و یه تقریبی از مقدار ping هم بده ...؟؟
پینگش که واسه من همیشه بالا بوده !
حالا نمیدونم کاربردش چیه ! ولی 900 به بالا بوده!
الان یه تست واست میزارم
البته الان قاطی کرده !
سرعتم بیشتر از این حرفاست!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
ممنون واسه ping اصلا نمیشه به این سایت اعتماد کرد در ضمن بهتر از london یا NY تست بگیرید واسه سرعت بهتر هستند
ping واسه بازی آنلاین ، مشاهده آنلاین فیلم ، و لود اولیه صفحه وب کاربرد داره توی پست قبلی که لینکش رو گذاشتم میشه فهمید پطور میشه درست ping گرفت :11:) بازم ممنون
دوستان یکی توضیح میده مزایای این adsl 2 چیه؟
سلامنقل قول:
تو این تاپیک فرق adsl و adsl2 و همچنین مزایاش رو گفته
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=184347
سلام به همه دوستان خوب و با معرفت
دوست من adsl صبانت داره، خیلی خوبه، ارزونترین سرویسش به اسم 128 رو داره، ولی با حدود 55 در بهترین حالت دانلود می کنه، در صورتی که 128 باید با 16 دانلود کنه. منم می خوام بگیرم، ولی الان پورتهای adsl مخابراتمون پره، می خوام از شرکت دیگه ای بگیرم، ولی انگار شرکتهای دیگه وقتی 128 می گیری هنر کنه همون 16 رو بهت میده، دوستان شرکتی رو می شناسین که با همون قیمت 13-14 تومن و سرویس اسمی 128، 50-60 کیلو دانلود رو بده؟
ممنون میشم اگه کمکم کنین، خواهشاً دوستانی که کمک می کنید با اطلاعات دقیق کمک کنید که مجبور به پرداخت هزینه های اضافی برای عوض کردن شرکت و رانژه دوباره و نصب دوباره و ... نشم.
ممنون از همگی.
آقایونی که 256 نامحدود دارن سرعت دانلودشون چقدره؟
ممنون
آخه بستگی داره Ping از کجا رو بخوای؟ Ping از DNS یا Ping از جای دیگه؟نقل قول:
سلام
الان رفته بودم تو سایت آسیاتک واسه خرید حجم اضافه.(من همیشه یه 3 ماهه 6 گیگ میگیرم ولی بعد از یه ماه یه ماه و نیم دوباره 5 گیگ میخرم !
توی گزینه هاش واسه خرید نامحدود 256 و 512 هم داشت. من اگه بخام تغییر بدم سرویس رو از 128 محدود به 256 نامحدود اشتغال به تحصیل از دانشگاه نمیخان؟ قیمتش 35 تومن بود. دیدم این جوری یه جورایی به صرفه تر هست !
قیمت دقیقش میشه همین 35 تومن یا 3 تومن هم اضافه میشه؟
در ماه میشه حدود 45 گیگ دانلود کرد با قیمت 35 یا 38 تومن.
ولی من با ای دی اس ال 512 محدود که همون قدرم برام تموم میشه اصلا دانلود ندارم !فقط سرعتم اینجوری بیشتره !
الان هنوز 300 مگ از حجمم مونده.یه 5 گیگ هم میخرم وقتی تموم شد شاید برم سراغ 256 اگه اشتغال به تحصیل و ... نخان !
نظرتون چیه؟
خب آسیاتک هم همینطوریه دیگه !نقل قول:
ماهی 10 تومن بدین. اینترنت 512 بگیرید !
فقط شبهای رایگان نداره .
سرعت دانلود آسیاتک 52 تا 57 هست.
نقل قول:
خوش آمدی ، ممنون از این که اول پستت روواسه جواب به سوال من دادی :11:
من ping رو از optimum.com می خوام توی CMD میشه این (تو RUN هم میشه)
اگر حدودش رو بگی ممنون میشمنقل قول:
ping optimum.com -t
مرسی از خوشامد گویی :20: ping time هاش خوبه. کلا وقتی از یه جا مثلا همین optimum.com پینگ میگیری اگه بین 200 تا 350 باشه خوبه. که اونم بستگی به dns داره که برای Asiatech هم تو همین مایه هاست.نقل قول:
یه سوال پرسیدم!!:41:نقل قول:
خب لابد ندارن دیگه!نقل قول:
باید حدود 32 باشه. من شاید بگیرم بعد از اتمام قراردادم.
آقا درویش زیاد 256 نامحدود داشت.
اگه بیاد میگه بهت.:10:
ای شیطونه می گه دهنم رو وا کنم و ....
خدا این آسیا رو لعنت کنه که از 4 شنبه اون هفته ، تو باهنر گند بالا آورده ، تا الان ، خدا لعنت کنه این ها رو ...
5 _ 6 روزه که سرویس ، خوابیده ....
فعلا
سلام,
من خير سرم تازه از آسياتک اشتراک 128 نا محدود گرفتم 2 تا مشکل دارم که به خودشون
هم تلفنی گفتم ولی جواب درستی نگرفتم خواهشا کمک کنيد
اول اينکه هر 3 يا 5 ساعت قطع ميشم و بايد ريست کنم
دومی که خيلی اعصابم رو خراب کرده اينه که وقتی از تورنت دانلود ميکنم بعد از 4 يا 5 دقيقه قطع ميشم
لطفاً کمک
D-Link 322T connected with USB
Windows XP Sp3
نقل قول:
دوست عزیز مشکل قطع شدن شما به خاطر مودم شماست. این مدل مودم وقتی داغ میکنه باعث دیس شدن شما میشود
در مورد تورنت اینکه به خیلی موارد بستگی داره مثل تعداد شریکها و اینکه آسیاتک پورت تورنت رو محدود کرده است
بله 4 روز مرکز باهنر مشکل داشت و قطع بودنقل قول:
256 ماهیانه 39000 در میادنقل قول:
سرعتش 32 دوست عزیز
والا تا قبل از این بازیها میگرفتند ولی الان نمیدوم
نقل قول:نقل قول:
بله سرعت 32
آسیاتک تو صفحه اول سایتش نوشته اینترنت adsl2+ رایگان برای همه. ولی معلوم نیست شرایطش چه جوریه؟
لابد یه حربه تبلیغاتی :13:نقل قول:
به دختره می گم نت هوشمند نمی تونه کانکت شه ، مدام دی سی می شه ، یه ربع منو کانکت کن ، شارژ کنم ، می گه دست من نیست سیستم این طوری طراحی شده ، نمی تونم :2: :2: :2:
از یه قرون 2 ذار نمی گذرن ، بیان 2 پلاس بدن ، اون هم برای همه ؟ :2: :2: :2: :13:
خوب شما می تونی یک روز قبل از این که اشتراکت تموم بشه شارژ کنی که دیگه مشکل پیش نیاد.
دوستان چند روزیه که با آسیاتک مشکل دارم . قبلا وقتی کانکت میشدم آی پی ام با 79.127. شروع میشد، اما حالا (بیشر 3-7 صبح) با آی پی 94.241 کانکت میشم و وقتی با این آی پی کانکت هستم سرعت به شدت افت میکنه ، پینگ هم که دیگه ..... !!!!
میخوام ببینم دیگران هم این مشکلو دارن یا نه ؟ باشرکت تماس گرفتم جواب درست نمیدن .... ها !
دوستان به عنوان یک دوست دارم بهتون می گم هر کسی از این شرکت استفاده می کنه بره عدم رانژه شدنشو اعلام بکنه من 1 سال از این شرکت داشتم موقعی که محدود کردن سرویس هاشونو من گفتم دیگه نمی خوام واحد جمع اوریشون زنگ زدند منت کشی که شما مشتری یک ساله ما هستید و ما به شما نامحدود می دیم یه ماه گذشت باز خواستم شارژ کنم گفتند مشتری قدیمی و جدید نداریم همه محدود استفاده کنند بعد گفتم وصل کنید منو به واحد جمع اوری گفتند همچین واحدی نداریم :41: هیچی برای 4 روز محدود گرفتیم 128 و 10 هزار الکی دادیم ساعت رایگانم نداشت که گفتم جمع اوری کنند گفتند ایمیل بزنید من ایمیل زدم و گفتم جمع اوری می کنند بعد از 3 ماه زنگ زدند گفتند که شما نمی خواید دیگه شارژ کنید من گفتم درخواست جمع اوری دادم هنوز جمع اوری نکرده بودند مجبور شدم باز ایمیل بدم باز دریافت نکردند و بعد از 2 بار فکس بالاخره به دستشون رسید که من می خوام جمع اوری بشه...
خلاصه سرتونو درد نیارم می گم این شرکت از تابستون به بعد طمع پول داره کورش می کنه و دیگه به درد نمی خوره اسیتک قبلی خیلی گل بود اما این یکی ...
فقط پیشنهاد بود موفق باشید!
وقتی اشتراک تموم میشه که بازم میشه سایت 1844 رو باز کرد که !نقل قول:
سرعتش هم فکر کنم 1 مگ میشه !!:31:
آره ، خودم هم خواستم همین کار رو بکنم ، می ره تو صفحه بانک ، می زنم پرداخت ، می پرید بیرون و دیگه هم ساین این نمی شدم ، زنگ زدم به پشتیمالی !! ، واسه طرف توضیح دادم و گفتم فکر می کنم دیتابیس تون مشکل داره ، فکر می کنید چی جواب داد ؟نقل قول:
گفت کاری از دست من بر نمیاد ....... :2::2::2::2::2::2::2::2::2:
آره دیگه ، این هم یکی دیگه از گل کاری های این هاست دیگه .نقل قول:
مال من که همونم باز نمی کنه ، بعد به طرف می گم چرا باز نمی کنه ، می گه اکانت شما که مشکل داره ( احتمالا در این مورد هم کاری از دستشون بر نمیاد ) بعد وقتی حجم ات تموم می شه ، چون حجم تموم می شه ، همون صفحه رو هم نمی آره ، جالبه نه ؟ :13: :41::41::41::41:
حیف که حق انتخاب هام محدوده ، وگرنه .... :21:
مرسی
مثل قدیم یک ماه رایگان میدننقل قول:
نقل قول:
دقیقا من بر عکس شما بودم . سر اینکه محدود بگیریم دعوا کردم میخواستن زوری نامحدود بدن
دوستان من یه مشکل احمقانه ای پیدا کردم!
یهو بی دلیل در حالی که دانلودها با همون سرعت دارن انجام میشن و مسنجر هم کار می کنن، نمی تونم صفحه ای باز کنم و مرورگرها روی connecting to ... گیر می کنن و یا مجبورم ری استارت کنم یا نیم ساعت یک ساعتی صبر کنم که درست شده.
کسی می دونه این چه مرگش شده؟؟
نقل قول:
سلام فك كنم از ويندوزت باشه .
چون منم يه مشكل مشابه دارم ، پرسيدم گفتند با تعويض ويندوز درست ميشه .
مشكل من موقع اتصال به اينترنت هست ، كه تا 2 دقيقه هيچي رو باز نمي كنه . اليته رم هم خالي هست .
بچه سیستم دهی اسیا تک چطوره؟
dc میشه؟ سرعتش چطوره ؟
میخوام یه محدود 10 هزار تومنی برای شروع بگیرم... خوبه؟؟ ATC-2
بعد مثلا اگر ماه بعد شارژ ندکنم ایراد نداره؟؟ و ماه بعدش شارژ کنم؟
بدک نبود تازگی ها تو مرکز ما بازی در آورد ( من الان از دستش شاکی ام ، به قاعده یه یوزر هم به آسیا ضرر بزنم ، یکییه :31:)نقل قول:
کلا بدک نیست ، راضی کننده است ، اگه این 2 هفته رو فاکتور بگیریم ، می شه گفت تقریبا ، تقریبا ، دی سی صفره ( تقریبا البته :31: )
آره بدک نیست ، به شرطی که جز وبگردی ، یوزیج دیگه ای نداشته باشی ، وگرنه اگه یه سرویس 512 نا محدود هم بیشتر پیاده می شی :13: ولی واسه وبگردی ، توصیه می شه
نه ، باید شارژ کنی ، وگرنه ، رانژه جمع می شه ، یه پول رانژه می افتی ، که پول همون یه ماه شارژ ، صرف نداره ...
مرسی ازت..
من هم واسه وبگردی میخوام هم یه یه دانلود حجم کوچولو... خوب نیست؟؟
راستی شنیدم اگر گواهی اشتغال به تحصیل بدیم و بگیم مثلا فلان پروژه داریم و اینا! :دی میشه سرعت بیشتر هم گرفت مثلا 256. اره ؟
نه برای ویندوز که قطعا نیست، چیزی که احساس کردم اینه که هر وقت Ultra Surf رو باز می کنم، مدتی بعد اینطوری میشه!نقل قول:
اگه واسه وبگردی میخای و حجمی بخای نخای بهت 512 میدن. اسمش 128 هست ولی در عمل 512 میدن.نقل قول:
گواهی و این جور حرفا هم نمیخاد.
من چندین ماهه که دیسی نداشتم.(منطقه مخابراتی شهید جعفری(ولنجک))
خب 512 مگه غیر قانونی نیست واسه کاربران خونگی؟؟
من واسه دانلود هم میخوام! این سرویس atc-2 خوبه ؟