شما با Nsu ميتوني آخرين ورژن رو بگيري...تو سايت بعضي مواقع اشتباه ميشهنقل قول:
بله بايد مستقيما وصل بشه بدون واسطه
سيمكارت فرقي نميكنه...فقط بايد باشه و رو پروفايل جنرال باشه
مواظب زنگ خورات هم باش كار دستت نده!
Printable View
شما با Nsu ميتوني آخرين ورژن رو بگيري...تو سايت بعضي مواقع اشتباه ميشهنقل قول:
بله بايد مستقيما وصل بشه بدون واسطه
سيمكارت فرقي نميكنه...فقط بايد باشه و رو پروفايل جنرال باشه
مواظب زنگ خورات هم باش كار دستت نده!
ممنونم ممل جان خیلی کمک کردی دستت طلا . من با برنامه NSU کار میکنم و تو برنامه هم مینویسه که ورژن 20.0.012 هست و جدید تر رو نداره و ورژن فعلی من هم 20.0.012 هست ولی سوال دیگه ای که درام اینه که من اگه دوباره با همین ورژن آپدیت کنم سرعت گوشیم خوب میشه ؟ آخه احساس میکنم گوشیم کند شده . آخه یه جا خوندم ( فکر کنم خود شما گفتید ) که آپدیت با همون ورژن یعنی فلش کردن . میخواستم بدونم که سرعت گوشیم خوب میشه اگه با همین ورژن فعلی Reinstall کنم ؟
آره فلش ميشه...اگه بتوني دوباره همين ورژن رو بريزينقل قول:
احتمالا ورژن جديد واسه پروداكت كد گوشيت نيومده
بذار ببينم يه كد واست ميتونم پيدا كنم كه آپديت كني
اينم يه سري كد واسه 5800
0581337
0559394
0575887
0559052
0559297
ببين كدوم به دردت ميخوره...اينم بگم اينا همگي مال اروپا هستن و ممكنه زبان فارسي يا عربي نداشته باشن
دوستان پروداکت کد فارسی e63 قرمز رو لطفا بزارین!
خیلی ضروریه
سلام دوست عزیزنقل قول:
متاسفانه پروداکت فارسی برای گوشیتون جائی ندیدم و امیدوارم با کمک دوستان بتونیم یه پروداکت کد فارسی براتون پیدا کنیم
اما پروداکت کد عربی برای گوشی قرمز رنگ e63 این هستش
0569390
البته با این پروداکت کد و روشهائی که در مقالات آموزشی و ترفند هائی که اونجا آورده شده و هک سیمبیان و حتی نصب نرم افزار کریستال فارسی ، شما امکان تایپ حروف گ ، ژ ، چ ، پ ، را در متون نوشتاری گوشیتون ، بخصوص مسیج ها ، خواهید داشت و تا حدودی میتونید منوی گوشیتون را فارسی کنی
منویه فارسی خوبه؟
من که دارم ازش استفاده نمیکنم. سخت کار کردن باهاش .مثلا مضامین به جایه themes یا نواخت به جایه tone
دوست من بیشتر کسانی که زبان فارسی روی گوشیشون نصب میکنن فقط به خاطر تایپ sms فارسی هست ....
خانمها و آقايان سلام
ببخشيد که بنده مبتدي هستم من با وضعيت مبتدي بودن گوشي خودم را که نوکيا ان 95 8 گيگ است را به ورژن 31.0.015 آپ ديت کردم حالا منوي فارسي و آنتي ويروس آن حذف شده است اگر کسي وارد است لطفا مرا راهنمايي کند . من زاهدان زندگي ميکنم و اينجا کسي نيست که برنامه نصب کند
دوست من شما وقتی گوشیتون از همون اول زبان فارسی رو داشته , با آپدیت از بین نمیره ....
شما باید از داخل تنظیمات گوشیتون زبان فارسی رو ست کنید الان زبان انگلیسی روی گوشیتون ست هست ....
.
