شما گوشيت رو يه بار مستر ريست کن احتمالا درست ميشه ..نقل قول:
من هم به همین درد دچار شدم
چه کار کنم ؟
Printable View
شما گوشيت رو يه بار مستر ريست کن احتمالا درست ميشه ..نقل قول:
من هم به همین درد دچار شدم
چه کار کنم ؟
نقل قول:
فایده نداشت
حتی فریمور هم روش ریختم
سلام مرسی دوست من ولی این که نمیشه توش تایپ کرد خودم یکی دیگه دارم با اینکه میشه توش تایپ کرد ولی یه مشکل بزرگ داره که فارسی رو جدا از هم و برعکس نشون میده البته اینم بگم که گوشیم فارسی رو ساپورت میکنه, از دوستان ممنون میشم یه دیکشنری خوب بزارن مرسی...:10:نقل قول:
تایپ نمیشه ؟ کرد یعنی چی ؟ سخت تایپ میشه اما قابل تایپ هست
روی صفحه اون اعداد (123) رو فشار بده تا به حالت صفحه کلید وارد بشی
من دارم باهاش تایپ میکنم
اسم این دیکشنری چیه ؟نقل قول:
PMD هستش ؟
بله PMD 2 هستنقل قول:
با سلام خدمت دوستان
من دیشب ب480یی شدم
امروز فارسیش کردم بوسیله راهنماییهای جناب سامسونگ
بعد صداش رو زیاد کردم وامروز عصر هم میخوام روش انواع برنامه ها رو بریزم
راستی دو تا مطلب پیدا کردم که فکر کنم بدرد بخور باشه:
اولی برای چک کردن این هست که آیا گوشی لاک هست یانه
و دومی هم برای این هست که اگر هر قفلی روی گوشیتون باشه اونرو برداره
امیدوارم بدردتون بخوره
یا حق
کد:http://forum.gsmhosting.com/vbb/archive/index.php/t-582236.html
کد:http://forum.gsmhosting.com/vbb/archive/index.php/t-565774.html
دوستان نرم افزاری نیستش که بشه این گوشی رو فارسی کرد طوری که بشه اس ام اس فارسی نویشت؟
در ضمن اموزش نصبی که در صفحه اول اومده رو شما امتحان کردید.ایا درست کار میکنه؟
چون واسه گوشی یکی دیگه میخوام.میترسم استفاده کنم و گوشیش خراب بشه
اگه مطمئن هستید بگید
مرسی
سلام
دوستان ميشه در مورد حساسيت تاچش توضيح بدين ؟؟؟ در حد ايفون هست؟؟؟؟
امكان داره ارزونتر بشه يا افت خودشو كرده؟؟
ممنون
سلام دوست عزیزنقل قول:
نرم افزاری نیست ولی با همون روش اول به راحتی این کار عملی هست ظرف فقط 5 دقیقه من همین دیروز این کارو انجام دادم ودارم لذتش رو میبرم!!!
اما قبلش حتما با کدی که تو پست بالا دادم چک کن ببین گوشیش قفل نباشه چون اگه قفل باشه بعد از انجام فلش گوشیت دیگه سیم کارت رو نمیشناسه و به دردسر می افتی اگه چک کردی و قفل نبود بعد انجام بده!
در کل وقتی گوشی کسه دیگه ای رو داری فلش میکنی اول بهش بگو که کار خطرناکی هست تا خدایی نکرده اگه مشکلی پیش اومد گفته باشی مثلا وسط کار یکهو برق رفت اتفاق دیگه؟
موفق باشی
تاچش خیلی عالی کار میکنه و در حد آیفون هست قیمتش هم فکر نمی کنم با وجود دوربین 5 ش از این مناسبتر شه؟ ولی اگر برنامه ریختن روی گوشی برات خیلی مهمه برنامه هایی مثل منشی تلفنی یا کنترل تلویزیون این گوشی قابلیتش رو نداره و بهتره بیشتر سیرچ کنی؟نقل قول:
اما اگه فقط دست داری یک گوشی با کلاس و راحت برای کار کردن داشته باشی خیلی عالی راستی از دوربینش نباید به اندازه 5 توقع داشته باشی؟
موفق باشی
با سلام خدمت دوستان
من به گوشی تاچ علاقه دارم اما به خاطر دوربین بین خرید F480 و N82 نوکیا دودلم به نظرتون چکار کنم؟؟؟
نقل قول:
به نظرم f 480 , n82 هر دو گوشی های خوبی هستند ...
اما اگه زمان داری و عجله نداری صبر کن i7500 سامسونگ بیاد ! اون اینطوری که خوندم یکی از شاخترین گوشی های بازاره با سیستم عامل جدید اندروید با قیمت خیلی خوب ! فایلهایی رو ساپورت میکنه که سیمبین هم ساپورت نمیکنه !
در ضمن دوربین خوبی هم داره ...
اگه بازم عجله داری به نظرم s8300 بگیر اون 100 گرونتره ولی ارزششو داره .. من با 100 ضرر گوشی 480 رو فروختم 8300 گرفتم ... نه اینکه 480 بد باشه نه اصلا ولی 8300 خیلی خوبه ...
اگرم بودجه بیشتری نداری ... اینطور که خوندم و شنیدم رنوار ال جی تو این قیمت از همه بهتره
سلام
دوستان ميشه بگيد صفحش مثل آيفون شيشس يا طلقيه؟؟
و اينكه چون صفحش يكم كوچيكه آيكوناش اندازش چجوريه راحت ميشه استفاده كرد؟
اندازه اسكرول تو منوها چجوريه؟
ممنون
صفحش شیشست فکر کنم ... اگرم طلقیه به قول خودت کیفیتش انقد بالاست که معلوم نمیشد ...!
البته صفحش کوچیک نیست نمیدونم منظورت از بزرگ چیه ... کار کردن باهاش لذت بخش و راحتته ...
سلام دوستان لطفا بگین چطور صدای گوشیمو بالا ببرم آخه خیلی افتضاح کمه صداش البته با یه سری کد دستی صدای پخش mp3 رو بالا بردم نه زیاد ولی صدای زنگش خیلی کمه مرسی...
سلام به همه
قبل از هر چیز باید بگم هرکی میگه دوربین این گوشی در حد 5 نیست باید بگم اشتباه مکنه چون تو گوشی من هرکی دیده خوشش اومده حتی اونایی که n95 دارند
یادمون نره عکس گرفتن یه هنر هستش
ولی حرف اصلی من اینه همه گوشی های سامسونگ آخرین نسخه از TouchWiz UI 1.5 روشون نصب هستش ولی هنوز واسه f480 فریموری نیومده که این نسخه روش نصب باشه
یعنی هیچ وقت نمیاد؟
چند وقت پیش یکی گفت واسه 480 سنگینه این نسخه ولی من قبول ندارم چون رو مدلای ضعیف تر از 480 هم این نسخه نصبه مثل s5600
خواهش میکنم اگه کسی اطلاعات کاملی در این زمینه داره بگه
من این 2تا فایل رو از سایت سامسونگ ایران گرفتم واسه 480
کسی میدونه چی هستند اینا؟
کد:http://www.samsung.com/iran/support/search/supportSearchResultView.do?disp_nm=SGH-F480&menu=download
کاملا موافقمنقل قول:
قبل از هر چیز باید بگم هرکی میگه دوربین این گوشی در حد 5 نیست باید بگم اشتباه میکنه چون تو گوشی من هرکی دیده خوشش اومده حتی اونایی که n95 دارند
یادمون نره عکس گرفتن یه هنر هستش
سلام
من می خوام f480 بخرم اما بین خرید این گوشی و گوشی نوکیا 5800 خیلی دو دلم
خوب مزیت های نوکیا اینه که
رم 8 گیگ داره ، GPS داره Wireless داره ، 16 میلیون رنگ داره ، صفحه اش 3.2 اینچه و رزولوشن بالاتری هم داره ، سیستم عامل هم داره و در آخر این که نوکیاست !!!
اما خدا وکیلی سامسونگ طراحیش خیلی بهتره ! (نوکیا درازیش تو ذوق می زنه) قیمتشم پایین تره(جالبه که تو سایت gsmarena قیمت سامسونگ 40 یورو بیشتره!)
شما چی پیشنهاد می دین؟
من انتظارم از گوشی اینه که اولا فول تاچ باشه، دوماً خوشگل باشه، سوماً مشکل صدا و اینا نداشته باشه (این که بعضیا می گن صداش قطع می شه و خوب نیست و اینا ...)
مرسی از کمک و راهنمایی همتون
دوست عزیز اگه اون امکاناتی که گفتی نوکیا داره و برای خودت مهمه خوب همون نوکیا بگیر ولی اگه اونایی که آخر بهش اشاره کردی مثل فول تاچ و خوشگلی راضیت میکنه خوب رو f480شک نکن که گذینه خوبیه.در مورد مشکل صدا هم خودم بهت قول میدم اگه از نمایندگی معتبر سامسونگ وبا کارت گارانتی طلایی بگیری هیچ مشکلی نداره.اینا همه شایعه است دوست من که صداش قطع میشه واینا...!!!
کسی نبود به ما جواب بده؟ صواب داره ها...نقل قول:
كسي نيست ما رو راهنمايي كنه؟نقل قول:
دوست عزیز mansour5550 فکر کنم به درد شما هم بخورهنقل قول:
این جا رو بخون
کد:http://forum.gsmhosting.com/vbb/showthread.php?t=580129
ممنون ولی با اینکار که قبلا هم انجام داده بودم صدای زنگ گوشیم بالا نرفت به نظرم تنها عیب F480 صداشه مرسی به هر حال...نقل قول:
جالب اینجاست که صدای گوشی من اینقدر زیاده که صداش رو روی ولوم 4 تنظیم میکنم :20:نقل قول:
نقل قول:
اقا دوربین گوشیت چی شد درستش کردی ؟؟؟ به ما هم یه خبر بده اگه درست شد !!!!!
منم همینطور !
صداش خیلی خوبه که ! جای تعجبه !
کجا صداش خوبه بابا با ون تنظیماتی که شما راهنمایی کردین فقط صدای پلیر و موقع صحبت کردن زیاد میشه ولی وقتی گوشیم زنگ میخوره خیلی صداش کمه چیکار کنم منننننننننننننننننننننننن نننن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کسی از آخرین قیمت این گوشی خبر داره ؟
برای اد کردن آهنگ ها به playlist تویmuzicplayer این مشکل رو دارم که باید یکی یکی آهنگا رو اضافه کنم آیا کسی بلده که بشه یجا چند تا آهنگ رو اد کرد؟ خیلی ممنون میشم اگه کسی بهم بگه در ضمن صدای گوشی من هم موقع زنگ خوردن پایینه به طوری که همیشه بیرون از منزل میس کال دارم.
سلام. اخرین قیمتی که در مجله جی اس ام نوشته 300 با گارانتی اصلی.نقل قول:
نقل قول:
دوست عزيز سلام
من هم چند هفته پيش اف 480 خريدم
اون زمان من هم بين 5800 و اف480 شك كردم اما بعد كه تحقيق كردم متوجه شدم كه نوع تاچ 5800 و اف480 كلاً فرق داره. ديروز دست يكي از دوستان 5800 ديدم و باهاش كار كردم! خدا رو شكر كردم كه 5800 نگرفتم! همون دوستم هم گوشيمو دادم نگاهي انداخت با تعجب ميگفت تاچ اسكرين اف480 خيلي بهتري با حتي لمس بسيار آروم صفحش كار ميكنه اما 5800 بايد صفحشو فشار بدي و صفحه اف480 شيشه هستش! بعد هم كه قابليت هاي دوربين اف480 مثل panaroma و face detection و smile shutting رو ديد گفت انصافاً اف 480 بهتره! ولي گفت چون تو خانواده ما همه با سامسونگ مخالف هستند نميتونستم سامسونگ بگيرم!
شما هم دوست من اگر علاقه زيادي به نوكيا داري خوب خودتو اذيت نكن 5800 هم گوشي خوبيه اما جز تاچ اسكرين چيز جديدي نداره!
با تشكر
می گن این گوشی برنامه های جاوای بزرگ تر از 1 مگ روش نصب نمی شه، درسته؟
دیگه اینکه اس ام اس زدن باهاش آسونه؟ چون صفحه کلید کامل نداره موقع اس ام اس می گم!
بعد اینکه قلم نداره؟ من چون تا حالا تاچ نداشتم نمی دونم وجود قلم چقدر لازمه! چقدر لازمه؟ اصلاً لازمه؟
آنتن دهی شم ایشالا خوبه دیگه ؟! (;
در اینکه f480 هم تاچ بهتری داره و هم خوشگل تره هیچ شکی نیست .. و اگه همین 2مورد برات کفایت میکنه حتما بگیرش .... اما ...نقل قول:
من خودم تا حالا گوشی غیر از سامسونگ نداشتم ... ولی دیروز یکی از دوستان خواست که او را در هنگام خرید گوشی مورد نظرش (5800) همراهی کنم ... وقتی امکانات این گوشی را دیدم ... باید بگم یکم بهش امیدوار شدم و نظرم در موردش عوض شد
به این دلایل من میگم با کمال تاسف از f480 بالاتر هست :
صفحه بزرگتری داره ... خروجی جک 3.5 میلیمتری داره ... مموری 8 گیگ داره ... جی پی اس قوی داره ... شتاب سنج داره .... کابل تی وی و کیف داره ... نصب نرم افزار هم روش راحته و هم اینکه برنامه براش زیاد هست
یک بازی رو خود گوشی بود که من را مجذوب خودش کرد اونم ماشین سواری بود که فقط با حرکت دادن گوشی به سمت چپ یا راست ماشین به این طرف و آن طرف می رفت .... در کل گوشی جالبیه و تمام این امکانات فقط با 50 تومن گرونتر بدست میاد ... که واقعا آدم را به سمتش متمایل میکنه
البته اینم بگم که منوهای این گوشی اصلا به پای f480 نمیرسه و کلا سامسونگ از نظر زیبایی بسیار بالاتره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یکی بگه این چیه و اسم فریمورش چیه؟
سامسونگ جون شما که گفتی 1.5 نمیاد ؟
این 1.5 نیست؟اصلا همچین چیزی وجود داره؟ لطفا جواب...
