آخی بیچاره فرانکی......:44:نقل قول:
Printable View
آخی بیچاره فرانکی......:44:نقل قول:
اونجور که من تو سایت گل دیدم ظاهرا جلوی منچستر بازی نمی کنه:13:نقل قول:
حق هم داره... اگه شما بودید می تونستید بازی کنید؟؟؟:19::19::19:
تا بالاک هست غمی نیست:46:
خدا بيامرزتش
بله غم بزرگی است.نقل قول:
سخت ترین چیز تو دنیا از دست دادن مادره ... . :41:متاسفم :37:.
اینم برای فرانک جونم همین الان فوتوشاپیدم :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
طرح جدید لباس اول چلسی برای فصل آینده معرفی شد.
این لباس ها که همان رنگ گذشته را دارد و تنها رنگ لباس دروازه بان تغییر کرده است تحت پوشش کمپانی آدیداس تولید و در اختیار تیم و هواداران قرار خواهد داد.
تصویر لباس اول بازیکنان
تصویر لباس اول دروازه بان
آورام گرانت فردا مقابل منچستر پنجاهمین بازی را با مربی گری چلسی پشت سر می گذارد.
گرانت که اولین بازی اش با عنوان سرمربی گری چلسی را مقابل منچستر انجام داد و منجر به شکست 2-0 چلسی شد فردا 50 امین بازی اش را مقابل منچستر برگذار خواهد کرد.
گرانت در این باره گفت:"بازی مقابل منچستر یونایتد برای هر کس بازی جذابی خواهد بود و ما تلاش بسیاری کردیم تا به این جا رسیدیم و به راحتی موقعیت خود را از دست نمی دهیم.اولین بازی من 3 یا 4 روز پس از رفتن مورینیو بود که در آن روزها ما تمرین جدی هم نداشتیم و به نظر من در الدترافورد بد بازی نکردیم و اسیر اشتباهات داوری شدیم وقت اضافه بیش از حد بود و پنالتی و اخراج میکل هم اشتباه بود البته من دوست ندارم زیاد در مورد داوری ها صحبت کنم ولی داوری آن بازی را هیچ وقت فراموش نخواهم کرد"
او همچنین در مورد لمپارد گفت:"ما همه در چلسی مثل یک خانواده هستیم و همه با او همدردی می کنیم و به او قول می دهیم که وقتی به تیم بازگشت ما در رقابت ها مشغول جنگیدن باشیم."
نیمه اول
چلسی 1 - 0 منچستریونایتد
تبریک ! :40: انشالله بازی رو ببریم :40::40:
نیمه اول توی قوطی کرده بودیمشون .... فقط زیر توپ می زدند !!! :40:
پایان بازی
چلسی 2 - 1 منچستریونایتد
تبریک میگم :40::40:
یکی از زیباترین بازی های چند سال اخیر رو شاهد بودیم. خوشحالم که بازی رو ما بردیم. خداوکیلی حق ما برد بود. روی یک اشتباه مهلک توسط کاروالیو گل خوردیم و حق منچستر اصلا گل نبود در اون دقایق !!
به هر حال خیلی خوشحالم که بازی رو چلسی برد ... :40::40::40: امیدوارم منچستر دو بازی پایانی فصل رو خراب کنه و ما قهرمان بشیم ...
تیم چلسی با روحیه خیلی خوب از این برد در چهار شنبه این هفته به مصاف لیورپول میره و انشالله با پشت سر گذاشتن لیورپول شاهد حضور تیم محبوبمون در فینال جام باشگاه های اروپا باشیم :40::11:
هورا...................:26:
ییییییییییییییییو هو . :26::12:.بردیم آقا بردیم . این برد حق ما بود تازه بدبختا شانس اوردن که اون تیرکه گل نشد . ولی خدایش من چقدر اون کاروالیو رو نفرین کردمش ، ولی حالا که فکر میکنم ..... :43:.
بگذریم . یه تبریک مخصوص برای برو بچس خودمون . :11:
Morinio + Nikol + Hossein + livchelsea + shazde
و مابقی ....
ااااااااااااههههههه...
خوابم برد نتونستم نیمه ی دووم رو ببینم ....
منم دوست دارم این منچستر این فصل ضاییغ شه ....
[quote=V A H I D;2346641]ااااااااااااههههههه...
خوابم برد نتونستم نیمه ی دووم رو ببینم ....
quote]
:18: تو چه جوری این وقت روز خوابت برد . این بازی رو اگه 4 صبحم میدیدی خواب از سرت اساسی میپرید :27:.
یه تبریک درست و حسابی به بر و بچز چلسی ای :27:
و یه حالگیری اساسی از منچستر :27:
منچستريهاش صلوات بلند.
دوستان این بازی نشون داد که چلسی میتونه قهرمون بشه
چه در لیگ جزیره و چه در اروپا
به امید قهرمانی چلسی.
یا حق
بین دو نیمه خوابم برد ....نقل قول:
دیشبم تا ساعت 3 اینترنت بودم صبحم ساعت 6 بلند شدم ....
تیم فوتبال چلسی توانست در خانه منچستر یوناتد را به زانو در آورد :8:
تیم فوتبال چلسی توانست با دو گل بالاک در دقایق ۴۵ و ۸۶ در مقابل تک گل منچستری ها که روی اشتباه مسلم کاروالیو در دقیقه ۵۶ توسط رونی به ثمر رسید پیروز این بازی بزرگ باشد.
چلسی با ترکیب چک ٬ تری ٬ کارولیو ٬ اشلی کول ٬ فرییرا (۶۶ آنلکا )٬ میکل ٬ اسین ٬ بالاک ٬ جو کول ( ۸۷ ماکلله ) ٬ دروگبا ٬ کالو ( ۸۱ شوچنکو ) راهی میدان شد و با ارائه ی یک بازی یک طرفه و برتر نسبت به یونایتدی ها توانست اختلاف امتیازات را به حداقل ( ۰ امتیاز ) برساند.
آمار بازی :
شوت در چارچوب : چلسی ۷ - ۶ منچستر یونایتد
آفساید: چلسی ۰ - ۶ منچستر یونایتد
کرنر : چلسی ۸ - ۳ منچستر یونایتد
خطا : چلسی ۱۴ - ۱۹ منچستر یونایتد
این همه شما تو تاپیک ما پست زدین اینم از طرف ما
من 99 درصد طرفدارایه چلسی رو قبول ندارم چون همین دیروز طرفدار چلسی شدن همون وقتی که ابراموویچ اومد و بازیکن گرفت پیرهنشم که رنگ یکی از تیمای ایرانه که بازم 99 درصد طرفداراش طرفدار همین تیم ایرانین ، خوب چیکار کنن تیم قدر تو دنیا با این رنگ همین یکی تازه اونم زوری
پس بحث با اینا فایده نداره چون 17 سال طرفداری یه تیم بودی با کسی که 2 ساله طرفدار یه تیم شده بحث کنی؟!! ....
اصلا آدم حرفش نمیاد که بحث کنه
اگه شما جزو 1 درصد هستین مبارکه نوشه جونتون
اگه هم نه ......
نقل قول:
پس معلومه که تو طرفداره یه تیم توی ایران هستی که لباسش قرمزه. به همین دلیل طرفدار منچستر شدی.
عزیزم با ختن که گریه نداره...!
این عکسها رو هم به خاطره حرفهات میزارم که بدونی منچستریها هم امروز مثل خودت جنبه باخت ندارند :27:
این شیطونک های منچستری از کوچیک تا بزرگشون جنبه باخت ندارند.
بعد از باختن با چند تن از پرسنل باشگاه دعوا کرند که دلیلش تنها گریه کردن آنهاست…..
جالب است که سر بابی چارلتون هم به همراه اورا و پارک جی سونگ در این درگیری حاضر بودند
پس از اینکه بازی چلسی و منچستر یونایتد با نتیجه 1-2 به سود چلسی به اتمام رسید و حتی تمامی تماشاچیان هم ورزشگاه را ترک کردند "پاتریس اورا" و "پارک جی سونگ" دو بازیکن ذخیره منچستر که به میدان نرفتند در کنار زمین باقی ماندند و مانع از انجام کار مسولان چمن ورزشگاه شدند و پس از اینکه مسولان چمن از آنها در خواست کردند که زمین را ترک کنند اهمیت ندادند و به مسولین توهین کردند و باعث ایجاد درگیری شدند.
آورام گرانت سرمربی تیم فوتبال چلسی بعد از شکست دادن فرگوسن به قهرمانی بسیار خوش بین است.
آورام گرانت بعد از یک برد شیرین مقابل منچستر یونایتد و هم امتیاز شدن با آنها گفت : " من فکر می کنم الآن دو بازی باقی مانده بسیار حائز اهمیت خواهد بود که من به این دو بازی خوش بین هستم . من همیشه مطمئن هستم ٬ من مربی تیم هستم و به این امر کاملا اعتقاد دارم. ما باید این دو بازی را برنده شویم و به از دست دادن امتیاز از سوی منچستر یونایتد نیاز داریم."
