میلان 5 - 1 اودینزه
کاکا '53
میلان ترکونده ها !
دمشون گرم.. کاش بازی رو پخش مستقیم میکرد..
Printable View
میلان 5 - 1 اودینزه
کاکا '53
میلان ترکونده ها !
دمشون گرم.. کاش بازی رو پخش مستقیم میکرد..
بازي همون 5 بر يك تموم شد !
تبريك ميگم !
من هم این برد قاطع و پرگل رو به همه تبریک میگم
روفلس جانشين گتوسو
باشگاه ميلان قصد دارد هافبك تيم ملى آلمان را جانشين گتوسو كند.آدريانو گاليانى، مدير بخش تجارى باشگاه ميلان تلاش مى كند انتقال سيمون روفلس، هافبك ۲۵ ساله بايرلوركوزن را به تيم ايتاليايى فراهم كند. وى در اين باره اظهار داشت: پس از مصدوميت گنارو گتوسو ، نياز مبرمى به هافبك دفاعى درجه اول داريم. مسابقات زيادى در پيش داريم. به اعتقاد باشگاه، روفلس كه بازى هاى خوبى در تيم ملى آلمان و لوركوزن انجام داده، مى تواند خواسته ما را برطرف كند. گاليانى افزود: گزينه اول ما براى جانشينى گتوسو، روفلس است اما اگر امكان جذب او را پيدا نكنيم، سراغ ماتوبريگى، هافبك دفاعى رم و مانوئلا بلاسى از ناپولى خواهيم رفت تا يكى از اين ۲ را به خدمت گيريم.
ليگ برتر، لاليگا، SLM و...
بكام، هيجان زده از بازگشت
به فوتبال!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آخرين خريد سال ۲۰۰۸ باشگاه ميلان در ماه ژانويه به سرى A مى پيوندد. ديويد بكام كه در فاصله بين فصل ليگ امريكا دو ماه به صورت قرضى در ميلان حضور خواهد داشت، اعتراف كرد بازى براى لس آنجلس گلكسى بر دوران بازيگرى اش در تيم ملى انگليس تأثير گذاشته و حالا از اينكه قرار است با ميلان به ميدان برود بى نهايت خوشحال است. بكام روز شنبه با سفر به ميلان پيش از حضور يافتن در كنفرانس خبرى آزمايش هاى پزشكى خود را به اتمام رساند. هافبك سابق منچستريونايتد و رئال مادريد گفت: «من هميشه گفته ام نتوانستم در اين مدت در بالاترين سطح ممكن فوتبال بازى كنم. نمى خواهم بگويم تيم ها در امريكا به بالاترين سطح نخواهند رسيد چون بالاخره يك روز اين اتفاق مى افتد اما خب در فاصله تعطيلى دو فصل قطعا من نمى توانم در امريكا به اين خواسته ام دست پيدا كنم بنابراين خيلى برايم مهم بود كه از اين فرصت به دست آمده نهايت استفاده را ببرم. اگر بازيكنى نتواند در سطح بالا فوتبال بازى كند قطعا حضورش در تيم ملى هم غير ممكن خواهد شد.»
اين بازيكن ۳۳ ساله ۱۰۷ بار براى تيم ملى انگليس به ميدان رفته و در صدد است تا با قرار گرفتن مقابل اسپانيا در ديدارى دوستانه در ماه فوريه ركورد خود را به بابى مور برساند. بكام اظهار داشت كه فابيو كاپلو، مربى سابق ميلان و مربى كنونى تيم ملى انگليس هيچ گاه او را مجبور به پيوستن به باشگاهى ايتاليايى نكرده است: «من از كاپلو خواستم من را راهنمايى كند و او به من گفت فرقى نمى كند در كدام باشگاه ولى بايد در سطح بالا فوتبال بازى كنم. من در مقابل پائولو مالدينى كه ۴۰ ساله است بازى كرده و ديدم كه او چقدر خوب بازى مى كند. بازى كردن در كنار او افتخار بزرگى است.»
آدريانو گاليانى، مدير اجرايى ميلان اظهار داشت ممكن است بكام بتواند سال آينده نيز چنين انتقالى را داشته باشد اما اين بازيكن به طور قطع اعلام كرد ۹ مارس به گلكسى مى رود اگرچه قرارداد قرضى كنونى او به دليل مسائل فنى تا ماه ژوئن است: «من بازيكن گلكسى هستم و به اين تيم باز خواهم گشت. مطمئنم ترك ميلان برايم سخت خواهد بود. در واقع ترك هر باشگاه بزرگى مشكل است من اين حرف را با قاطعيت مى زنم چون پيش از اين دو بار اين كار را كرده ام.»
بكام با انكار اين ادعا كه دليل رفتنش به ميلان شهرت اين شهر بوده است، اعلام كرد اگر چه حالا بازيكن ميلان است اما در ديدار منچستريونايتد در مرحله بعدى ليگ قهرمانان شياطين سرخ را تشويق خواهد كرد چون هنوز هم هوادار منچستريونايتد است. بكام در ميلان پيراهن شماره ۳۲ را خواهد پوشيد.
MILAN 5 -1 UDINESE
MILAN : پاتو `3 و ` 18- کاکا ` 12 و `51 - سیدورف `43
UDINESE: دی ناتاله `17
این هم نمرات بازیکنان میلان از نظر سایت گل:
Abbiati – 6.5
Antonini – 7.0
Maldini – 6.5
Kaladze – 6.5
Favalli – 7.0
Jankulovski – 7.5
Pirlo – 7.5
Seedorf – 7.0
Kaka – 8.5
Ronaldinho – 6.5
Pato – 9.0
-------------------
Shevchenko 6.0
Darmian 6.0
Strasser 6.0
نگاهى طنزآلود به زندگى جديد ستاره انگليسى در ميلان
آموزش زبان ايتاليايى با ديويد بكهام!
براى هر آدمى حتى كسى مثل ديويد بكهام با آن همه شهرت و اعتبار هم تطابق با محيط كارى اهميت بسيارى دارد. به هر حال ستاره انگليسى براى همراه شدن با ساير همتيمى هاى جديدش در ميلان يك مشكل بزرگ دارد، او ايتاليايى بلد نيست! معلوم نيست چقدر طول مى كشد تا او اين زبان را ياد بگيرد اما مطمئناً به يك سرى جمله ها نياز ضرورى پيدا خواهد كرد و بايد با سرعت هر چه تمام تر آنها را ياد بگيرد. خصوصاً كه دير يا زود رسانه هاى ايتاليايى او را دوره خواهند كرد تا در مورد زندگى جديدش سخن بگويد. جملات زير پيشنهاد ما به اين ستاره انگليسى است كه مى تواند با كمك آنها گليم خود را پيش از شروع كلاس هاى زبانش در كشور چكمه بيرون بكشد.
۱)Scusa, pirlo, tiroio questa punzione
۱- ببخشيد پيرلو، من اين ضربه آزاد را خواهم زد!
۲) Sono sicuro che fai un caffe espresso molto buono, Ma riesci a farmi un te?
۲- من مطمئنم كه شما قهوه اسپروسو هاى خيلى خوبى درست مى كنيد اما آيا مى شود اينجا يك فنجان چاى پيدا كرد؟
۳) Per favore, posso restare qui al Milan?
۳- مى شود من در ميلان بمانم؟
۴) Signaro cupello elun grandصuomo, un uomo important un uomo intelligente. E anche bello.
۴- آقاى كاپلو مرد فوق العاده اى است، يك فرد مهم و باهوش و البته خوش تيپ!
۵) E strano, ma pippo inzaghi eصmolto meglio di alan Gordon
۵- عجيب است اما پيپو اينزاگى خيلى بهتر از آلن گوردون است.
۶) poveصil negozio di Armani?
۶- مغازه آرمانى كجاست؟
۷) Aspetta. Veramente vi piaceva Ruvd Gullit?
۷- صبر كنيد ببينم. شماها واقعاً از رود گوليت خوشتان مى آيد؟
۸) Non sono gui solo per Vendere magliette non sono gui solo per vendere maglitte. Non sono gui soloة
۸- من فقط براى فروش پيراهن هايم اينجا نيامده ام. من فقط براى فروش پيراهن هايم اين نيامده ام. من فقط...
۹) Dai, raguzzi- datemi il Pallone!
۹- هى بچه ها، گاه گاهى هم توپ را به من پاس بدهيد!
بكهام وارد ميلان شد
ديويد بكهام راهى ايتاليا شد. در هنگام ورود اين بازيكن انگليسى صدها هوادار ميلان در فرودگاه حاضر بودند. بازيكن تازه وارد ميلان اندكى پس از ورودش به كشور ايتاليا گفت: «براى شما لحظه اى بسيار عاطفى و پراحساس به شمار مى آيد. بودن در اينجا و بازى براى يكى از بهترين باشگاه هاى جهان افتخار بزرگى است. در ميلان بازيكنان بسيار بزرگى حاضر هستند و ميلان باشگاه بسيار بزرگى است.» بكهام كه در واقع بازيكن لس آنجلس گالكسى به شمار مى آيد به صورت قرضى براى مدت ۳ ماه در جمع بازيكنان «روسونرى» حاضر شده است،او پس از انجام آزمايش هاى پزشكى به صورت رسمى به هواداران ميلان معرفى شد. تماشاى بازى ميلان - اودينزه از ديگر برنامه هاى بكهام در ابتداى ورودش به ايتالياست. ضمن آنكه او قرار است ميلان را در سفر به دوبى براى برپايى اردوى تداركاتى آماده سازى همراهى كند. همگان در ميلان اميدوارند كه بكهام مدتى طولانى تر را در ميلان سپرى كند. آدريانو گاليانى، نايب رئيس باشگاه ميلان در گفت و گويى تلويزيونى پيش از ورود بكهام گفت: «اميدوارم او در باشگاه ما بماند. هر چند در اين راه مانع دشوارى به نام لس آنجلس گالكسى وجود دارد.» گاليانى افزود: «قراردادهاى تبليغاتى بكهام را ديده ام. آنها وحشتناك هستند.» بكهام با حضور در رقابت هاى سرى A قصد دارد از مرخصى ليگ حرفه اى فوتبال آمريكا (MLS) استفاده كند و خود را آماده نگه دارد. او با اين كار مى خواهد موقعيت خود در تيم ملى انگلستان را از دست ندهد چرا كه فابيو كاپلو، سرمربى ايتاليايى اين تيم تهديد كرده بود، در صورت كمبود بازى بكهام را با ۱۰۷ بازى ملى ديگر به اردوى بازيكنانش فرا نخواهد خواند. بكهام با سران باشگاه لس آنجلس گالكسى توافق كرده است، مارس ۲۰۰۹ در شروع رقابت هاى ليگ حرفه اى آمريكا با ر ديگر به اين تيم بازگردد. لازم به ذكر است كه باشگاه ميلان پيراهن شماره ۳۲ را به بكهام واگذار كرده است تا او از اين پس با اين شماره ميلان را در ميادين فوتبال همراهى كند.
كاپلو به من نگفت به ميلان بروم
ديويد بكهام ستاره انگليسى جديد ميلان انكار كرد كه كاپلو مشوق وى براى حضور در سن سيرو بوده است. بازيكن اسبق منچستريونايتد شنبه شب به طور رسمى به ميلان پيوست و براى انجام اولين بازى خود در سرى A لحظه شمارى مى كند. بكهام در اولين كنفرانس خبرى رسمى خود در ميلان اعلام كرد كه اين اقدام يك دستور از جانب كاپلو مربى تيم ملى انگلستان نبوده است. به كاپلو احترام مى گذارم. از او خواستم تا نظرش را به من بگويد. هيچ كسى به ميلان اشاره اى نكرد. قصد داشتم در ايتاليا بازى كنم به همين دليل مى خواستم بدانم آيا مى توانم به ميلان بروم يا نه. كاپلو به من گفت بايد در بالاترين سطح بازى كنم بنابراين ميلان بهترين گزينه بود. بازى در سرى A مشكل خواهد بود. احساس خوبى دارم وفقط بايد كمى تمرين كنم. دوست دارم چند سال در سن سيرو بمانم هرچند نمى توان آينده را پيش بينى كرد. هدف بكهام از حضور در ميلان اين است كه دوباره به شرايط آرمانى برسد و بتواند در تيم ملى انگلستان جاى خود را باز كند:« اگر كسى در اوج قرار نداشته باشد نمى تواند به تيم ملى راه يابد. باعث افتخار است اگر دوباره به تيم ملى انگلستان راه يابم. دوست دارم با بازى در ميلان دوباره به شرايط آرمانى بازگردم تا بتوانم در تيم ملى بازى كنم. اين هدف من است.»
تبريك ميگم برد خيلي خوبي بود
منم این برد رو تبریک میگم. خیلی وقت بود از میلان همچین نتیجه هایی ندیده بودیم..
الآن تو جدول بعد از اینتر و یووه سومیم..
حالا باید تا 20 روز دیگه صبر کنیم برای بازی حساس مقابل رم در استودیو المپیکوی رم
دمه میلان گرم...
خیلی حال کردم با این برد
این پاتو فوق العاده هست خیلی بازیش را دوست دارم خیلی ساده بازی میکنه.
یک مدت حسابی از دست تیم شاکی بودم امیدوارم این برد یک جرقه نباشه.
گاليانى: بكام با ميلان مى درخشد
Gazzetta- آدريانو گاليانى نايب رييس باشگاه ميلان از استخدام بكام به عنوان خريد بزرگ سال در فوتبال اروپا ياد كرد.وى در مصاحبه با كانال ۴ ايتاليا، گفت: بودجه لازم براى عقد قرارداد با بكام از بخش خصوصى تأمين شده است. اطمينان دارم هيات مديره از اين قرارداد پشيمان نخواهد شد.بكام در لباس ميلان مى درخشد. گاليانى افزود: ميلان براى صدرنشينى مصمم است.ما براى قهرمانى برنامه داريم. اين تيم مى تواند فاتح اسكودتو شود. بازيكنان خوب ما قدرت رسيدن به اين هدف بزرگ را دارند.
بكهام و مسافرت هاى متعدد به كره جنوبى
بازيكن انگليسى تيم هاى ميلان و لس آنجلس گالكسى براى آموزش فوتبال، سالانه ۲ بار به كره جنوبى سفر مى كند. ديويد بكهام موظف است به مدت ۵ سال، هرسال ۲ بار به كره جنوبى سفر كرده و در برنامه هاى آموزش فوتبال نونهالان شركت كند. وى كه با كمپانى آديداس، قرارداد تبليغاتى دارد و چندى قبل با شعبه اين كمپانى در كره جنوبى قرارداد جداگانه اى منعقد كرد، قرار گذاشت در كمپ هاى آموزشى اين شعبه كه مخصوص آموزش فوتبال به نونهالان و كودكان است، شركت كند و باعث افزايش انگيزه يادگيرى آنها شود.
بكهام بازيكن تحت قرارداد لس آنجلس گالكسى است اما به خاطر تعطيلات زمستانى ليگ حرفه اى آمريكا، قراردادى قرضى به مدت ۳ ماه با ميلان ايتاليا امضا كرده است.
كاكا در تدارك كسب ركوردى جديد
هافبك برزيلى ميلان در انتظار به ثمر رساندن يك صدمين گل خود براى روسونرى است. كاكا كه در ديدار يكشنبه شب گذشته مقابل اودينزه ۲ گل براى تيمش به ثمر رساند پس از پيروزى ۵ بر يك ميلان در اين بازى گفت: «از بابت اين پيروزى بسيار خوشحال هستم. زمانى كه تيم شما بيش از اندازه به رسيدن به بالاترين درجه فكر مى كند، هرگز به اين هدف نمى رسد مگر اينكه تلاش بسيارى از خود نشان دهد.» كاكا كه اين فصل هماهنگى خاصى با رونالدينيو ديگر بازيكن برزيلى ميلان پيدا كرده است ادامه داد: «امشب در كنار رونالدينيو بازى كردم. هيچ مشكلى وجود ندارد و ما مى توانيم كنار هم كار كنيم و هيچگونه عدم سازگارى ميان ما به چشم نمى خورد.» هافبك برزيلى ميلان در پايان با اشاره به اينكه هدف كنونى اش در ميلان به ثمر رساندن ۱۰۰ گل براى روسونرى است، خاطرنشان كرد: «هنوز گل هاى بسيارى است كه مى خواهم براى ميلان به ثمر برسانم. براى رسيدن به ركورد ۱۰۰ تنها به ۱۴ گل ديگر نياز دارم. اميدوارم خيلى زود به اين هدف دست پيدا كنم.»
آنچلوتى و مقايسه بكهام با رونالدينيو
سرمربى تيم فوتبال ميلان در بدو ورود «ديويد بكهام» به سن سيرو ابراز اميدوارى كرد، او پا جاى پاى رونالدينيو بگذارد. فوق ستاره سابق رئال مادريد و منچستريونايتد به ميلان پيوسته تا ماجراى جديدى را با اين تيم آغاز كند، وى تا ماه مارس به صورت قرضى در ايتاليا مى ماند و بعد به لوس آنجلس گالكسى آمريكا باز مى گردد. «كارلو آنچلوتى » در اين باره گفت: او واقعاً بازيكن حرفه اى است كه علاوه بر آمادگى فيزيكى كه دارد، مى تواند كمك زيادى به ما در اين مدت بكند، به نظرم او مى تواند همان مسيرى را كه رونالدينيو طى كرد، برود، رونالدينيو اولين فصل حضورش در ميلان را خيلى خوب شروع كرد. سرمربى ميلان همچنين در مورد قرعه كشى مسابقات جام يوفا و ديدار با وردربرمن نيز اظهار داشت: به نظرم بازى مهيجى است. آنها در جام قهرمانان باشگاه هاى اروپا با شكست اينتر نشان دادند كه تيم خوبى هستند. وى در مورد نقل و انتقالات ژانويه افزود: ما قبلاً يك مدافع جديد به خدمت گرفته ايم پس از اين بابت مشكلى نداريم اما در مورد هافبك مطمئن نيستم. ميلان اخيراً با تياگو سيلوا از فلوميننزه براى تقويت خط دفاعى خود قرارداد امضا كرده است اما گنارو گتوسو را به دليل مصدوميت تا پايان فصل در اختيار ندارد. بر همين اساس شايعه شده است كه اين تيم به دنبال يك هافبك جديد به جاى اوست و براى اين منظور آنجلو پالومبو از تيم سامپدوريا را در نظر گرفته است.
ميلان واقعى
سرمربى ميلان پس از پيروزى پرگل اين تيم مقابل اودينزه به تمجيد از عملكرد تيمش پرداخت. كارلو آنچلوتى پس از پيروزى ۵ بر يك ميلان مقابل اودينزه گفت: «تفاوت عملكرد تيم ما در اين بازى نسبت به بازى هاى قبلى پيشرفت آندره آ پيرلو بود كه با نظم و ترتيب و تداوم ظاهر شد.» آنچلوتى ادامه داد: «سال گذشته ما اغلب در بازى هاى خارج از خانه پيروز مى شديم و در خانه بازى ها را واگذار مى كرديم. امسال اين مسأله برعكس شده است و شما ميلان واقعى را ديديد. ما تيم شكست ناپذيرى نيستيم و اين مسأله به ويژه در بازى هاى خارج از خانه ما به چشم خورده است اما در سن سيروامسال به مراتب بهتر هستيم.» ميلانى ها پس از گذشت ۱۷ هفته از رقابت هاى سرى a اكنون با ۳۳ امتياز پس از ميلان و يوونتوس در رده سوم جدول رده بندى قرار دارند.
گاليانى: هنوز شوچنكو را باور دارم
آدريانو گاليانى نايب رئيس باشگاه ميلان اصرار دارد كه همچنان به آندرى شوچنكو مهاجم قرضى خود اعتقاد دارد.مهاجم اوكراينى همچنان مى كوشد تا جايى براى خود در تركيب ميلان پس از بازگشت مجدد به اين تيم پيدا كند.گاليانى در اين خصوص اظهار داشت:«شوا پسر فوق العاده اى است. رفتار و عملكردش خوب است و من همچنان او را باور دارم. كيفيت بازى او بالاست اما ما بايد براى او جايى در تركيب پيدا كنيم.
رونالدينيو: ميلان مى تواند قهرمان ايتاليا شود
رونالدينيو، مهاجم برزيلى تيم ميلان پس از پيروزى ۵ بر يك تيمش مقابل اودينزه، روسونرى را يكى از مدعيان كسب اسكودتو در فصل جارى خواند. بازيكن سابق بارسلونا كه در اين فصل با ميلان نمايش نسبتاً خوبى ارائه كرده، گفت: من و ميلان در حساس ترين دوران خود هستيم.دوست دارم بهترين بازى هايم را ارائه دهم تا ميلان پيروز شده و در كورس قهرمانى قرار بگيريم.
اين مهاجم برزيلى افزود: تا پايان فصل فرصت زيادى باقى مانده و مى توانيم خود را به عنوان يكى از مدعيان مطرح كنيم.ميلان در تعطيلات نيم فصل اردويى را در دوبى بر پا مى كند.
۹۰۰ ميليون تومان هزينه اقامت بكهام در ميلان
باشگاه ميلان بابت اقامت هر شب ستاره انگليسى خود رقمى بيش از ۱۰ ميليون تومان هزينه مى كند. باشگاه ميلان كه ديويد بكهام را براى مدت ۱۰هفته استخدام كرده، بابت هر شب هزينه اجاره ويلاى اقامت اين ستاره و خانواده اش حدود ۷۹۰۰ يورو(بيش از ۱۰ ميليون تومان) هزينه مى كند. ويلاى درنظر گرفته شده براى بكهام و خانواده اش، در بهترين و گران قيمت ترين نقطه شهر ميلان است. بكهام و خانواده اش در اين ويلا كه داراى ۵ اتاق، يك سالن و كليه امكانات رفاهى است، اقامت كرده اند. با توجه به مدت ۱۰ هفته اى حضور اين ستاره و خانواده اش در ايتاليا، ميلانى ها نزديك به ۹۰۰ ميليون تومان تنها هزينه مسكن ستاره انگليسى را مى پردازند. اين بازيكن از ابتداى ژانويه تا ماه مارس كه فصل فوتبال باشگاهى در آمريكا تعطيل است، به طور قرضى در اختيار ميلانى ها است. بكهام با باشگاه لوس آنجلس گالكسى تا سال ۲۰۱۰ قرارداد همكارى دارد.
كاناوارو از بكهام حمايت كرد
فابيو كاناوارو پيوستن ديويد بكهام به ميلان را چيزى پيش از يك قرار داد درآمد زا دانست. فابيو كاناوارو و ديويد بكهام در طول فصل ۲۰۰۷-۲۰۰۶ با يكديگر در رئال مادريد همتيمى بودند. اكنون طى انتقالى بحث برانگيز، ديويد بكهام به صورت فرضى از باشگاه گالكسى به ميلان پيوست. بسيارى اين پرسش را مطرح كرده اند كه هافبك ۳۳ ساله انگليسى چگونه مى تواند در باشگاه ايتاليايى تأثيرگذار باشد اما كاناوارو ترديد ندارد كه همتيمى سابق او در روسونرى خوش خواهد درخشيد. كاناوارو اظهار كرد: «پيوستن بكهام به ميلان تنها به مسائل اقتصادى مربوط نمى شود. ديويد بازيكن بسيار نامدارى است. او هنوز هم مى تواند كارهاى بزرگ انجام دهد و من شك ندارم طى ۳ ماه حضورش در ميلان او ارزش هاى خود را به نمايش خواهد گذاشت.» هافبك سابق منچستر يونايتد در ماه ژانويه مى تواند نخستين بار مقابل رم براى ميلان به ميدان برود.
آرزوى جالب «كارلتو»
كارلو آنچلوتى سرمربى باشگاه ميلان در حاليكه منتظر فرارسيدن تعطيلات كريسمس است، اظهارداشت سالى با موفقيت هاى بيشتر و مصدوميت هاى كمتر براى تيمش آرزو مى كند. تيم ميلان در رقابت هاى فصل جارى فراز و فرودهاى بسيارى داشته و حتى بيش از سهم خود، با مشكل آسيب ديدگى بازيكنان دست به گريبان بوده است تا مجموعه عوامل، نتايج اين تيم را تحت تأثير قرار دهد در حاليكه فارغ از همه اتفاقات هنوز در جام قهرمانان باشگاه هاى اروپا حضور دارد. آنچلوتى به سايت داتااسپورت گفت: سال ۲۰۰۸ به دليل آسيب ديدگى هاى زياد، سال سختى بود كه سرانجام رو به پايان است، اميدوارم سال ۲۰۰۹ سالى همراه با موفقيت باشد. ميلان براى برگزارى اردوى سالانه خود هفته آينده راهى دوبى مى شود تا به اعتقاد آنچلوتى، بازيكنانش باترى هايشان را براى شروع نيم فصل دوم شارژ كنند. سرمربى سابق يوونتوس افزود: اين اردو فرصت بسيار مهمى است براى بهبود و آماده شدن بازيكنان مصدوم و انرژى گرفتن بقيه. وى در خاتمه از بهبود آلساندرو نستا خبر داد و گفت همراه با ساير بازيكنان در اردوى دوبى تمرين خواهد كرد و اوايل ژانويه مى تواند مسابقات را از سر گيرد.
فرصت دو ماهه براى بازگشت
ايتاليا از امريكا به انگليس نزديك تر است!
على رغم آنچه بسيارى از هواداران ميلان و ديويد بكام تصور مى كنند اين ستاره انگليسى عقيده دارد وى ممكن است براى پيدا كردن جايى ثابت در تركيب اصلى روسونرى طى مدت موقت حضورش در اين باشگاه دچار مشكل شود و لذا مى بايست تمام تلاش خود را براى متقاعد ساختن كارلو آنچلوتى مربى تيم انجام دهد.
كاپيتان سابق تيم ملى انگليس با اعتراف به اين موضوع كه انتظار ندارد با آمدنش به ميلان چيزى را در اين باشگاه تغيير دهد گفت: «وارد شدن به ميلان و قرار گرفتن در تركيب اصلى آن كارى سخت خواهد بود چرا كه اين باشگاه همواره از بزرگان اروپا محسوب مى شود.»
بكام كه حضور قرضى اش در سن سيرو تا ۸ مارس سال ۲۰۰۹ به پايان مى رسد در ادامه نيز گفت: «البته حضور در هر يك از بزرگترين باشگاه هاى جهان و به طور ثابت قرار گرفتن در تركيب اصلى آنها كارى سخت است و احتمال دارد كه اين اتفاق براى هر يك از بازيكنانى كه به اين باشگاه ها مى پيوندند، رخ دهد اما در حال حاضر فكر مى كنم شرايطم بهتر از آن چيزى است كه فكر مى كردم. اميدوارم بتوانم تمرينات فشرده و خوبى را با هم تيمى هاى جديدم داشته باشم هر چند به هيچ وجه دوست ندارم با آمدنم تعادل موجود در تيم را بر هم بزنم بلكه مى خواهم به بهتر شدن شرايط آن كمك كنم. در ميلان بازيكنان بزرگى مانند پائولو مالدينى و رونالدينيو بازى مى كنند كه من همواره آنها را تحسين كرده ام و دوست داشتم مانند آنها بازى كنم. انتظار ندارم آمدنم به ميلان چيزى را عوض كند. فرصت خوبى به دست آوردم و اميدوارم از حضورم در اين تيم لذت ببرم.»
حضور و تلاش بكام براى درخشيدن در ميلان در حالى است كه فابيو كاپلو مربى ايتاليايى تيم ملى انگليس پيشنهاد بازى در سن سيرو را به وى داد و به وى هشدار داده تنها در صورتى مى تواند جايى در تركيب تيم ملى كشورش داشته باشد كه جايى براى خود در تركيب اصلى ميلان پيدا كند. بكام ۳۳ ساله كه ۲۹ دسامبر در كمپ تمرينى زمستانى ميلان كه در امارات متحده عربى واقع است حضور خواهد يافت تا تمريناتش را آغاز كند در مورد راهنمايى فابيو كاپلو كه باعث شد او به جمع مشكى و قرمزهاى شهر ميلان بپيوندد افزود: «كاپلو شخصى است كه همواره برايش احترام قايل بوده و هستم. زمانى كه به دنبال بازى در يكى از باشگاه هاى اروپا بودم اين كاپلو بود كه به من پيشنهاد آمدن به ميلان را داد.
من هم ترجيح دادم به ميلان بپيوندم و مى بايست در بالاترين سطح فوتبال بازى مى كردم زيرا كاپلو از من اين طور خواسته بود. اينكه او تنها در صورتى مرا به تيم ملى دعوت مى كند كه در تركيب اصلى ميلان حضور داشته باشم موضوعى كاملا درست و منطقى است. من در بزرگترين باشگاه انگليس و بزرگترين باشگاه اسپانيا بازى كرده ام و اكنون هم مى خواهم در يكى از بزرگترين باشگاه هاى ايتاليا بازى كنم.
نظر كاپلو
با وجود حياتى بودن رسيدن به آمار ۱۰۸ بازى ملى و برابر شدن با ركورد بابى مور براى ديويد بكام، فابيو كاپلو بارى ديگر صريحا اعلام كرد اين موضوع هيچ فشارى براى دعوت از كاپيتان سابق تيم ملى انگليس نخواهد آورد. او در اين باره گفت: «در مورد بكام بايد بگويم زمانى او را به تركيب تيم راه دادم كه جزو بازيكنان اصلى لس آنجلس گلكسى بود. اكنون هم اگر او در تركيب ميلان حضور داشته باشد، احتمال حضور مجددش در تيم ملى نيز وجود دارد. بكام بازيكن جدى و بسيار مهمى است اما او تنها در صورتى به تيم راه پيدا مى كند كه عملكرد خوبى در ميلان داشته باشد. آمادگى او براى من اهميت دارد نه ركوردهايش. مسلما اگر او استحقاق بازى كردن داشته باشد حتما جايى در تيم ملى خواهد داشت و من از اين موضوع خوشحال خواهم شد.
پيش بينى سيدورف
كلارنس سيدورف هافبك هلندى و يكى از بزرگترين ستاره هاى ميلان مى گويد: «من و تمام هم تيمى هايم هر كارى بتوانيم براى بكام انجام مى دهيم، هر چند او هميشه بازى هاى فوق العاده اى براى باشگاهش از خودش به نمايش مى گذارد.»
به عقيده سيدورف برنامه هاى علمى و ورزشى «آزمايشگاه ميلان» موجب مى شود تا بكام هر چه سريعتر در بالاترين سطح از آمادگى قرار بگيرد همان گونه كه بر روند بازى بيشتر بازيكنان ميلان تأثيرات مثبت زيادى داشته است. بكام كه پس از اتمام فصل ليگ حرفه اى فوتبال آمريكا(MLS) تا كنون در هيچ بازى رسمى حضور نداشته است، هفتم ژانويه به سن سيرو مى رود و كمتر از سه ماه زير نظر كارلو آنچلوتى به همراه قرمز و مشكى پوشان شهر ميلان تمرين مى كند و پس از آن دوباره راهى امريكا مى شود تا در فصل جديد گالكسى را همراهى كند. در صورتى كه او بتواند در ايتاليا بازى هاى قابل قبولى از خود به نمايش بگذارد، امكان دعوتش در ديدار دوستانه مقابل اسپانيا و انجام صدوهشتمين بازى ملى و برابرى با ركورد بابى مور در تعداد بازى هاى ملى وجود دارد اما در صورتى كه نتواند عملكرد فوق العاده اى داشته باشد، تأثيرات منفى فراوانى براى حضورش در تيم انگليس خواهد داشت. با زمان محدودى كه او در ميلان دارد كاملا واضح است نياز مبرمى به بازى كردن و درخشش در اين تيم ايتاليايى دارد كه اين امر تنها با هماهنگى وى با بازيكنان روسونرى امكان پذير است.
سيدورف گفت: «ديويد مثل من يك شهروند جهانى است و طرز تفكر درست و ذهن خلاقى دارد. زمانى كه او براى بازى در رئال به مادريد رفت نمايش فوق العاده اى از خود ارائه داد و در امريكا نيز توانست بسيار عالى ظاهر شود. من فكر نمى كنم او مشكل بزرگى براى وفق دادن خود با بازيكنان تيم داشته باشد و شيوه بازى خاص او نيز مى تواند به وى كمك كند.»
از جمله عواملى كه مى توانند به بكام كمك كنند تا در تركيب روسونرى بدرخشد يكى روند صعودى ميلان در جدول رده بندى سرى A است و ديگر اينكه در جمع ميلانى ها ستاره هاى جهانى بسيارى به چشم مى خورد، ستاره هايى نظير رونالدينيو، كاكا، پائولومالدينى، آندرا پيرلو و آندرى شوچنكو كه هر كدام مى توانند تأثير بسزايى در درخشش بكام در ميلان ايفا كنند.
سيدورف ادامه مى دهد: «بكام اينجا در ميان بازيكنان خوبى حضور دارد و ما سعى مى كنيم تا او را از فشار خارج كنيم. در تمرينات نيز به او كمك مى كنيم تا به شناخت مناسبى از سيستم تيم دست يابد. درست است كه هنوز نمى دانيم او براى ميلان به ميدان مى رود يا نه اما به هر حال ما او را جزيى از تيم به حساب مى آوريم. همه با آغوش باز از او استقبال كرده و كمكش مى كنيم تا بتواند بار ديگر به روزهاى اوج بازگردد. همه هيجان اين را دارند تا در ماه ژانويه بكام را در پيراهن ميلان ببينند، من هم مشتاق حضور هر چه سريعتر وى در تركيب تيمم هستم.»
شايد بزرگترين دستاورد حضور بكام در ايتاليا وجود مربيان بدنساز ميلان براى وى است كه به او كمك مى كنند تا بار ديگر در تركيب انگليس قرار گرفته و تا پايان جام جهانى ۲۰۱۰ آفريقاى جنوبى تيم ملى كشورش را همراهى كند، زمانى كه بكام ۳۵ ساله خواهد شد.»
سيدورف ۳۲ ساله كه سابقه ۴ قهرمانى در ليگ قهرمانان اروپا را دارد نيز نمى تواند اطلاعات دقيقى درباره عملكرد اين آزمايشگاه بدهد اما حمايت كامل خود را از آن ابراز مى كند. به عقيده سيدورف اين آزمايشگاه بر روى شرايط بدنى بازيكنان و طول دوران بازى اشان تأثير قابل توجهى مى گذارد: «سرى A يكى از قوى ترين ليگ هاى جهان است، شايد وجود اين آزمايشگاه به تنهايى دليلى بر افزايش دوره بازى من در ايتاليا نباشد اما از سهم قابل قبولى كه در اين امر داشته نيز نمى توان چشم پوشى كرد.»
اين كه بكام با اين برنامه ها چه زمانى مى تواند به شرايط آرمانى اش بازگردد به خودش بستگى دارد اما سيدورف معتقد است كه وى راه درستى را براى اثبات و بازگشت به دوران اوج خود انتخاب كرده است و پيگيرى شرايط بكام توسط كاپلو نيز مى تواند به روند رو به رشد بكام كمك شايانى داشته باشد: «نمى خواهم درباره كاپلو اظهارنظر كنم زيرا هر كس شيوه كار خود را دارد اما هميشه بايد در كنار عملكرد يك بازيكن به سابقه وى نيز نگاه كرد گاهى بازيكن در اوج به سر نمى برد و اين مربى است كه بايد با توجه به توانايى ها و سابقه بازيكن دست او را بگيرد و دوباره او را به اوج ببرد نه اينكه به سقوط وى كمك كند.»
رونالدينيو: ما هنوز مدعى قهرمانى هستيم
Channel4- رونالدينيو ستاره ميلان، برترى مقابل اودينزه در آخرين ديدار نيم فصل سرى A را پيروزى حساس و تاثيرگذارى دانست.
روسونرى در اين ديدار با درخشش بازيكنان برزيلى اش پاتو و كاكا با نتيجه ۵- يك به پيروزى قاطعى دست يافت و با سه اميتاز اختلاف نسبت به يوونتوس در رده سوم جدول جاى گرفتند.
رونالدينيو در اين باره گفت: «پيروزى در اين ديدار از اهميت زيادى براى تيم برخوردار بود. بازيكنان ما تمام تلاش خود را براى كسب سه امتياز اين ديدار انجام دادند و در نهايت نيز با نتيجه شايسته اى بازى را به پايان رسانديم. فكر مى كنم با اين نتايج ميلان همچنان يكى از مدعيان اصلى قهرمانى اين فصل باشد و على رغم فاصله ۹ امتيازى با صدرنشين ليگ، هنوز در كورس قهرمانى جايگاه خود را حفظ كرده است. به عقيده من بازيكنان بزرگ و پراهميتى در تركيب روسونرى حاضر هستند كه با كمى دقت و تدبير مى توانند نتايجى به مراتب بهتر از ديگر تيم ها رقم بزنند و به آسانى جام قهرمانى را از آن خود كنند.»
خوشحالی بازیکنان میلان در بازی با اودینزه
اینا تو یکی از انجمن ها دیدم منبعش زیاد معتبر نیست
===============
رسوايی اخلاقی جدید بكهام!!
فساد اخلاقی یازیكن انگلیسی آ.ث میلان ایتالیا در غیبت همسرش افشا شد.
دیوید بكهام به همراه لاریا دی آمیكو مدل اول شهر میلان تماشاگر بازی میلان و اودینزه بود. عكاسان ایتالیایی وی را تا منزل تازه خریداری شدهاش تعقیب كردهاند.
بكهام تنها یك هفته است در ایتالیا به سر میبرد و با این فساد اخلاقی به شدت زیر ذره بین خبرنگاران ایتالیایی است.
منبع: سیمرغ
ممنون
عکسهای زیبایی بود
در مورد اون خبری که گذاشتی من هم توی سایتهای خارجی سرچ کردم چیزی پیدا نکردم
فکر کنم باز این روزنامه هایا خبرگزاری های ایرانی شایعه کرده باشن
این خبر را از تاپیک مادریدی ها برداشتم اگر صحت داشته باشه به نظر من که میلان حماقت کرده!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به گزارش RmadridFC: با توجه به تعداد زیاد مصدومان در خط دفاعی میلان , مسئولان این تیم قصد دارند تا کاپیتان تیم ملی ایتالیا را به کشورش برگردانند .
شوچنکو , رونالدینهو و کاکا 3 بازیکنی هستند که توپ طلا را کسب کرده اند و در حال حاضر لباس میلان را می پوشند و اگر خبر روزنامه دلو اسپورت واقعیت داشته باشد جمع انها به 4 نفر خواهد رسید .
خط دفاعی میلان در این فصل مشکلات عدیده ای را تجربه کرده است , نستا به دلیل مصدومیت دراز مدتش مدتهاست که برای میلانی ها بازی نکرده است .
از سوی دیگر پائولو مالدینی 40 ساله به دلیل سن بالایش نیاز به استراحت دارد و سایر اعضای خط دفاعی نیز مهره های چندان قابل اتکایی نیستند .
قرمز و سیاه پوشان میلان اخیرا تیاگو سیلوا , مدافع برزیلی و جوان را خریداری کرده اند ولی نمی توانند تا فصل اتی از او استفاده کنند از اینرو روزنامه دلو اسپورت فاش ساخت که سران میلان قصد دارند تا برای حل مشکل خود دست به دامن مدافع ایتالیایی رئال مادرید شوند .
کاناوارو از سال 2006 که یوونتوس را ترک کرد به رئال مادرید امده است و قرارداد 3 ساله اش تابستان امسال به پایان خواهد رسید و تا به حال حرف های ضد و نقیصی در مورد تمدید قرارداد وی شنیده می شود .
کاناواروی 35 ساله با بازی بسیار خوب خود در ال کلاسیکو نشان داد که هنوز در فرم خوبی به سر می برد و می تواند بهترین گزینه برای دفاع نابسامان میلانی ها باشد .
نه بابا...
خدا نکنه کاناوارو بیاد...مفت نمی ارزه
یکی از لوله ترین مدافعان حال حاضر فوتبال همین کاناوارو
فکر هم نکنم میلان کاناوارو رو بگیره...من که میگم شایعست
دزدان در خانه رونالدينيو
سارقان خانه رونالدينيو نتوانستند آنچه را تصور مى كردند در خانه مهاجم برزيلى ميلان پيدا كنند. تنها چند روز پس از آنكه سارقان مسلح به خانه مارك همسيچ يكى از ستاره هاى حاضر در سرى a در ناپل دستبرد زدند، رونالدينيو بازيكن تيم ميلان نيز با حادثه مشابه روبرو شد. ويلاى رونالدينيو كه در گالياته لومباردو واقع است ، مورد سرقت قرار گرفت و سارقين بسيارى جواهرات و ساعت هاى با ارزش را كه صد ها پوند ارزش داشتند به سرقت بردند. در زمان حادثه رونالدينيو در خانه نبود و چند ساعت پيش از آن براى تعطيلات كريسمس به برزيل پرواز كرده بود. نكته جالب اين است كه سارقان برنامه چندان خوبى براى اين سرقت نداشته اند و تصور مى كردند دارايى هاى رونالدينيو به مراتب بيش از اينها خواهد بود اما آنها با قفسه اى پر از جوايز و مدال ها روبرو شدند كه از جمله آنها توپ طلا بود.
تمسخر ميلانى ها به خاطر بكهام
پس از رسمى شدن خبر پيوستن ديويد بكهام به باشگاه ميلان تب حاصل از اين خريد پر سروصدا همچنان ايتاليا و به ويژه شهر ميلان را فرا گرفته و اين ستاره سرشناس تيم ملى انگلستان همچنان تيترهاى رسانه ها را به خود اختصاص مى دهد. روزنامه ها و شبكه هاى راديويى و تلويزيونى گوناگون ايتاليا توجه خود را تنها به نشست خبرى كه براى بكهام ترتيب داده شد، محدود نكردند بلكه كوچكترين جزييات ورود و جا بجايى Becks، يعنى ديويد و همسرش ويكتوريا را زير ذره بين قرار داشتند. تا همين چند سال پيش، طرفداران ميلان همشهرى هاى اينترى خود را دست مى انداختند، چون زمانى كه آبى و مشكى پوشان در دوران ناكامى مزمن به سر مى بردند، همواره شتاب زده، ستارگان بزرگ جهان فوتبال را به تركيب خود تزريق مى كردند بدون اين كه نتيجه اى بگيرند. اينتر كه رقيبانش زمانى به تمسخر مى گفتند۴۰، بازيكن دارد، نخستين تيم در تاريخ ليگ دسته اول ايتاليا شده كه در يك بازى ۱۱ بازيكن خارجى را به ميدان فرستاد. در سايت اينترنتى Youtube و زير ويدئوى نشست خبرى معرفى بكهام، نوبت به طرفداران اينتر بود كه ميلان را به خاطر قرض گرفتن اين ستاره ۳۳ ساله، آن هم براى تنها ۳ ماه به باد تمسخر بگيرند. البته اين نيش و كنايه ها تازه شروع شده و مدت ها ادامه خواهد داشت. يكى از هواداران اينتر مى گويد: «مردم نان شب ندارند، آن وقت اينها بكهام را با هواپيماى شخصى نخست وزير به ميلان مى آورند.» طرفداران ميلان مقابل، مى گويند كه اينترى ها حسودند و چشم ديدن اين برگ برنده اى را كه «سيلويوى بزرگ» از آستين خود بيرون آورده، ندارند. سيلويوى بزرگ، يا همان سيلويو برلوسكنى، نخست وزير خبرساز ايتاليا و صاحب باشگاه ميلان است كه سياستمدار حسابگرى به شمارمى آيد، گويا اين بار هم به هدف زده است. برلوسكنى هرگز در بهره بردارى از قهرمانى هاى ميلان براى رسيدن به اهداف سياسى خود ترديدى به خرج نداده است. او برعكس، همواره ايتالياى تحت هدايت خود را به ميلان پيروز و پرافتخارش تشبيه كرده و جام هايى را كه سرخ و سياه پوشان ميلانى، تحت مديريت او برنده شده اند، شاهدى بر توانايى هايش در عرصه هدايت سياسى دانسته است.
بكهام، متخصص ضربه هاى آزاد
بسيارى از ايتاليايى ها نيز اين استعاره ورزشى را مى پسندند و ميلان را در كنار «فرارى»، نمادى از ايتاليايى مى دانند كه با وجود تمام مشكلاتش هنوز مى تواند بر بام اروپا بتازد. اما حضور ديويد بكهام انگليسى، تنها براى آن نيست كه برلوسكنى كلكسيون ستارگانش در ميلان را تكميل تر كند. چه كسى بهتر از او كه بنيانگذار تلويزيون خصوصى سراسرى در ايتاليا است، اهميت چهره سازى و سود اقتصادى آن در فوتبال امروز را مى شناسد؟! ارزش ديويد بكهام، به مراتب بيشتر از بازى اش در زمين فوتبال است. جوليا زونكا، يكى از روزنامه نگاران نشريه ورزشى گاتزتا دلو اسپورت، پرتيراژترين روزنامه ورزشى ايتاليا مى گويد: «بكهام ماركى است كه راه مى رود و از اهميت بازاريابى شخصيتى اش آگاه است.» آخرين نمونه آن همين سپتامبر گذشته بود كه تقويم سال ۲۰۰۹ بكهام با ۱۲ پوستر به بازار آمد. به گفته زونكا، اگر ميلان كه انگليسى ها به آن لقب هتل سالمندان را داده اند، يك ميليون يورو به بكهام مى پردازد تا در طول ۳ ماه تعطيلات ميان فصلى ليگ دسته اول فوتبال آمريكا، در خدمت اين باشگاه باشد، برآورد مى شود تا شش و نيم ميليارد يورو از راه فروش بليت، پيراهن با نام بكهام و سفرهاى تداركاتى در سراسر جهان به جيب بزند. ميلان انتظار دارد، با آمدن بكهام بتواند، تعداد كسانى را كه بازى هاى اين باشگاه در ورزشگاه سن سيرو را آبونه هستند، دو برابر كند. نخستين اردوى تداركاتى ميلان نيز براى تعطيلات سال نو مسيحى در دوبى خواهد بود. اين ستاره معروف نيز به نوبه خود، بيش از آن كه ضرر كند، سود خواهد برد، حتى اگر تمامى ضربه هاى آزاد او روانه خارج ميدان شوند. اگر فكر مى كنيد كه همه اينها تصادفى است، هنوز سيلويوى بزرگ را نمى شناسيد! روزنامه بريتانيايى Mail on Sunday پا را فراتر گذاشته و مى نويسد كه مديران شبكه تلويزيونى برلوسكنى (Mediaset) در آرزوى آن هستند كه اين ستاره پولساز در يكى از شو هاى سريالى آنها شركت كند. بكهام با آمدنش به ميلان، از اين پس مورد توجه فابيو كاپلو، سرمربى ايتاليايى تيم ملى فوتبال انگلستان خواهد بود كه خود زمانى سكان كشتى ميلان را در دست داشته است. به هر حال، شكى نيست كه اقامت ۳ ماهه بكهام به كام همه خوش خواهد آمد. تنها كسانى كه غرولند خواهند كرد، دلتنگان فوتبال دوران قديم هستند كه اين گونه با تجارت، سياست و تلويزيون در هم تنيده نشده بود. به نوشته «دويچه وله»، البته طرفداران اينتر نيز در صف ناراضيان قرار دارند چرا كه با اين حركت سيلويوى بزرگ، خبر كسب عنوان قهرمانى شان در پايان نيم فصل در حاشيه قرار گرفته است.
آينده مبهم آمبروسينى در ميلان
هافبك جنگنده ميلان كه پس از بازنشستگى پائولو مالدينى كاپيتان جديد تيمش خواهد شد،با مشكلى به نام پايان قراردادش طى يك سال آينده مواجه شده و همين مسأله آينده اش را تحت شعاع قرار داده است. مالدينى در پايان فصل جارى از دنياى فوتبال خداحافظى خواهد كرد و همين مسأله راه را براى حضور ماسيمو آمبروسينى به عنوان كاپيتان جديد در تركيب روسونرى هموار مى كند. مسأله اى كه اين بازيكن اكنون با آن مواجه شده، بحث مدت قراردادش است چرا كه قرارداد كنونى آمبروسينى با ميلان تا پايان سال ۲۰۱۰ اعتبار دارد و تاكنون نيز به وى پيشنهاد تمديد قرارداد ارائه نشده است. آمبروسينى در اين باره گفت: شرايط در باشگاه كاملاً مشخص است، با اين وجود تاكنون به من پيشنهاد تمديد قراردادم ارائه نشده است. وى افزود: حتى اگر اين مسأله رخ ندهد، حداقل براى مدت كوتاهى كاپيتان اول ميلان خواهم بود. آمبروسينى ۳۱ ساله از سال ۱۹۹۵ در سن سيرو توپ مى زند و فقط در سال ۱۹۹۷ به طور قرضى راهى ويچنزا شد. وى تاكنون ۲۳۷ بار براى ميلان به ميدان رفته و موفق شده ۲۱ گل نيز به ثمر برساند.
گاليانى:كاناوارو را نمى خواهيم
همانند هميشه وقتى نام يك بازيكن به عنوان هدف ميلانى ها در فصل نقل و انتقالات منتشر مى شود، آدريانو گاليانى بلافاصله با برگزارى يك كنفرانس مطبوعاتى سريعاً آن را تكذيب مى كند. اين بار نايب رئيس ميلان خبر علاقه مندى باشگاه روسونرى را به خريد فابيو كاناوارو رد كرد. او گفت: پر واضح است كه ما هيچ علاقه اى به خريد اين بازيكن بزرگ در ماه ژانويه نداريم، با اين حال نياز به خريد مدافع را انكار نمى كنم چراكه با توجه به عدم بهبودى نستا و احتمال آينكه او فوتبال را رها كند به خريد يك مدافع كنارى و يك مدافع ميانى نياز داريم. وى با اشاره به آمدن بكهام به ميلان افزود: روزى دوست داشتم تا بكهام، پيرلو، سيدورف، كاكا، رونالدينيو و پاتو را در كنار هم ببينم و اكنون كه اين بازيكنان در ميلان كنار هم جمع شده اند خيلى خوشحالم.
مورينيو: اميدوارم بكهام در ميلان چندان موفق نشود!
خوزه مورينيو، مربى اينتر اظهارات جالبى راجع به حضور ديويد بكهام در ايتاليا به زبان آورده است. از يك طرف او معتقد است حضور يك ستاره انگليسى در سرى a اعتبار اين ليگ را بالا مى برد اما از طرف ديگر ترجيح مى دهد چنين بازيكنانى به هيچ موفقيتى دست پيدا نكنند چرا كه اين موضوع بر بازيكنان آبى و مشكى پوش او تأثير خواهد گذاشت. وى در اين رابطه گفت: من از آمدن او خوشحالم چرا كه دوست دارم ليگ من بهترين و از اهميت به سزايى برخوردار باشد و نمى خواهم فقط در ايتاليا مهم باشد. وقتى در انگلستان بودم از اينكه ليگ برتر در سراسر دنيا معروف بوده فكر مى كنم ما داريم سرى a را يك پله بالاتر مى بريم چرا كه نسبت به فصل قبل رشد قابل توجهى كرده است. آقاى خاص در ادامه اظهار كرد: حضور بازيكنانى چون ديويد بكهام در اين ليگ فوق العاده است اما اميدوارم او نتواند خيلى خوب اينجا عمل كند چرا كه در تيم رقيب ما بازى مى كند. البته اميدوارم او توجهات زيادى را به اينجا جلب كند، او بيش از اين كه يك فوتباليست باشد يك شخصيت جهانى است. ما به بازيكنانى چون او، رونالدينيو و زلاتان ابراهيموويچ نياز داريم تا ليگ ايتاليا را جهانى كنيم.
آپیاه یک قدم تا میلان:
استفان اپیاه هافبک غنایی و پیشین تیم های اودینزه - پارما - برشیا - یوونتوس و فنرباغچه در استانه پیوستن به میلان است.
این بازیکن 28 ساله که در حال حاضر بازیکن ازاد است با مسئولان میلان به توافق کامل رسیده است.با توجه به خصوصیات بازی اپیاه می توان به این نتیجه رسید که کادر فنی روسونری قصد دارد این هافبک جنگنده و پرقدرت را در پست رینو گاتوزو قرار دهد و به این ترتیب از کابوس آسیب دیدگی ستاره شماره 8 خود خلاص شود.در فهرست جدید میلانیه ا نام دو بازیکن جدید برای خط دفاعی به چشم می خورد که اولی اندره ا راجی از پالرمو و دیگری الکساندر لوکوویچ از اودینزه است.میلانی ها این دو بازیکن را قرضی می خواهند
فاشیست جان بابت اخبار ممنون.
امیدوارم تیم تو این تعطیلی ها و با گرفتن بازیکنای جدید بتونه با قدرت بسیار بیشتر از نیم فصل اول به میادین برگرده وقهرمانی ااین فصل رو بگیره. البته کار سختیه ولی بچه ها پتانسیلشو دارن.
«الگرا» در ليست ميلان
سران ميلان در صدد هستند تا براى ادامه فصل در سال ۲۰۰۹ يك مدافع پر قدرت را به خدمت بگيرند. بعد از مذاكره با ۳ بازيكن از ليگ ايتاليا به نام هاى كاروتزيرى، راجا و رينائودو ۲ بازيكن هم از بازار نقل و انتقالات اروپايى در فهرست خريد روسونرى جاى گرفته اند. ايوان الگرا مدافع پيشين رئال مادريد و تيم ملى اسپانيا كه سابقه بازى در ايتاليا با پيراهن رم را در كارنامه خود دارد يكى از الويت ها در ليست ميلانى هاست و بعد از او دانيل اگر از ليورپول مورد توجه مسولان روسونرى قرار گرفته است.وضعيت نا مشخص نستا و سن بالاى مدافعانى چون مالدينى و فاوالى، خط دفاعى تيم روسونرى را دچار مشكل كرده و حالا آنها به اين نتيجه رسيده اند كه بايد يك مدافع ميانى و يك مدافع كنارى خريدارى كنند. علاوه بر اين نام ها لوكويچ از اودينزه يكى از اهداف ميلان است.
پزشك ميلان بكهام راش OK كرد
پزشك باشگاه ميلان گفت: «ديويد بكهام تا ۴۰ سالگى مى تواند فوتبال بازى كند.» ژان پير مرسيمن پزشك باشگاه ميلان گفت: «بكهام مى تواند تا ۵ يا ۶ سال ديگر فوتبال بازى كند. شرايط قلبى او بسيار خوب است. شرايط آمادگى او بى نقص است. تنها چيزى كه بكهام اكنون نياز دارد يك تغيير برنامه در تمرين هايش است.» پزشك باشگاه ميلان در پايان گفت: «ما مدام از بازيكنان خود در زمينه جسمى و روحى آزمايش مى گيريم. ديويد اكنون از نظر آمادگى براى بازى كردن بالاتر از سايرين است. او تنها ۱۵ تا ۲۰ روز براى رسيدن به سطح آمادگى لازم نياز دارد.»
استقبال اسپالتى از تحويل سمت به آنچلوتى
Corriere - لوچانو اسپالتى مربى رم با استقبال از تمايل كارلو آنچلوتى سكاندار ميلان براى هدايت جالو روسى ها شگفتى همگان را برانگيخت. مرد شماره يك روسونرى كه در اظهارات اخير خود زمان خروج اسپالتى از قهرمانى اين فصل ليگ قهرمانان را پيش بينى كرده بود، حضور در نيمكت رم را از روياهاى ديرينه اش خوانده بود اما اسپالتى كه تا سال ۲۰۱۱ با پايتخت نشينان قرارداد دارد، در پاسخ به سخنان همتاى خود گفت: «اينكه فردى مانند آنچلوتى، به دنبال يافتن جايى در رم باشد واقعا باعث خوشحالى من است زيرا او مربى كارآزموده اى است و سمت احتمالى او در رم مى تواند باعث ارتقاى تيم شود. به نظر من جالوروسى ها تيم باكيفيت و سطح بالايى هستند و نيازمند داشتن سكاندارى با قابليت.
كارلو پيش بينى هاى خوبى براى آينده تيم ما در ليگ قهرمانان كرده كه باعث مسرت و شادى ما است و تيم ما را به ادامه رقابت ها اميدوارتر كرده است. من نيز مى خواهم متقابلا براى تيم او آرزوى قهرمانى در جام يوفا را كنم.»
آنچلوتى در ظرف سال هاى ۱۹۷۹ تا ۱۹۸۷ در رم بازى مى كرد و در اين دوران قهرمانى اسكودتو و چهار قهرمانى جام جذفى ايتاليا را به كارنامه افتخاراتش افزود. وى پس از آن راهى ميلان شد و در آنجا به دوران حرفه اى خود ادامه دارد.
گاليانى: فقط يك چپ پا مى خواهيم
آدريانو گاليانى نايب رئيس باشگاه ميلان كه به همراه تيم براى اردوى تداركاتى راهى دوبى شده است، اعلام كرد در ژانويه فقط يك بازيكن جديد به اين تيم ملحق خواهد شد.او گفت: آنچه كه روشن است ما در فصل نقل و انتقالات زمستانى بدنبال تغيير كلى ساختار تيم نيستيم و تصميم داريم با يك جابجايى به كار خود ادامه دهيم. هدف ما فقط خريد يك مدافع چپ پا است و در صدد هستيم تا مقدمات خريد چنين بازيكنى را فراهم كنيم.وى افزود: ميلان در ساير نقاط مشكلى ندارد و از بهترين بازيكنان حال حاضر جهان بهره مى برد اما به هرحال لزوم يك پيستون كنارى براى سمت چپ وجود دارد. در همين حال مطبوعات ايتاليا از تمايل ميلانى ها به خريد مانوئل پاسكوال مدافع ۲۶ ساله تيم فيورنتينا براى حضور قرضى تا پايان فصل خبر دادند.
توصيه رونالدينيو به ميلانى ها
رونالدينيو، مهاجم برزيلى باشگاه ميلان معتقد است اگر «ديويد بكهام» در مدت كوتاه حضور خود در اين تيم، بازى خوبى انجام دهد، مسئولان باشگاه بايد او را براى مدت طولانى ترى نگه دارند. قرارداد كوتاه مدت بكهام با ميلان با واكنش هاى مختلفى در ايتاليا مواجه شده كه به نظر نمى رسد به اين زودى تمام شود. كاپيتان سابق تيم انگلستان قراردادى تا ماه ژوئن امضاء كرده كه طبق همين قرارداد در صورت تمايل مى تواند روز ۹ مارس به لس آنجلس گالكسى بازگردد. به اين ترتيب بكهام مى تواند پيراهن ميلان را دست كم براى ۲ ماه بر تن كند و همين امر اعتراض بسيارى را برانگيخته كه اصلاً چرا چنين انتقالى صورت گرفته است. گتوسو هافبك ميلان، موضع شفاف ترى نسبت به حضور بكهام گرفته و چند هفته قبل گفت: حركت عجيبى است. خيلى بهتر بود اگر تمام فصل را مى ماند. رونالدينيو نيز كه حضورش در ميلان در تابستان امسال با همين موج انتقادات مواجه بود، با ارائه بازى هاى درخشان همه مخالفان را ساكت كرد. وى در اين خصوص گفت: از آمدن بكهام خيلى خوشحالم. او مى تواند ما را در كسب پيروزى كمك كند هرچند اگر خوب بازى كند بهتر است بيش از چهار ماه بماند. قطعاً تماشاى مسابقه اى با تركيب رونالدينيو، بكهام، كاكا، كلارنس سيدورف و آندرى شوچنكو در يك تيم براى هر فوتبال دوستى وسوسه انگيز است اما بايد ديد آيا «كارلو آنچلوتى » مى تواند توازن لازم ميان نيروهايش را برقرار كند.