اون دموها قابل پخش نیستند و فرمتشون ARC که من پخشکننده ای براش پیدا نکردم ادرسشهم اینهنقل قول:
\DEVIL MAY CRY 4\nativepc\rom\demo
3.7GB هم حجمش است:20:
Printable View
اون دموها قابل پخش نیستند و فرمتشون ARC که من پخشکننده ای براش پیدا نکردم ادرسشهم اینهنقل قول:
\DEVIL MAY CRY 4\nativepc\rom\demo
3.7GB هم حجمش است:20:
ممنون دوست عزیز . چاره ای نیست باید بسازیم. ولی من تونستم صداها و موزیکهای بازی رو پخش کنم. مثل موزیک های بیتل.
لطفا توضیح بده موسیقی ها رو چه طوری استخراج کنیم !!!
احتیاجی به استخراج کردنشون نیست یعنی فایلها فشرده نشده اند تا بخواید استخراجشون کنید . برای پخش این فایلها که با فرمت SNGW هستند شما به برنامه Total Video Player که همراه برنامه اصلی Total Video Converter نصب میشه احتیاج دارید. بعدش هم باید به دایرکتوری موسیقیهای بیتل بازی در این مسیر برید J:\Program Files\CAPCOM\DEVILMAYCRY4\nativePC\sound\bgm\battl e\source .بعدش هم باید فایلهایی را که در این پوشه و با فرمت SNGW هستند رو به وسیله برنامه Total Video Player ، اپن وایتشون (OPEN WITH ) کنید. میبینید که فایلها به راحتی قابل پخشند.
نیازی به اون برنامه نیست شما راحت میتونید با برنامه کم حجم vlc این فایل ها را اجرا کنیدنقل قول:
کد:www.videolan.org/vlc
اقا من در مرحله 12 بازي هستم و دارم دور خودم ميچرخم يكي بگه كه كجا بايد برم ديگه اعصابم داغون شده
نقل قول:امید وارم مشکلت حل شده باشه...نقل قول:
باید اول اگر چهار طرف را بالا - راست- پایین و چپ در نظر بگیری به این ترتیب برو :
1-بالا
2-پایین ( یعنی برگرد به پشت سرت)
3-راست
4-راست
اقا من الان اگه اشتباه نكنم تو مرحله 15 بازي هستم همون جايي كه پر از گاز سمي است اول اينكه چند مرحله مونده تا تموم بشه دوم اينكه تا كي بايد با اين دانته پيش بريم سوم اينكه تو اين مرحله بايد اون گاز سمي رو از بين ببريم يا همون جوري هم ميشه از اونجا خارج شد اخه من گشتم چيزي براي از بين بردن اون پيدا نكردم چهرم اينكه اين مرحله ها زيادي باهم قاطي شدن وقتي كه از اون جايي كه گاز سمي هست گذشتم بايد كجا برمنقل قول:
شرمندم كه شما رو به زحمت ميندازم
با تشكر حامد
:11:
چیزی رو نمی خواد از بین ببری فقط از اون محیط باید بیای بیرون از اون منطقه بیرون اومدی دیگه معلومه کجا باید بری
20 مرحله ست. و فکر میکنم که تا اخر هم با دانته باشه.البته مطمئن نیستم چون هنوز بازی رو تا اخر نرفتم...
با سلام به همه
اقا من تو این بازی Dmc 4 یه مشکل پیدا کردم بطوری که دیگه بازی کردنش حال نمیده ؟!
برای اینکه از وقتی که روی ایکن Dmc کلیک میکنم تا منو و خود بازی با سرعت خیلی زیادی میرن حتی ارم Cap Com بطوری که نمیشه هیچ یک از صحنه ها رو همراه با صدا تو بازی دید ؟!!!.
البته از اول اینطوری نبود تو 2 و 3 روز یه همینطوری شده .
اولا تو خود بازی همینطوری میشد ولی حالا از اول تا هر جا که میری همینطوری .
البته سیستمم بد نیست :
کارت گرافیک :8600 Gt
رم : 1 Gb
cpu : دو هسته ای
مادر بوردم هم : تازه خریدم چیزه خوبیه .
من از بازی داشت اعصابم خورد میشد رفتم سیوهاش رو دانلود کردم بعد مرحله آخر رو رد کردم خیلی قشنگ بود :دی
البته من زياد انگليسيم خوب نيست ولي وقتي كه از اونجا ميخواي خارج شي فكر كنم مينويسه كه بايد اون گاز رو از اون منطقه پاك كنهنقل قول:
[چیزی رو نمی خواد از بین ببری فقط از اون محیط باید بیای بیرون
يعني كجا؟نقل قول:
از اون منطقه بیرون اومدی دیگه معلومه کجا باید بری
گمون کنم اگه بازیو reinstall کنی درست شه. منم یه مشکل دیگه داشتم دوباره که نصبش کردم حل شد.:5:نقل قول:
مرحله 19 و 20 رو هم باید با نرو بازی کنی.نقل قول:
کسی این بازی رو روی حداکثر کیفیت و جزئیات تو ویستا اجرا کرده؟ اگه آره مشخصات سیستمتون چیه؟ روان اجرا کرده؟
من این بازی تو ویندوز ویستا با حداکثر جزئیات و تماما superhigh و 8x anti رزولوشن 1280*1024 خیلی روان اجرا میکنمنقل قول:
مشخصات
intel core 2 quad q6600
ati hd 3870 512
2 GB ram
سلام من گیر کردم
بعد از اینکه دختره رو نجات میدیم اون غوله رو چه جوری باید کشت؟
سلام،نقل قول:
سلام من گیر کردم
منظورت همون غول گندهست؟ D:
باید بری اون چیزای آبی که روی بدنش هست رو با شمشیر بشکونی
بگو کدوم مرحله هستش تا من یه بار دیگه برم بهت بگمنقل قول:
.
.
.
.
.
رفتم خودم
مرحله 16 بود
با گاز کار نداشته باش فقط برو
باید از اون کلیسا بیای بیرون
همونی که رو دیوارش عکس بزرگ اون پیرمرده (هالی نس) هستش
کلا باید راهی رو که با نیرو اومدی رو برگردی
باید وقتی با مشت حمله می کنه جا خالی بدی و با L یک ضربه به مشتش بزنی و وقتی ضربه بعدی را خواست بزنه بین زمینو هوا سریع اون مشتشم با L بزنی و بعد که سرش اومد پایین یک ضربه دیگه با L و تمام.نقل قول:
سلام من گیر کردم
اسمش Sanctus است.نقل قول:
همونی که رو دیوارش عکس بزرگ اون پیرمرده (هالی نس) هستش
راستی برای دیدن کامل پایان باید از Kyrie را در آخر قسمتی که نوشته ها می یاد محافظت کنید. البته تو این Save من که تو تایپک سیو کامل بازی ها گذاشتم هست.
اسمش رو یادم نبودنقل قول:
ولی همه بهش می گفتن هالی نس
هالینس یعنی مقدس دیگه؟درسته؟
اونجا نمی دونستم باید ازش محافظت کرد
یه بار دیگه برم ببینم چجوریاست
اونا رو که با دانته شیکوندم الان باید با نرو بکشمش ولی نمیدونم چه جوری؟کسی تمومش نکرده؟نقل قول:
اعصابم رو خورد کرد.
من که بی خیال این بازی شدم.
این همه میری یه دفعه برق میره ... دوباره باید از اول بری.
بابا چی میشد براش save درست میکردن ؟ !!
می مردن ؟!!
من که بازیش رو پاک میکنم.
وقتی دستش را می کوبه رو زمین جا خالی بده و بعد به دستش مشت بزن.نقل قول:
اونا رو که با دانته شیکوندم الان باید با نرو بکشمش ولی نمیدونم چه جوری؟کسی تمومش نکرده؟
حالا اون یکی دستش را میاره به طرفت ... وقتی نزدیک شد مشت بزن به دستش..
پست اول همین صفحه را می خوندی دوست من .جوابتو که دادم.نقل قول:
ممنوننقل قول:
کارت گرافیکو چند گرفتی؟
همین 2 تا پست عقب تر جوابتونو داد دیگه :نقل قول:
عجبا!!!نقل قول:
اره من در حداكثر كيفيتنقل قول:
رم 2 گيگ
گرافيك 8600gt 1gig
cpu 3 full
اين بازي آخرين رزوليشنش كمتر از رزولوشن 1280*1024 هستنقل قول:
همچنين انتي ... تا 16 هست
سلام
منظور از دموی کامل پایان بازی همون محل کار دانته هست که بهش زنگ میزنند پیغام کاری میدهند یا چیز دیگه هم هست ما خبر نداریم؟؟؟؟؟
من با 2 گیگ رم و گرافیک Geforce 9600 GT DDR3 توی ویستا (directx 10) - با حداکثر جزئیات - آنتی الیاز C16xQ و رزولیشن 1024*764 در بعضی از مراحل جنگلی و اون قصر و خصوصا مباره با اون غول سنگی صحنه آهسته میشد! ولی تو XP هیچ مشکلی نداشتنقل قول:
مال شما هم اینجوریه؟
Cpu هم AMD 5000 Dual Core بود.
دوستانی که تازه با دویل می کرای آشنا شدن بهتره اینو بخونن:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببين من تازه يادم افتادنقل قول:
در تنظيمات گرافيكي يه گزينه هست به اسم Frame Rate
كه دو حالت براي انتخاب داره
يكي Variable و ديگري 60FPS MAM
اولي پيشفرض هست
من تمام معلفه هاي گرافيكي را در آخر گذاشتم و الان 5 مرحله رفتم بدون كوچكترين وقفه
ولي وقتي 60 FPS را انتخاب ميكنم در همه حالات سرعت كم ميشه يعني نميشه اجرا كرد
البته نميگم با وقفه يا خشك شدن و ...
بلكه آهسته ميشه
در ضمن حداكثر رزوليشن 960*600 ميباشد
البته شايد هم مال من اينجوريه ديگه دليلشو نميدونم چرا
ولي انصافا عجب گيمي هست آخرشه
البته نه آخرش ولي حتما جزو 5 تا از بهترين گيمهاست
البته به نظر من
در ضمن نسبت به نسخه هاي قبلي گرافيكش خيلي فرق كرده
این عکسو یه جایی پیدا کردم گفتم براتون بزارم . این عکس مال خانواده دانته است.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.کدومشون دانته است و کدومشون vergi?
همونه دوست من Epilogue 2.نقل قول:
مثل اینکه خیلی از فروش Devil May Cry 4 روی PC تو آمریکا راضی نبودند چون از همون لحظه ای که اومده تو torrent برای دانلود بوده و خلاصه ممکنه روی پروژه های بعدی Capcom روی PC تاثیر بزاره.
من با کارت 8600gts با رزوليشن 1400*900 توی xp وبا حد اکثر جزئیات(البته به غیر از انتی الیاز:روی 8x ) کاملا روون اجرا می کنم. توی ویستا هم دقیقا با همین جزئیات اجرا میکنم. ولی تو ویستا حداكثر رزوليشن 1280*800 است.چرا؟
اشتباه شد ببخشيد :40:
سلام دوستان ، من از مرحله ي 10 اين بازي اصلا خوشم نيومد يعني نتونستم ردش كنم !!! ميشه يكي برام رد كنه ؟ اين سيو منه :
کد:http://hosseincode.persiangig.ir/other/SavedGame02.rar
240000 تومان ....نقل قول:
مانیتورت چند اینچه ؟؟؟نقل قول:
جالبه برای من بالاتر از 8x نداره ....... :31: