[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
:31:خسته و 8سال دویده:31:
:31:ولی هنوز سر پا:8::40:
با سلامنقل قول:
فوق العادس
هر وقت این 1843 رو میبینم یه حالی دیگه میشم :20:
اتوبوس 1.5 میلیون دلاری یا ویلای متحرک
[ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ["] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ]
[ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] "] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کمپانی newell یک اتوبوس یا بعبارت بهتر کاروان 18 متری را تولید می کند که دست کمی از یک ویلای رویایی ندارد. شرکت سازنده در تولید و طراحی آن از بالاترین امکانات و ظرافتها بهره برده تا محصولی بسیار لوکس و بی رقیب را تولید نماید.
بعضی از امکانات آن شامل تلویزیون 42 اینچ LCD ، فریزر با ظرفیت 45 کیلو، دوش بخار، قهوه ساز، پنل ابزار از جنس فیبر کربن، حمام سنگ مرمر، صندلی تئاتری، مبدل آینه حمام به تلویزیون، اجاق الکتریکی، سیستم دید در شب مادون قرمز و … می باشند.
newell دارای وزن 25 تن و شتاب صفر تا صد 29 ثانیه و حجم موتور 15 لیتر دیزلی با توان 650 اسب بخار می باشد. گیربکس آن نیز 6 سرعته اتوماتیک است.
برای ساخت هر دستگاه از این خودرو به طول 13.5 متر ، شش ماه تمام و 165 نفر کارگر نیاز است. سالانه 24 دستگاه از این خودرو ساخته می شود. قیمت آن از 1,123,000 شروع و به 2 میلیون دلار هم بالغ می شود.
اطاق خواب
منبع: سایت پدال
طرفداری اکتروس جدید بخونن یه عکس خدا هم آخره صفحه هست از دست ندین
تاپ اسپید یه اکتروس فکر کنم 1844 هست که قفلش رو باز کردن و 125 کیلومتر سرعت رو در 1900 دور بر دقیقه میره که این در محدوده ی زرد هم هست تازه . حرف نداره :46:
سلامنقل قول:
سه تا عکس اپلود کردم اگه نگاشون کنین متوجه میشین. من ایکون وارد کردن عکس تو پست رو زدم ولی عکس پیوست نشد. اگه کسی از دوستان روش وارد کردن عکس رو بگن ممنون میشم.
به قوس بالای در و پنجره و شیشه جلو نگاه کنین متوجه تفاوت میشین. کلا اتاق مدل های به اصطلاح آلمانی گردتر به نظر میرسه. همین طور تعداد برف پاکنها هم تو مدل آلمانی 3 تاو در خاور 2 تا هستش. مدل 2628 هم دو نوع اتاق کوچیک و بزرگ داره. البته من فقط یکبار مدل 1928 المانی اتاق بزرگ کشنده هم دیدم. ( مثل 1924 منتها 280 اسبی)
کد:http://www.mediafire.com/?b1icrc3puzu0sus
کد:http://www.mediafire.com/?yfjqpb4833c8b8f
کد:http://www.mediafire.com/?idaap28y28s0xfn
یه آکسور اصیل ترکیه ای که خیلی دوسشون دارم:40:
فکر کردم عکس توی امضات رو اینجا گذاشتی :31:نقل قول:
شبیه هوو شده :31:
MAN هم عجب اتوبوس هایی داره ها. باید نمونه هایی که تو ایران داره رو یه سفری باهاشن برم ببینم چطوره.
این 2 تا عکس از اتوبوس MAN که نمیدونم تو ایران هم اومده یا نه اما این خیلی جذابه:
اینم یک فروند اتوبوس ولوو 9900 مدل 2010 که دیگه درجه یک حیف و صد حیف که به عمر ما کفاف نمیده.
سلام
اطلاعاتی درباره تانک بر Faun FS 42-75-42 آلمان غربی
تو خدمت هم مدتی درباره یه تانک بر به نام ببر 400 که در واقع نسخه ارتقا یافته یک تانک بر ماز روسی هست یه چیزهایی می شنیدم اما اطلاعاتی ندارم. این آدرس اطلاعات، عکس و یک کلیپ از این ماز نشون میده:کد:http://mosallah.blogfa.com/post-364.aspx
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://www.military-today.com/trucks/maz_537.htm
شبیه B9R رانیران هستش!:31:نقل قول:
جالبه تو ایران چقدر سو استفاده میکنن...b9r به غیر از همین شکل جلوش و گیربکس I-SHIFT دیگه چیزیش شبیه این سری 9900 ولوو نیست اما تو ایران جلوی B9R مینویسن اتوبوس سال اتحادیه اروپا:31:
---------- Post added at 12:03 PM ---------- Previous post was at 12:00 PM ----------
اره منم تو کف اتوبوساشم...اما نمیدونم تو کدوم مسیر ها هستن...تعدادشون هم خیلی کمه...نقل قول:
MAN هم عجب اتوبوس هایی داره ها. باید نمونه هایی که تو ایران داره رو یه سفری باهاشن برم ببینم چطوره.