نقل قول:
همه این دوستمون رو راهنمایی کردند بذار منم یه کمکی بکنم من خودم واسه صمیمیترین دوستم 5800 گرفتم (چون عشق نوکیا بود فقط یه هفته بعد از من گوشیشو گرفت و من تقریباه هروز این 2مدل گوشی دستمه و باهاشون کار میکنم)
اول دوربین دوگوشی:
که 480 کلی بهتره و اصلا قابل مقایسه نیستند
کافی هست بری تو منوی دوربینش تا خودت فرقا رو بفهمی
480 ادیت عکسش در حد فتوشاپ هست در حالی که 5800 در حد paint windows
تو خوشگلی و تاچ هم باز 480 سره
درسته که صفحه 5800 بزرگتره ولی خیلی قناس هستش
480 هم کیف داره که کلی باحال و خوشگله و هندز فریش توریه که اگه کسی بخواد میتونه با هر نو هدستی گوش بده
البته 5800 شتاب سنج داره
واسه 480 هم برنامه و بازی زیاد هست
480 فقط با انگشت کار میکنه (مثل اپل) ولی 5800 قلم داره و با هر چی بزنی روش کار میکنه
اون بازی ماشین هم درسته 5800 داره البته فقط همون یه بازیش اینطوریه
480 هم تا 8گیگ رم رو به راحتی ساپورت میکنه من خودم امتحان کردم با رم خود 5800
حافظه داخلی 480 232 مگا بایت هست ولی 5800 حدود 80 مگا بایت
اما در مورد قیمت باید بگم که 480 افت قیمتش و کرده ولی 5800 با حدود 400000 وارد بازار شده در حالی که 480 با بالای 600000
صدای 5800 بلند تره
از نظر کیفیت lcd هم با این که 5800 16 میلیون رنگ هست ولی شک نکن که 480 با کیفیت تر تصاویر رو نشون میده
در کل 5800 مثل همه گوشی های نوکیاست با این فرق که لمسی شده فقط ولی 480 touchwiz هست
این که میتونی ایکون هارو با دستت تو صفحه گوشی جابجا کنی و هرجا که میخوای بذاری ویژگیی هست که اونایی که 5800 دارند تو خواب هم نمیبینند همچین امکاناتی رو
در کل هر گوشی میخری ایشالا مبارکت باشه و حالشو ببری (بهترم هست اون چیزی رو بگیری که به دل خودت میشینه نه با توجه به حرف بقیه چون اینجا کلوپ 480 هست و همه گوشیشون رو دوست دارند و اگه بری تو کلوپ 5800 شاید حرفای دیگی رو بشنوی)
اون بچه هایی هم که از صدای زنگ گوشی شون ناراحتند و میگند کمه یه نگا به تنظیمات ringtones گوشی بندازند ببینند ولومشون رو 7 هست یا نه
یا ببینند increasing melody رو انتخاب نکرده باشند خلاصه تنضیمات profile رو چک کنند
چون ماله منم صدای زنگش خوبه
نقل قول:
منم خیلی دوست دارم بدونم و در بدر دنبال 1.5 هستم
اقا من دو روزه f480 خریدم.......... بعد سیمش رو به کامپیوتر وصل میکنم ولی کامپیوتر گوشی رو نمیشناسه؟؟؟؟؟ میخواستم بدونم باید چی کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ سی دی رو هم نصب کردم............
ولی احتمال دار اشباه نصب کرده باشم/////////
دوست عزیز شما برنامه اصلی pc studion رو از داخل سی دی نصب میکنید؟در ضمن موقع نصب(اینستال)ازتون میخوادکه گوشی رو با کابل به کامپیوتر نصب کنید در صورت این کار اگه مشکل مبهم دیگه ای نباشه فورا گوشی رو شناسایی میکنه و پایین سمت راست کامپیوتر مدل گوشیتون رو نمایش میده و مینویسه:
new hardware F480
یعنی شناسایی شد.