در ضمن آنتی ویروس نصب نکنی بهتره چون خود این آنتی ویروسها , ویروسهایی دارن که با Scan کردن با همون برنامه قابل شناسایی نیستن .......
سلام !
من n81 دارم !
میشه مموری رو در بیاری بعد آپدیت کنی ؟!
موقع آپدیت اگه اس ام اس برات بیاد چی میشه !؟
با تشکر
دوستان مرسی اما وجود داره!چون ورژن فارسی گوشی هم اومده
بله میتونی دربیاری .... ولی در هم نیاری مشکلی نداره چون وقتی کار آپدیت تموم شد sms برات میاد ...نقل قول:
هيچكدوم مشكلي ندارن..انتي ويروس هم به كارت نمياد..اگه فارسي واست ضروريه اين نرم افزار sms فارسي رو نصب كن روشنقل قول:
فارسي نداره...همون عربي كه دوستمون دادان تست كن ببين ميشه؟فعلا كه چيزي پيدا نكردمنقل قول:
نه..گوشيهايي هست كه با اپديت زبان فارسيش رفته..حالا اين دوستمون بايد چك كنه ببينه تو تنظيمات هنوز زبان فارسي هست يا نهنقل قول:
من 6300 رو كه فارسي داشت اپديت كردم فارسيش پريد...5610 و 5220 هم داشتم همينطوري شد
پس پرواكت كد اون گوشي رو بنويس با اون آپديت كننقل قول:
اپديت هيچ ارتباطي به مموري كارت ندارهنقل قول:
در مورد sms هم فقط مرحله نهايي نبايد اتفاقي بيفته..كه بعيد ميدونم..چون اون موقع انتن نميده...ولي احتمالش هست..پس ريسك نكيند
ها.....ايني كه گفتي يعني چه؟نقل قول:
با سلام و تشکر از توجه جنابالي
DJ جان من برانامه کريستال فارسي را نصب کرده بودم که ميشد با آن فارسي تايپ کرد ولي حالا نياز به License دارد اگر ممنکن است يک فارسي ساز کرک شده برايم توي سايت بگذاريد ممنون از تمامي همکاران سايت و تشکر از سايت پرمحتوا و فعال تون
من ان 79 دارم
ورژن نرم افزارم 11.049 هستش
25.11.2008
آیا جدیدترش اومده ؟ آپدیت جدید تر و بهتر ؟
ميتوني از سايت MCI دانلود كني..بدون نياز به كرك يا چيزي...نرم افزار ديگه اي نميشناسم...چون كار نكردمنقل قول:
اينجا هم جاي معرفيش نيست
صفحه اول همين تاپيك رو ببين...خودت چك كننقل قول:
نتيجه رو بهم بگو
فرق آپدیتی که با کامپیوتر و کابل انجام میشه با آپدیتی که بوسیله اینترنت خود گوشی انجام میشه(Wireless,GPRS) چیه؟
آخه میگن حجم فایل دانلودی تو دومی 3-4 مگ بیشتر نیست.
بله درسته ....
شما با گوشی فایلی معادل 6 7 مگ رو دانلود و نصب میکنید ولی اگه بخواین این کارو با کامپیوتر و اینترنت انجام بدین بالای 100 مگ باید دانلود کنید ...
چون با گوشی فقط فایلهای که نیاز به آپدیت شدن رو داره دانلود میکنه ولی با کامپیوتر شما دوباره کل فریمور قبل + آپدیتهای جدید رو دانلود میکنید ...
درسته.
میدونم اینطوره.
فقط کدومش توصیه میشه؟
آخه ممکنه تو دومی بعضی مشکلات مثل کندی برطرف نشه ولی با کامپیوتر همه چیز از اول شروع میشه.
نقل قول:
این که خیلی بهتره :5:
گوشی من n79 از چه روشی می توانم گوشی رو از طریق خودش اپدید کنم؟
کلا یکم در موردش توضیح بدید ممنونم
ببینید دوستان با آپدیت کردن به روش مستقیم از خود گوشی هیچ ایرادی که نداره هیچ , تازه در زمان هم صرفه جویی میشه ...
در ضمن مشکلاتی که با آپدیت از طریق کامپیوتر ممکنه بوجود بیاد مثل قطع شدن اینترنت یا کابل در زمان نصب فریمور هم در این روش وجود نداره ...
کلاً اگه شرایط آپدیت از طریق گوشی رو دارید مثل اینترنت ایرانسل و یا اینترنتی که از کامپیوترتون روی گوشی Share کردین بهتره با خود گوشی آپدیت کنید ...
دوستان من پروداکت کد گوشی رو عوض کردم
با NSU آپدیت کردم ولی وقتی میرسه به زمانی که باید فایل رو بریزه رو گوشی این پیغام رو میده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من گوشی رو بصورت مستقیم وصل کردم و از هاب استفاده نکردم
در ضمن من فایل رو با NSU دانلود کردم !
اینم پرداکت کدی که استفاده کردم
N78-1 RM-235 CTR FARSI COCOA BROWN 0548520
اگه بروز نشه باچی راحت تره بروزش کنم؟چون فایل هاشو دارم !
[quote=Saman-tci;3748611]دوست من شما وقتی گوشیتون از همون اول زبان فارسی رو داشته , با آپدیت از بین نمیره ....
شما باید از داخل تنظیمات گوشیتون زبان فارسی رو ست کنید الان زبان انگلیسی روی گوشیتون ست هست ....
سلام دوست عزيز من گوشي را که گرفتم نميدانم فارسي داشت يا فروشنده کاري کرد که منوها فارسي شد ولي پس از آپديت فقط چند زبان (6 يا 7) زبان دارد و حتي عربي هم ندارد چه برسد به فارسي
با اين اوصاف اگر تنظيمات ديگري به کارم مياد لطفا مرا راهنمايي کنيد
با تشکر فراوان :18:
آخرین ورژن NSU الان چنده؟
برا من 1.5.12 هست موقع اجرا میخواد به ورژن جدید آپدیت کنه که ارور میده و پیش نمیره!!
سلام دوست عزيز من گوشي را که گرفتم نميدانم فارسي داشت يا فروشنده کاري کرد که منوها فارسي شد ولي پس از آپديت فقط چند زبان (6 يا 7) زبان دارد و حتي عربي هم ندارد چه برسد به فارسي
با اين اوصاف اگر تنظيمات ديگري به کارم مياد لطفا مرا راهنمايي کنيد
با تشکر فراوان :18:[/quote]
بیزحمت مدل گوشی ، پروداکت کد و سایر اطلاعات لازم.
بعدشم همین جوری که زبونش عوض نمیشه که (با آپدیت ) یا نرم افزار فارسی ساز داشته یا من نمیدونم.
گفته دیگه . گوشت رو باید مستقیم به pc وصل کنی . منظورم usb های پشت رایانه میباشد.نقل قول:
سلام دوستان خسته نباشید.
من گوشی یکی از دوستامو که 6300 بود آپدیت کردم . حالا میگه دیگه زبان فارسی نداره. مشکلش چیه ؟
میشه درستش کرد. راهنمایی کنید.
سلام :نقل قول:
گوشی وقتی وارد ایران میشه ، از طریق باکس زبان فارسی رو هم توش میریزن.
به همین دلیل شما وقتی بعدا میخوای گوشی رو آپدیت کنی، باید حواست به پروداکت گوشی باشه.
چون گوشی قبل از این که به ایران بیاد،با پروداکت خارجیش اومده و الان که شما آپدیت میکنی باید اول پروداکت مربوط به حوزه خلیج فارس رو که زبان فارسی داره با نرم افزار NSS تغییر بدی ، بعد شروع به آپدیت کردن کنی .
تو این حالت زبان فارسی رو هم ساپورت خواهد کرد
با این نرم افزار با شرح زیر پروداکت گوشی رو عوض کن.........