این اسکانیا از بس زیاد شده دیگه ادم خسته میشه...:13:
عشق است همون VOLVO B12 های سابق:40:
نقل قول:
بیشترین اتوبوس های MAN تو خط تهران اصفهان شیراز هستن که بیشترین تعداد رو الان شرکت همسفر داره.
یک مدل VIP من ترمینال اصفهان دیدم عالی بود.
MAN TGA 18.480:8:اینا اتاق های فوق العاده بزرگی دارن از نزدیک میبینی احساس حقارت میکنی مثل tgx ها:8:
این مدل از آکسور مخصوص کشور برزیل هستش و تو خود آلمان هم تولید نمیشه
اف هاش 16 با 610 اسب بخار
اینتر ناش غوووووووووووول:31:
:40:اینم عخش خودم:40:
:31:
:31:اینا میگن فراز همون هوو نیست ولی من یه کلیپ دیدم یه زنه تو چین با همین فراز که روش آرم هوو خورده داره دور میزنه و در مورد اون توضیخ میده:31:
از قدیم گفتن سگ زد برادر شغال:38:
به سلامتی این شاه کارم یاییده یورو گرفته حالا معلوم نیست منظور اینا از یورو کجاست:38:شاید بغل ایران خودرو یه جا باشه به نام یورو :38: اینارو تایید میکنه:38:
مصرف سوختشم فقط 2لیتر تو 100 کیلومتر کمتر شده واقعا زحمت کشیدن:38:
ماشالا صنعت خودروهای سنگین هم باید دچار تغییرات اساسی بشه.
متسفانه ت ح ر ی م بد جور تاثیر گذاشته.
از ساپیا دیزل گرفته تا ایران خودرو دیزل که در راس قرار دارن و بقیه شرکت ها که دائم مشکلاتون چند برابر میشه.
سایپا دیزل برای ولوو کم آورده ایران خودرو دیزل برای مرسدس کم آورده و ...........
حالا اینجا باید چیکار کرد؟ ----->>>> حرکت به سمت بازار پر عطش چین.
سایپا دیزل میره دانگ فنگ و فوتون میاره
ایران خودرو دیزل میره هوو و بعد فراز میاره.
و اصلا کیفیت و ایمنی و راحتی هم که مهم نیست.
متاسفانه فقط تیراژ فروش بالا بره که آخر هر سال بگن ما ............... فروش داشتیم کافیه.
عجب روزگاریه این خودروسازی سنگین
:31:اینم فراز هوو تو چین:31:
کد:http://www.aparat.com/v/74c69ead382005b64d3bb8d0597c663b19485
با این همه اوصاف بازم واسه راننده ایرانی هوو بهتر از فراز کار میکنه
به قول بابام آتاری بازی نمیکنیم که داریم رانندگی میکنیم همه چیز برقی شده
بعد هم اگه اینا واقعا میخواستن کاری بکنن تو این 30 سال میکردن
چقدر وقته ایدم داره موتور تولید میکنه
چند وقته خاور یا همون ایرانخودرو دیزل کامیون تولید میکنه
ایران کاره یا همون سایپا دیزل چی؟
اینا همش نشون میده هر مدیری اومده سر کار واسه دوره خودش نقشه کشیده کی سر چه کاری باشه بعد هم اونا رفتن یه عده دیگه اومدن
با این وضعیت همین مونتاز چینی ها هم برای ما زیادی هستش
مشخصات فنی اتوبوس زیبای MERCEDES BENZ O500RS
اتاقش مثل اتوبوس تراوگو مرسدس شده .
چراغای جلوشو ببینین
ACTROS جان همین مرسدس رو میگفتی دیگه؟
نه داداش همون لینکی که دادام چراغاش اون شکلی هست و تو ایران پیشرو یدک تولید میکنه موتورش هم همون 457 معروف هست
بابا انقدر از هوو بد نگین من توش نشستم اگه درست رانندگی کنی و راننده باشی هیچیش نمیشه!!!
نقل قول:
:31::31:من بابام یه ساعت نشسته بود داشت 2ساعت غر میزد:38:
هوو یه چیزی تو مایه های کامیونهای دهه 80 اروپایی هستش واسه همین سا ده بودنش مورد توجه بود .
ساده و ارزون بودن لوازمنقل قول:
هوو یه چیزی تو مایه های کامیونهای دهه 80 اروپایی هستش واسه همین سا ده بودنش مورد توجه بود .
تنها مشکل همین ریتار بود که توی فراز حال شده کلا این ماشین به درد ده چرخ می خوره نه کشنده
:31:کلی اکتروس عراقی گذاشتیم اینم 3تا ولوو عراقی:31:
اینم یه اف هاش ایرانی که فکر کنم تز اونایی باشه که دست دوم آوردن آخه این رنگی فکر نکنم سایپا بزنه:8:
:31:دنگ فنگ با بادگیر و بادشکن این ارتفاعش زیاد با بادشکن سقفی دیگه چی بشه:31:
خیلی چیز فنی شده خوشمان آمد:31:
سلام
یک مقاله کوتاه درباره سیستم ترمز های غیر اصطکاکی ( ترمز موتوری و ...)
کد:http://up.--------.com/images/9eqpy8oh6egs877ey101.doc
فقط میشه برای صنعت خودروسازی کشور اظهار تأسف کرد.نقل قول:
لطفا يه نفر به طور اساسي(:31:) فرق بين انواع و اقسام اتوبوس رو اينجا بزاره
مثل بنز شهاب ولوو اسكانيا VIP و ...
ممنون
صفحه کیلومتر پرمیوم
هتل متحرک:31:
بنز خسته ولی زور دار:31:
عشق عشقا آکسور آکسورا جان جانا:40:
یه اتوبوس بنز زرین خودرو میزنه . خیلی قشنگه حرف نداره . ولی هیچ اطلاعاتی رونت نیست ازش
:31:محله ما یه جایی هست که روزانه بالای 30 40 تا کامیون حمل سوخت رد میشه این یکیش:40:
:31:خدا میدونه با چه بدبختی ازش عکس گرفتم:31:
خوب شیرین جان معلومه که نمیشه بنز رو با هوو مقایسه کرد اما نسبت به خودش ماشین بدی نیست انقدر که بد میگن نیست!نقل قول:
من بابام یه ساعت نشسته بود داشت 2ساعت غر میزد
---------- Post added at 01:37 PM ---------- Previous post was at 01:36 PM ----------
کسی از اوضاع این دنگ فنگ تک ها چیزی نمیدونه؟قبلا فقط دو محور میدادن الان تک هم میدن!
اونطوری من دیدم از نظر فنی اصلا سرپا نیست هر تعمیرگاهی میری یه هوو حتما توش هست یا تو جاده زده بغل اتاق داده بالا طرف رفته تو موتور :31: به خاطر این خرابی هاش هم هست که تو پایانه ها بارای یخچالی رو که اعلام میکنن میگن به جز هوونقل قول:
از نظر مواد به کار برده شده هم که از نامرغوب ترین ها استفاده شده توش اگه دقت کرده باشی از هر 30 تا هوو یکیش سپرش سالم با یه ضربه کوچیک سپر میترکه ولی از نظر راحتی اتاق از دانگ فنگ راحت تر هست و اینم به خاطر کمک های بالونی زیر اتاق :46:
:31:منم یه بار دیدم:31:دیگه این ماشین دانگ فنگ نیست البرز سایپا هر بلایی بتونه سرش در میاره:31:نقل قول:
کسی از اوضاع این دنگ فنگ تک ها چیزی نمیدونه؟قبلا فقط دو محور میدادن الان تک هم میدن!
================================================
فقط یه سوال کشنده سه محور با دو محور چه فرقی داره مثل همین اف هاش های 420 که هم دو محور داره هم سه محور میشه توضیح بده یکی از دوستان
ممنون:10:
اونهایی که شما دیدین از هون اولین مدل هایی هست که به بازار ارائه شد خیلی جاهش عیب داشت سعی کردن در نمونه های بعدی که این اواخر دادن بعضی از مشکلات رو کم کنن از لحاظ فنی بازم البرز بهتره!اما خوب هوو هم خوب شده نسبت به اوایل!نقل قول:
اونطوری من دیدم از نظر فنی اصلا سرپا نیست هر تعمیرگاهی میری یه هوو حتما توش هست یا تو جاده زده بغل اتاق داده بالا طرف رفته تو موتور [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به خاطر این خرابی هاش هم هست که تو پایانه ها بارای یخچالی رو که اعلام میکنن میگن به جز هوو
از نظر مواد به کار برده شده هم که از نامرغوب ترین ها استفاده شده توش اگه دقت کرده باشی از هر 30 تا هوو یکیش سپرش سالم با یه ضربه کوچیک سپر میترکه ولی از نظر راحتی اتاق از دانگ فنگ راحت تر هست و اینم به خاطر کمک های بالونی زیر اتاق
از لحاظ فنی رو من دقیق نمیدونم اما این که جفت باشه از نظر ترمز و برف خیلی بهتره از تک!نقل قول:
فقط یه سوال کشنده سه محور با دو محور چه فرقی داره مثل همین اف هاش های 420 که هم دو محور داره هم سه محور میشه توضیح بده یکی از دوستان
ممنون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن یه قانون جدید هم گذاشتن که الان جفت ها 42 تن شدن و تک ها 40 تن!2 تن بار خیلی تو کرایه فرق داره!مثلا دیگه کانکس45 فوت نمیتونن بزنن یا بار های ترافیکی رو به جفت ها میدن!
اینم یک عکس باحال از یه ماشین باحال...خودم گرفتم رفتم برای این که از ماشین های افغانی ها و ترکمنها و ازبکها بگیرم که نبودن متاسفانه!اما کاش بودن که میدیدین چی سوار میشن با چه قیمت های مفتی!!
سلام به همه ي كاميون بازان عزيز
اينم چند تا از كاميون هاي تركيه و تركمنستان كه تو جاده مشهد(سه راه نيشابور)ازشون عكس گرفتم: