کلا دو کتاب به این شکل وجود داره که جفتشون هم یک جلد دارن :نقل قول:
Printable View
کلا دو کتاب به این شکل وجود داره که جفتشون هم یک جلد دارن :نقل قول:
با اين توصيفي كه شما كردي فكر كنم پول كافي نداريد كه خونه بخريد.:10:نقل قول:
بالاخره بازی رسید دستم
میرم بازی کنم ببینم چی میشه
خدا کنه مشکلی پیش نیاد
سیمم بجای تاکسی سوار این شد ای دیگه چجور اتوبوسیه؟؟؟؟
کد:http://rapidshare.com/files/242893520/Screenshot-2.jpg
اتوبوس؟نقل قول:
اتوبوس نداريم تو بازي فكر كنم سوار يكي از اين ماشينايي شده كه سوپر استار ها رو ميبرن سر كارشون.
عكسشم نتونستم ببينم اگر ميشه يكي بزاريد تا بهتر راهنماييتون كنم.:10:
سلام
آقا من یه سیم دارم انداختم یه خونه فقیر نشین میخوام جا به جاش کنم چیکار کنم ؟
سلام به همه دوستان .
منم این بازی رو گرفتم. بازی جالبیه. فعلا دوره افتادم تو این شهره دارم با مناطق مختلف آشنا میشم. راستی فقط همین یه شهر رو داره. ؟
سلام.آقا من امتحاناتم تازه تموم شد بازی رو امروز گرفتم نصبیدم.خیلی باحال شده در ضمن اون مشکلاتی که میگفتین مثل سرعت ماشینها اصلا ندارم و همه چیز درسته .الان یه ویلا دارم با 3 تا ماشین . بازی خیلی حالیه میخوام یه نقد براش بذارم.بزودی میزارم.:31:
از طریق کامپیوتر میتونید این کار رو بکنیدنقل قول:
یا از قسمت edit town از خونه درش بیارید و به یک جای دیگه منتقلش کنید
بله همین یک شهر هست مگر اینکه دانلود کنیدنقل قول:
اين دختر سيمم هست سيمم هم الان يه چند تا پله مونده تا سوپر استاري ورزش...اخرين بازيش هم 15 تا گل زد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ديگه چه شغلايي سوپر استار دارن؟( به جز هنر پيشگي و فوتباليست )
بازی خیلی عالیه
سیو بازی کجا ذخیره میشه؟
ممنون
در اینجا :نقل قول:
Documents\Electronic Arts\The Sims 3
پوشه ی saves
سلام خوبيد؟ بديد؟ميخواستم بدونم چرا من به زور بچه به دنيا اوردم مادرش بهش رسيدگي نميكنه ولش كرده به امانه خدا ايا ممكنه بچه بميره؟من كار دارم كاراي خودمو به زور انجام ميدم ميخوام پرستار بچه بگيرم ولي نميدونم چه كار كنم؟راستي نميدونم اوندفعه كي منو وبه خاطر چي بن كرد ميخوام بدونم.
شما خودتون بايد فرمان بديد كه از بچه مراقبت كنه.نقل قول:
براي مراقب بچه هم روي تلفن يا موبايلتون كليك كنيد بعد كال فور سرويس رو بزنيد بعد هم baby siter اگر درست نوشته باشم.:10:
اقا تورو خدا يكي بگه اين گياه هاي زندگي كجاست سيمم چند روز ديگه پير ميشه. درجه ي اخر باغباني هم داره و كالكشن هلپر هم داره ولي هر چي ميگردم فقط دانه هايي كه تبديل ميشه به درخت يا بوته هاي معمولي پيدا ميكنم.
نابرده گنج رنج ميسر نميشود مزد ان نگرفت جان برادر شكار كرد.شاعر امير110
خوب عاقل بارمز سيمت را جوون كن چند نفر تو صفحه هاي قبل روش را گفتن.
خوب عزیزان من امروز یک سیمز دیگه ساختم!
این یکی دانشمنده! :27::31:
الان هم دکترا دارم همم یک سری شرکتا رو خریدم!:31:
خیلی زود لول 10 دکتری شدم بعد از اون بیمارستان رو خریدم!
الانم ساعتی 1000 و خورده ای در میارم :دی :31:
هرچند که بازم کمه!
زدم رویه Work Hard !
نصفه شبی میگن مورد اورژانسیه سریع بیا :دی :31:
بنده خدا سیمزم مرد و زنده شد!
از وقتی که این یارو Hardly Hungray رو گرفتم دیگ خیلی راحت شدم 3 روزم در هفته تعطیل به اسکیل میپردازم!
130 هزار دلار پول دارم!
هنوز Young Adault ام :27:
می خوام تمام اسکیل ها + تمام شرکت ها رو بخرم :دی :31:
بهتون پیشنهاد میکنم این Reward ه Hardly Hungray رو حتمی بگیرید که خیلی بدرد میخوره کله روزو غذا نمی خورم فقط شب یک Quack Meal میزنم! :دی
اقا ای ادرس های که دادی همش غلطهنقل قول:
کمک
تو پارک ها و اینجور جا ها بگرد اون تخم هایی که روش مینویسه مشخص نیست چیه چند تا از اونا رو بکار یکیش به هر حال اون گیاهه در میاد :31: من که تا حالا یکی بیشتر پیدا نکردم وقتی هم می خواد بخوره شکل گلابی تو لیوانه ولی به نظر من اصلا نمی صرفه چون فقط یه دونه میوه میده و3 روز جوون میکنه:27:نقل قول:
من که یه بار شانسی پیدا کردم دیدم تو کیف سیممه بعدش هیچ گیاهی هم نبود(گمون کنم غیب شده بود)فقط هم می تونی بخوری یعنی گزینه کاشتن نداره به هر حال من میگم فقط دردسره:19:
الان هم من دو تا سیم های پیرم رو انداختم بیرون.:21:
راستی این گیتار زدن سوپر استاری داره؟
والپیپر های بازی:
کد:http://www.thesims3.com/freeStuff
نقل قول:کد:http://store.thesims3.com/riverview.html?intcmp=eaint101
شما خیلی حرفه ای هستیننقل قول:
خوب عزیزان من امروز یک سیمز دیگه ساختم!
این یکی دانشمنده! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان هم دکترا دارم همم یک سری شرکتا رو خریدم! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی زود لول 10 دکتری شدم بعد از اون بیمارستان رو خریدم!
الانم ساعتی 1000 و خورده ای در میارم :biggrin: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هرچند که بازم کمه!
زدم رویه Work Hard !
نصفه شبی میگن مورد اورژانسیه سریع بیا :biggrin: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بنده خدا سیمزم مرد و زنده شد!
از وقتی که این یارو Hardly Hungray رو گرفتم دیگ خیلی راحت شدم 3 روزم در هفته تعطیل به اسکیل میپردازم!
130 هزار دلار پول دارم!
هنوز Young Adault ام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
می خوام تمام اسکیل ها + تمام شرکت ها رو بخرم :biggrin: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بهتون پیشنهاد میکنم این Reward ه Hardly Hungray رو حتمی بگیرید که خیلی بدرد میخوره کله روزو غذا نمی خورم فقط شب یک Quack Meal میزنم!
میتونم بپرسم چه جوری دکتر شدین و راه 1000 شب رو یه شبه رفتین!!؟؟ D:
کاشکی ما هم مثل شما بودیم
فرق هاش با سیمز2 چیه؟(فرق های اساسیش)
اساسي ترين فرق هاش اينه كه open world هستش يعني ديگه نميخواد هر جا كه ميريد لود كنه.نقل قول:
2-needs هاش از 8 تا شده 6 تا
3- يك سري توانايي و رمز هاي نهفته تو بازي بهش اضافه شده
با نگاه اول شما يك دنياي واقعي رو ميبينيد ولي يكم كه بگزره اگر دقتتون بالا باشه كم كم ميتونيد ببينيد كه چيز هاي تخيلي هم توش زياده!
4شما اگر زنت حامله شد ميتوني ببريش بيمارستان
5-شما ميتونيد با رييستون دوت بشيد ياكار هايي رو كه ميخواد اينجام بديد تا بهتر بهتون ترفيع بده و اين كه ميتونيد سهام بخريد و حتي كارگر ها رو هم اخراج كنيد.
6-از تلويزيون اسكيل هاي بيشتري ميتونيد ياد بگيريد.
در كل اسكيل ها اين ها هستن: نويسندگي ، ورزش ، باغباني ، اشپزي ، نقاشي ، لاجيك ( كه شامل شترنج بازي كردن ميشه.) ومهارت تعمير كاري
اگر هم به درجه هايي مثل درجه ي اخر فوتباليستي برسيد مردم باهاتون دوست ميشن و تو خيابون ازتون عكس ميگيرن.:10:
همین طور اگه هنر پیشگی باشه که اونم شرط داره باید بایستید جلوی یه مغازه روی مغازه hold .... رو بزنید بعد مدل میگیرید عکس ازتون میگیرن
دوتا از اسکیل ها که دوستمون جا انداختند:
ماهی گیری,صحبت کردن جلوی مردم یا همون چاریسما
You are not game registered. You need to be game registered to use the store. Please enter your product code below. If you do not have The Sims 3 yet, you can purchase a copy in the EA Store. Enter Product Codeنقل قول:
ببخشید پرودوکت کدتونم میشه بدید لطفا البته خود اکونتتونم بدید چون اکانت من اگه میلش باشه فقط میاد الان 3 ساله همین جوری دارم لوگین میدم سایت باگ دار نیومده اررورم نمیده که حد اقل بفهمیم شاید یه چیزیو اشتباه میزنیم!!!!!
اینطور که به نظر میاد این سری، ترکونده...
* راستی شما چطوری این بازی رو تهیه کردید؟
*آیا به سیستم من میخوره:
گرافیک : 512 GeForce 8400 SE
CPU : Intel Core 2 Duo 2.40 GHz
رم : 2GB
بله سیستمتون میخورهنقل قول:
ما این بازیو از توی جوب آب پیدا کردیم خوب رفتیم از فروشگاه سایت خریدیم دیگه....
اگه شغلش منظورتونه بله همون بازیگریه خودمونه دیگه یکیه:5:نقل قول:
اقتخارات شغل قاضی چیه؟
ازش عکس نمیگیرن:31:؟
در مجموع از سیمز2 بهتره!
فقط دوست شدن(:10:) توش خیلی سخته!
ما تا یه زن گیرمون اومد پیر شدیم!! D:
این رنگ و غذا و آهنگ مورد علاقه به چه دردی میخوره؟
فقط همین یه شهرو داره؟
کاشکی یه شهر دیگه هم داشت!!
در کل به نظر من سیمز3 به نسخه های تکمیلی زیادی مثل weather یا pets سیمز2 نیاز داره!
سیمز های سیمز3 هم یه کم طبیعی تر هستن!
یه نکته جالب تو سیمز2 مثلا مسواک زدن فقط یه کم تمیزت میکرد اما اینجا تاثیرش بیشتر شده!!
:40::40::40::40::40:
افتخاراتش اینه که آدمو محاکمه می کنه:دینقل قول:
بله که بهتره
خوب این بازی یه چیز شبیه ساز واقعیت هست پس اینم باید طبیعی تر باشه خوب خوبه مبارکه
این ها خیلی به درد من و شما نمی خوره اگه این هارو براش برآورده کنی تو روحیش تاثیر مثبت داره
خیر یه شهر دیگه داره
http://store.thesims3.com/riverview.html?intcmp=eaint101
فقط باید عضو باشید که کار خیلی سختیه حداقل برا ما که با کلی باگ تا حالا روبه رو شدیم
بله نیاز به پک های الحاقی داره الآنم در حال ساخته ولی نمی گن چیه به مردم
خوب باید طبیعی باشه
اینجا تو روحیش تاثیر میزاره دندوناش سفید میشن دخترا خوششون میاد دیگه اینا یه سری چیزای طبیعی هست:دی
جدی خوششون میاد؟؟:11:نقل قول:
من هم عضو شدم میگه سریال نامبر بده ما هم میزنیم میگه اشتباه!
کاشکی یکی از دوستان یه جای دیگه آپلودش میکرد!
میشه جان مادرتون یکی شهررو از یک جا دیگه واسه دانلود ریگان بزارین
من شهر جدید میخوامممممممممممممممممممم مممممم
راستی اواتارم قشنگه؟
شما اگر همين شهر رو دقت كنيد خيلي چيز هاي جالبي به دست مياريد كه حتي توي 6 تا شهر سيمز 2 هم نيستند!نقل قول:
به نظر من اينجوري يه شهري بهتره چون حالا نميدونم ولي يكي از دوستان من دانلود كرد سيمزش ريخت بهم.
بازم ميگم شايد مال شما نشه ولي به ريسكش نمي ارزه. اواتارتون هم بسيار زيبا و هنري هست.:10:
نقل قول:
اول اینکه این شهر جدید خیلی خیلی چیزهای جدید تری داره
مشکل دوست شما نمی دونم از کجاش بوده ولی اصلا برای دانلود به رجیستر سختی نیازه شما بگو دوستت اکانتشو بده به من من دانلود میکنم ببینم درسته یا خرابه من فداکاری میکنم ریسک می کنم!:21:
یک سوال این بازی فقط یه شهر داره !! ؟!
من هرچی بازی میکنم شهری ازاد نشد !؟
یکی کمک کنه لطفا
خب دوست عزيز اين بازي فقط يك شهر داره و هر چقدر هم بازي كنيد شهر ديگه اي فعال نميشه و فقط ميتونيد شهر دانلود كنيد كه توصيه نميكنم.:10:نقل قول:
حدف اصلي جناب هم كم اوردن منه كه توصيه ميكنم با من در نيوفتي. شما نميخواي فدا كاري كني!اگر چشم هاتون رو باز كنيد من گفتم كه : دوستم بازيش خراب شد ولي بازم ميگم شايد مال شما نشه ولي به ريسكش نمي ارزه.نقل قول:
اول اینکه این شهر جدید خیلی خیلی چیزهای جدید تری داره
مشکل دوست شما نمی دونم از کجاش بوده ولی اصلا برای دانلود به رجیستر سختی نیازه شما بگو دوستت اکانتشو بده به من من دانلود میکنم ببینم درسته یا خرابه من فداکاری میکنم ریسک می کنم!
شهر جدید سمیز هم اومده که من دانلود کردم اگه دونستم براتون می زارم
دوستان با هم دعوا نکنید!
برای شما سالم کار کرد؟نقل قول:
شهر جدید سمیز هم اومده که من دانلود کردم اگه دونستم براتون می زارم
از همون سایت سیمز3 دانلود کردین یا از جای دیگری؟
می ارزه به دانلود؟
اگه درسته شهره بزار همه استفاده كنن ثواب ميبري ها
D:
واي با كلي گشتن تو شهر درخت پول گير اوردم اونم شانسي! نميدونستم دانه ي درخت پول هست!:10::26:
چقدر پول میده؟نقل قول:
فایده ای داره ما هم بریم پیدا کنیم؟
سیـــلام ... دلتون برام تنگ شده بود ، مگه نه ؟؟
خوب اگه فقط یه شهر داشته باشه که بعد از مدتی با همه ازدواج می کنی و شهر همش مال ما میشه که !!