موقع نصب یه جا چند تا گزینه میاد که باید همون گزینه اولی باشه وگرنه کار نمیکنه ...گزینه هم این باید باشه Virtual usb deviceکد:http://www.b-phreaks.co.uk/files/NSS/NSS103814.zip
بعد از نصب گوشی رو وصل کنید به کامپیوتر و بعد نرم افزار رو اجرا کنید
برنامه nss رو اجرا میکنیم در گوشه سمت راست بالا بر روی ذره بین یا همون scan for new device کلیک کنید تا صفحه کامل بشه بعد از قسمت بالا به گزینه phone info رفته و در سمت راست این صفحه یک قسمت به نام product code هست بعدش جلوی اون enable رو تیک زده و شماره جدیدی که داریم وارد میکنیم.سپس write رو بزنید تقریبا 2 ثانیه طول میکشه تا سمت چپ پایین صفحه میزنه write .... Done
یادتون باشه به تنظیمات دیگه این نرم افزار دست نزنین
بعد هم از نرم افزار خارج بشید
در ضمن بعد از این کار باطری گوشی رو در نیارین
حالا گوشی رو آپگرید کنید
وقتي ارور ميده بايد ورژن جديد رو از سايتش بگيري...با خودش دانلود نكنينقل قول:
با باكس هم ميشه...روشهاي ديگه اي هم هست...اينجا جاش نيستنقل قول:
از اين ارورها زياد ميده...دوباره امتحان كردي؟
با يه كد ديگه اپديتش كننقل قول:
ممنون از همكاريتوننقل قول:
يه اشاره كوچيك به صفحه اول ميكردي مجبور به اين كارا نميشدي
واسه همه نميشه توضيح داد
نقل قول:
ممنون عزیز ، میشه لطف کنی یه Product Code که فارسی پشتیبانی کنه بذاری . :31:
روح الله جان
مدل گوشي من نوکيا ان 95 8 گيگ است براي پرداکت کد هم دارم NSS را دانلود ميکنم که به سمع نظر شما مي رسد ولي ساير توضيحات ديگه چيه بيشتر توضيح بدهيد ممنون
صفحه اول همين تاپيك همه چيزو توضيح دادمنقل قول:
ببينم چي واست پيدا ميكنمنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان
ولی من فکر میکنم که گوشی ها برای هر منطقه که فرستاده میشن ، با کد مخصوص خودشون فرستاده میشن .
این در حالیه که قیمت ها هم در کشور های مختلف با هم فرق میکنه.
نمونه بارزش شزکت dell که هیچ وقت اون اپراتورش ( مشاور آنلاین) قیمت رو به شما نمیگه ( قیمت نهایی) .
سلام دوستان :11:
من گوشیم 6220 کلاسیک نوکیا هستش . می خواستم ببینم چطوری میشه اینترنت کامپیوتر رو با گوشی Share کنم تا بتونم از طریق خود گوشی ، گوشی رو آپدیت کنم ؟!؟
درسته ..هر منطقه كد خودشو داره..اما قيمتا ثابته..اين ارزش پول كشوراس كه باعث تغيير قيمت ميشه وگرنه تفاوتي ندارهنقل قول:
به اينجا يه سر بزننقل قول:
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?p=3770317#post3770317
با برنامهNSU میشه پروداکت کد گوشی رو عوض کرد????
سلام دوستان :20:
من همین الان گوشیم رو آپدیت کردم . (۶۲۲۰ کلاسیک) . فقط الان این آیکون اس.ام.اس اومده اون بالا هی داره چشمک میزنه ! باید چکار کنم ؟ برای چی اینجوری میشه ؟
مرسي گلمنقل قول:
با پرداکت کد 0553640 مشکل فارسي کردن منوهاي گوشيم حل شد
ممنانم
با تازه کارها بايد بسازي و حوصله داشته باشي
اگر گوشي تون نوکيا است يه سري به اين آدرس بزننقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]