طوری نیست من الان اسپول میکنم موهاها!
کسانی که بیماری قلبی دارند نخونند
[spoiler]
هیدان به دست شیکامارو به درک واصل میشه و کاکوزو به دست کاکاشی به درک واصل میشه
[spoiler]
هاها چه حالی میده اسپویل کنی >: )
Printable View
طوری نیست من الان اسپول میکنم موهاها!
کسانی که بیماری قلبی دارند نخونند
[spoiler]
هیدان به دست شیکامارو به درک واصل میشه و کاکوزو به دست کاکاشی به درک واصل میشه
[spoiler]
هاها چه حالی میده اسپویل کنی >: )
اشتباه گفتی فکر کنم مانگا رو نخوندی کسی که کاکوزو رو شکست میده ناروتو هستش کمی دقت کنی می فهمینقل قول:
این اسپویل ها هم اینجا فایده ای نداره بچه ها بیشترشون مانگا خونن تا انمیه بین:10:
ناروتو 2 تا از قلبهای کاکوزو را از بین میبره.اما همونطور که سمپای گفت کاکوزو از آخر به دست کاکاشی کشته میشه.نقل قول:
کد:http://www.onemanga.com/Naruto/342/08
درباره ی کاکوزو
کد:http://narutofans.ir/showpost.php?p=564&postcount=3
دوستان يه سوال:
ايا امكان كنترل هيولا در بدن اشخاصي كه دارن ميشه؟
يعني مثل اون حركت ناراتو تو قسمتهاي اول كه روي پل با مرد شيشهاي ميجنگيد.اصلا اون موقع كنترلش كرد كه اونجوري شد؟
يه مثال:Jaki تو Darknes
کدوم بخش داستان انیمه یا مانگارو می گی؟نقل قول:
از مانگا:
به به کونوهامارو هم غیرتی شد امد وسط دعوا ( استادش احتمالا سکته می کنه از دستش)
من این کیشی رو میکشم.
چند هفته ست داره وقت تلف میکنه.این هفته هم همینطور بود.
10 ساله نفهمیدیم کاکاشی زنده ست یا مرده.
يه عكس از مسخره ترين صحنه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين روزها همه TV4 نگاه ميكنن شما چطور؟:31:
اره معلوم نیست چی کار دارن می کنن انقدر دارن کش می دن که فکر کنم .... :2:نقل قول:
خوشا به حال تو که راحت می بینی دیگه دانلود احتیاج نداری بکنی راستی با adsl های حجمی هم می تونم مثل تو کانال ها رو ببینم (یعنی جزو دانلود حساب نمی شه یا میشه؟)نقل قول:
:27:من فکر کنم دفعه بعدی سوناده بمیره چون تاحالا اوروچیمارو و جیرایا مردند و حالا سوناده کیشی می خواد بگه که سنینهای افسانه ای هم مردند(ناروتو هم قول می دم نمی رسه {الهی خدا این دانزو رو از توی کونوها برداره [امین]})نقل قول:
فکر کنم منظورت از مرد شیشه ای هاکو (haku) باشه درسته؟نقل قول:
دوستان يه سوال:
ايا امكان كنترل هيولا در بدن اشخاصي كه دارن ميشه؟
يعني مثل اون حركت ناراتو تو قسمتهاي اول كه روي پل با مرد شيشهاي ميجنگيد.اصلا اون موقع كنترلش كرد كه اونجوري شد؟
يه مثال:Jaki تو Darknes
نه در واقع کنترل رو از دست داد که اونجوری شد!(بخاطر این که فکر میکرد ساسکه مرده)کد:http://narutofans.ir/showpost.php?p=256&postcount=1
اصولا جینچوریکی ها با بیجوهاشون (معنی فارسی؟) deal with میکنن که 8 دم از همشون بیشتر با بیجوش کنار میومد!
میگم یکی رای گیری رو درست کنه
شیکامارو؟ آکامارو؟نقل قول:
شیاکامارو
یکی اینو بگیره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ..گرفتمتنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نزدیک بود کار دستمون بدی دیگر اصلا ناروتو نبینیم
اینو از تلویزیونشون گرفتی؟نقل قول:
مگه با 115 میشه دید:27:
جزو دانلود حساب میشهنقل قول:
دانزو این وسط چی کاره است:21: یک چشش رو کور کردی چش دیگرش رو هم می خواهی کور کنی...ولی اینجوری حال مانگا میره باید بتونه بیاد کمک تا حداقل دهکده رو نجات بده و گرنه اینجوری دهکده از بین میره و بعدش هم ناروتو کنترلش رو از دست میده .
خوب برادر يه راه ديگه هم هست برو از اين سايت خريد كن:نقل قول:
play-asis....com:40:
فقط بديش اينه كه تا يه سريش تموم نشه dvd نمياد ولي خوبيش اينكه ميتوني يه جا همرو بگيري
تایید میشه.باید رسیدگی کنیم.نقل قول:
نقل قول:
دانزو از منفورترین کاراکترهای ناروتو هستش.
دلش برای هیچکس نمیسوزه .فقط میخواد هوکاگه بشه و ناروتو هم ازش محافظت کنه.
شناختی از ناروتو نداره که.فکر میکنه میتونه به عنوان یه سلاح ازش استفاده کنه.:39:
به نظر من دانزو به دست ساسکه به درک واصل میشه.
اقا يكي بياد براي بليچ هم يه تاپيك بزنه.در موردش بگه
الان هدف قهرمان چيه؟
اه من نمیدونم این بلیچ چی داره که انقدر معروفه! شاید بخاطر تم شبه هنتایش باشه -_-
باید دید واصل میشه یا واصل می کنه.(ادامه داستان در مانگای بعد:31:)نقل قول:
می خوای من بزنم ؟ البته من الان تو مانگاش تو قسمت 294 و انیمه تو قسمت28 ام.اگر دو سه نفر باشیم که تاپیکش نره پایین میتونیم بزنیم یا اینکه یک تاپیک برای بحث های همه ی انیمه و مانگا بزاریم و توش در مورد همه انیمه ها و مانگا ها بحث کنیم.شاید انقدر رونق بگیره براش بخش اختصاصی بزنننقل قول:
سلام
من هم براي بليچ پايم. از مانگا نگاه كردن خوشم نمياد چون اصلا جذابيتي نداره برام ولي من بليچ رو تا قسمت 197 ديدم.(انيمش رو ها)
اره فكر خوفيه.من هستم ولي من تو كارتون تازه كارم هانقل قول:
منم اهل مانگا نيستم از رو قسمت بريم جلو خوبه؟
lolنقل قول:
:39::39:
مشکل نظرسنجی برطرف شد.
من Bleach رو دنبال نمیکنم.البته طرفداراش کم نیستن.
اگه لازم دونستید یه تاپیک براش بزنید تا از بحث اصلی خارج نشیم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بلیچ هم تاپیک داشته باشه خیلی خوبه یا من می گم بیایم نام تاپیک رو عوض کنیم بکنیم بلیچ و ناروتو
چون معمولا هرکی طرفدار ناروتو هست طرفدار بلیچ هم میشه و بلعکس من که جفتشونو به یک اندازه دوست دارم(البته جدیدا دارم احساس می کنم بلیچ قشنگ تره)
سلام ...نقل قول:
بليچ رو در تاپيك جدا دنبال كنيد بهتره .
چون اينجوري بخواد هر دو رو توي يه تاپيك دنبال كنيد كه ديگه خيلي شلوغ و بي نظم ميشه :31:
ممنون :40:
دوستداران انیمه بلیچنقل قول:
[HTML]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=281968[/HTML]
انقدر دوستان گفتند و خودشون دست به کار نشدند مارو مجبور به ساخت این تاپیک کردند امیدوارم دوستداران بلیچی هم اونجا زیاد بشن
دوستان یه سوال مانگا الان چقدر از انیم جلو هست
ابا مرگ جیرا و اورچیمارو نشون میده تو انیم
اگر به مانگا نگاه کنیم :نقل قول:
انیمه تقریبا تو قسمت 340 هستش.
مانگا حدودا 90 قسمت جلوتره.
تو انیمه فعلا کاکوزو و هیدان کشته میشن و تکنیک جدید نارونو را می بینیم..:27:
Rasengan Shuriken
بعداز اون اوروچیمارو یه بار بدست ساسکه کشته میشه.
تا مرگ جیرایا هنوز فاصله هست.
با درود....
من درست متوجه شدم , کاکاشی سِنسِی میمیره ؟! (اگه اینطور باشه که خدا به داده پین برسه ) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
معمولا تو مانگا یک سری داستان ها هست که تو انیمه یا مطرح نمیشه یا اگر بشه یک جور دیگر میشهنقل قول:
بد نیست بعضی مواقع هم مانگا ببینی
خوش امدبنقل قول:
بهتره یک برنامه هم برای تاپیک کلی انیمه ها هم باشیم تا اخر به یک بخش اختصاصی برسیم چه طوره؟:46:نقل قول:
فعلا که ظاهرا مرده هنوز صد درصد نیست( این خاطرات پدر و پسر که هنوز هیچی با هم نگفتن...)نقل قول:
ولی فکر نکنم خبری بشه از بس الان شلم شولباس
اره اون خوبه .چون انجوري بايد براي تمام انيمه ها تاپيك بزنيم.نقل قول:
بهتره یک برنامه هم برای تاپیک کلی انیمه ها هم باشیم تا اخر به یک بخش اختصاصی برسیم چه طوره؟
آره موافقم .نقل قول:
ولی فکر نکنم خبری بشه از بس الان شلم شولباس
اصلا اگه اونطوری مرده باشه که از همه ضایعه تر مرده ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] زرشک ! مثلا یکی از کاراکترهای اصلی ناروتوست . هر چند که ژاپنی ها همینطوری تو فیلم ها و انیمیشن هاشون کاراکتر محبوب زمین میزنند ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گرفتی که ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو مانگای جدید ظاهرا سوناده چیزی رو فهمیده( ظاهرا کاکاشی واقعا مرد چون سوناده سکوت کرد وقتی چوجی پرسید.)نقل قول:
یکی از پین ها هم رفت سراغ تسوناده و ظاهرا هم می شناختش...
zed2 يادته گفتم فلاني هم مرد بعد گفتي هنوز مرگومير هم داريم.
حالا اون بقيه كيايند؟ تو اسپول بگو
شایدم نمرده باشه . آخه اون حلزونا از روی چاکرای شخص اونو شناسایی میکردن , و از اونجایی که چاکرای کاکاشی تموم شد شاید فکر میکنه که مرده ! اما مثلا پدر شوجی رو گفت اگه زودتر به بیمارستان برسونیم زنده میمونه .نقل قول:
تو مانگای جدید ظاهرا سوناده چیزی رو فهمیده( ظاهرا کاکاشی واقعا مرد چون سوناده سکوت کرد وقتی چوجی پرسید.)
یکی از پین ها هم رفت سراغ تسوناده و ظاهرا هم می شناختش...
اون پین اصلی بود ظاهرا ....چون شش تا حلقه رو بینی و هفتا رو گوشش داشت . که گفت : تو تنها نفر باقی مونده از 3 سنین افسانه ای هستی .(یعنی فاتحم الصلاوات) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اسپویلر فروم کجاست اونوقت ؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
تو اسپول بگو
سلام
تو قسمت جدید شیدزونه توسط یکی از پین ها دستگیر میشه
کدی که جیارا گذاشته رمز گشایی میشه
محل ناروتو لو میره
کنوهامارو یکی از پینها را ضربه فنی میکنه
قسمت بعدی "پین"
نقل قول:
کونوهامارو که اگه بتونه یکی از پین ها رو ضربه فنی بکنه که دست مریزاد داره ! اونم ی بچه !!! اگه اینقدر قوی باشه فکر کنم باید طراح مانگا یه برنامه ای پیاده کنه زودتر اینو به ثمر برسونه ! جونه تو راست میگم ... گروه هفت به افرادی مثله کونوهامارو احتیاج داره ! من که هر وقت این سای رو میبینم بدو بدو به طرف توالت میرم و وقتی که از محل مذبور برگشتم یه بار دیگه به طرفش میرم!!!میدونی که چرا ؟ چون میدونم تحمل کردنش سخته ! اونم در حالی که این مکان دلگشا اشغال باشه . گرفتی که چی شد ؟ :27:
و اما درمورد کدی که جیارا گذاشته و رمز گشایی میشه : ..........احتمالا متوجه ی این موضوع میشند که باید پین اصلی رو بکشند اگه نه هر چقدر که جسد باشه بازم پین سبز میشه ! میبینی توروخدا ! بدون کود هم محصول میده ! و اگه هم بخوان بکشنش احتمالا از اونجایی که من فکر میکنم این مرتیکه قبلا مرده باید برن جسدش رو پیدا کنند و دوباره بکشنش !!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هه ! فکرشو بکنید , یعنی رسما باید بریم دنبال نخود سیاه ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عجب بحث هایی بابا همه بیخیال اینا بشید کونوهامارو رازنگان زد یعنی پس می تونه اون پین رو شکست بده
بچه ها من می گم سوناده زنده می مونه اما کاکاشی میمیره بعدش ساسوکه قاطی می کنه چون خیلی کاکاشی رو ساسوکه دوست داره و استادشه و همچنین چیدوری که تکنیک کلاس a شه رو از کاکاشی یاد گرفته حالا باید ببینیم چی میشه
ناروتو هم که ول معطل هستش!!!
ان وقت شخصیتی جدید در بدن کاکاشی متولد میشه( شارینگانش مال کی است)نقل قول:
اگر رخ بده جالب خواهد شد.
شک دارم اون پین اصلی باشه چون تنها امدن پیش سوناده خیلی رسیک داره.
همه اینهارو میشه تو یک قسمت مانگا دید مگه:18:نقل قول:
یک چیزی بگو با عقل جور در بیاد ....کی دیدی اینها یکهویی یک مورد رو تمام کنن ...فوق فوقش( اگر باز کش نیاد) یکی از موارد ممکنه رخ ده نه همش .
باید دید البته ظاهرا تیم گای سنسه هم دارن میان(اینم گای که همه ازش شاکی بودین)نقل قول:
در مورد رمز باید دید(صیر شیرین است)
شک دارم پایه تکنیک کونوهامارو باد باشه که بتونه راسنگان بسازه...جایی هم نه تو انیمه نه تو مانگا ناروتو چیزی از رزم یاد نداده.نقل قول:
ساسکه...ساسکه سیری چنده.... این که الان یه 30 قسمتی هست ازش خبری نیست... بیاد وسط ان معرکه چی کار...باید بره دونبال 8 دوم فراری....از ان جایی که تیم های اکاتسکی 2 نفره است فکر نکنم اصلا براش مهم باشه .فقط ممکنه یکم ناراحت شه
راستی تکنیک نهایی چیدوری ساسکه رو که برای برادرش استفاده کرد باز مال خودش نیست از کاکاشی کپی کرده...
تو بخش اول انیمه ناروتو که نارتو به کنده درخت بسته است و وقتی می خوان ساکورا و ساسکه بهش غذا بدن کاکاشی میاد تنبیه کنه از همان تکنیکی استفاده کرد که ساسکه برای برادرش استفاده کرد ...
پی نوشت
و این محدودیت سرعتی که بعد از قطع کابل امده بد دردی است. برای جلوگیری از ترافیک شرکت امده سایت رپیدشیر رو محدودیت سرعت 1 کیلوبایتی گذ اشته حتی نمیشه راحت صفحه را باز کرد چه برسه به دانلود.انیمه جدید امده ولی من نمی تونم ببینم .
اصلا حوصله ندارم به همه اینا جواب بدم! :|
رازنگان کجاش عنصره باده؟نقل قول:
شک دارم پایه تکنیک کونوهامارو باد باشه که بتونه راسنگان بسازه...جایی هم نه تو انیمه نه تو مانگا ناروتو چیزی از رزم یاد نداده.
اول: خاک تو سر شیزونه و اینو و باباش کنم.انقدر لفتش دادن تا جای ناروتو لو رفت.اندازه یه تار موی کونوهامارو هم نیستن.
دوم:یکی از اون بیرون داره پین ها رو کنترل میکنه.باید ببینیم کیه؟
سوم:ساسکه خیلی بیچاره ست.معلوم نیست چیکار داره میکنه.دلم براش میسوزه.خدا بهش رحم کنه.:41:
سنپای یکم بیشتر برامون توضیح بده.این جریان Futton: Rasengan و Futton: Rasen Shuriken چیه پس؟نقل قول:
رازنگان کجاش عنصره باده؟
تایید میشه.نقل قول:
پی نوشت
و این محدودیت سرعتی که بعد از قطع کابل امده بد دردی است. برای جلوگیری از ترافیک شرکت امده سایت رپیدشیر رو محدودیت سرعت 1 کیلوبایتی گذ اشته حتی نمیشه راحت صفحه را باز کرد چه برسه به دانلود.انیمه جدید امده ولی من نمی تونم ببینم .
منم دو روزه خودمو میکشم تا 50 مگ از رپید دانلود کنم ولی نمیشه.
ببینم اخرین مانگا شمارش چنده؟نقل قول: