آرزو دارم شبي عاشق شوي .آرزو دارم بفهمي درد را .تلخي برخوردهاي سرد را .مي رسد روزي كه بي من سر كني .مي رسد روزي كه مرگ عشق را باور كني ...
Printable View
آرزو دارم شبي عاشق شوي .آرزو دارم بفهمي درد را .تلخي برخوردهاي سرد را .مي رسد روزي كه بي من سر كني .مي رسد روزي كه مرگ عشق را باور كني ...
به اندازه گریه گنجشک دوست دارم، شاید این دوست داشتن کم به نظر برسه، اما یک چیز رو نمیدونی؟ گنجشک زمانی که گریه می کنه می میره ...
اگر برگ درخت در پاییز نمی افتاد، جایی برای روئیدن برگ های بهاری پیدا نمی شد.
آن کس که با داشته های خوب خود خوشحال نیست ، با برآورده شدن آرزوهایش نیز خوشحال نخواهد بود.
اگه کسی برات اس ام اس خالی فرستاد ، ناراحت نشو بدون اونقدر دوستت داره که نمی دونه چی بگه!!!
جایی در پشت ذهنت ، به خاطر بسپار که اثر انگشت خداوند بر همه چیز هست.
روزگاري مردم دنيا دلشان درد نداشت هر كسي غصه اينكه چه ميكرد نداشت چشمه سادگي از لطف زمين ميجوشيد خودمانيم زمين اين همه نامرد نداشت
اگر بخواهم آنچه در ذهن دارم با تو بگويم، هزاران جلد کتاب مي شود ولي آنچه در دل دارم يک جمله بيش نيست: دوستت دارم
آدما نمی تونن تغییر کنن
رابطه ها نمی تونن عوض بشن
دنیا نمی تونه ثابت بمونه
ولی یه دوست میتونه تا ابد یه دوست بمونه
دوستت دارم تا ابد
شمع داني كه دم مرگ به پروانه چه گفت؟
گفت:اي عاشق بيچاره فراموش شوي
سوخت پروانه ولي جواب توپي داد!!!
گفت:طولي نكشد تو نيز خاموش شوي
عشق يعني حسرتي دريك نگاه عشق يعني غربتي بي انتها عشق يعني فرصتي كوتاه عشق يعني مرگ اما بي صدا...
ای که از کوچه ی معشوقه ی ما میگذری
برحذر باش که سر میشکند دیوارش:8:
می دونی اگه یه روز خورشیدبمیره چی میشه؟
.
.
.
.
اون وقت زمین دوره تو میگرده
.
.
.
.
ولی من عمرا بذارم
.
.
.
.
چون فقط من باید دورت بگردم !
تسخیر یک کشور بزرگ از تسخیر قلب کوچک یک زن آسانتر است ( ناپلئون بناپارت )
عشق را با تمام وجود فریاد بزن تا به جهانیان ثابت کنی تمام مسیرها به سمت مشترک مورد نظر اشغال نمی باشد :46:
اي تماشايي ترين مخلوق خاكي در زمين! آسماني ميشوم وقتي نگاهت ميكنم.
حقيقت نه با شنا کردن بلکه با غرق شدن کشف مي شود شنا کردن حادثه ايست که در سطح اتفاق مي افتد غرق شدن تو را به اعماق بي انتها مي برد
دنیا <------
---------> تو
اگه گفتی این بعنی چی؟
یعنی تماام دنیا یک طرف، تو یک طرف
تاريخ تولد يك بهانس تا فراموش نكني امدنت را
این همه خونی که دنیا در دل من می کند
جای من هر کس که باشد ترک دنیا می کند
سال ها پرسیدم از خود کیستم؟ آتشم؟ شورم؟ شرارم؟ چیستم؟ دیدمش امروز و دانستم کنون او به جز من ، من به جز او نیستم
زدم فرياد خدايا اين چه رسمی است رفيقان را جدا کردن هنر نيست رفيقان قلب انسانند خدايا بدون قلب چگونه ميتوان زيست...
تازگی ها چقدر چاق شدی! می دونی از کجا فهمیدم؟ چون هر روز جای بیشتری تو قلبم باز می کنی
فرقي نمي کند گودال آب کوچکي باشي يا درياي بيکران… زلال که باشي، آسمان در توست...
وفا داری را بايد از نيلوفری آموخت که به دور هر شاخه ای میپيچد در آغوشش ميميرد...
میدونی طبق آخرین آمار کم جمعیت ترین جای دنیا کجاس؟ . . . نمیدونی؟ . . . . قلب منه که فقط تو توی اون ساکنی
شماره حساب دلم رو میدم تا هرچی غم داری بریزی به حسابم
دوستان لطفا پست هاي قبلي رو بخونين،اس ام اس تكراري نننننننننننننننننننننننهه ههههههههههههههه
آدم عزیزانشو فراموش نمیکنه بلکه به ندیدنشون عادت میکنه.....تقدیم به کسی که عادت به ندیدنش مثل فراموش کردنش غیرممکنه
پرستوها چرا پرواز کرديد؟جدايی را شما آغاز کرديد
جدايی بي وفايی قهر و دوری همه باشند گناه آشنايی
من پرازسکوتم توبخوان!!!!من سرشار رفتنم توبمان!!!!!بي توآرامش ندارد دل دريايي من بي توفرجامي ندارد شب تنهايي...
گاهی اشکها رنگ خندست ،،،بعضی وقتها توی ميدون..... اونی که باخته برندست...
گفت فرق رویا با آرزو چیست ؟ گفتم آرزو یک حقیقت نزدیک است ولی رویا یک آرزوی شیرین دست نیافتنی . گفت من رویا هستم یا آرزو؟ گفتم رویای که به حقیقت پیوستن آن یک آرزوی شیرین است.
شرمنده من بیشترش رو خوندم اگه چیزی از دستم میره واسه حافظه ی ضعیفمه گاهی واسه خودمم دوباره میدم کافیه فقط بگین کدوماش تکراریه تا جاشو با یه جدید عوض کنم
الهي بميرم سياه پوشت کنم نه آنکه بمانم و فراموشت کنم
خواستم خودمو گول بزنم ؛ همه ی خاطراتم رو انداختم یه گوشه ای و گفتم : فراموش. یه چیزی ته قلبم خندید و گفت : یادمه
نقل قول:
تکراری نهههههههههههههههههههههه:46:
نمی دانم تو می خوانی ز چشمم حرفهایم را نمی دانم تو می بینی نگاه بی صدایم را که می گوید بدون مهربانیهای بی حدت... بدون عشق تو، هیچم...
تکیه بر دیوار کردم خاک بر پشتم نشست/دوستی با هر که کردم عاقبت قلبم شکست /آن قدر رنجی که دنیا بر دل ما می کند/بر دل هر کس کند او ترک دنیا می کند
نگاه ساکت باران به روی صورتم دزدانه میلغزد ولی باران نمی داند که من دریایی از دردم به ظاهر گر چه می خندم ولی اندر سکوتی تلخ می گریم
وفای شمع را نازم که بعد از سوختن ...به صد خاکستری در دامن پروانه میریزد...نه چون انسان که بعد از رفتن همدم... گل عشقش درون دامن بیگانه میریزد