وظیفه ای ندارند...نقل قول:
هر کدوم سطح دسترسی خاصی براشون تعریف شده
مثلا از author به بعد میتونند مطلب ارسال کنند ..
Printable View
وظیفه ای ندارند...نقل قول:
هر کدوم سطح دسترسی خاصی براشون تعریف شده
مثلا از author به بعد میتونند مطلب ارسال کنند ..
اگر بخوام خودم سطح دسترسی را تعریف کنم باید چه کار کنم؟نقل قول:
مثلا سایت دارای چندین موضوع باشه و بخوام به یکی فقط اجازه فعالیت در یک موضوع خاص را بدم باید از چه روشی استفاده کنم؟
من از هميشه از wamp استفاده كردم مشكلي هم نبودهنقل قول:
شما با ومپ هم تست كنيد
من می خوام برای یه شرکت سایت درست کنم.
این شرکت دارای چندین نمایندگی است. علاوه بر سایت اصلی که برای شرکت است باید سایت های دیگه ای هم توی آن باشد که برای نمایندگی ها استفاده می شه (توجه کنید که همه اینها با یک دومین است. دومین اصلی برای شرکت و بقیه از دومین اصلی می گیرند).
حال می خوام قسمت مدیریت سیستم جوملای هر نمایندگی با نمایندگی دیگه جدا باشه بصورتی که یک نمایندگی نتونه به سیستم دیگری تجاوز کنه!
حال برای طراحی این سایت باید چه کار کنم ؟ (با جدا سازی سیستم نمایندگی ها مشکل دارم) از چه روشی می شه استفاده کرد؟
به نظر من براي ن كه هيچ وقت اختلالي پيش نيادنقل قول:
نصب چند تا جوملا با يك قالب يكسان
البته ممكنه براي اين كار كامپوننت هم باشه
بگرديد شايد باشه
ولي بهترين راهش همينه
براي يك شركت خريد 200 مگا بايت هاست به جاي صد مگا بايت چندان تاثيري نداره
هاست را هم با پهناي باند كمتري بخريد تا خرج كمتري كنيد
چون شما بازديد زيادي نداريد
موفق باشي
محسن
آخه واسه اين نسخه فارسی ساز پيدا نکردمنقل قول:
شما داری ؟
کسی يه قالب استاندار يه ستونه که يه هدر داشته باشه فارسی شده که رو 1.0.15 نصب بشه نداره تغييرش بديم ؟
گذاشتم یه بار براتون ....نقل قول:
اون کار نميکرد خطا ميداد شرمندهنقل قول:
سلام
لطف میکنید یک ماژول معرفی کنید که اعضای سایت رو به بازدید کننده ها نشون بده
چه کسانی عضو هستن با جزئیات
مرسی
توی خودش داره که اعضای آنلاین رو نشون بده ..شما میخواین که همه اعضا رو نشون بده ؟نقل قول:
درسته , همچین قسمتی داره ولی میخوام تمام اعضای اعضای سایت رو نشون بدهنقل قول:
مرسی
بنده یه مخاطب و یه فرم تماس توی کامپوننت تماسها ساختم و لینک دادم به منو اما وقتی با 1 یوزر معمولی پیغامی رو مینویسم و سند میکنم برای مدیر هیچ پیغامی نشون داده نمیشه ..چند بار هم دوستام برم پیغام گذاشتن که به دست من نرسید ...
مشکل چیست ؟
سلام
من خاستم توی فايل زبان جوملای انگليسی يه گزينشو فارسی کنم ( ادامه مطلب) وقتی اينکارو ميکنم درست ميشه و ادامه مطلب رو نشون ميده اما 4-5 تا ارور php از جاهای ديگه ی فايل زبان نشون ميده !! نميدونم چرا ولی من فقط همون چند کاراکتر رو تصحيح کردم
ضمنا نسخه های مختلف فارسی سازی که روی جوملا 1015نصب کردم کار نميکرد . همين ارور ها رو ميداد
سايت هم روی سرور لينوکس بارگذاری شده و لوکال نيست .
مرسی از لطف بی انتهای دوستان
فارسي سازي را چطوري انجام داديد
بايد مثلا در محيط فرانت پيج utf-8 را در صفحه رعايت كنيد
تو نوت پد ! اول فايل رو تو نوت پد به صورت utf 8 سيو کردم تا اينجاش کار ميکرد بعد فقط همون يه کلمه رو محض آزمايش فارسی کردم که ديدم فارسی شد ولی ارور ميداد . اصلا به کاراکتر های فارسی حساسه ! پينگليش نوشتم درست بود !!!!! ( چشم بسته غيبيدم !)نقل قول:
اصلا يه چيزی
يه نسخه از جوملا که کاملا فارسی باشه با قالب ها مشکل نداشته باشه ( نه مثل اين ورژن جديد بتا هه !) قسمت مديريتش منو داشته باشه ( نه مثل 1.0.13 !!) و با فارسی سازی مشکلی نداشته باشه ( مثل اين 1.0.15) و کاملا استيبل باشه کسی سراغ نداره ؟؟!!!
خسته شدم با اين مشکلات جوملا دستو پنجه نرم کردم !!
نقل قول:
اول به امیر عزیز تبریک می گم ، مدیریتش رو ، واقعا زحمت کشیدی تا به جایگاه واقعی خودت رسیدی :11:
این چه ورژنیه 2015 :23:
ولی اگر از ورژن 1.5.3 استفاده کنی ، برای ادامه مطلب نیاز به فارسی سازی نداری
قسمتی داره که به جای Read more... می تونی هر چی می خوای بنویسی ، مثلا بیشتر بدانید ، یا بیشتر بخوانید یا همون ادامه مطلب .
موفق باشی :46:
شرمنده اشتباه نوشتم منظورم 1.0.15 بودنقل قول:
اصلا دليل منطقی نداره که وقتی فارسی شد ارور بده
حالا نميشه واسه همين ورژن يه کاری بکنيم ؟!
ضمنا مشکل فقط ادامه مطلب نيست اين نمونه بود همه چی بايد فارسی شه
اون ورژن قالب اين ورژن رو قبول نميکنه
من خودم براي فارسي سازي فايل از فرانت پيج استفاده كردم
مشكلي هم نبود
اون دو تا ورژن يعني 1.0.15 و 1.0.13 تفاوتي نداره از نظر قالب و زبان
نقل قول:
كسي نبود ؟؟؟
اگر فقط مشکلت قالبه مژده بدم که چرا با قالب های نسخه 1.0.13 و 1.0.15 مشکلی نداره :10:نقل قول:
یعنی من که مشکلی نداشتم :46:
ولی به خاطر این که 100% مطمئن بشی ، اگر خواستی قالبت رو بده تست می کنم ، بهت میگم که سازگاره یا خیر :10:
در ضمن برای نسخه 1.5 قالب های جالب تر و زیباتری طراحی شده نسبت به قالب های 1.0.13
ولی این رو بگم شاید با یک سری از ماژول ها یا کامپوننت ها مشکل داشته باشه
اگر کامپوننت یا ماژول خاصی استفاده نمی کنی من نسخه 1.5.3 رو پیشنهاد می کنم :8:
باز هم نظر خودته :46:
اين نسخه ی 1.5.3 بتاست يا استيبله ؟ کامل فارسيش هست ؟
مشکلی ندارم ولی من تا فردا ساعت 6 وقت دارم ! فکر نکنم بتونم آپگريد کنم و قالب رو دوباره آماده کنم ( چون قالبش بايد اينطور که هست باشه ) ( با 1.5.2 سازگار نبود ) ( همون قالب made your web که تو 1.0.15 بود رو اديت کردم ! )
فعلا فقط ميخوام مشکل فارسی شدنش حل بشه ! همين .
آدرسش هم اينه :
khayerin-amol.com
تنبيهی به خويشتن !: آخه پسر کی به تو ميگه کار خير خاهانه انجام بدی از کارو زندگی بيفتی !!
از نظر ورژن 1.5.3 پایداره ، یک سری باگ در 1.5.2 بود ، که ورژن 1.5.3 رو دادننقل قول:
در مورد فارسی بودنش هم ، تیم جومفا فارسیش کرده ، ولی به نظرم مشکلاتی داره ، چون من با نسخه 1.5.3 اصلی اون مکلات رو نداشتم ، ولی با نسخه ای که جومفا داده یک سری مشکلات دارم و پشیمون هستم که به نسخه فارسی اومدم ، اگر مشکلاتم حل نشه ، شاید به نسخه اصلی برگردم
اگر فارسی می خواستی ، چرا از نسخه 1.0.15 جوملای فارسی استفاده نکردی ؟
کو کجاست ؟ !! کوشی جولا فارسی ! اين پايينی !؟ نه من نديدمش شما آدرس بدهنقل قول:
آخرين نسخه ی فارسی که ديدم 1.0.13 بود
بايد ببيني اين كامپوننت عملكردش چطوريهنقل قول:
بنده یه مخاطب و یه فرم تماس توی کامپوننت تماسها ساختم و لینک دادم به منو اما وقتی با 1 یوزر معمولی پیغامی رو مینویسم و سند میکنم برای مدیر هیچ پیغامی نشون داده نمیشه ..چند بار هم دوستام برم پیغام گذاشتن که به دست من نرسید ...
به ايميل مي فرسته
يا جايي ديگه ثبت مي كنه
سلام به همه عزیزان جمله ای
می خواستم بدونم چطوری می تونم از گالری که توی جوملا به عنوان پلاگین نصب کردم استفاده کنم؟
یا به طور کلی از اکستنژن ها چه جوری توی جوملا استفاده می کنن
ببخشید دیگه سرچ جواب نداد وگرنه به خاطر این سوال مزاحم نمی شدم
البته هر كدام فرق دارهنقل قول:
ولي در كل براي نمايش در سايت بايد براش يك منو بسازيد
تا كاربران مثلا به گالري عكس دسترسي داشته باشند
ساخت منوهم در كنترل پانل مدير هست
نقل قول:نقل قول:قبلاً همچین ماژولی رو دیده بودم ولی نامش یادم نیست ، میتونید معرفی کنید ؟نقل قول:
سلام به برو بچه های گل آقا اینجارو ببینیدمیخوام یکی از این منو ها رو ببرم از سمت راست صفحه ببرم چپ کسی میدونه چطوری سمت راست رو ببریم چپ؟ دم هرکسی که کمک کنه گرمکد:www.rapbax.com
همون کامپوننتی هست که پیشفرض روی جوملا نصب هست ..نقل قول:
نقل قول:
از ماژولها ، ماژوا اون منو رو پیدا کن و ببرش به سمت چپ ...
با ماژول ور رفتم ولی این دوتا منو هست کنار هم هر دو سمت راست هست فقط از اینیکی میندازه تو اون یکی یه نگاه کنکد:www.rapbax.com
این به خاطر قالبتونه که دوتا منو رو یه ور تعریف کرده . باید قالب ویرایش بشه ...نقل قول:
با ماژول ور رفتم ولی این دوتا منو هست کنار هم هر دو سمت راست هست فقط از اینیکی میندازه تو اون یکی یه نگاه کن
---------------------------------------------------------------
سلام کسی بالاخره نفهمید چرا فارسیسازی نسخه 1.0.15 به خطا منجر میشه ؟! اصلا کسی این نسخه رو تا به حال فارسی کرده ؟!
نیما جان دوست عزیز میدونم باید قالب دست کاری شه و فکر کنم مربوط به این قسمت منو های بغل
[PHP]
<?php if ($this->countModules('left')) { ?>
<div style="text-align:left" id="<?php echo $left ?>">
<div class="inside2"><!-- keep mods of edges-->
<jdoc:include type="modules" name="left" style="rounded" />
<!-- end inside--></div><!-- end modsl--></div><!-- end left side-->
<?php } ?>
</div> <!--end of main-body-->
<!-- right side always stand alone-->
<?php if ($this->countModules('right')) { ?>
<div style="text-align:right" id="<?php echo $right ?>">
<div class="inside2"> <!-- keep mods of edges-->
<jdoc:include type="modules" name="right" style="rounded" />
</div><!-- end of inside --></div><!-- end right side-->
[/PHP]
ولی هرچقدر اینارو تغییر میدم درست نمیشه:41:
فکر کنم مشکل رو فهمیدم اگه بتونم یه module position سمت چپ بسازم میتونم این منو هارو با دستور countModules ارجا بدیم به اون ولی نمیدونم چطور بسازمش آقا یه کمکی کنین این منو ها ردیف شن ممنون
كدوم كامپوننت ؟نقل قول:
همون Contats که میشه فرم تماس باهاش درست کنی که پیشفرض روی جوملا نصب هست ...نقل قول:
آقا کسی نمیخواد کمکمون کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
توي يكي از موقعيت ها كد زير را بگذارنقل قول:
جاي عدد 9 هم از 1 تا 9 مي توي بگذاري