این چه وضعیه؟
ویرایش
این چه وضعیه؟
ویرایش
دوره رونالدینیو برای بارسا دیگه تمام شده بره بهتره.نقل قول:
فکر نمیکنم کسی دوست داشته باشه رونالدینهو از این تیم بره چون همه هوادارها اون رو دوست دارند همونطور هم که دیدیم تو بازی با منچستر آبیدال حرفی واسه گفتن نداشت و سمت راست بارسا خیلی ضعیف بود
تورام هم بود تو اون لیست. هیچ کدوم از جوونارو منمیخوان اخراج کنن. میلیتو نمیدونم تو اون لیست بود یا نه.
زامبروتا میخواست بره!
با همین بازیکنای جوون بهتر نتیجه میگیریم. البته لوسیو که جوون نیست. فابرگاس هم میخواد بگیرهنقل قول:
نصف بارسا رو گذاشته تو لیست فروش!!
و بازیکنای چندان بزرگی هم نمیخاد بخره! بنزما-دانیل آلوز -لوسیو مهمتریناشن.
برعکس.نقل قول:
اگه اینجوری باشه که بارسا فصل بعد از الانم بدتر میشه که.
-------------
کسی اون لیستو پیدا کرد بزاره
امشب 9و30 با والنسیا
بچه ها بارسا تازه یادش افتاده که میشه بازیارو برد!
0-6
دمشون گرم.
به امید باخت رئال
واقعا 6 تا زد؟؟!!!!!:18:نقل قول:
با چه تیمی بود؟؟؟:8:
بهتره به دومی فکر کنیم چون قهرمانی دیگه مال رئال هست.:13:
آره واقعا. مگه پست قبلیمو نخوندی؟ با والنسیا داشت
بهتره بگی قهرمانی مال رئال شد!نقل قول:
بهتره به دومی فکر کنیم چون قهرمانی دیگه مال رئال هست.
هانری تازه افتاده روی دور ..... البته بهتره بگم کل تیم ..... پاس دکو رو دیدید ...من که کف کردم ....... ولی هرچند هیچ جامی رو به دست نیاوردیم ولی می تونیم جشن قهرمانی رئال رو توی سانتیاگو برنابئو براشون زهر کنیم:21::21: ..... منم با Saeed_barcelona موا فقم ... بارسا با ستاره های کم تر بهتر بازی می کنه
ميليتو شش ماه از ميادين دور شد .
به گزارش سایت هواداران رئال و به نقل از رویترز گابریل میلیتو ستاره ی بارسلونا باید شش ماه از میادین دور یاشد .
این بازیکن از ناحیه مچ پا مصدوم شده و در برابر رئال نیز غایب است .
ایشالا همینطور باشه که شما میگین.:46:به نظر منم اگه یه مربی خوب بیاد میتونه با همین جوونا خوب بازی کنه.:10:نقل قول:
بهتر که مصدوم شد.:31:من که چیز خاصی ازش ندیدم.نقل قول:
ببینین بارسا چی شده که میلیتو شده ستارش.:18:
راستی بازی با رئال چند وقت دیگست؟؟؟؟
4 شنبه هفته ی یگه.....
مورینیو رسما به بارسا جواب منفی داد و گفت نمیتونه با گواردیولا با هم کار کنن.
لاپورتا برنامه 4 ساله گواردیولا رو به سران باشگاه داد.
فکر کنم فردا بازی باشه نه هفته دیگه.نقل قول:
4 شنبه هفته ی یگه.....
اول فصل بهتر بود. آخرای فصل بود که بد بازی کردناشون شروع شد وگرنه داشتیم بهترین خط دفاع لیگ میشدیم.نقل قول:
بهتر که مصدوم شد.من که چیز خاصی ازش ندیدم.
الانم با یه اختلاف کوچولو رئال بالا سرمونه از این لحاظ
بهتر که نیومد. ببینید امسال که نیستش چلسی رسید فینال و مدعی قهرمانیم هست تو لیگ. اون دو سالیم که اول شدن تو لیگ به خاطر ستاره هاش بود نه بخلطر مورینیونقل قول:
مورینیو رسما به بارسا جواب منفی داد
ولی گواردیلا هم گمون نکنم کاری کنه برا بارسا.
مایکل لادروب خوبه. دلبوسکه هم خوبه!
خیر بامداد پس فردا:31: 00:30نقل قول:
گواردیولا 3 ساله بست.(به نقل از تمام روزنامه های صبح اسپانیا)
امشب دخل پیرمرد های مادرید رو میاریم.
شوك سنگين در پرونده برزيلي
تيم ميلان ديگر رونالدينيو را نميخواهد
خبرگزاري فارس: برزيلي مصدوم تيم فوتبال بارسلونا از فهرست خريد قطعي آ.ث ميلان ايتاليا خط خورد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از سان لندن، رونالدينيو گائوچو، بازيكن برزيلي اين تيم اسپانيايي كه حتي در صورت عدم مصدوميت نيز چيزي بهتر از نيمكت بارسا نصيبش نمي شد، اكنون تنها مشتري نيمه رسمي خود را نيز از دست داده و در فهرست فروش مانده است.
رونالدينيو دو روز گذشته از سوي فهرست خريد يك باشگاه ژاپني، منچستر سيتي و تاتنهام نيز خط خورد.
او با اين روند بايد اميدوار باشد تا پپ گوارديولا، سرمربي جديد و احتمالي بارسلونا وي را بخواهد و اخراج نكند.
رئال مادريد در ورزشگاه برنابئو بارسلونا را تحقير كرد
خبرگزاري فارس: تيم فوتبال رئال مادريد در ورزشگاه خانگي موفق شد بارسلونا را با چهار گل شكست دهد.
به گزارش خبرگزاري فارس، الكلاسيكوي اسپانيا بامداد امروز با مصاف تيم هاي رئال مادريد و بارسلونا در ورزشگاه سانتياگوبرنابئو انجام شد كه در پايان نماينده مادريد با برتري 4 بر يك مردان كاتالان را در تحقير كرد.
رائول(13)، روبن(21)،هيگوئن(63) و نيستلروي در دقيقه 8 براي رئال مادريد گلزني كردند و تك گل بارسلونا در دقيقه 87 به وسيله هانري به ثمر رسيد.
ژاوي هرناندز، بازيكن بارسلونا در دقيقه 90 با دريافت كارت قرمز از زمين مسابقه اخراج شد.
رئال مادريد كه هفته گذشته قهرماني اش در لاليگا مسجل شده بود با اين پيروزي مجموع امتيازهايش به عدد 81 رساند و تيم هاي ويا رئال با 71 و بارسلونا با 64 امتياز در رتبه هاي دوم و سوم جدول قرار گرفتند.
بی خیالش فصل بعدی هم هست
بچه ها یه سوال مسخره!! این رونالدینیو چه مرگشه که بازی نمی کنه!! یکی می گه مصدومه، یکی میگه با ریکارد دعوا داره و ... آخرسر سره چی نمی آد بازی کنه؟
دوست عزیز همونطور که فبلا گفتم تو بعضی از کشورهای اروپایی وقتی که بازیکنان قرارداد خودشون رو تمدید نمیکنن نیمکت نشین میشن.:13:نقل قول:
من نظرم اینه که رونالدینیو هم همینطوری شده و مصدومیت یا دعوا هم تو کار نیست.:5:
خوب دوستان شکست بدی خوردیم.:19:
اول اینکه گل اول رئال خطا بود چون گوتی پای مارکز رو زد که نتونست توپ رو دفع کنه و خورد زمین.:41:البته خطاش حرفه ای بود.:31:
دوم اینکه از پویول بعید بود همچین پنالتی ای بده.:18:
سوم اینکه ایول به مسی که یه تنه همشونو عاجز کرده بود.:46:
چهارم اینکه وقتی چهره رایکارد رو دیدم که داشت گریه میکرد بد جوری حالم گرفته شد که هنوزم چهرش یادمه.:19:
خداییش نباید از این بگذریم که رایکارد بارسا رو به اوج رسوند:11: درسته که بازیکنان خوبی در اختیار داشت ولی این بی انصافیه که بگیم بخاطر بازیکنان بود که بارسا تو این چند سال این افتخارات رو بدست آورد.:10:
پنجمم اینکه مستحق شکست بودیم ولی نه با این نتیجه.:41:
منتظر اون روزی میمونم که بارسا تلافی این بازی رو در میاره.:11:
به امید اون روز.:40:
قدرت تیما به قول کارشناس برنامه از لیگ قهرمانان اروپا فهمیده میشه نه از لیگ خودشون اینا کار شاقی نکردن که اومدن تو لالیگا قهرمان شدن اینا یا همیشه اول بودن تو لیگ یا دوم تیمشون همون تیمیه که در 2 بازیه رفت و برگشت به آث رم باخته بود اما بارسا با این همه مصدوم و حاشیه و بد شانسی تیمی بود که منچستر رو زمین گیر کرده بود طوری که همش دفاع میکردن و تیم بارسا روی یک اشتباه گل خورد .
