شاید روزای جمعه اینجوریه. اینو باید پارسیا تایید کنند ولی ما که از اندیشه داریم شبا همیشه اینجوری هستیم. البته جمعه ها هم 512 هستیم. (لااقل مال من که اینطوریه):46:نقل قول:
Printable View
شاید روزای جمعه اینجوریه. اینو باید پارسیا تایید کنند ولی ما که از اندیشه داریم شبا همیشه اینجوری هستیم. البته جمعه ها هم 512 هستیم. (لااقل مال من که اینطوریه):46:نقل قول:
دیروز که رفتم پارس وی شارژ کنم خیلی در این مورد که تمام مشترک هاشون دارن به اندیشه نقل انتقال میکنند باهاشون صحبت کردم.
احتمالا دوباره حس رقابت گرفتشون و نمیخوان جلوی اندیشه کم بیارن که سرعت رو افزایش دادن. در کل دمشون گرم که به حرف ملت توجه میکنن ! :10: :46:
من شنیدم اندیشه فقط برای چند دقیقه اول دانلود سرعت خوبه و بعد میاد پایین این درسته ؟!
توی روز برای من این طوره که وقتی دانلود شروع میشه اول سرعت خیلی بالا هستش که کم کم میاد پایین از 50 شروع میشه بعد از 2 دقیقه سر 18 گیر میکنه (128)نقل قول:
من شنیدم اندیشه فقط برای چند دقیقه اول دانلود سرعت خوبه و بعد میاد پایین این درسته ؟!
ولی شبا که کلا سرعت میره بالا
امروز که شنبه هست هم تست کردم بازم بالا هست تا 66 هم می رسه ولی بین 50 تا 60 نوسان داره یه جورایی داره ما رو خوشحال می کنهنقل قول:
جدی رفتی صحبت کردی؟ یعنی برات فرق می کرد که کاربرای اندیشه بیشتر شدن یا پارس؟نقل قول:
تازه مگه جمعه پارس بازه؟ :46:
بیخیال بابا شوخی کردم:11:
اگه پارس 1-2 هفته سرعتشو ببره بالا اندیشه حتما یک واکنشی نشون میده.
رقابت بینشون زیاد بشه بهتره چون این وسط به ما حال بیشتری میرسه:10:
البته چون اندیشه رشتیه و پارس تهرانی من بیشتر طرف اندیشم.
دوست عزیز من پنج شنبه غروب رفتم پارس وی صحبت کردم و وقتی داشتم این پست رو میدادم صبح شنبه بود.
سلام دوستان خدا وكيلي پارس آنلاين در حال تركوندن سرعت هستش..من 384 با 30 گيگ ترافيك دارم الان 48 ساعته دارم باسرعت 850 kb/s كار ميكنم ..حودتون تست منو ببينيد تا با ورتون بشه ... از هر سايتي هم اگه گفتين براتون تست ميگيرم ...پيش شماره 722 اطراف كلانتري گلسار محل سكونتمه ....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اندیشه ای ها جمعه کنین بیاین طرف ما تا سرتون کلاه نرفته :دی
اینم یه تست دیگه از 256:
چه میکنه این پارس انلاین !!! (به سبک عادل فردوسی پور خوانده شود :دی)
من امروز رفتم اندیشه گفتم جریان چیه؟ پارس سرعتا رو زیاد کرده شما چرا نمی کنید؟ یک سری توضیح دادن. یک آقایی بود بهم گفت ببین هم اندیشه هم پارس آنلاین تجهیزات مرکزیشون تو مرکز PC هست این کاربرایی که تو مراکز مختلف هستن علاوه بر اینکه باید پهنای باندشونو تامین کرد باید ارتباط بین مرکز PC تا مرکز تلفن کاربرا رو هم تامین کرد. گفت کسایی که تو مرکز PC یا همون 722یا 723 هستن چون کنار تجهیزات اصلی هستن دیگه نیاز به ترانزیت ندارن به اونا راحت میشه سرعت بالا داد ولی بقیه مراکز باید ظرفیت ترانزیتشون تامین بشه که تامین این ظرفیت از طریق مخابرات راحت نیست. گفت ظاهرا پارس آنلاین اومده سرعت کاربران مرکز PC که ترانزیت نداره رو زیاد کرده که یک تبلیغی بکنه. گفت شاید 1-2 مرکز دیگه رو هم اینکارو بکنن. اما این فراگیر نیست یا دایمی نیست. گفت کاری نداره می خوای من سرعت کاربرای مثلا مرکز PC خودمونو زیاد کنم. گفتم میشه؟ گفت برای تست آره. حالا بجه های مرکز 722 می تونن تست کنن ببینن راسته دلیلش یا نه؟نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سلام من خیلی شادم باورم نمیشه من تا همین چند شب پیش تا 512 خطم بالا می رفت نمی فهمم چی شده امید وارم این یه خواب نباشه:8::8::8:
من می ترسم امشب بخوابم و امید وارم امشب تموم نشه دوباره تست گرفتم ایندفعه هم بالای 1مگ بودم فکر کنم اندیشه قاطی کرده می خواد بترکونه.
سلام چقدر همه خوشحال هستن اما جالبه برام شما تازه این قدر سرعتتون بالا رفته من حداقل تو یک ماهه گذشته که از اندیشه سبز دارم هر روز وضعیتم همینجوری بود :31:
مثل اینکه عکسش نیومده بود
برا من بعد از چند ماه دوباره سرعت رفته بالا ....
نقل قول:
چرا یه پست چند بار میدی؟؟؟
چون ذوق زده شده لابد!نقل قول:
:31:!
دوستان عزیز سلام
برای من هم همچین اتفاقی افتاده. اما با آزمایشاتی که انجام دادم و خبرهایی که به دستم رسیده به این نتیجه رسیدم که سرعت اینترنت ایران افزایش پیدا نکرده بلکه وقتی ما از نرم افزار ------ یا فیلتر شکن برای اتصال به اینترنت استفاده میکنیم سرعت دانلود ما افزایش پیدا میکنه. به تازگی من تو مقاله ای در اینترنت با این عنوان خوندم. ( تلاش جامعه جهانی برای دسترسی ایرانیان به اینترنت ) و همچنین مقاله دیگری با این عنوان ( در اختیار نهادن پهنای باند دانشگاه های آمریکا و کانادا برای کاربران اینترنت با آی پی ایران ).
خوب من که چند بار سرعتم رو بدون ------ و با ------ چک کردم به این نتیجه رسیدم که هر وقت بدون ------ به اینترنت وصل میشم سرعتم همون سرعته محدود هستش ولی وقتی با ------ وصل میشم سرعتم 2 برابر میشه.
به عنوان مثال:
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
سرعت دانلود 128 ADSL "بدون" استفاده از نرم افزار فیلتر شکن یا ------ ===> 18 kB/ps
سرعت دانلود 128 ADSL "با" استفاده از نرم افزار فیلتر شکن یا ------ ===> kB/ps 36
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
سرعت دانلود 256 ADSL "بدون" استفاده از نرم افزار فیلتر شکن یا ------ ===> 28 kB/ps
سرعت دانلود 256 ADSL "با" استفاده از نرم افزار فیلتر شکن یا ------ ===> 56 kB/ps
سرعت دانلود 384 ADSL "بدون" استفاده از نرم افزار فیلتر شکن یا ------ ===> 44 kB/ps
سرعت دانلود 384 ADSL "با" استفاده از نرم افزار فیلتر شکن یا ------ ===> 88 kB/ps
دوستان عزیز این نتیجه بررسی ها و آزمایشات من بود. حالا اگه من اشتباه میکنم بیاین اینجا و نظر خودتونو بگین.
با تشکر از همه دوستان گرامی.
رفیق برای من بدون پرکسی یا v.p.n هم سرعت بالا میرهنقل قول:
پس چرا من که تو مرکز نیستم سرعتم تــوپــه ؟ من حمیدیان هستم :18:نقل قول:
ببینید اندیشه چقدر حسوده که پشت پارس انلاین اینطوری حرف میزنه !
شیطونه میگه بچه های پارس وی انجمنو جمع کنیم بریم دفتر اندیشه رو به خاک خون بکشیما ! :21: :27:
بیخیال داداش:10: اینجوری که فکر می کنی نگفتن. شاید من بد منتقل کردم . اونا گفتن همه چی موقتیه نه دائمی.گفتن 722 چون ترانزیت نداره راحتتره. اگه پستارو نگاه کنی سرعت شما 512 شده ولی اونایی که تو 722 هستن سرعتشون بیشتر شده. ضمنا من دوستام بعضی هاشون از پارس دارن تو مراکز مختلف ولی مثل شما سرعتشون بالا نیست؟!نقل قول:
خوب با شما شد مراکز 722 و 5
میدونی چیه دارم ایمان میارم که راست گفتن. چون گفته بودن 722 بعلاوه 1-2 مرکز. مثل اینکه آمارشون پرت هم نیست :31:
ضمنا اگه می خوای لشکر کشی کنید بگید ما طرفدارای اندیشه هم جمع شیم و یک فوتبالی والیبالی یک مسابقه ای بدیم :10:و اندیشه و پارس هم خودشون زحمت اون خاک و خون کشیدنو بکشن.:5:
زنگ زدم ask
دستگاه های جدید خریدن
واسه همین سرعت رو افزایش دادن
نقل قول:
یعنی چی دستگاه های جدید خریدن؟؟؟
میشه بیشتر توضیح بدی؟:27:
زنگ زدی چی گفتی ؟؟نقل قول:
گفتی چرا سرعت رفته بالا ؟؟!!!
نگفتن تا کی اینطوریه.
من قبلا هم در این تاپیک اعلام کردم که سرعت دانلود اندیشه برای من در لاهیجان بطور متوسط 59 کیلوبایت در ثانیه، و سرعت آپلود حدود 30 کیلوبایت در ثانیه هست. این هم مربوط به یک روز یا دو روز نیست، بلکه از تیر ماه تا الان اینطوری هست. فقط هم شب ها نیست، بلکه در همه ساعات شبانه روز اینطوری هست. البته این سرعت متوسط بود، و گرنه بعضی روزها یا شب ها برای مدتی سرعت به 70 تا 90 کیلوبایت در ثانیه هم میرسه. نوع اشتراک من 128 هست.
نمیدونم شما دارین سر چی ذوق میکنین! مگه اون محدودیت حجمی لعنتی وجود نداره!
مهم همون سرعت دانلود شبانه ست که واسه منم تو لاکانی به 160KB/s میرسه
حالا هرکدوم ساعت مجانی بیشتری داشته باشن بهتر، پس بازم میرسیم به اندیشه :27:
سلام دوستان..امروز يه مطلب جديدي متوجه شدم گفتم با شما در ميون بزارم ..3 روز پيش قبض تلفن منزلم امد ....ديدم نوشته مصرف دو ماه حدود 40000 تومان ،نكته جالب اينجا بود ديدم نوشته بستانكاري حدود 34000 تومن...من كه همچين پولي رو به مخابرات اضافه نداده بودم..ديدم كه مبلغ خدمات ويژه adsl كه هميشه 3000 تمان بود امده 2000 تومن...معلوم شد مخابرات ايندفه خوش حسابي كرده و پول اضافه اي كه نزديك 2 سال تصويب شده بودو محاسبه كرد و به من برگردوند...كه شده بود 34000 تومن طلب من...حالا دوستان شما هم نگاهي به قبض تلفنتون بندازين ببينيد چنين محاسبه اي براتون كردن يا نه....خلاصه بعد مدتها پول تلفن منزلم كم شده ..شده 6000 تومن... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزيز من هم انديشه داشتم هم پارس آنلاين...سرويس من 384 با 30 گيگ ماهانه ..هستش..الان حدود 2 ساله از پارس آنلاين دارم استفاده ميكنم...سرعتم هم هيشه تو طول اين دو سال از سرويسي كه داشتم بالا تر بود..الان هم كه نزديك يه هفته است كه پارس آنلاين سرعتشو واقعآ برده بالا..من كه 384 دارم الانبين 900 الي 1024 (1 مگ) سرعتم شده..يعني بين 100 تا 130 kb/s دانلود ميكنم..يه فيلم dvdrip ه حجمش نهايتآ 800 مگه رو حداكثر 2 ساعت طول ميكشه كه از تورنت دارم شبها ميگيرم ...جالبه بدوني تو همين يه هفته شبي 2 dvd بين ساعت 2 الي 6 صبح كه پارس آنلاين مجاني هستش گرفتم وهيچ اعتباري هم از من كم نشده...خودت محاسبه كن ببين كدوم به صرفه تره ..قضاوت با خودت...اينم عكسي كه سرعت دانلودمو از تورنت نشون ميده برات ميزارم.ضمنآ هدفم از زدن اين تايپيك آگاهي رسوندن به بقيه دوستان هستشنقل قول:
خب منظورتون الان چیه؟ :46:نقل قول:
من که 96 دارم سرعت دانلود شبانه ام از شما بیشتره. عرض کردم با 160KB/s دانلود میکنم
تازه شما 4 ساعت ترافیک مجانی داری، من 5 ساعت
بهتره بیخودی سر ISPها تعصب نداشته باشیم، مگه سهام دارشونیم!
رفیق مثل اینکه ریاضیت خیلی داغونه. :46:نقل قول:
اگه پست قبلیتو نگاه کنی می بینی که سرعت ما 160KB/s هست و حتما می دونی 160 از 130 بیشتره!
ما سرعتمون الان 160 هست یعنی بالای 1280kbps
دوست عزيز معلوم شد كه اطلاعاتت در مورد سرعت دانلود در حد صفر هستش ..نازنين تو كه 96 داري شب ميرسه 160 درسته؟؟ حالا يعني جنابعالي در هر ثانيه نهايتآ 20 كيلو بايت دانلود ميتوني بكني...مفهومه يا نه من كه 384 دارم سرعت پارس آنلاين كه زياد شده رسيده بين 900 تا 1025 يعني در هر ثانيه ميتونم بين 110 تا 130 كيلو بايت دانلود داشته باشم....يعني حد اقل 6 برابر سرعت تو دوست گلم ..رياضي من ضعيف نسيت ،بلكه شما قانون محاسبه رو نميدوني...شما با سرعت 160 هر ثانيه 20 كيلو بايت ميتوني دانلود كني و من با 1024 در هر ثانيه 130 كيلو دارم دانلود ميكنم....ديگه بيشتر از اين نميتونستم برات توضيح بدم :11: شما بجاي اينكه بياي 160 تقسيم بر 8 كني تا سرعت دانلودت معلوم بشه امدي 160 رو ضرب در 8 كردينقل قول:
دوست عزیزنقل قول:
سرعت ما دقیقا 1280Kbps معادل 160KB/s است چرا داسنان میگی!
160kbps یعنی حدوده 20KB/s ولی 1280kbps یعنی 160KB/s. سرعت ما 160 کیلو بایت در ثانیه است. روشنه؟
یعنی اون فیلمی رو که شما 2 ساعته دانلود می کنی ما تو 1.5 ساعت دانلود میکنیم
:46:
حالا اگه ممكنه يه تست سرعت بگير ببينيم سرعت دانلودت چقدره ..وضمنآ چه سرويسي از انديشه گرفتي به چه مبلغي ..با تشكر فراواننقل قول:
ضمنآ الباقي دوستان بخاطر همين سرعت بالاي پارس آنلاين رفتن انديشه اعتراض كردن كه چراسرعت ما پايينه..حالا شما امدي ميگي سرعتت 1280 هستش!!!!
تست رو از اين آدرس بگير بزار ما هم ببينيم و لذتي ببريم :کد:http://www.speedtest.net/
چرا پست ها رو با دقت نمیخونین!نقل قول:
شما از یه نفر دیگه نقل قول میکنین و بعد توش به پست من اشاره میکنین!
اشتباه متوجه شدین
من با اکانت 96 سرعت دانلود اسمیم حدود 12KB/s هست که شب ها میرسه به 160KB/s
یعنی 1MB رو زیر 7 ثانیه میگیرم
من از اندیشه ADSL 128 5 G دارم این جوری هم فایل دانلود مینکنم( البته توی چند روزه اخیر اونم شبا)نقل قول:
اینم تست:
اینم خط 256:نقل قول:
راضی شدی؟ دروغ ندارم بگم که رفیق!
ماهي چند تومن ميدي و با چه ترافيكي ؟؟نقل قول:
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------نقل قول:
دوست عزیز مطمئنی شبها تمام وقت سرعت دانلودت 160kB/ps هستش یا اینکه واسه چند ثانیه یا چند دقیقه محدود اینطوریه ؟ در کل در زمان دانلود رایگانت یعنی از ساعت 1 تا 6 صبح رو با چه سرعتی دانلود میکنی و بیشترین زمانی که با بالاترین سرعت دانلود کردی چقدر بوده ؟