گرانت در خصوص بازی زیای تیمش گفت : " ما می دانستیم به چه چیزهایی نیاز داریم ٬ خوب بازی کردیم و سزاوار این پیروزی بودیم . هرچند به نظر باید نتیجه ای بهتر از ۲ بر ۱ بدست می آوردیم . اما این اتفاق افتاده است . زمانی که بازی ۱ بر ۱ بود ما موقعیت خوبی نداشتیم ٬ اما ما به بردن منچستر نیاز داشتیم که توانستیم آنها را ببریم"
و اما وی در خصوص بازیکنانش گفت : " من به بازیکنانم افتخار می کنم . آنها می جنگند تا به پیروزی برسند . وقتی بازی ۱ بر ۱ بود با تمام انرژی توانستیم گل برتری را به ثمر برسانیم . من به تیم هم افتخار می کنم. واقعا فوتبال یک بازی هیجانی است"
گرانت در خصوص عدم حضور لمپارد ٬ هافبک ارزنده ی تیمش گفت: " ما همه با فرانک همدردی می کنیم که بازیکنان بعد از به ثمر رساندن گل اول این را نشان دادند که شما هم آن را دیدید . اتفاقی که برای فرانک لمپارد افتاده است همه ما را بسیار ناراحت کرده است . من با خانواده ای او همدردی می کنم و به آنها تسلیت می گویم .
چلسی برد و ما خوشحال شدیم ولی باید از یه بابت ناراحت بشیم اون هم اختلاف بالاک و دروگبا است
(بابام در اومد تا نوشتم من الان سر کلاسم)
فکر نمی کنم اختلافی وجود داشته باشه. چون بعد از اینکه نتیجه مساوی شد بازیکن ها کمی دچار فشار عصبی شدند که در اون شرایط طبیعی است ! در ضمن آخر بازی رو حتما دیدی که بالاک و دروگبا همدیگرو بغل کردند !!نقل قول:
من طرفدار هیچ تیم ایرانی وخارجی دیگه ای بجز منچستر نیستم اصلا فوتبال ایران رو قبول ندارم چه ملی چه باشگاهی :2:ارزش تعصب ندارننقل قول:
شما جز 99 درصد هستین خوش باش:11:
رونالدوشونم که نتونست کاری کنه... برد چلسی رو تبریک می گم، دم تیمتون گرم! به امید قهرمانی تیمتون تو لیگ برتر...
ممنون رفیق ... باید لیگ قهرمانان رو هم اضافه میکردی :27: . پس معلوم شد بارسلونایی هستی :31:. به هر حال :10:.نقل قول:
عشق است چلسی
فقط چلسی بعد از رئال
پیتر چک دروازه بان شماره یک چلسی در مورد فصل بعد خودش با پیراهن جدید صحبت کرد.
چک در رابطه با پیراهن نارنجی رنگ فصل بعدش گفت:"وقتی مسولان باشگاه در مورد پیراهن دروازه بانان در فصل بعد با شرکت آدیداس صحبت می کردند قرار شد تا پیراهن دروازه بانان نارنجی باشد زیرا نارنجی یک رنگ نگران کننده برای مهاجمان است و در زمانی که آناه فرصت کافی برای تصمیم گیری نداشته باشند باعث می شود که خوب کار نکنند.وقتی من به اسپارتاپراگ پیوستم پیراهن نارنجی می پوشیدم و فصل بسیار موفقی داشتم ولی وقتی به چلسی آمدم مورینیو رنگ های روشن را برای دروازه بانان دوست نداشت ولی هم اکنون با پیراهن نارنجی خواهم بود و فصل خوبی خواهیم داشت."
میشایل بالاک که در بازی با منچستر یونایتد هر دو گل چلسی را به ثمر رساند در باره قهرمانی در لیگ گفت:هر چیزی ممکن است اتفاق بیفتد.
بالاک درباره قهرمان لیگ گفت:"هفته گذشته آنها 5 امتیاز از ما بالاتر بودند و همه فکر می کردند که آنها قهرمان خواهند شد ولی در دو بازی ما به آنها رسیدیم و هم اکنون با آنها هم امتیاز هستیم.در سال 2000 وقتی که من در باین لورکوزن بودم تا هفته آخر ما در صدر جدول بودیم ولی درست در روز آخر بازیها از بایرن مونیخ شکست خوردیم و قهرمانی را از دست دادیم و ما هم اکنون شرایطی مثل آن زمان را داریم و با منچستر هم امتیاز هستیم و باید به دو بازی باقی مانده امیدوار باشیم.بازی با منچستر بسیار بازی خوبی بود هوای بسیار خوبی بود و ما توانستیم یک پیروزی شیرین را به دست آوریم که این پیروزی برای لمپارد و خانواده اش بود.آنها در شرایط سختی هستند و ما این پیروزی را به آنها تقدیم می کنیم."
او همچنین در مورد بازی چهارشنبه شب مقابل لیورپول گفت:"ما چهار شنبه بازی بسیار سخت و حساسی را داریم ولی به نظر من ما بسیار آماده و سر حال هستیم و از همه تیمهای حاضر وضعیت بهتری داریم."
گرانت:احتمالا لمپارد بازی خواهد کرد
آورام گرانت سرمربی چلسی در مورد فرانک لمپارد گفت:او مقابل لیورپول بازی خواهد کرد.
به گزارش کانون هواداران چلسی در ایران,گرانت در مورد شرایط لمپارد گفت:"او تمام تلاشش را برای شرکت در این بازی انجام داده است و ما شرایط او را درک می کنیم و من بعد از تمرینات پایانی می توانم در مورد او تصمیم بگیرم من به رافا بنیتز احترام می گذارم ولی ما بازی رفت را بسیار خوب شروع کردیم که 2 موقعیت بسیار خوب داشتیم که از دست دادیم و یک پنالتی هم داشتیم که داور به آن توجهی نکرد.لیورپول به 9 بازیکن اصلی اش در بازی با بیرمنگام استراحت داد ولی ما مقابل منچستر یونایتد با تمام قدرت بازی کردیم و به نظر من برای بازیکنان من اهمیتی ندارد که در فاصله 4 روز 2بازی انجام دهند و در بازی مقابل لیورپول تفاوتی میان بازیکنان دو تیم نخواهد بود.تری یک کارت زرد دارد ولی به نظر من او اهمیتی به این موضوع نمی دهد و مثل همیشه برای پیروزی بازی خواهد کرد و نگران محروم شدن از بازی فینال نیست.چلسی باشگاه بزرگی است و در افتخارات خود تنها قهرمانی در جام باشگاه ها را کم دارد و برای کامل شدن آن باید قهرمان این رقابت ها شویم."
امشب بازی حساسیه
به امید برد چلسی
:40::40::40::40:
بازی برگشت از مرحله نیمه نهایی جام باشگاههای اروپا
نیمه اول
چلسی 1 - 0 لیورپول
اگه خدا بخواد بازی رو بردیم :40::40:
در ضمن صحبت های مغرضانه صدر علیه چلسی در شبکه سه سیما رو شدیدا محکوم می کنم.
نه داداش زود قضاوت نکن....
دقیقه ی 70 الان 1-1 هستن !!!!!
چقدر جالب میشه اگه چلسی هم جام اروپا و هم لیگ برتر رو ببره!!!!3 به 2 بردید!!!!:18::19:
نتیجه نهایی - ۱۲۰ دقیقه
چلسی 3 - 2 لیورپول
تبریک میگم به همه طرفدارای چلسی :40::40: بازی بسیار حساس و نفس گیری بود و خدا رو شکر در عین شایستگی تیم محبوبمون به فینال جام باشگاههای اروپا رسید.
به امید قهرمانی ...:40::40:
عالی بود...
کاش فقط منچستر هم ببریم...
2 تا دروگبا ...
1 لمپارد پالتی..
بابل و تورس ...
سلام بچه ها.
این برد بزرگ رو تبریک میگم و امیدوارم در نبرد با منچستر پیروز از میدان خارج بشیم.
فقط نکته ای که باید بگم اینه که نمیدونم صدا و سیما این کارشناس های برنامه رو از کجا پیدا میکنه میاره؟!!!
اول بازی این کارشناس که آورده بودند فقط و فقط داشت از تیم چلسی بد گویی میکرد و میگفت که طرفداری از تیم چلسی فایده نداره و از این حرفا...!
واقعا نمیدونم چی بگم
ولی برد تیم چلسی حالی به همه داد.
یا حق
سلام
تبریک میگم
عالی بود... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به شدت لذت بردم
دروگبا محشر بود اگه سرتا پاشو طلا بگیرن کمشه ! :40::40::40:
خوشحالی لمپارد هم جالب بود خیلی دلم واسش سوخت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد از سه سال این پیروزی خیلی شیرینه... هنوز ضربان قلبم آروم نشده بسکه بالا پایین پریدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم تبریک میگم واقعا از ته قلب دوست داشتم چلسی بازی رو ببره!