با سلام وقتی میخوام با IDM دانلود کنم، هنگامی که به اینترنت متصل میشم،حدود 30 ثانیه طول میکشه کهIDM به صورت اتوماتیک شروع به دانلود کند میخواستم بدونم راهی هست که تا کانکت میشه شروع به دانلود کنه؟باتشکر
با سلام وقتی میخوام با IDM دانلود کنم، هنگامی که به اینترنت متصل میشم،حدود 30 ثانیه طول میکشه کهIDM به صورت اتوماتیک شروع به دانلود کند میخواستم بدونم راهی هست که تا کانکت میشه شروع به دانلود کنه؟باتشکر
نقل قول:
شما لیست دانلود تعریف کردی و تعیین کردی که هر زمان ویندوز اومد بالا و اینترنت متصل شد دانلود یکسری فایل از قبل تعیین شده شروع بشه
روی آین Schedule کلیک کنید و در قسمتسمت چپ در بخش Queues اشکال آیکن مانند میبینی روی هر یک کلیک کنید و سپس در قسمت سمت راست اون پنجره برسی کنید که تیک گزینه Start Download On IDM Startup نخورده باشه
موفق باشید
دوست من کاری که گفتید انجام دادم هیچ تاثیری نداشت, اگه idm این قابلیت رو نداره لطف کنید نرم افزاری معرفی کنید که تا به اینترنت کانکت بشم،بلافاصله دانلود کنه با تشکرنقل قول:
نقل قول:
من تو متن بالا به اشتباه گفتم تیک نخوره باشه و باید میگفتم تیک خورده باشه
شما فایل هاتون رو که تو IDM هست کلیک راست کن روش و MOVE TO QUEUE رو بزن و بفرستشون برن تو یک لیست دانلود و بعد اون لیست دانلود رو تیک گزینه START DOWNLOAD ON IDM STARTUP رو بزن و به همین راحتی
این که میگید 30 ثانیه طول میکشه تا دانلود کنه خوب یه مدت زمانی نیاز هست که بخواد دانلود رو شروع کنه و این برای همه نرم افزار ها صدق میکنه حالا یکی شاید 10 ثانیه کمتر
سلام من در حال گرفتن فایل 370 مگابایتی بودم با استفاده از نرم افزار Internet Download Manager که پس از گرفتن 80درصد از فایل لینک دانلود خراب شد . حالا راه حلی است که بتونم با استفاده از لینک جدیدی ، ادامه فایلم را دانلود کنم ؟
ویرایش شد :31:نقل قول:
پست بعدی کاملتره
سلامنقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5374520&postcount=6
سلام
من داشتم يه فايل GiG 2.5 با IDM دان ميكردم، وستش error داد، از
Downloads -> Options -> Connection -> default max. conn. number/ changed from 8 to 16
دوباره ادامه داد، ولي الان دوباره همون error ميده و ديگه هيچي دان نميكنه، حتي يه لينك ديگم اضافه كردم، اونو دان ميكنه ولي اين هنوز رو صفره و dc ميشه. فقط 50 meg مونده. ديگه نميدونم چيكارش كنم.
يه سوال ديگه، اين فايلي كه الان تا اينجاش دان كرده كجا save شده؟ ميشه به يه سيستم ديگه يا شايد download manager ديگه يا يه برنامه ي دان ديگه انتقال داد؟
نقل قول:
اگه قابلیت Resume داشته باشه فایل دانلودی شما امکانش هست و الا ممکنه فایل مدت دار باشه که باید لینک جدید رو از اون سایت ارائه دهنده اون فایل مجدد بگیری و تو IDM وارد کنی که ادامه فایل رو بگیره و اگه قابلیت Resume موجود نباشه امکانش نیست ه ادامه فایل رو بخواهید بگیرید
سلام
آقا من یه مشکلی با idm درام . من یه فایلی رو واسه دانلود بهش معرفی میکنم و حدود 1 مگ اون رو دانلود میکنم تا مطمئن بشم لینک سالمه بعد cancel رو میزنم ( متوجه شدم وقتی paus رو میزنم و میزارم تا ساعت 1 به بعد دانلود کنه چون اینترنت پرسرعت دارم مینویسه مدت زمان زیادی در این حالت بوده و time out شده و دیگه دانلود نمیکنه) خیلی زیاد ممکنه که موقع دانلود وقتی به این فایل میرسه دانلود نمیکنه و همینجوری میمونه تا صبح میخام بدونم راهی وجود داره که به برنام ه بفهمونیم هر طور شده اقدام به دانلود این فایل کن؟؟
سلامنقل قول:
لینک مربوط به چه سروری هست ؟
این مشکلات مربوطه به سرور و ربطی به موندن نداره ،سروری که ازش لینک میذارین تایم اوت رو مشخص کرده
بهترین کار استفاده کردن از سرورهایی با قابلیت ریزوم هست .
با سلام مجدد خدمت اساتید بنده تو آخر دانلودم همونطور که در ست بالا خدمتتون عرض کردم با ابن errorمواجه میشم لطفا بنده رو راهنمایی بفرمایید. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
لینک دانلود شما چیه؟ احتمال میره لینک مشکل داشته باشه و یا فیلتر باشه و سرور اجازه دانلود رو نده
سلام
من یه مشکلی با IDM دارم. بعد از مدتی کار کردن با برنامه کل پارتیشن c کامپیوترم پر میشه. دلیل اون هم اینه که برنامه IDM توی فولدر
C:\Documents and Settings\Administrator\Application Data\IDM\DwnlData\Administrator
فایلهایی رو با حجم زیاد می سازه که هر دفعه مجبورم برم این فایلها رو دستی پاک کنم.
می خواستم بدونم این فایل ها چیه و اگه ضروری نیستند راهی برای غیر فعال کردن ساخت این فایل ها هست
با تشکر
با سلام خدمت تمامی اساتید محترم
من چند روزیه با IDM یه مشکلی دارم ...
هیچ لینک مستقیمی رو نمیتونم دانلود کنم !
همش این Error رو میده ؟!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با Rapidbaz هم کلا مشکل دارم ، یا دانلود نمیکنه یا اگه میکنه سرعتش خیلی پایینه
به نظرتون مشکل از کجاست ؟
این قضیه مربوط به فایل های در حال دانلود شما میشه برنامه فایل های دالودی رو به صورت چند تکه توی این فولدر نگهداری میکنه و وقتی کامل شد به پوشه ایی که براش مشخص کردین که پیشفرضش همون my doc هست میره البته اگه اونها رو پاک کنید فایل شما ناقص میشهنقل قول:
اگه توی درایو c جا ندارید میتونید توی تنظیمات برنامه محل جدیدی برای ذخیره فایل های در حال دانلود و یا دانلود شده کاملتون در نظر بگیرید
یه نکته برای هرنوع فایل مثل موزیک و فایل های فشرده و فیلم ها و ...... باید محل جدید رو معرفی کنید
موفق باشید:10:
---------- Post added at 11:30 AM ---------- Previous post was at 11:26 AM ----------
مربوط به سایت xlpar هست که قابلیت رزیوم هم دارهنقل قول:
راستی چرا این سایت دیگه بالا نمیاد؟
آقا سرعت من خیلی نوسان داره ؟؟؟
ممکنه از idm باشه.
ضمنن 16 رو 58 نشون میده ؟؟!!!
نقل قول:
نوسان سرعت بستگی به ISP شما و سروری که دانلود میکنید داره
چطور سرعت 16 رو 58 نشون میده؟
یعنی در هر ثانیه 16 کیلوایت دریافت میکنید ولی IDM سرعت رو 58 نشون میده؟
سلام ویندوزم پاک شده چه جوری میتونم لینکهایی که تو idm بود رو انتقال بدم به idm جدید که توی ویندوز جدیدی که میخوام نصب کنم هنوز این درایو ویندوز قبلی رو فرمت نکردم مممنون
نقل قول:
به درایو قبلی برید و ببینید idm رو میتونید اجرا کنید
اگر اجرا شد از منوی task گزینه export رو بزنید و یک بک آپ از مشخصات فایل ها بگیرید و در idm جدید که نصب کردید این فایل بک آپ رو Import کنید
سلام من یه مشکلی دارم . چون برای دانلود از ایرانسل استفاده می کنم زیاد دیسکانکت دارم و تا بخواد کانکشن دوباره کانکت کنه idm دانلود رو مزنه cannot find server ... ....
اما مثلا با bittorrent که دانلود می کنم حتی اگه اینترنت دیسکانکت هم بشه و بعد از 1 دقیقه کانکت بشه دانلود قطع نمیشه و هر وقت کانکت شد دانلود رو ادامه میده .
هر کی میدونه مشکل از کجاست کمک کنه :10:
والا من خودم هم موندم اصلا از اولش 50 نشون میداد البته با نوسان.نقل قول:
شما یه زحمتی بکشد یه سایت خوب برای تست دقیق سرعت معرفی کنید.
من تو speedtest رفتم ولی نمیدونم کجاش برم.
با تشکر
بذارین سایت کاملا لود بشه بعد مثل شکل :نقل قول:
واسه من اصلا این شکلی نمیاد بادی کجا برم.
صفحه اصلیش عکس یه کامپیوتر میاد و کنارش هم نوشته داره.
سلامنقل قول:
احتمالاً شما speedtest.com رو می زنید باید بنویسید speedtest.net
سلام
سوالم رو برای یکی از دوستام میپرسم
ایشون ویندوز 7 دارند و مشکلشون اینه که به طور اتوماتیک برای دانلود راه نمی افته
ممنون میشیم که راهنمایی بفرمایید
آقا این IDM یه چند روزیه بد کار میکنه.مثلا میزاری واسه دانلود میای میبینی هیچ کاری نکرده و سرعت صفره.در این حالت به نت کانکت هستیا و میتونی وب بروز کنی ولی دانلود نه.البته هیچ لینک دانلودی هم نمیشه بهش اضافه کرد.
چارش هم یه ریست که رو مخه.
من از اکانت رپید استفاده میکنم.وین ویستا و 5.19 build 4 Apha Patcher
البته این مشکل قبلا هم در ورژن های قبلیش پیش میومد.
نقل قول:
schedule رو تنظیم کردند که سر فلان ساعت شروع به دانلود کنه؟
کرک نرم افزار IDM درسته و مشکلی نداره؟
از این موردها مطمئن هستند و باز هم مشکل دانلود اتوماتیک راس ساعت مقرر رو دارند؟
سلامنقل قول:
بله تمام این موارد رو چک کرده بودیم
بیشتر به نظرم می اومد که با seven مشکل داشته باشه
اصلا تا حالا همچین موردی پیش اومده؟
سلامنقل قول:
در ورژن 6 که هنوز بتا هستش این مشکلات در ویندوز 7 رفع شده.
موفق باشید :40:
دوستان برای دادن username در idm به مشکل برخوردم.
وقتی username رو وارد می کنم این پیغام میاد:
بعد وقتی از صفحه ی option میرم بیرون دوباره برمی گردم در کادر username هیچ چیزی یافت نمی شود:
این باعث شده که شب ها هم به صورت اتومات کانکت نمی شه!!!!
لطفا راهنمایی بفرمایید!
سلام دوستان چگونه میتونم idm رو طوری تنظیم کنم که در هنگام کار با firefox لینک دانلود به صورت خودکار بر روی idm قرار بگیره؟(الان طوری تنظیم شده که دانلودها رو خود firefox انجام میده.با تشکر
سلامنقل قول:
از قسمت منوی IDM برید به option بعد تو قسمت integrate IDM to browser
تیک Fire Fox رو بزنید و ok کنید.
احتمال داره به دلیل فارسی بودن نام کانکشنتون باشه.نقل قول:
بله همینطور بود.مشکل حل شد.ممنون:11:نقل قول:
سلام .
1. دوستان چطوري مي توان در IDM کاري کرد که يک ليستي از لينک دانلودها رو که مي دهي خودش پشت سر هم و به
طور اتوماتيک دانلود کند . يعني مثلا لينک فايل اول رو که دانلود کرد خودش بدون پرسش از ما به لينک دوم برود و همين
طور پس از اتمام لينک دوم به لينک سوم برود و دانلود کند .
2. چي کار کنم که وقتي ديسکانکت شديم بدون اومدن پيام تاييد دوباره کانکت . خود IDM به صورت مستقيم و اتوماتيک و بدون
پرسش کانکت بشود ديگر نيازي به زدن دکمه Dial نباشد .
منظورم پيام زير هستش که وقتي يک دفعه ديسکانکت مي شويم در IDM ظاهر مي شود :
بدون اينکه نيازي به زدن دکمه Dial داشته باشد خودش مستقيما کانکت شود و ديگر پيام بالا نيايد .
در ضمن من از اينترنت ايرانسل استفاده مي کنم و يوزرنيم و پسورد ندارم و فقط شماره اتصال دارد .
اين موارد به خاطر استفاده کردن از اينترنت ايرانسل مي خواهم. خواهشا دوستان کمکم کنيد .
با تشکر .
راهنمایی چیزی نمیکنین؟نقل قول:
دلیل این قطع شدن دانلود چی میتونه باشه؟
خب یه بار آن اینستالش کن و دوباره نصب کن. البته بهتره بعد از آن اینستال یه بار رجیستری رو با تیون آپ یوتیلیتی پاک کنی.نقل قول:
نقل قول:
برای سوال اولت از کیو استفاده کن. یه دکمه اون بالا هست که اسمش استارت کیو هست start queqe که باهاش میشه فایلهای تو یه کیو رو زد دانلود بشه. تعداد همزمان دانلودها هم از طریق گزینه ی اسکیدیولر scheduler قابل تنظیمه.
برای دیال هم از منویدانلود برو تو options و تب dial up رو نگاه کن. اونجا اگه بخوای n بار سعی کنه دوباره کانکت بشه عدد redial attemts رو بزار n و اگه میخوای تا بینهایت ادامه بده و سعی کنه بزار رو صفر باشه.
یک مشکل جدی با دانلود منیجر دارم راستش بعد از مدتی که با برنامه کار میکنم بعد از باز شدن این پیغام خطا را می دهد و بعد برنامه بسته میشود !!Internet Dwnload Manager detected that its registry keys had been damadeg since the last run. It's possible that you run a flaky spyware remover program which corrupted system registry . Internrt Download Manager will Try to restore all damaged data, but some data may remain corrupted.
حتی این پیغام زمانی که Internet Explorerرا باز میکنم هم نمایان میشود .
به نظر شما اشکال از پچ میتواند باشد ؟؟سیستم من یک لپتاپ f11 ggx و ویندوز سون می باشد.
بهتر است بگویم من این نرم افزار را از مجموعه نرم افرار های
لرد ، کینگ پرند ، داده پژوه آریا ، باران و حتی سایت های ----------- و downloadkadeh و .... هم دانلود کرده ام
اما هنوز این مشکل دست بردار نیست و من بیچاره هفته ای یک بار باید ویندوز عوض کنم(البته از بس خسته شدم یک بکاپ گرفتم ) حتی آن را به افراد (مثلا) متخصص هم نشان داده ام اما آنها هم سر در نیاوردنداگر کسی می دونه به من کمک کنه.:19::19::19::19: