چجوری میشه به فریمور قبلی برگشت
Printable View
چجوری میشه به فریمور قبلی برگشت
با باکس ... باید بدی گوشیتو فلش کنن ........ البته ممکنه بعد از دانگرید کردن ، گوشی بالا نیاد و روشن نشه .....نقل قول:
999 هم به من رسید!!!نقل قول:
چی شد پس؟چه کنم؟روش یونس جون جواب میده یا نه؟من N.Gage میخوام.میخوام متال بازی کنم.نقل قول:
اگه این گزینه Back up phone memor تو قسمت memory توی Data manager رو بزنی از چه چیزهایی Back up میگیره؟
آره عزیز ، جواب میده. عالی هم جواب میده!نقل قول:
چی شد پس؟چه کنم؟روش یونس جون جواب میده یا نه؟من n.gage میخوام.میخوام متال بازی کنم.
نمی دونم...توی help گوشی باید نوشته باشه!!!نقل قول:
اگه این گزینه back up phone memor تو قسمت memory توی data manager رو بزنی از چه چیزهایی back up میگیره؟
آقا اين فسمت دانلود سايت نوكيا ----- شده!!
تورو خدا يكي برنامه nokia updater رو يه جايي غيرا رپيدشير آپلود كنه
کل فن مموری رو بک آپ میگیره.(برنامه-اس.ام.اس و....)البته با pc suit هم این امکان هست اما ای روش رو مموری کارت مطمئنتره:10:**البته من امتحان نکردم رو این گوشی اما رو سری 60 قبلی مثل 6600 اگه بکاپ میگرفتم و ری استور میکردم برنامه ها هم که رو فن مموری نصب بود بی ایراد اجرا مشد.نقل قول:
اونوقت کجا ذخیره میشه؟نقل قول:
تو مموری گوشینقل قول:
این هم برنامه nokia software updater تقدیم دوستان ازنوکیانقل قول:
این برنامه23.5 مگابایت هست و برروی XP-Vista نصب می شود
[php]http://nds1.nokia.com/files/support/global/phones/software/NokiaSoftwareUpdaterSetup_en.exe
[/php]
تشکر هم خوب چیزی هست
دوستان من دیگه خسته شدم هرکاری که کردم گوشیم(6120 ورژن 6.01) هک نشد پس می خوام اونو دانگرید کنم اگه بتونیین آموزش اونو بزارین ممنون میشم. در ضمن از هرراهنمایی وتوصیه ای استقبال می کنم.
سلام،
دو تا سوال ساده داشتم.
دوست بنده یه گوشی 6120 خریده. فروشنده چند تا تم رو مموری گوشی ریخته بود ولی هر کاری کردم تم ها نصب نشد و پیغام Expired Certificate رو نشون داد. دلیل این پیغام چیه؟
تم ها برای این گوشی باید در سایز خاصی باشه یا تم دیگر گوشی های نوکیا سری 60 رو میشه روش نصب کرد؟
تاریخ گوشی رو قبل نصب بکش عقب یکسال(2007 یا 2006 امتحان کن) درست میشه بعد نصب تاریخ رو بیار سر جاشنقل قول:
تمهای این گوشی s60v3 و اندازشم 240 در 320 هستش.:10:
ممنونم دوست عزیز.:10:نقل قول:
این که درسته اما کجای مموری Save میشه؟چطور Restore میشه؟این مهمه.
دنبال فولدر backup باش.یه تست میکنم ببینم رو این گوشی چجوریه خبر میدم:10:نقل قول:
ویرایش:restore هم مثل بک آپ تو همون مسیره.گوشی مثل موقعی که با پی سی ری استور میکنی رفتار میکنه.
ولی من به دوستام که این مشکل رو داشتن میگفتم تاریخ گوششیشون رو به تاریخ دقیق میلادی تغییر بدن که این کار جواب میداد:18:نقل قول:
این مساله مربوط به ساین و این حرف ها هست. به این تاپیک مراجعه کن :نقل قول:
سلام،
دو تا سوال ساده داشتم.
دوست بنده یه گوشی 6120 خریده. فروشنده چند تا تم رو مموری گوشی ریخته بود ولی هر کاری کردم تم ها نصب نشد و پیغام Expired Certificate رو نشون داد. دلیل این پیغام چیه؟
تم ها برای این گوشی باید در سایز خاصی باشه یا تم دیگر گوشی های نوکیا سری 60 رو میشه روش نصب کرد؟
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=223133
با روشی که نیما خان گفتند مشکل حل شد ولی به فکر ساین هم باید باشم. ممنون از لطف دوستان که راهنمایی فرمودین.
اونم بعضی موارد جواب میده اگه تم 2008 باشه تاریخ رو بکشی عقب (2007) مثلا بازم ارور میده! به قول پارسا ساین کنین راحت:10:نقل قول:
در مورد موضوع بکاپ رو مموری کارت من تست کردم تو E:\backup یه فایل با پسوند arc ذخیره میشه که واسه من جدود 16 مگ بود (یعنی کلاینت انگیج رو هم بکاپ گرفته بود و برنامه های رو فن و ...) بازم سوالی بود در خدمتیم.:40:
شما با مراجعه به یکی از تعمیرات موبایل گوشی خود را با box2008 فلش کنید تا به ورژن قبلی باز گرددنقل قول:
لطفا اموزش باز کردن 6120 را بگزارید
باز کردن کامل؟ راستش من فقط قاباشو باز کردم. قاب بالای باتری (همون که قاب نقره ای 2.0 مگاپیکسل روشه) و قاب جلویی. جفتشم با ناخن میندازی بین فاصله قاب تا فریم اصلی باز میکنی (**توصیم اینه که تا اونجا که ممکنه با احتیاط و آروم مخصوصا قاب پشتی ظریفتره)نقل قول:
در مورد باز کردن کامل: پشتش که پیچ نداشت فکر کنم برد گوشی با پیچ از جلو به فریم اصلی وصل باشه. اگه عکس یا مطلب پیدا کردم پستم رو ویرایش میکنم.:40:
ویرایش:این فیلم باز کردن قاب ال.سی.دی هست.تنها چیزی که پیدا کردم این بود.:10:
کد:www.youtube.com/watch?v=yoN4w4WilH0
سلام دوستان
يه برنامه براي 6120 ميخوام كه بم اجازه بده با Voice Recorder گوشي بيشتر از يك دقيقه صدا رو ضبط كنم
آخه ماله خودش بيشتر از يك دقيقه صدا رو ضبط نمي كنه !؟؟؟
مطمئنم يه همچين برنامه اي هست قبلا ديدم اما اسمش يادم نيست....
دوست من برو تو voice rcorder>option گزینه اول دو حالت داره یکی مخصوص ام.ام.اس که تا 1دقیقه ضبط میکنه و دیگری کیفیت بالا که تا 1 ساعت ضبط میکنه.شما رو دومی تنظیم کن.:10:نقل قول:
اگرم برنامه ضبط خواستی برو اینجا:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=240146
سلام دوستان
می خوام رم جدید برا گوشیم بگیرم. 8 گیگ بگیرم؟ به راحتی میشه باش کار کرد؟ سرعتش که زیاد پایین نمیآد؟
و اینکه چه مارکی خوبه؟
و یه سوال دیگه در مورد هدفون ، چون برا 6120 ، 2.5 میلی هستش . به نظرتون چی بگیرم؟
مرسی:10:
سرعتش پایین بیاد؟پایین که نمیاد هیچ بالا هم میره:31:نقل قول:
شوخی کردم.اگه می خوای می تونی مموری 8 بگیری.به راحتی میشه باهاش کار کرد و خیلی از سرعتش کم نمی شه.
اگه هدفونی مث هدفون اصلی 5700 گیرت بیاد خیلی خوبه.
دوستان قیمت گوشی الان چقدره؟
گارانتی نیا 235نقل قول:
متفرقه 200
190 تا 200 هم گیرت میاد.:27:نقل قول:
دوستان خواهشا بگید چطوری میشه با 6120 کلاسیک صدای رادیو را ضبط کرد.
من که هر روشی را امتحان کردم جواب نداد.خواهشا یه نرم افزار خوب معرفی کنید.
الون ام پی تیری دیکتوفون را که معروفترین بود امتحان کردم ولی اصلا فایده ای نداشت.اصلا امکانش هست که بشه همچین کاری کرد؟چرا بقیه می تونند و فقط 6120 ها نمی تونند ضبط کنند؟
مهندسان محترم 6120،
در حالت بی صدا (سایلنت)، موقع عکس گرفتن صدای دیافراگم گوشی قطع نمیشه، راه حلش چیه؟
عزیزم هیچ راهی واسه ی این کار نیست.البته یه نرم افزار بود که صدای شات دوربین قطع می شد ولی باید تحت نرم افزار عکس می گرفتیم که کیفیت عکس فوق العاده میومد پایین و به درد نمی خورد.تنها راهش اینه که موقع عکس گرفتن انگشت شصتت را بزاری جلوی بلندگوش تا صدای شات بشه یک پنجم.من مدت ها دنبال همچین چیزی بودم که اخر هم پیداش نکردم و حالا از این روش استفاده می کنم.نقل قول:
دوستمون درست میگه.من که هیچ راهی رو پیدا نکردم.نقل قول:
یه بار یه پچ دیدم برای این کار ولی اون هم جواب نداد.
سلام به دوستان عزیز ،
این چند وقته اصلا فرصت پیدا نمی کردم بیام و جواب بدم و ... الان هم خیلی وقت ندارم بشینم. فقط چند تا سوال خیلی فوری داشتم:
رم میکروsd هشت گیگ جواب میده روی 6120 ؟
سرعت پایین نمیاد؟
مشکل ایجاد نمی کنه؟
قیمتش چنده؟
چه مارکی بگیرم؟
تبدیل جک هدفون 2.5 به 3.5 کیفیت رو پایین میاره؟
تبدیل با هدفون خوب بهتره یا بگردم هندزفری 2.5 خوب گیر بیارم؟
لطفا سریع بجوابید که برام مهم و فوریه!
