می خواستم بدونم این ویندوز gold editio و همچنین mrt چی هست ؟ آیا اینها ویرایشهای خود ماکروسافته یا توی ایران درست شده؟
Printable View
می خواستم بدونم این ویندوز gold editio و همچنین mrt چی هست ؟ آیا اینها ویرایشهای خود ماکروسافته یا توی ایران درست شده؟
نه بابا Xp رو بهش چهار پنج تا نرم افزار و دو تا اسکرین سیور اضافه کردن اسمشو گذاشتن Mrt
یه سیستم عامل سفارشیه
خود شما هم با یه نرم افزار ساده میتونی یه سیستم عامل سفارشی بسازی
سلام دوست عزیزنقل قول:
Indexing service ، قابلیتی در ویندوز است که اجازه میده شما فایلهاتون رو هرچه سریعتر جستجو کنید.
درواقع این سرویس ترتیب فایلها رو بطور منظم در گوشه ای از حافظه (رم ) میذاره و موقعی که شما میخواید یه فایلی رو جستجو کنید ، دیگه مدت زمان زیادی رو برای جستجوی تک تک پوشه ها و شاخه های فرعی صرف نمیکنید . بلکه از طریق همین Indexing sevice ، سرعت جستجو تون رو چندین برابر میکنید.
Allow Indexing یعنی اجازه برای فعال سازی سرویس
موفق باشید .
منظور شما از جستجو search کردن هست یا مدیریت پوشه ها و فایل ها ؟(با windows explorer)نقل قول:
درواقع این سرویس ترتیب فایلها رو بطور منظم در گوشه ای از حافظه (رم ) میذاره و موقعی که شما میخواید یه فایلی رو جستجو کنید ، دیگه مدت زمان زیادی رو برای جستجوی تک تک پوشه ها و شاخه های فرعی صرف نمیکنید . بلکه از طریق همین Indexing sevice ، سرعت جستجو تون رو چندین برابر میکنید.
نقل قول:
این ویندوز golden edition چیه ؟ مال خود ماکروسافته؟
نقل قول:
می شه بیشتر توضیح بدبد ؟ یعنی چی ؟ یعنی همه ی فایلها می آیند توی رم ؟ خوب اینجوری که جا نمی شه !
کجای ویندوز می شه اینو فعال کرد؟
mrt محصول ایراننقل قول:
gold هم به احتمال زیاد همینطور ، به نظر من از mrt بهتره
دوست عزیز این برای بار چندم هست که سوال خودتون را تکرار می کنید .نقل قول:
اگه بار دیگه این عمل تکرار بشه دسترسی شما به کل انجمن نرم افزار توسط مدیر انجمن قطع خواهد شد .
موفق باشید .
سلامنقل قول:
نه اینکه همه فایلهای ویندوز میان توی رم . فقط اسم مقداری از فایلها که مربوط به اون درایو که تیک این گزینه زده شده میان توی رم و همین کار باعث می شه سرعت سیستم مقداری کاهش پیدا کنه . برای اینکه سرعت سیستم به نسبت بهتر بشه باید تیک این گزینه را برداشت .
و در واقع اگه قرار باشه سرویس های اضافی ویندوز را که باعث افت سرعت سیستم می شن را غیر فعال کنید باید این گزینه را هم غیر فعال کنید چون این گزینه باعث افت سرعت سیستم می شه .
این هم تصویر
موفق باشید .
ممنون از جوابتون . تا اونجایی که من فهمیدم برای فعال کردن indexing service
روی یک درایو راست کلیک کرده و properties را می زنیم : اگر تیک گزینه ی allow Indexing service to index this disk for fast file searching را بزنیم Indexing service به ترتیب فایلهای این درایو رو بطور منظم در گوشه ای از حافظه (رم ) می گذارد و اجازه میده شما فایلهاتون رو هرچه سریعتر جستجو کنید . که این موجب اشغال شدن ram و در نتیجه پایین آمدن سرعت ویندوز می شه .
درسته ؟
خوب باز هم حجم همه ی فایل ها و فولدرهای یک درایو خیلی بیشتر از حجم ram است . می شه بگید دقیقا کدوم فایلها رو توی رم می ریزه؟
سلامنقل قول:
ای بابا
نه خود فایلها . بلکه اسم فایلهایی که توی اون درایو هست را فهرست می کنه و توی یه قسمتی از رم نگهداری می کنه اسم فایل هم فضای زیادی اشغال نمی کنه و محسوس هستش .
و اگه پست بالایی را دقیق خونده باشی گفتم اگه قرار باشه سرویس های اضافی ویندوز را برای سرعت بخشیدن به ویندوز از کار بندازیم این گزینه هم باید غیر فعال بشه .
حالا چرا باید غیر فعال بشه به خاطر این که سرعت سیستم را پایین میاره .
حالا چرا سرعت سیستم را پایین میاره به خاطر این که از رم داره استفاده می کنه .
