خوب حالا ببينم چيزي واسم ميمونه يا نه، 100 دلارم خيلي زياده چجوري خريديش؟ يعني كلا بايد از كجا خريدش؟
Printable View
خوب حالا ببينم چيزي واسم ميمونه يا نه، 100 دلارم خيلي زياده چجوري خريديش؟ يعني كلا بايد از كجا خريدش؟
من یکی از دوستان بهم هدیه داد....
حالا اگه خواستی به قیمت عالی بهت میدم
اوهوم آخه 100 دلار لازمم نميشه .....بهت پي ام ميدم
راجع به بلوتوث بارها بحث شده و تنها علت اینکه با همه ی نرم افزار های موجود یا در فکر ساخت نمیشه فایل ترنسفر رو با سیستم بلوتوث فعال کرد اینه که اصلا توی تکنولوژی بلوتوث آیفون ، پروتکل سند و ریسیو فایل وجود نداره !!!
حالا بلوتوث خیلی مهم نیست
چیزایی که خیلی میخوام تو ورژنای آینده حل بشه اینان:
- کپی و پیست !
- فروارد برای sms - همچنین قابلیت نوشتم اس ام اس در حالت landscape
- سینک کردن بوسیله wifi
اینا برای من خیلی مهمن
ارتقا سخت افزاری هم تنها چیزی که میخوام تو آیفون نسل بعدی باشه فکوس برای دوربینه، همین !
این کپی پیست مگه براش برنامه نبود؟؟
تو ایفون. ای ار دیدم. یک زمانی.
به نظر من بزرگترین عیب های ایفون اینا هستن.
دوربینش. حداقل یه اتو میذاشت
اسپیکرش که مونو . اگه استریو بود عالی میشد.
بلوتوثه استریو براش میذاشتن.
سافاریش همه چیزو ساپورت میکرد.(مثل اینکه فلش جدیدا براش نوشتن)
مولتی تسکینگ داشت.
یکمی صفحه ش میرفت داخل بدنه .محافظت ازش بیشتر میشد.
همینا.
درخواست زیادیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
درسته، برنامه هست، ولی خیلی جالب نیست..!
آها خوب من نميدونستم يعني سخت افزاري كه واسه بلوتوث توي آيفون هست با بقيه گوشي ها متفاوته و هيچ راهي نداره...نقل قول:
راجع به بلوتوث بارها بحث شده و تنها علت اینکه با همه ی نرم افزار های موجود یا در فکر ساخت نمیشه فایل ترنسفر رو با سیستم بلوتوث فعال کرد اینه که اصلا توی تکنولوژی بلوتوث آیفون ، پروتکل سند و ریسیو فایل وجود نداره !!!
جالب بود يعني خيال همه راحت ديگه
ايول
بنظر من سه مورد اول عیب بزرگ محسوب نمیشه کلاسش به همین دوربین خشک و خالیشهنقل قول:
و مورد آخری فکر کنم زشت و بی ریخت بشه :2:
مورد آخری، اصلن و به هیچ وجهنقل قول:
کل کلاس آیفون به همینشه
اصلن بعد از آیفون بود که بقیه شرکتا هم اومدن همین کارو کردن، جوری که الان دیگه همه همین جوریه
فکرشو بکن ببین اگه نباشه چقدر کار مشکل داره میشه
اصلا مورد آخري با وجود ال سي دي ضد خش لزومي نداره باز اگه پشتشو ميفرستادن تو منطقي تر بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سافاريش رو پايم هر چند نبودن فلش هم حسنيه، چون هر چي تبليغات فلش هست بدون هيچ برنامه اضافي مخفي ميشه
مولتي تسكينگ رو شديد پايم و كپي پيست و يه آفيس قوي
يه جوريم اگه اپل يه برنامه اي چيزي مينوشت كه اين پي دي اف رو بشه راحت و بدون دردسر خوند خيلي عالي ميشد
PDF که میتونه بخونه، ولی مشکل اینجاس که نمیشه وارد گوشی کنی
تنها راهش اینه که باید فایلا رو به خودت ایمیل کنی و از Email بازش کنی.....
اگه در آینده بیاد تو آیتورز و یه بخش Docs بذاره که بشه راحت سینک کرد، خیلی عالی میشه
تازه بی خیاله اف ام ترنسمیتر و رادیو دی وی بی اچو جایه مموری کارتو کلی چیزه دیگه شدم.
البته ال سی دی و اینتر فیسش جای همه ی این کمبود ها رو پر میکنه. و گرنه 17 درصد بازارو نمیگرفت.
بابا گفتم یک کمی مثلا 1 میل.:19::19::19::19:
نگفتم که 1 سانتیمتر.مثلا 95م نیم میل صفحه ش داخل بدنه س.اگه با صورت بخوره رو یه سطح صاف ال سی دیش مستقیما با سطح برخورد نمیکنه و نمیترکه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!قاب دورش ضربشو میگیره.
ولی ایفون بخوره زمین ال سی دی ضربه رو میگیره.
درسته گیگل جان.از قرنیزش همه تقلید کردن.
مثلا اومبولیا:31::31:
محمد جان اگه شانس ماس اولین بار که" اسلاید تو انلاک" کنم تاچش از کار میوفته. چه برسه به خش.
حالا واقعا هیچ کدومتون ال سیدیش خش نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟ حتی یه ذره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
راستی اخرین قیمت ها رو دارین؟؟؟؟؟
سینای عزیز، lcd اصلن خش نمیفته، من اول یه دونه 8 گیگ خریدم، بدترین بلاها رو سرش آوردم....مثلن یه بار با 2 تا از دوستام تو خیابون داشتیم راه میرفتیم، اون دو تا داشتن تو سر و کله هم میزدن که یکیشون محکم خورد به من که داشتم تلفن صحبت میکردم، خلاصه گوشی همچین پرت شد، 2 -3 متر اون ورتر خورد لب جدول( از طرف lcd )....ولی هیچ چیش نشد
.
.
در مورد اون گودی هم اصلن موافقم نیستم، مثلن فرض کن با ن95 بخوای زوم کنی (منظورم همون زوم کردم معروف آیفونه) ، ببین چقدر مشکل تره ، دستت گیر می کنه به اطراف و نمیشه کلن
خوب میبینم که اسپم کده راه انداختین واسه خودتون :دی
ایها المجتبی ان 87 و ایها الحسین 007 کجا هستین که اینجا شده بازار سیا :دی
ها خوب :دی
عزیزانم همین الان گوشی به مقدار کافی سنگین هست :دی
دست دارید قطر گوشی زیاد بشه ؟
اگه مایل به افزایش حجم و وزن هستید بسم الله میگم اصلا 8 مگا بذارن با فلاش زنون :دی
ام دیگه چی بود مشکلاتتون ؟
آها فاصله ی ال سی دی با بدنه ؟
خوب عزیز من بیاد بالا که دسترسیت به کناره ها خیلی سخت میشه :دی توجه نکرده بودی تا حالا ؟
و دیگه ؟
آها Sync با Wi-Fi ؟ اگه سیستم عامل Mac OSX داشته باشید با نرم افزار Drop Copy میتونید این کارو انجام بدید :دی
راجع به اسپیکر موافقم معضلیست در حد خودش :دی
و راجع به سافاری کاملا انحصار طلبانه عمل کردن !!!
و در آخر راجع به Copy/Paste گفتید این ویدئو رو ببینید کمکتون میکنه :
کد:http://www.youtube.com/watch?v=_ybh573ZASc
من هركاري كردم نتونستم سايتشو بيارمنقل قول:
@ huti _421
:biggrin:
نه خش نمیفته من زمانی که داشتم با کاردک آیفون رو باز میکردم یهو در رفت و رفت رو صفحه ولی هیچیش نشد واقعا ضد خشهنقل قول:
حالا واقعا هیچ کدومتون ال سیدیش خش نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟ حتی یه ذره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
وقتي كه پلاستيك اورجينال آيفون من لبه هاش بلند شده بود خواستم با تيغي كه ريشارو مي زنن لبه هاشو بزنم دستم لرزيد و مستقيم به ال سي دي گرفت بعد با دستمال پاكش كردم هيچ گونه خطي نيوفتاده بود .نقل قول:
از نظر خط و خش خيالت راحت .
سلام دوستان.میخواستم راهنمایی شما رو بدونم .
من الان بین چند راهی گیر کردم.
از یک طرف میگم ipod touch بگیرم و ازش استفاده کنم.ولی میترسم نتونم بخوبی ازش استفاده کنم.
در ضمن Ipod 2g هم هنوز جیلبرک نشده و مشکل نصب نرم افزار کرک شده داره و گروه dev گفته فعلا برنامه ای برای ipod نداره.
چون همزمان باید آدم تو یه جیبش آیپاد باشه هم یک گوشی دیگه.
من یک همچین مشکلی رو با PSP خودم هم دارم و الان تقریبا ازش استفاده نمیکنم.
از یک طرف دیگه چون N81 یکم داره مشکل پیدا میکنه قصد دارم گوشیم رو هم عوض کنم.
باز اگه بخوام گوشی رو عوض کنم بین 5800 و آیفون موندم.آیفون برتری هایی که خودتون میدونید داره 5800 هم gps , TV out , radio , camera3.2mg ,... داره.
البته فکر میکنم که مبلغ 800 هزار تومن برای یک گوشی موبایل زیاد باشه.
بعد باز از اون طرف اگه اشتباه نکرده باشم گروه dev گفته که تونسته iphone 3g رو آنلاک کنه که فکر میکنم باعث ارزونتر شدن آی فون بشه.
حالا من موندم این همه راه !!
من اینطور فکر نمیکنم چون با آنلاک شدنش تقاضا برای خرید بیشتر میشه و هر وقت تقاضا بیشتر بشه قیمت میره بالانقل قول:
بعد باز از اون طرف اگه اشتباه نکرده باشم گروه dev گفته که تونسته iphone 3g رو آنلاک کنه که فکر میکنم باعث ارزونتر شدن آی فون بشه.
مگر اینکه خود اپل قیمت رو بیاره پایین که این کار رو هر سال یک مرتبه و موقع ارائه گوشی جدیدش میکنه که اونم تاثیرش تو ایران یه چیزی بین 50 تا 100 تومنه، کلا افت قیمت آیفون نو کمی دور از ذهنه
بنابراین نظر من 5800 هست چون قبلا هم سیمبین داشتی و احتمالا بهش عادت و دلبستگی داری
بچه ها اونایی که اهنگ بازن پیشنهاد میکنم shazam رو از اپ استور دان کنند. با حجم حدودا نیم مگابایت.
اینم یه برنامه توپ که میتونید فایلای آفیس و PDF و .... رو باز کنید
قابلیت ویرایشم داره !
حتی میتونید فایل Office ایجاد کنید!
خلاصه یه مینی آفیسه :دی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لنیک دانلود: (حجم تقریبی: 3 مگابایت)
کد:http://www.megaupload.com/?d=EZK9169K
کد:http://rapidshare.com/files/176742780/MobileFilesPro.ipa
دوست عزیز به نام تاپیک دقت کنید !!!!
آی فون - راه اندازی اینترنت و نصب نرم افزار
ممنون :40:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=182233
این نرم افزار Mobile Files کار QuickOffice هست که آفیس روی P1 هم کار همینا بود کارش درسته
ولی مشکل این برنامه اینه که فقط با سرویس MobileMe اپل کار میکنه که اونم یه سرویس پولیه البته یه تریال دو ماهه هم داره ولی باید فایلها ، روی سرور موبایلمی آپلود بشه و از اونجا توسط این برنامه دانلود بشه
اگه اشتباه کردم دوستان بگن
اپ استور كجا ميشه ؟؟نقل قول:
یکی از برنامه های تو ایفونه که میتونی اخرین برنامه ها و بازی ها رو ازش دان کنی.
ایکونش هم ابی رنگه و توش نوشته a البته کجو کوله.
درسته، اینجوریه، باید گوشیت جیلبریک باشه، تا از WinSCP یا امثالهم فایلاتو بریزی :46:نقل قول:
نقل قول:اگه آیتونز رو روی کامپیوترت نصب کردی برو روی گزینه iTunes Store سمت چپ کلیک کن و بعد هم Appstore تا وارد دنیای برنامه های آیفون بشینقل قول:
ای بابا همه راه ها به جیلبرک ختم میشه ....:19:نقل قول:
یه چیز دیگه در مورد این برنامه بگم: اصلا به درد فایلای حجیم نمی خوره
دوستان اين نرم افزار رو كسي داره آپلود كنه؟نقل قول:
کد:http://rapidshare.com/files/162305014/Shazam.ipa
کد:http://www.megaupload.com/?d=PIOYJ3SX
کد:http://www.sendspace.com/file/6gag8v
کد:http://www.zshare.net/download/200410428d025902/
بچه ها این mms چی میشه نرم افزاری واسش نیومده؟
چرا یه نرم افزار هست که میتونی از Cydia نصب کنی
اسمش بود: Sweerly mms
البته اگه اشتباه نکنم پولیه :دی
سلام
اقا بالاخره ما هم امروز 199$ پیاده شدیم و یه 3g گرفتیم .
چند تا سایت درست و حسابی می خواستم واسه دانلود تم .
!!!!!!!!!!!!!!!!1
سلام بچه ها من يه گوشي دسته دوم خريدم مدلش دقيقا اينه : iphone version 1.0.2 (1c28) ma712
ميشه يكي روند كارايي رو كه من الان بايد انجام بدم بگه از jailbreak گرفته تا نصب نرم افزار و بازي و غيره ممنون ميشم
سلام به همگی...
من یه مشکل اساسی با گوشیم دارم ممنون میشم اگه کسی بتونه راهنمائیم کنه.
من از روی کامپیوتر A یه سری عکس و آهنگ ریختم روی گوشیم حالا میخوام از طریق کامپیوتر B چند تا آهنگ و عکس جدید به گوشیم اضافه کنم.چی جوری میتونم این کارو بدون اینکه آهنگها و عکسهای روی گوشیم پاک بشه انجام بدم؟
در ضمن یکی بگه آخرین فریمور آیفون و آخرین نسخه ی iTunes چیه؟
سلام دوست عزیز .مبارک باشه.ورژن ایفونه شما بسیار قدیمی وناقصه و مشکلاته زیادی باش پیدا میکنی.نقل قول:
پس اولین کاری که بهت پیشنهاد میکنم اپگرید به ورژن 2.1 یا 2.2 هست.
اگه به اینترنت پرسرعت دسترسی داری از طریق لینک زیر مواد مورد نیاز برایه تهیه ی ورژن 2.1 رو دان لود کن.و طبق گفته ها عمل کن.
اگر هم نه که به دوست خوبم giggleclub پیغام بده تا با یک قیمت استثنایی کلی برنامه و بازی و تم و ....+فایرمورها بهت بده.کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=264201
و از روش لینک بالا عمل کن.
دوست عزیز به دلیل رعایت شدید قوانین کپی رایت ایتونز این اجازه رو به شما نمیده از رو هر کامپیوتری اهنگ بریزی رو گوشیت یا بر عکس.نقل قول:
اما یه ترفندی برای این که ایتونز رو دور بزنیم هست.
اگه پیداش کردم برات میذارم.
اخرین فیرمور برای ایفون 2.2 هست.
اخرین نسخه ی ایتونز 8.0.2 هست اگه اشتباه نکرده باشم.