Tnx
رم 8 gb رو ساپورت نميكنه فقط تا 4 رو ساپورت ميكنهنقل قول:
سلام به دوستان عزیز ،
این چند وقته اصلا فرصت پیدا نمی کردم بیام و جواب بدم و ... الان هم خیلی وقت ندارم بشینم. فقط چند تا سوال خیلی فوری داشتم:
رم میکروsd هشت گیگ جواب میده روی 6120 ؟
سرعت پایین نمیاد؟
مشکل ایجاد نمی کنه؟
قیمتش چنده؟
چه مارکی بگیرم؟
تبدیل جک هدفون 2.5 به 3.5 کیفیت رو پایین میاره؟
تبدیل با هدفون خوب بهتره یا بگردم هندزفری 2.5 خوب گیر بیارم؟
لطفا سریع بجوابید که برام مهم و فوریه!
Tnx
فکر کنم دوستان توی همین تاپیک ، گفته بودن ، رم 8 تست کردیم کار کرده؟
ما که هرچی بخوایم هیچ کسی نداره و هرچی بپرسیم هیچ کسی نمیدونه.اخه یعنی چی؟یعنی اینقدر دانش من بالا هستش که هنمه کم میارند جواب بدن؟
کسی نرم افزار تست شده ای که بشه فلش گوشی 6120 کلاسیک را روشن نگه داره نداره؟
نه نیست !نقل قول:
دوست من، منم هر برنامهای رو تست کردم نشده چون با هر عملی برای ضبط رادبو دیگه پخش نمیشه.برنامه جدید بیاد شاید این مسئله رو رفع کنهنقل قول:
شما باید گوشی رو هک کنی و از روشی که در زیر گفته شده استفاده کنی. من اینکارو کردم و الان تو 2 تا از پروفایلها (silent-meeting) صدای شاتر و بیپ موقع ضبط صدا ندارم:نقل قول:
(به نقل از موبایلستان)
--------------------------
قطع صدای Shutter
با سلام
این بار یه سورپرایز برای دوستان عزیز
من که خیلی منتظر این لحظه بودم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای اولین بار، میتونی صدای دوربین گوشی رو، تنها با ویرایش یه فایل متنی ساده، قطع کنید.
با این روش، زمانی که گوشی روی پروفایل Silent هست، صدای shutter قطع میشه و با تغییر پروفایل، صدا برمیگرده. درست مثل گوشی های سونی اریکسون.
و اما روش ساده ی انجام این کار:
گوشی رو در وضعیت هک قرار بدید.
در برنامه ی xplore ، به قسمت تنظیمات رفته ( با زدن کلید صفر در محیط برنامه ) و سپس گزینه های Show Rom Drives و Show system files/folders رو تیک بزنید.
حال، به مسیر زیر برید :
Z:\Private\10202be9
فایل 101F8809.txt رو از مسیر فوق کپی کرده و در مسیر زیر ، Paste نمایید.
C:\Private\10202be9
سپس این فایل متنی رو با برنامه ی xplore باز کنید ( برای ویرایش ). برای ویرایش کردن فایل، میتونید، روی این فایل متنی، کلید 8 رو بزنید.
سپس به خط آخر این فایل مراجعه کنید.
در خط آخر، متن زیر رو باید ویرایش نمایید
0x7 int 1 0 cap_rd=alwayspass
cap_wr=alwaysfail
به عکس توجه فرمایید:
در خط فوق، تنها باید، عدد یکی که پر رنگ نوشته شده را، به صفر تغییر بدید.
یعنی متن به این صورت در میاد.
0x7 int 0 0 cap_rd=alwayspass
cap_wr=alwaysfail
تغییرات را Save کنید و از xplore خارج بشید.
حالا گوشی رو Restart کنید.
پس از بالا اومدن گوشی، مشاهده خواهید کرد که در پروفایل silent، بدون صدای دوربین، میتونید عکس بگیرید. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستانی که گوشی N95 دارن، میتونن به جای ویرایش، فایل ضمیمه ی زیر رو دانلود کنند و در مسیر ذکر شده کپی کنند. ( شاید روی سایر گوشی ها هم این فایل جواب بده، ولی شما خطر نکنید و خودتون ویرایش کنید )
نکته : حتما برای قطع صدا، گوشی رو در وضع Silent قرار بدید.
در ضمن، این روش روی n95 ، N82 ، N73 ، 5700 کاملا تست شده.
موفق و پیروز باشید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-----------------------
قلش گوشی رو با یه نرم افزار تحت Python میشه به صورت روشن خاموش دراورد(**نکته اینجاست که من اونو امتجان کردم و فلش گوشی که به صورت عادی روشن خاموش میشد --مثل عکس گرفتن 6تایی که خود گوشی داره با اون فاصله زمانی--ظرف 20 ثانیه داغ شد.قاب پشت گوشی رو که باز کردم جالت سوختگی رو برد کنار فلش led دیده میشد.اگه واقعا میخوای بدونی چقدر داغ میشه قاب پشت رو باز کن و دستتو بزار رو فلش و فقط یه فلش بزن!!:19: توصیه اکید دارم با فلش گوشی از این کارا نکنی!)نقل قول: