با سلام
دوستان من یه مشکلی پیدا کردم و اون اینه که پاورپوینت 2010 رو رو سیستم نصب کردم ویندوزم هم 8 هست ولی متاسفانه اصلا پاور کار نمی کنه
میشه بگید مشکل چیه؟
Printable View
با سلام
دوستان من یه مشکلی پیدا کردم و اون اینه که پاورپوینت 2010 رو رو سیستم نصب کردم ویندوزم هم 8 هست ولی متاسفانه اصلا پاور کار نمی کنه
میشه بگید مشکل چیه؟
میشه یه فایل صوتی رو طوری آپلود کرد که به عنوان موسیقی پشت زمینه پخش بشه ؟ و اگه میشه... امکانش هست ایکونش رو هم مخفی کرد ؟
در چندتا عکس مراحل به ترتیب ذکر شده:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توجه کنید که اهنگ مورد نظر شما چناچه فرمتWAVداشته باشه میتونه به پاورپوینتتون متصل بشه و باقی بمونه یعنی اگه روی سی دی زدید یا بردید روی سیستم دیگه ای موزیک متن هم باهاش اجرا میشه اما اگر mp3باشه فرمتش، اونوقت تنها روی سیستم خودتون اجرا میشه !! و اگر به جای دیگه ای انتقال بدید دیگه با اهنگ همراه نیست!((البته mp3های زیر 1مگ هم مثل WAVرفتار میکنند))
بنابراین بهتره که حتما فرمت موزیک رو با یک کانورتر بهWAVتبدیل کنید
موفق باشید
من آفیس 2010 روی سیستمم دارم
میخوام بدونم اگر یه فایل پاورپوینت رو باهاش درست کنم، روی پاورپوینت 2007 بدون مشکل اجرا میشه؟
اگر اجرا نمیشه با کدوم گزینه سیو کنم که روی آفیس 2007 هم قابل اجرا باشه؟
سلام.دوست من در حالت عادی مشکلی بیش نمیاد.ولی یکسری افکتها و انیمیشنهایی هست که مربوط به 2010 هست.حال اگر این افکتها در powerpoint اعمال بشه و این فایل در افیس 2007 باز بشه اون افکت رو بصورت ساده نشون میده.ولی معمولا متون تغییری نمیکنن.راه حل دیگر اینه که به حالت پاورپوینت 2003 ذخیره بشه که این کار توصیه نمیشه.چون این گونه افکتهای بیشتری رو از دست میدین.نقل قول:
سلام دوستان
سوالم شاید خیلی تکرای باشه ولی تو تاپیک ها گشتم چیزی پیدا نکردم
چه جوری میشه پاور پوینت 2013 رو با پاور پوینت 2010 یا 2007 باز کرد؟
سلام.فرمت این سه ورژن docx هست.بنابراین هیچ مشکلی در باز کردن ندارند.فقط همانطور که در پست بالایی گفتم محدودیت در اجرای افکتهای خاص دارند که در ورژن پایینی افکتهایی جدید به حالت معمولی نشان داده می شوندنقل قول:
درود
جطور میتونم یه عکس رو پشت ضمینه اسلاید بذارم؟
اگه منظورتون اینه که برای یک تک اسلاید عکسی رو در زمینه اعمال کنید،پیشنهاد میکنم که اسلاید مدنظر رو بصورت blankانتخاب کنید بعد عکس رو insertکنید و دقیقا به اندازه اسلاید تغییر سایز بدید با موس و در نهایت text boxایجاد و متن مورد نظر رو بنویسید:n06:نقل قول:
دوست عزیز اگر از افیس 2007 یا 2010 استفاده میکنید به شما پیشنهاد میکنم حذفش کنید و افیس 2013 رو نصب کنید تمام مشکل شما حل میشود:n01:نقل قول:
نگران اجرا شدنش نباشید در افیس 2013 هم اجرا میشودنقل قول:
سلام
من می خوام یکسری جدول کنار هم برای مقایسه نمایش بدم که هرکدوم خیلی بزرگ هستن و مطالب زیادی دارن
با ویدئو پروژکتور هم باید نمایش بدم
من مثل پوستر درست کردم با اندازه 140*80 (یعنی pade setup) که وقتی زوم 100% میذارم همه چیز خوانا هست
ولی روی پروژکتور که میندازم کوچک نمایش داده میشه همونطوری که روی مانیتور هست یعنی معادل زوم 33%
چطور امکان نمایش این همه مطلب با اندازه بزرگ وجود داره؟
آیا اصلا باید با پاورپوینت بسازم یا نرم افزار دیگر؟
ممنون میشم راهنماییم کنید
سلام میخوام با پاورپویت یه چیزی شبیه نرم افزار صوتی بسازم که وقتی رو سی دی میریزم کسی نتونه آهنگاشو کوپی کنه
فکر کنم اگه فایل پاورپوینت رو از منوی prepare به صورت mark as final در بیارید، مشکل حل بشه ( البته مطمئن نیستم)نقل قول:
سلام
تشکر فراوان.
سلام دوستان
فرض کنید که فال ارائه من سه اسلاید دارد.
در اسلاید دوم و سوم، دو تا فلش دارم که با کلیک روی اونها، بین دو
اسلاید دو و سه حرکت می کنم
من می خوام وقتی روی فلش اسلاید شماره سه کلیلک کردم و به اسلاید شماره
دو اومدم، رنگ فلش اسلاید شماره دو تغییر کنه، به این معنی که مطالب اسلاید شماره دو، ارائه شده.
سلامنقل قول:
به کمک انیمینش می شه رنگ رو تغییر داد ولی وقتی روی فلش کلیک می کنم، اتفاقی نمی افته و با کلیک روی خود اسلاید، رنگ فلش تغییر می کنه که این نباید باشه.
به نظر شما چه طوری می شه با کلیک کردن روی فلش اسلاید دوم، رنگش هم تغییر کنه؟
سلام من میخوام یک فایل پاورپوینت درست کنم اما قابل تغییر (edit ) نباشه ( اگه فایلو بخوام برای کسی بفرستم فقط بتونه ببینه نتونه تغییری توی برنامه ایجاد کنه ) لطفا کمک کنید ممنون
بچه ها کسی میدونه آیایه قسمتی هست که اسلایدی که نمایش میدی یه دونه باکس هم اون کنار به صورت مخفی واسه خودت بیاره ؟:n13:
من اجرا کردم یعنی فایل من تو 2010 هست اما تو 2007 خیلی از افکت هاش نبودن!
الان کسی میدونه چکار باید بکنم؟ راهی داره؟
من یه سوال مهم دارم تورو خدا کمک کنین...
من فایل پاورم رو تو 2010 درست کردم حالا تو سیستم دیگه ای که این نوع رو نداره و فکر میکنم 2007 باشه افکت هایی که گذاشتم رو نشون نمیده..
راهی داره که درست کنم خواهشا زود ج بدید چون من دفاع دارم و باید زودتر ج رو بدونم
ممنونم
مرسی
جواب این می شهنقل قول:
Emphasis/Chang Fill Color/Timing/Triggers/Start effect on click of
سلامنقل قول:
ببینید این لینک می تونه کمک کنه
سلام خیلی ممنونم.اره خودم انگلیسی سرچ کردم و دیدم بعضی افکتها رو قبلی ها ندارن.درباره چار ت هم درست گفته مال منم تغییر کرده بود.
فکر میکنم راهی ندارم حز اینکه تو 2007 برنامه رو بریزم چون افکتهای اون خیلی فرق دارن.
راستی دکمه تشکر نداشت و گرنه میخواستم تشکر کنم..نمیدونم این انجمن چرا دکمه تشکر نداره...
سلام.
آیا در پاورپوینت قابلیتی همچون ایجاد شیت های متعدد مانند اکسل وجود دارد ؟ (به طوری که بتوان در هر شیت اسلایدهای مختلف رو قرار داد)
مررررسیییی
سلام دوستان
چطور صفحه بندی پاورم رو فارسی کنم؟
سلام
من یه قالب دانلود کردم که داخل بکگراند گرافیکش یه سری نوشته انگلیسی هست، میخوام اونا رو تغییر بدم ، کسی میدونه چه جوری میشه عایا؟
ممنون
شاید نوشته ها روی خودِ عکسِ بکگراند باشند و یعنی کلا دیگه از حالت نوشته در اومده باشند و جزئی از عکس باشند.
بچه ها شرمنده،من زیاد پاورپینت وارد نیستم،یه متن پاورپینت دارم،می خوام به هر خطش یک افکتِ جدا بدم.یعنی هر خط با یک انیمیشن جدا اجرا بشه.اما نمی تونم،بعضی خط ها خود به خود اینجوری شدند،توی عکس پایین قسمت شماره 3 رو نگاه کنیند،دو خط با هم یک افکت گرفته،هر کاری هم میکنم که بتونم یک خط،یک خط کنم نمی تونم.میشه دقیق راهنماییم کنیند؟؟؟[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها چطور می تونم خروجی ای از پاورپوینت بگیرم که اگه توی سیستم طرف پاورپینت نداشت،بازم فایلی رو که آماده کردم رو بتونم ارائه بدم؟؟ (پاورپینت من 2010 هست)
با سلام.
درpower point2010 وقتی از numbering استفاده میکنیم و متن نیز فارسی و به صورت راست چین است وقتی number ها از 10 تا بیشتر میشود به جای 10 عدد 01 و به جای 12 عدد 21و به جای 13 عدد 31 و ....
یعنی اعداد بالاتر از 9 را به صورت بر عکس نشان میدهد.
اگه چپ چین کنیم درست است اما در صورت راست چین کردن این اتفاق میفوتد.
به راهنمائی سریع شما محتاجم
راه حل سریع اینکه شما بجای 10 بنویسید 01 تا همون 10 نمایش داده بشه!:n06:نقل قول:
دوست من من که خودم 10 رو نمی نویسم.خودش اتومات عدد میزنه.فقط وقتی راست چین میکنم نمایشش اشتباه نشون میدهنقل قول:
خب اون گزینه ای که اتوماتیک شماره بندی رو انجام میده فعال نکنید و خودتون دستی شماره رو وارد کنیدنقل قول:
و یا اینکه اگر متن رو جای دیگه نوشته داشته باشید (مثلا از ورد عددها رو همونجا وارد کنید)کپی کنید فکر نکنم همچین مشکلی پیش بیاد...
نمیدونم فقط بداهه چیزی که به ذهنم رسید رو گفتم:n02:
دوستان یه سوال :
فرض کنید داریم پاور پوینت میسازیم ...
میدونیم که همه صفحات به صورت افقی هست ...
حالا بین این صفحات افقی میخوایم یک صفحه رو فقط عمودی کنیم ... راهی هست ؟؟
خب کاری نداره!:دینقل قول:
مانیتورتو برعکس کن :دی
شوخو کردم!:"دی
اون بالا تو تولبار text direction
البته این فقط برا متنه ولی اگه برا کل پیج میخوای یه جایی بود الان یادم نیستش!
-------------
اها یادم اومد
دیزاین
پیج ستاپ
[سلامنقل قول:
نوشته شده توسط nelahe
فرمول شما با Equation 2000-2003 نوشته شده واسه همین همخونی نداره.اگر اونو با Equation 2007 بنویسین درست میشه.فایلشو واستون گذاشتم:
کد:http://uploadtak.com/images/x6174_g4332_____1.pptx
و اما جواب سوالات:
1. این مشکل برای بسیاری پیش اومده.متاسفانه در powerpoint از rendering چیپ Integrated Graphic و البته Hardware Acceleration استفاده میشه. البته در معماری جدید CPUهای نسل سوم و چهارم سعی شده این نقیصه برطرف بشه.برای حل این مشکل با توجه به لینک زیر عمل کنین:
2. نحوه وارد کردن صوت را که میدنین (insert-Media). وقتی اونو وارد کنین به حال یک ایکن ظاهر میشه.کد:http://blog.indezine.com/2013/07/jerky-animations-in-powerpoint-2010-and.html
به تب Animation برین و در قسمت Add Animation برای این ایکن انیمیشن Play در شاخه Media را انتخاب کنین. تا اینجای کار هر وقت در حالت Slideshow روی ایکن کلیک کنین شورع به اجرا میکند. میتونین گزینه Start With Previous را بزنین. در این صورت به محضی که وارد این اسلاید بسیم فیال صوتی خودکار اجرا میشه.
اما اینکه بخواین پس از تمام شدن، خودکار به اسلاید بعدی بره این کارو بکنین:
به تب Transition برین و در قسمت Timing در بخش Advanced Slide تیک On Mouse Click را بردارین و تیک After را بزنین و مدت زمان انرا برابر مدت زمان فایل صوتی قرار بدین. البته بهتره چند ثانیه یشتر قرار بدین
3. راستش فکر کنم این کار بیشتر سلیقه ای باشه هر چند به نظر من اگر تکه تکه بذارین بهتر میتونین مدیریت کنین.روش ان هم همانند بالاست.
4. متاسفانه این یکی از مشکلات بزرگ افیس در کار با اعداد اعشاری ممیزی فارسیه.و در حالت عادی کاری نمیشه کرد. مگه اینکه با ماکرو نویسی بشه حلش کرد که البته من تا حالا این کار را نکردم.
البته اگر اعداد با فونت V_Nazanin نوشته شوند برای ممیزی کردن مشکلی پیش نمیاد.
5. متاسفانه این کار هم در حالت عادی نشدنیه (امان از دست عمو بیل گیتس). ولی در لینک زیر یه راه دیگه پیشنهاد کرده
امیدوارم تونسته باشم کمک کرده باشم.کد:http://www.pcreview.co.uk/forums/page-numbers-powerpoint-t912912.html
چطور توی پاور پوینت لینک بدم
مثلا روی یک کلمه یا یه جمله کلیک کنیم به صورت اسلاید یه صفحه ی دیگه رو باز کنه
خیلیییی ممنون میشم اگه سریع جواب بدید باید تا شنبه کارم رو آماده کنم
سلام. به راحتی:نقل قول:
1. کلمه را Highlight کنین و سپس کلیک چپ کنین و گزینه Hyperlink را بزنین.
2. در پنجره باز شده در سمت چپ گزینه Place in this Document رو بزنین.در راست همه اسلایدها Index شده اند.
3. اسلاید مورد نظر را انتخاب کنین و OK کنین.
4. تمام
سلام ببخشید ی سوال مهم دارم چجوری میشه توی پاورپوینت 2007 پاورپوینتی که با2010ساختی باز کنی بدون هیچ تغیری؟؟؟؟؟؟؟؟؟ میشه کمکم کنید
یه سوال چطور میتونم کاری کنم که بصورتخودکاراسلاید شه و من کلیک نکنم (بعضی از قسمتاش) و بتونم سرعتش رو تنظیمش کنم