ضمنا تو بازیه الکلاسیکو اگرچه تیم بارسا با وجود مصدومیتها و حواشیه دور و ور تیم خوب بازی نکرد اما گل اول که خطای محض بازیکن رئال روی مارکز بود که دستشو گرفت و کشید و گلی که از روی نقطه پنالتی بود نیز خطا نبود زیرا پویول برای اینکه توپ به صورتش نخوره با دست جلوی صورتش رو گرفت .
به نظر من اگه مسی از همون اول بازی به دریپ زنیه خودش ادامه میداد و بیشتر این کار رو انجام میداد تیم بارسا نتیجه بهتری میگرفت به خاطر اینکه کار تیمی با این وضعیت بارسلونا از مصدومین گرفته تا ناامیدیه بازیکنا و عدم اعتماد به نفس زیاد جواب نمیداد.
اینو هم اضافه کنید که تیم دیگه به رایکارد اعتماد نداشت به خاطر نتایج ضعیفی که این فصل گرفته بود.
دوست عزیز همونطور که فبلا گفتم تو بعضی از کشورهای اروپایی وقتی که بازیکنان قرارداد خودشون رو تمدید نمیکنن نیمکت نشین میشن.:13:نقل قول:
من نظرم اینه که رونالدینیو هم همینطوری شده و مصدومیت یا دعوا هم تو کار نیست.:5:
خوب دوستان شکست بدی خوردیم.:19:
اول اینکه گل اول رئال خطا بود چون گوتی پای مارکز رو زد که نتونست توپ رو دفع کنه و خورد زمین.:41:البته خطاش حرفه ای بود.:31:
دوم اینکه از پویول بعید بود همچین پنالتی ای بده.:18:
سوم اینکه ایول به مسی که یه تنه همشونو عاجز کرده بود.:46:
چهارم اینکه وقتی چهره رایکارد رو دیدم که داشت گریه میکرد بد جوری حالم گرفته شد که هنوزم چهرش یادمه.:19:
خداییش نباید از این بگذریم که رایکارد بارسا رو به اوج رسوند:11: درسته که بازیکنان خوبی در اختیار داشت ولی این بی انصافیه که بگیم بخاطر بازیکنان بود که بارسا تو این چند سال این افتخارات رو بدست آورد.:10:
پنجمم اینکه مستحق شکست بودیم ولی نه با این نتیجه.:41:
منتظر اون روزی میمونم که بارسا تلافی این بازی رو در میاره.:11:
به امید اون روز.:40:
یه مسی بازیکن خوبتون بود که اونم ...
آخه مسی جلوی بازیکنای در پیتی خوب بازی میکنه نه جلوی مدافهان رئال که
اگر همین مسی رو شما داشتید که زمین و اسمون رو بهم می دوختید !نقل قول:
برا همینه که چلسی بالاترین قیمت رو براش میده آخه چلسی کلا بازیکنایه در پیت رو جذب میکنه برا همینم هست هم تو لیگ انگلیس رو کورس قهرمانیه هم تو فینال جام باشگاهای اروپاس چون هم لیگ باشگاهای اروپا درپیته هم لیگ اینگلیسنقل قول:
هه هه هه هه هه ههنقل قول:
بعد از باخت بدمون خوب خندیدم
.
.
.
.
.
اگه تیم رو حتی داده بودند دست همین ژاوی خودمون بهتر بازی می کردند ....... میگم جریانش چیه توی این فروم هر تیمی نتیجه میگیره طرفداراش زیاد میشه؟!! ...... اگه رئال4تا خورده بود بازم این همه رئالی داشتیم یا حتی در مورد منچستر؟
دلم براش سوخت .....نقل قول:
چهارم اینکه وقتی چهره رایکارد رو دیدم که داشت گریه میکرد بد جوری حالم گرفته شد که هنوزم چهرش یادمه.
بیشتر باید می خوردید ...نقل قول:
پنجمم اینکه مستحق شکست بودیم ولی نه با این نتیجه.
بذار 2تا پست بدی بعد فحش بدهنقل قول:
یادتون رفته 2 فصل پیش 3-0 خوردین؟ همینجا؟ اون موقع کجا بودین؟
وقتی 2 فصل بارسا با اختلاف 12 امتیاز قهرمان شد کجا بودی ؟
لاپورتا صبح بازی اعلام کرد ما با گواردیولا قرارداد 3 ساله بستیم و نصف بازیکنا و رایکارد اخراج.
دیگه روحیه ای واسه تیم نمیمونه.
رئال امسال فقط بازیکن خرید.بیشترین هزینه رو بن تمام تیمای جهان انجام داد و به نتیجه رسید .نه با بازی خوب.
بارسا 3 تا جام بازی میکرد ولی رئال 1 جام. بارسا تو اروپا فقط یه باخت داد اونم به منچستر.(1-0)
بارسا با 16 امتیاز از مرحله گروهی صعود کرد ولی رئال چی؟
فعلا خوشحال باشید سلطنت طلبان.
بابا شوخي كردم حالا چرا گريه مي كنينقل قول:
يه چيزي رو جدي ميگم خداوكيلي خيلي از رئال مادريد ضعيفيد
نمي دونم چرا اينقدر خودتون رو دست بالا مي گيريد
ببين دوست من:10:
اگه بخوايم دليل و مدرك و دادگاه و كيل و هزار كوفت و زهرمار ديگه هم بياريم بازم مي بينيم كه رئال حداقل در مقايسه با بارسلون بهتره پرافتخارتره اما خب در اينكه بارسلون هم تيم خوبيه شكي نيست
اما نه اينقدر كه شما قنپز در كنيد :27:
هر تيمي دوران افولي داره اما باور كن اين شرايط افول بارسلون نيست اينو قسم مي خورم
ببين دوست عزيز
به نظر من كه يك رئال سرسختم مشكل شما از همون دو سال پيش شروع شد كه البته اون موقع با اختلاف 12 امتياز قهرمان نشديد ( قنپز در كردي:27: ميتونم جدول ليگ رو بذارم ) اون موقع اتوئو ساز مخالف رو زد
حتما يادت هست كه زماني كه رونالدينيو اومد بارسلون در جدول در رده 14 بود
بعد از اومدن رونالدينيو اومد به دوم اينو كه همه ميدونيم
بعد از ماجراي اتوئو اين ماجرا به رونالدينيو هم كشيده شد
خداوكيلي هم بارسلون سلطان بازيكن خراب كردن بود
رونالدينيو رو خراب كرد روحيه بدي بهش داد
حتما اون حرف سخنگوي بارسلون رو يادتونه كه گفته بود ما ديگه روي رونالدينيو براي قهرماني حساب نمي كنيم
شما خودتون رو بذاريد جاي رونالدينيو چه احساسي بهتون دست ميده؟
چه احساسي به بقيه بازيكنان دست ميده؟ چه احساسي به كارلوس پويول مادر روحيه بارسلون دست ميده؟
من جواب اين سوالات رو به عقل بيدار خودتون ميذارم كه بينديشيد و خودتون تصميم بگيريد
يادتونم باشه اين دوتا تيم تموم نخواهند شد
اميدوارم هميشه خوب باشند و بازي هاي جذابي ببينيم
اصلا هم فكر خودتون رو معطوف به حرف هاي اين گزارشگرها و بقيه كارشناس هاي شبكه 3 نكنيد
خداوكيلي همه تون ميدونيد كه مثلا همون كارشناس ديشبيه طرفدرا بارسلون
جاوداني الاغ خجالت نمي كشه و ميگه " ميدونم كه دوست نداريد راجب رئال حرف بزنيد "
اگه اين حرفو به خودتون ميزد چه حالي پيدا مي كرديد
موقعي كه چهارتا گل خورده بوديد و ناراحت بوديد آيا با شنيدن اين حرف اشك تو چشماتون جمع نمي شد
حالا ديشب ما كه خوشحال بوديم چطور با حرف هاي اين الاغان زخم مي خورديم اما تحمل مي كرديم
كارشناس ديشبي كه اسمش يادم نيست طرف كل هيكلش به پسمانده پهن اسب دل بوسكه نمي ارزه و مياد و ميگه دل بوسكه مربي بزرگي نيست
من واقعا حرف ديگه اي ندارم
براتون آرزوي موفقيت دارم و اميدوارم تيمتون رو بهتر از قبل بسازيد و منتظر اون بارسلون قوي خواهيم ماند
ارتش سفيد مادريد هميشه منتظر شماست
سلام به همه دوستان کاتالانی جدایی طلب:
اول که نه تسلیت میگم و نه تبریک چون بازی تشریفاتی بود ....
دوم به عنوان کاپیتان رئال شما رو دعوت به مبارزه بهتر در فصل بعد میکنم هم در لیگ و هم در جام قهرمانان تا ابروی از دست رفته لالیگا رو دوباره به دست بیاوریم ...
سوم که اگر دوستان رئالی به شما توهینی چیزی کردن ببخشید اخه هنوز تو جو اون برد هستن....
چهارم اینکه باید ما با هم اول رفیق و بعد رقیب باشیم و امیدوار که فصل بعد تو فینال لیگ قهرمانان به هم بخوریم تا همه به قدرت لالیگا اذعان کنند و تو لیگ هم رقابت بهتری و نزدیکتری داشته باشیم و نه 17 امتیاز اختلاف...
پنجم اینکه خواهشن اگر با نظرات من موافق نیستید عکس العمل نشون ندهید شاید من اشتباه کنم...ولی شما رو به تاپیک خودمون در چند ماه بعد و در الکلاسیکوی دیگر دعوت به مباحثه میکنم .........
سلام.
خواهشا بس کنید!
عرض خاصی نیست و فقط اومدم بگم باتوجه به اون باخت، پپ گواردیولا بطور رسمی جانشین رایکارد شد.
گواردیولا در نخستین مصاحبۀ خود آنری و توره را بازیکنان اخراجی تیم دانست.
موفق باشید. ;)
به شدت تایید میشه!نقل قول:
سالی که نکوست از بهارش پیداستنقل قول:
گواردیولا در نخستین مصاحبۀ خود آنری و توره را بازیکنان اخراجی تیم دانست.
ولی من به گواردیولا امیدوارم. آخه این روزا مربیای جوون خوب نتیجه میگیرن(علی دایی و گل محمدی:دی)
توره که خوب بود باید اول از همه آبیدال و میلیتو رو اخراج میکرد
200% تایید میشه حداقل سال دیگه با یه تیم بیاید در حد لیگ اسپانیا باشه وگرنه فصل بعد امکان سقوط هست !!!!!نقل قول:
خوشحالم که دوستانی چند به نظر بنده توجه فرموده و تایید کردند بسیار سپاس دارم....
10 تام بخوریم بازم ویوا بارسا... رئال تو یک هزار و بیست و چهارم نهایی از لیگ قهرمانان حذف شد... مگه؟ یادتون رفته دو سال پیش رو؟ اندازه کل تیمایه جهان بودجه دارید هر چی بازیکن خفن تو دنیا هست خریدید.... میخواید قهرمان نشید؟ اون موقعها که وقتیتوپ جلو پای رونالدینهو می افتاد و هیچ مدافعی جرات نداشت بیاد تو پاش یادتون رفته؟ یادتون رفته با سالگادو چی کار می کرد تو اون ال کلاسیکو؟ عیبی نداره الان شما رو اوجید ولی یه روزی دوباره ما میایم بالاتر...
به این نمیگن بازیکن خراب کردن... به بلایی که سر کاسانو اومد می گن بازیکن خراب کردن... نه رونالدینیویی که اومد با بارسا همه جامهارو درو کرد و توپ طلا رو گرفت... شما وقتی رو اوج هستید فقط تو لالیگا قهرمان می شید... ولی ما هر چی جام که می تونستیم رو گرفتیم... ما فقط صبر می کنیم...
به این نمیگن بازیکن خراب کردن... به بلایی که سر کاسانو اومد می گن بازیکن خراب کردن... نه رونالدینیویی که اومد با بارسا همه جامهارو درو کرد و توپ طلا رو گرفت... شما وقتی رو اوج هستید فقط تو لالیگا قهرمان می شید... ولی ما هر چی جام که می تونستیم رو گرفتیم... ما فقط صبر می کنیم... امیدوارم تو فینال جام قهرمانان باهاتون بازی کنیم تا زبون این انگلیسیا بسته شه... (راستی چطوری میشه یه کامنتی رو که گذاشتم پاک کنم؟)نقل قول:
مدیران بارسا بزن بزن راه انداختن. سر گواردیولا . خیلی مخالف داره.
آنری تازه داره آدم میشه میخاد اخراجش کنه.
بقیه هم که اخراجن. فقط پویول میمونه و ژاوی!