این عمل درسته باعث جست و جوی سریع در بین فایل ها می شه اما سرعت سیستم را پایین میاره .
اگه می خواهید به طور کلی این سرویس را توی سیستم غیر فعال کنید از روش زیر استفاده کنید .
Control Panel > Administrative Tools > Services را باز کنید و Indexing Service را دابل کلیک کنید و سپس Stop را فشار دهید. از قسمت Start Up Type: منوی کشویی را باز کنید و Disabled رو انتخاب کنید.
موفق باشید.
درایور کارت گرافیک را نصب کردم، درست شد.نقل قول:
نقل قول:
متوجه توضیحاتتون در این پست و پست دیگه تون که در این ارتباط هست شدم اما من توو کادر Properties درایوهام این گزینه و گزینه بالائی رو ندارم
البته از Administrative Tools مشکلی نداره
یعنی ممکنه بخاطر نوع File system ام باشه که FAT32 هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قربونت
سلام دوست عزیزنقل قول:
خودتون جواب سوال خودتون را دادید .
بله این از قابلیت های فایل سیستم ntfs هست .
موفق باشید .
آیا ویندوز Gold Edition مال خود مایکروسافته؟ یعنی مثل Home Edition و Profetional جز ورژن های اصلیه مایکروسافته ؟ یا مثلا توی ایران دستکاری شده؟
نه عزیز من xp فقط همین دوتا ورژن رو داره...نقل قول:
آیا ویندوز Gold Edition مال خود مایکروسافته؟ یعنی مثل Home Edition و Profetional جز ورژن های اصلیه مایکروسافته ؟ یا مثلا توی ایران دستکاری شده؟
تازه رو بعضیها که نوشته ن سرویس پک 3 ! وقتی هنوز نیومده بود! (سرویس پک 3 ایرانه!)
اینه که ... یه این چیزا اعتماد نکن
نقل قول:
داداش مثل اینکه منظورمو از لغو آپگرید نفهمیدی
می خواستم بدونم آیا میشه حالا که زدم ویندوزمو آپگرید کنم و گیر می کنه آپگرید رو لغو کنم یعنی مثل قبلا بره ویندوز رو بالا بیاره ولی الآن هر بار که میرم روی این ویندوز می خواد آپگرید کنه .
لطفا یه توضیحی بده ممنون
منظورتون همون متوجه نشدی هست دیگه :31:نقل قول:
بازم متوجه نشدم .نقل قول:
شما یه توضیحی بدید که از کجا زدید ویندوز اپگرید بشه ؟
سلام
چطوری میشه برنامه هایی که تو لیست استارت آپ هستن رو تغییر داد طوری که فقط رو حساب کاربری خودم تغییرات اعمال شه؟
msconfig یا استارت آپ توی منوی Start ؟نقل قول:
مورد اول
برای یوزر فعلی, به مسیر زیر در رجیستری مراجعه کنید:
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\Curre ntVersion\Run
برای کل یوزرها, به مسیر زیر در رجیستری مراجعه کنید:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\Curr entVersion\Run
مورد دوم
برای یوزر فعلی در Start Menu \ All Programs روی Startup کلیک راست کنید و Open رو بزنید.
برای کل یوزرها در Start Menu \ All Programs روی Startup کلیک راست کنید و Open All Users رو بزنید.
موفق باشید.
سلام یه سوال داشتم کسی میدونه چطوری میشه Compress old files مربوط به درایوها رو غیر فعال کرد تا حجم الکی از دست نره؟
با عرض سلام و خسته نباشيد خدمت همه دوستان عزيز در انجمن بزگ پی سی ورلد
دوستان خوبم من را در مورد زير کمک کنيد :
من يک ويندوز اکس پي سرويس پک 2 به تازگي خريده ام که به همراه ان اينترنت اکسپلورر 7
به صورت اتوماتيک نصب شده است.
الان من مي خواهم اين اينترنت اکسپلورر 7 را به طور کامل و کلي پاک کنم و از دوباره اينترنت
اکسپلورر 6 را نصب کنم الان بايد چه کار کنم؟
2. خواهشا روش پاک کردن با سيستم مکانيک را نيز کامل و کلي توضيح دهيد؟
در ضمن من به Add or remove programs رفتم که در انجا انيستال کردن نرم افزار به طور
خودکار غير فعال شده است و وجود ندارد.
با تشکر از دوستاني که پاسخ خواهند داد.
Click Start, click Control Panel, and then double-click Add or Remove Programs
Click Add/Remove Windows Components. The Windows Components Wizard starts
In the Components list, click to clear the check box next to the component that you want to remove
بعد سي دي حاوي اينترنت اكسيلور 6 {xp 2} كزاشته و
مراحل بالا را تكرار كنيد با اين تفاوت كه در مرجله اخر
In the Components list, click to select the check box that is next to the component that you want to add
سلام.نقل قول:
من هم مشکل اقای ALFA را دارم .
اگه میشه لینک دانلود MICROSOFT INTERNET EXPLORER 7 را بذارید.:10:
شما که میگین لینک ورژن 7 رو میخواهید.:31:نقل قول:
ولی ایشون میگن میخواهند 7 رو پاک کنند و 6 رو نصب کنند.
حالا بعد از :31:
اگر میشه لینک ورژن هفت رو بزار منم می خوام
نقل قول:
میشه بگید چرا ویندوز اکسپلورر 7 رو نمی خواید
نقل قول:بفرمایید:نقل قول:
لینک مستقیم از مایکروسافت:
حجم 14.7 مگابایت
کد:http://download.microsoft.com/download/3/8/8/38889dc1-848c-4bf2-8335-86c573ad86d9/IE7-WindowsXP-x86-enu.exe
فرمودیم دستتون مرسی
سلام
من نرم افزار pc suite داشتم و الان uninstall کردم ولی آیکن nokia phone browser از my computer پاک نشده . لطفا کمک کنید .
سلام دوست عزیزنقل قول:
برنامه کم حجم و همه کاره را که توی پیوست گذاشتم را دانلود کن و از قسمت مربوطه تیک nokia phone browser را بردار .
موفق باشید .
سلام من در ویندوز ایکس پی مشکلی پیدا کردم و اینکه در کنترل پنل آیکون مربوط به folder option نیست
و همچنین وقتی در پنجره my computer روی toolsکلیک می کنم اونجا هم گزینه option نیست و به جاش گزینه های
map network drive,disconnect network drive,synchronize...,وجود دارد
هر کار کردم نفهمیدم اشکال از کجاست
با
ویروس گرفتینقل قول:
سلام دوست عزیزنقل قول:
سیستم شما دچار ویروس شده است . به ادرس زیر رجوع کنید . برنامه ها و روشهایی برای برگردوندن فولدر اپشن گفته شده است .
در ضمن از انتی ویروس بیدیفندر استفاده کنید .
موفق باشید .
سلام دوستان من میخواستم بپرسم آیا راهی هست تا برای ایجاد New Folder یک کلید میانبر برای کیبرد تعریف کرد ؟ منهای خود ویندوز که در Folder Options در قسمت show common tasks in folders این امکان رو به ما میده که با یک کلیک فلدر جدید بسازیم .با تشکر
خودم یاد دارم ابعاد پنجره را تغییر بدم ولی قبلا وقتی در اینترنت open in new window را می زدم پنجره جدید بزرگ بود ولی الان دیگه maximize نیست .نقل قول:
کسی می تونه کمکم کنه ؟
در نصب ویندوز xp مشکل دارم اینکه ویندوز موقع کپی فایل ها پیغام خطا میده نکته اینکه همون سی دی رام و هارد و سی دی رو رو یه سیستم دیگه نصب کردم و ویندوز جواب داد ولی رو سیستم خودم جواب نمیده و موقغ کپی فایل گیر میکنه بعضی سی دی های ویندوز هم پیغام خطای سخت افزاری میدن
در ویندوز xp به چند طریق می توانیم هارد دیسک رو از نظر بد سکتو ر تست کنیم ؟
یکیش که اینه : راست کلیک روی درایو مورد نظر ، properties ، tool ، error checking درسته ؟
دومیش هم اینه : start /all programs/system tool /defragment و اونجا گزینه analyze رو بزنیم ؟ درسته ؟
سوال من اینه که :
1- آیا روشهای بالا درسته یا من اشتباه میکنم ؟
2- آیا روش دیگری برای تست هارد از نظر بد سکتور در ویندوز وجود داره ؟
3- اگه روشهایی که من گفتم درسته پس فرق این دو روش در چیه ؟
1- روش دوم مربوط به خطایابی و بد سکتور نمیشه. ابزار مرتب کردنه اطلاعات درون پارتیشنه. گزینه Analyze هم به شما اطلاعات درون پارتیشن و میزان بهم ریختگیشون رو نشون میده تا اگر لازمه Defrag کنید.نقل قول:
2- برنامه های کاربردی. مثل HD Regen و ...
3- در مورد یک گفتم. روش دوم کارش چیز دیگه است.
چه پیغام خطایی میده؟ که نتونسته سی دی رو بخونه؟ یا ناسازگاری سخت افزار؟نقل قول:
چه پیغام خطایی میده؟ که نتونسته سی دی رو بخونه؟ یا ناسازگاری سخت افزار؟[/quote]
در بعضی سی دی ها پیغام اینکه نمی تونه بخونه ولی کاملا اطمینان دارم که این پیغام ربطی به سی دی یا سی دی درایو یا هارد نداره
در سی دی مدیا سنتر هم این پیغام که بایوس مموری رو غیر فعال کنید یا اینکه شما از سخت افزاری جدید استفاده کردید که به خوبی شناخته نشده دوباره تلاش کنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