آقا شرمنده حواسم نبودنقل قول:
اینم لینک فایلش
:11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::11:کد:http://rapidshare.com/files/377418537/adad_be_horof.mdb.html
Printable View
آقا شرمنده حواسم نبودنقل قول:
اینم لینک فایلش
:11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::11:کد:http://rapidshare.com/files/377418537/adad_be_horof.mdb.html
ممنون، من با فرم شما تست کردم ولی این بار در قسمت مربوط به حرف فقط #Name? را می نویسه!!!نقل قول:
نمیدونم اشکال کار کجاست؟
اولا حتما فایل خودمو باز کن و تو فرمی که ساختم تو فیلد عددی یه عدد بنویس و اینتر کننقل قول:
من همین الان هم تست کردم مشکلی نداشت
اما اگه باز مشکل داری احتمالا سیستمت ویروسی شده و بعضی قسمت های آفیست رو خراب کرده
اول یه ویروس کشی بعد تعویض ویندوز و نصب دوباره آفیس رو انجام بده احتمالا جواب بگیری
ناگفته نماند که از یه آنتی ویروس قوی مثل پاندا استفاده کن که بشه بهش اعتماد کنی
باز اگه مشکلی بود در خدمتم:11:
راستی ببین
تنظیمات زبان سیستمت هم درست باشه
GR_mahdi عزیز و یا دیگر اساتید اگه لطف کنین و یه همچین چیزی هم درست کنین که وقتی میخوای وارد اکسس و استفاده از فرم بشی از شخص یوزر و پسورد بخواد هم خیلی ممنون میشم، (اگر حداقل 3 تا یوزر تعریف کرد بهترم میشه!!!)
در واقع هنوز چیزی از اکسس نمیدونم، لطف می کنید کمکم می کنید...
سلامنقل قول:
برو یک فرم تعریف کن یوزر و پسورد رو چک کنه اگه درست بود فرم مورد نظرتو اجرا کنه و گر نه بعد از سه بار دستور خروج از برنامه رو صادر کنه
1- جدولی برای یوزر و پسورد تعریف کن که در فرم تست یوزر از این جدول استفاده کنی - یوزر به هر تعداد می تونی تعریف کنی.
2- متغیری در هنگام اجرای فرم تست یوزر تعریف کن و برابر 0 قرار بده و با هر بار زدن کلید تایید یکی به متغیر اضافه کنه و آن را چک کنه اگر برابر 3 شد دستور خروج را اجرا کنه
3-با کمی کار می تونی پیشرفته ش کنی و سطح دسترسی برای هر یوزر تعریف کنی که به کدام فرم و کدام فیلد ها دسترسی داشته باشد.
چگونه مي توان كاري كرد كه كاربر به جدول اطلاعات يوزر و پسورد دسترسي نداشته باشه!!!نقل قول:
Security را از منو Tools جهت تعریف یوزر و گروه و تعریف Permissions های مورد نیاز می توان استفاده کردنقل قول:
دوستان من آخرین نسخه 2010
rtm
32 بیتی را از سایت پی سی دی دانلود کردم حالا میخوام نصبش کنم میگه اولش فقط یکی از محصولات را میتونم نصب کنم؟ چرا
یعنی یا ورد یا اکسل ؟
قبلا نسخه بتا را نصب کردم همش راحت نصب شد
آقا اینجا جای مطرح کردنش نبودنقل قول:
لطفا به عنوان تاپیک توجه کنید:11:
لحن صحبت کردنت تند بود !نقل قول:
قسمت پر لیوان رو ببین نه قسمت خالی شو.
بنده خدا مشکل نصب آفیس داره اینطوری راهنمایی می کنی
سلام خدمت اساتيد گرامي
برنامه اي دارم كه باهاش كار ملت رو راه مينداختم ولي نمي دونم چطور بچه ها منوي بالاش رو حذف كردن و هر كاري مي كنم نمي تونم بيارمشون اگه كمك كنيد ثواب داره
فايل منوها حذف شده
اين هم فايل اصلي با منوهاکد:http://rapidshare.com/files/383874091/__________.rar.html
کد:http://rapidshare.com/files/384087846/pishtaz.rar.html
سلام توپولینقل قول:
اینم فایلت
:11::11::11::11::11::11::11::11:کد:http://rapidshare.com/files/384452313/New_Microsoft_Office_Access_Application.exe.html
سلامنقل قول:
جهت فعال کردن منو باید به حالت ویرایش بروی
1- دکمه شیفت را پایین نگه دار و برنامتو اجرا کن تا به حالت ویرایش وارد شود
2- روی یکی از منو ها راست کلیک کن و گزینه Customize را انتخاب کن
3- در تب Toolbars پنجره باز شده تیک macro4 را بزن تا منوی مورد نظر فعال شود
با تشکر aak174
سلام از اين كه زحمت كشيديد ممنونم ولي چن در اين چند روز اطلاعات به فايل اضافه شد مجبورشدم از راه دوم كه دوست عزيزمون ارائه مود استفاده و مشكل رو حل كنمنقل قول:
چرا اون بالاي فايل منطقه 12 رو نشون ميده شما كارمند منطقه 12 هستيد ؟
نه بابانقل قول:
همینجوری تو فایلت منطقه 12 رو دیدم گفتم شاید شما کارمند منطقه 12 باشی برا همین بالاش نوشتم روحت شاد شه:11:
سلام
من میخوام یه کارنامه مثل کارنامه هایی که مدارس صادر مکینند در اکسس درست کنم ولی بلد نیستم کمکم کنید!!!
ممنون میشم!!!!!!!!
یعنی سخته که کسی جواب نمی ده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوست من سخت نیست ولی باید از جایی شروع کنی و مشکلاتتو مطرح کنی تا بشه راهنمایی کرد .نقل قول:
وقتی نمی دونیم در چه سطحی هستی چطور کمک کنیم.
باتشکر aak174
با سلام و عرض خسته نباشید خدمت تمامی اعضاء عزیز.امیدوارم سلامت و شاد باشید.مجددا" از اینکه مسائل قبلی من را حل کردید تشکر مخصوص دارم امیدوارم مسئله امروز من هم با کمک شما دوستان گرامی و صمیمی حل شود.:20:
من یک نرم افزار با access 2003 نوشته ام ولی مشکلی که دارم این است که فرم هایی این نرم افزار(شامل button ها و lable ها و textbox ها) روی رایانه دوستم به درستی کار می کند ولی پیغام هایی که توسط نرم افزار access با دستور msgbox به کاربر می دهم در رایانه (دوستم) اصلا خوانده نمی شود و بدرستی کار نمی کند و همه اش علامت سوال تایپ می کند چه راه حلی شما دوستان صمیمی و قدیمی پیشنهاد می کنید؟؟؟
لازم به ذکر است که سیستم عامل دستگاه خودم windows xp است و سیستم عامل دستگاه دوستم windows 7 است ولی حتی اگر سیستم عامل دستگاه دوستم windows xp هم باشد همین مشکل را با دستگاه دوستم دارم و فونت فارسی در جایی که از دستور msgbox استفاده کرده ام پیغام ها خوانده نمی شود.:41:
ضمنا" هم دستگاه خودم و هم دستگاه دوستم هر دو office 2003 و office 2007 هم زمان (از روی یک سی دی یکسان) نصب شده اند.
لطفا من راهنمایی کنید.
rominajoon عزیز سلام.امیدوارم خوب باشی.
اگر هدف شما فقط ایجاد کارنامه برای یک بار و یک نفر است بهتر است از word استفاده کنی(ایجاد table) و اگر بخواهی کار های محاسباتی کوچک انجام بدهی مثلا" معدل گیری پیشنهاد می کنم از excel استفاده کنی ولی اگر می خواهی برای تعداد بیش از یک نفر کارنامه ایجاد کنی و بخواهی اطلاعات این افراد ( نمره همه دروس و همه دانش آموز) را وارد کنید و کارهای مثلا محاسبه معدل هر فرد یا مثلآ بالاترین نمره زیست شناسی (در یک کلاس خاص یا کل یک مدرس) یا جستجو نمره یک درس خاص برای یک دانش آموز خاص آن وقت باید از access استفاده کنی.لطفا" اگر احتیاج داری بیشتر برای شما توضیج بدهم سوال کن تا آگر بدونم به شما کمک کنم...
امیدوارم شاد و سلامت باشی.
سلام دوست عزیزنقل قول:
خوشم میاد که هم مشکل داری و هم مشکلا رو میگیری:11:
غیر از اون یکی دو تا راهنمایی میکنم جواب اینا رو برام بذار تا بیشتر راهنمایی کنم
1- باید زبان ویندوزت روی فارسی درست تنظیم شده باشه(یعنی ربطی به نوع Office نداره)
وارد کنترل پانل شو سپس قسمت Regional And ... سپس اول سربرگ وسط رو انتخاب و بین دو تا تیک فقط بالایی رو تیک بزن که اگه تیک نداشته باشه باید بعد از تیک زدن cd ویندوز رو هم تو دستگاه بذاری
سپس سربرگ اول و انتخاب گزینه farsi سپس سربرگ سوم و انتخاب گزینه farsi
با این کار مشکل احتمالی زبان ویندوزت حل میشه
2- نباید اسم هیچ object درون access فارسی نوشته شده باشه (حتی اسم field) اگه هست اونا رو انگلیسی کن
3- اگه خواستی فایلتو برام ایمیل کن تا یه بررسی کنم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید:11::11::11::11::11::11::11::11:
سلام توپولینقل قول:
خوش اومدی
اینم کارنامه
اگه کمک یا راهنمایی خواستی درخدمتیمکد:http://www.4shared.com/document/NVVcj4e-/karname.html
:11::11::11::11::11::11::11::11:
دوست دانا و صمیمی, Gr_mahdi عزیز
با تشکر از راهنمایی قدم به قدم شما مشکل من در پیغام های فارسی aceess با تنظیم در control panel حل شد نمی دونم چطوری از شما تشکر کنم.
امیدوارم همین طور که من شاد کردی زندگی خوشی داشته باشی.:31:
ممنون.:20:
سلام دوستان
من میخوام با نرم افزار اکسس یه سری اطلاعات ذخیره کنم مثل نام یه جنس و قیمتش وقتی میخوام تو یه برگ جداگونه اسم یه کالای رو فقط انتخاب کنم و خودش قیمتش رو جلوش بزار مثل نرم افزار حساب داری بعد هرروز یه تاریخی بهش بدم چطوری باید این کار رو کرد
سلام دوستان
من میخوام یه data base برای سایت طراحی کنم که کارش این باشه
یک فرم داشته باشه برای مشاهده اطلاعات
به این صورت که من یک سری کد رو وارد دیتا بیس کنم و رو سایت قرار بدم و وقتی طرف میاد تو سایت و کد رو در فرم وارد میکنه یک سری اطلاعاتی که من مشخص کردم رو ببینه
این دیتا بیس رو چه جوری باید طراحی کنم؟
دوستان خواهشا کمک کنید کارم فوریه
سلام استادنقل قول:
میدونم که هدفت از پرسیدن این سوال این بود که بدونی ما درسمونو خوب یاد گرفتیم یا نه اما حالا ما سعی خودمونو کردیم اگه خوب یا بد بود به بزرگی خودتون ببخشین
:11::11::11::11::11::11::11::11::11::11:کد:http://www.4shared.com/document/QIqvhwOD/gheymat.html
اصلا نگران نباش تا اونجا که علممون اجازه بده کمکت میکنیم عزیزمنقل قول:
تو اول بانکتو بساز ...
صبر کن ببینم نکنه تو اصلا بانکشم نمیتونی بسازی؟
اگه نمیتونی که واویلا اما پیام بذار انشاالله که بتونیم حلش کنیم
:11::11::11::11::11::11::11::11::11::11:
:11:میشه بگید چه جوری باید بانکشو درست کنم؟نقل قول:
دوست عزیز شما میتونی برای سرعت بالا از PHP یا ASP استفاده کنی و برای دیتابیس نیز از MySQL استفاده کنی.نقل قول:
:5: منظورتو درست نفهمیدم بگم چجوری درستش کنی یعنی راه حل رو بگم یا درست کنمو برات بذارم شیطون؟:evil:نقل قول:
نه شوخی کردم منظوری نداشتم:11:
اول این که یک سری اطلاعات مبهم تو سوالته
مثلا اگه طرف غیر از کدی که مثلا مخصوص خودشه اگه کد دیگه ای هم داشت میتونه اطلاعات مربوط به اون کد رو ببینه ؟(در کل یعنی دسترسی به همه اطلاعات مجازه؟)
دوم اینکه ما تو اکسس کل بانکو طراحی میکنیم بعدش باز تو اکسس یه پیج درست میکنیم و اون صفحه میشه صفحه اصلیه سایت شما
آیا این راه حل درسته که برات پیادش کنیم؟
یا اینکه اکسس فقط نقش بانک اطلاعاتیتو داشته باشه و تو می خوای با استفاده از یه زبان دیگه به اطلاعات اون دسترسی پیدا کنی؟
اگر اطلاعات دیگه ای رو هم لازم میدونی یادآوری کنی برام بذار
:11::11::11::11::11:
ممنون از کمکتون دوست عزیزنقل قول:
دوست عزیز طرح کلی فرم به این شکل باشه که یه قسمت برای وارد کردن کد داشته باشه
و وقتی که طرف تو سایت کد رو وارد کرد اطلاعاتی که من برای اون کد گذاشتم رو مثلا روی یک label ببینه
این اطلاعات برای هر کد مجزاست
کدها به صورت سری هستند (مانند ab1 ab2 تا ab20(
یعنی افراد دیگر هم میتونن اطلاعات کدهای دیگر رو مشاهده کنند
برای هر نفر فقط یک کد وجود داره
اطلاعات شخصی دیگری هم به جز کد از افراد وارد نمیشه و فقط با کدی که دارند میتونن اطلاعات رو مشاهده کنند
دوست گلم طرح کلیش به این شکله و میخوام با همون access یه صفحه درست بشه و بشه صفحه اصلی سایت چون فقط همین یک صفحه رو داره
اگر بازهم اطلاعاتی لازم بود درخدمتم
بازهم ممنون:10:
سلام
چطور می شه تو access نوع ورودی رو محدود کرد؟
مثلا داده ورودی که کارببر می ده فقط عددی یا فقط حرف باشه!!!
سلامنقل قول:
می تونی به قسمت طراحی جدول (design) بری و در قسمت data type ، نوع داده رو مشخص کنی.
سلام. من دارم به فرم درست می کنم یه سوال پیش اومده برام:
فرض کنید من 3 تا text box دارم. توی text box شماره 1 نوشته مربوط به ستون A2 جدولم می آد که این نوشته یا "آب" هست یا "چای". text box شماره 2 و 3 مربوط به ستون A3 هست. در واقع می خوام توی فرم این دستور رو بدم که اگر text box 1 کلمه آب بود عدد ستون A3 رو توی text box شماره 2 بنویس و اگر text box 1 کلمه چای بود عدد ستون A3 رو توی text box 3 وارد کن. در این حالت توی اون یکی text box هیچی وارد نشه و سفید بمونه
می شه چنین کاری کرد؟ چجوری؟ سخته!؟
سلامنقل قول:
ببخشید یه مدت نبودیم
اگه سوالی دارین برام ایمیل کنین زودتر می بینمش
و اما در مورد سوال شما
متاسفانه اگه بخوای نوع داده ورودی رو محدود کنی یا باید دقیقا مشخص کنی که چندتا کاراکتر می خوای که در اونصورت تا همه کاراکترها رو پر نکنند نمی تونن برن به فیلد بعدی که بدرد زمانی مثل ساختن فیلد کد ملی یا شماره تلفن می خوره
یا باید حد اکثر رو مشخص کنی که بدرد زمانی مثل شماره شناسنامه می خوره ( باتوجه به اینکه حداکثر تعداد شماره شناسنامه 10 رقمی هست که همون کد ملی هست ولی بعضی وقتا کمتر هم امکان داره رقم داشته باشه)
به هر ترتیب من چند تا از mask ها رو برات میذارم که این کارکترها رو موقع تعریف فیلدهات باید در قسمت input mask به تعداد دلخواه بذاری در ضمن یه سرچ توی خود help داخلی office انجام بدی تعداد maskهای بیشتری بهت معرفی می کنه
متن سرچت توی help این باشه(InputMask Property)
اجبار در ورود عدد: 0
اختیاری وارد کردن عدد: 9
اجبار در ورود حرف: L
اختیاری وارد کردن حرف: ?
اجباری وارد کردن حرف یا عدد: A
اختیاری وارد کردن حرف یا عدد: a
موفق باشید:11::11::11::11::11:
سلامنقل قول:
نبايد تو ستون اولي مقدار تکراري باشه
البته اميدوارم تعداد گزينه هات مثل اون مثالهایی که زدی کم باشه وگرنه مجبوري تمام اونها رو براي دستور شرطي تعريف کني
حرف ي رو بايد با shift+xوارد کني( برنامه نويسيش اجبارت ميکنه)
البته اگه خود مشکلت رو دقيقا بهمون ميگفتي شايد راه هاي بهتري هم بود
اينم فايل شما
البته باز هم خواهش میکنم سوال و مشکلتون رو علاوه بر گذاشتن تو فروم به ایمیل من هم بفرستید تا زودتر متوجه بشم چون ظاهرا هرچند که مشترک این بحث هستم باز هم بعضی وقتا برام ایمیل اطلاع رسانی نمیادکد:http://www.4shared.com/document/oLgTx6vH/meghdar_sharti.html
موفق باشی:11::11::11::11::11:
---------- Post added at 10:43 PM ---------- Previous post was at 10:41 PM ----------
سلام دوست عزیزنقل قول:
درسته توی اون قسمت نوع داده رو مشخص میکنی ولی اجباری رو برای کاربر ایجاد نمیکنی ولی با تعریف ماسک کاربر رو مجبور به ورود نوع داده و تعداد داده دلخواه خود می کنی
چطور میتونم فایلی با پسوند accdb را بع mdb تبدیل کنم؟
سلامنقل قول:
در Access2007 بازش کن و از گزینه Save AS با فرمت Access2003 ذخیرش کن اگر بعضی از گزینه هاش مختص 2007 نباشد راحت تبدیل شده وگرنه باید یکمی دستکاری بشه.
با تشکر aak174
سلام
براي كانورت ديتا از اكسل به اكسس چه كار بايد كرد ؟؟
احتياج به راهنمايي فوري دارم - لطفاً ....!!؟؟
سلامنقل قول:
یه دیتا بیس خالی اکسس درست کن بعد بازش کن( اگه می خوای تا نحوه باز کردن یه فایل رو هم بهت آموزش بدم:31:شوخی بود)
سپس منوی file سپس 'گزینه Get External data بعدش import
بعدش از پنجره ای که باز میشه از قسمت files of Type 'گزینه Microsoft Excel رو انتخاب کن سپس بگرد فایلت رو پیدا کن و دکمه importرو بزن
بعدش یه ویزاردی باز می شه که با خوندن توضیحاتش راحت می تونی باقیه کارها رو انجام بدی
کمک بیشتری خواستی ما در خدمتیم(میتونی فایلتو برام ایمیل کنی (آدرسش تو پستهای قبلیم هست) تا خودم کانورتش کنم برات بفرستم)