من همه درسامو بغير از رياضي بالاي 45 زدم ضريب 3 ها رو 65 زدم تراز تخصصي شده 6200!!!!!!!!!
تهران جنوب قبول نشدم اين يعني چي تراز عمومي هم شده 5500
اما فقط يک چيز مي گم و بس گند بزنن به اين دانشگاه آزاد
Printable View
من همه درسامو بغير از رياضي بالاي 45 زدم ضريب 3 ها رو 65 زدم تراز تخصصي شده 6200!!!!!!!!!
اصلا معلوم نیست چطور تراز بندی میکنن
منو دوستم باهم شرکت کردیم اولویت ها و رشته هامون یکی بود
رتبه اون پایین تر از من بود ولی اون قبول شد من نشدم
یعنی چی ؟
مطمئنین که اگه جایی قبول بشیم تکمیل ظرفیت نمی تونیم شرکت کنیم؟تا اونجایی که من شنیدم واسه سراسری این جوریه ولی واسه آزاد این جور نیست...خدا نکنه این جور باشه...من فقط 58 تا با تراز آخرین نفر اختلاف دارم...بعد اونجایی که قبول شدم ترازم یه هزارو خورده ای ازش بیشتره
سلام
من دارم از استرس میمیرم خواهش می کنم جواب بدید
من کنکور کاردانی به کارشناسیه دانشگاه سراسری دوره ی قبل رو دفترچه اش رو فرستادم ولی سر جلسه ی کنکور نرفتم
همین طور کنکور کاردانی به کارشناسیه دانشگاه آزاد رو دفترچه اش رو فرستادم ولی به دلایلی سر جلسه ی کنکور نرسیدم
حالا سوالی که دارم اینه:
آیا به خاطر غیبت هام تو کنکور کاردانی به کارشناسیه دوره قبل تو دوره ی بعدی کنکور کاردانی به کارشناسی برام مشکلی ایجاد نمی شه؟؟
خواهش می کنم سریع جواب بدید چون واقعا استرس دارم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چي بگم والا:41:نقل قول:
منم قبلاً يه چيزايي شنيده بودم.
ولي چه كنم كه چاره اي ندارم. اگه نرم بعد از عيد بايد برم آشخوري.
البته يه اميد كوچيك هم به علمي كاربردي دارم. بايد تا اون موقع صبر كرد.
راستي جوابهاي علمي كاربردي رو كي ميدن؟
من الان رفتم مرکز آزمون اونا گفتن اصلا معلوم نیست که تکمیل ظرفیت داشته باشه امسال...گفت اگه هم داشته باشه جواباش مهر سال بعد میاد...یعنی 8 ماه باید ول بگردیم
شک نکنید که امسال حتما تکمیل ظرفیت هست البته شاید چند ماه دیگه.
پارسال هم از این حرفها میزدن که تکمیل ظرفیت نیست ولی دیدید که چقدر تکمیل ظرفیت اعلام شد چه برسه به امسال که آزاد و علمی کاربردی زدن تو کار هم!!!
یه بدی داره و اونم اینه که اگه تو این مدت بری یه جای دیگه درس بخونی اگه تو تکمیل اسمت در بیاد دیگه نمی تونی بری ........ :41:کاش 1 سوال بیشتر جواب می دادمنقل قول:
سلام متاسفانه امسال دانشگاه تهران جنوب ظرفیت را مثل اینکه اورده پایین تو کام قرار بود 120 تا بردارند 80 نفر رو برداشتندنقل قول:
نقل قول:
منو دوستم باهم شرکت کردیم اولویت ها و رشته هامون یکی بود
رتبه اون پایین تر از من بود ولی اون قبول شد من نشدم
یعنی چی ؟
سهمیه بسیجی !!!
نقل قول:
نه مشکلی ایجاد نمیکنه
نقل قول:
نه عزيز مشكلي نداره.
فقط اگه توي آزمون شركت كني و قبول بشي و اونوقت نري دانشگاهي كه قبول شدي ديگه نميزارن سال بعد اون دانشگاه شركت كني:10:
نگران نباشید هیچ مشکلی پیش نمیاد وشما باز هم میتونید کنکور بدهید و در صورت قبولی پذیرفته نیز میشوید.نقل قول:
حالا اصلا چرا همیشه سر جلسه کنکور حاضر نمیشی؟؟!:31:
بابا حداقل بیا بشین بیسکوییتو بخور بدش برو:27:
شوخی کردم ولی خیالت راحت باشه که هیچ مانعی و مشکلی سر راهت نمیزارن.
سلام دوستان من قبول نشدم فقط تیریز زده بودم 232 رتبه من بود که تا 130 قبول شده تکمیل ظرفیت قبول می شم؟
فعلا هم تو 60 کیلومتری تبریز شبستر کارشناسی ناپیوسته تکمیل ظرفیت 86 دانشجو هستم یعنی امتحانات ترم 1 رو می دم الان.
چون می خواستم از شهر خودم (تبریز) قبولشم دوباره کنکور دادم که قبول نشدم فقط تیریز زده بودم 232 رتبه من بود که تا 130 قبول شده اگرهم تکمیل ظرفیت 87 از تبریز قبول شم اونوقت این 2 ترم که تو شبستر تموم می کنم چی می شه؟ هزینه اضافی برای تبریز رفتن باید بدم؟
[B] دفترچه سوالات کنکور کاردانی به کارشناسی دانشگاه آزاد اسلامی 1387[/B0]
لینک دانلود دفترچه سوالات کنکور کاردانی به کارشناسی دانشگاه آزاد اسلامی – رشته مهندسی نرم افزار
کد:http://www.karshenasi.com/download/azad87.zip
لینک دانلود دفترچه سوالات عمومی کنکور کاردانی به کارشناسی دانشگاه آزاد اسلامی – کلیه رشته ها
کد:http://www.karshenasi.com/download/azad87om.zip
سلام این مساله فقط در مورد دانشگاه سراسری اون هم فقط روزانه صدق میکنه که اگه نری یک سال محروم میشینقل قول:
اگر قبول شین و برین این 2 ترم می پره یعنی این 2 ترم رو الکی بودین و درس خوندین و خرج کردیننقل قول:
تکمیل ظرفیت هم احتمالا هست و احتمال قبولی شما زیاده
یعنی منظورتون اینه که باید انصراف بدم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
اونموقع باید هزینه انصراف هم بدم؟ چقدر؟
انتقالی نمیشه؟
انصراف هم بدین هیچ فرقی نمی کنه چون بازم باید از اول شروع کنیننقل قول:
هزینه ای نداره ولی شاید به عنوان خسارت و جریمه یه چیزی بگیرن ( البته فقط دانشگاه های شهریه بگیر )
انتقالی هم ممکن نیست چون شما کلا در یه کنکور دیگه شرکت کردین
البته میتونین در صورت توافق دو دانشگاه انتقالی بگیرین و فقط از آزاد میتونین برین آزاد
از دولتی به دولتی
از غیر انتفاعی به غیر انتفاعی و ...
ممنون من شبستر هم ازاد هستم . الانم باز شاید ازاد تکمیل ظرفیت قبول شم.نقل قول:
خوب برای اینکه از شبستر بیام بیرون باید انصراف بدم دیگه درسته؟ییا راه دیگری هم هست
بله باید انصراف بدیننقل قول:
سلام بچه ها
اين كارنامه منه ... احتمال داره تكميل ظرفيت قبول بشم ؟ يا نه ؟
1 - زبان وادبيات فارسي 1.3
2 - فرهنگ ومعارف اسلامي 13.3
3 - زبان خارجه 1.3 -
4 - رياضي وآمار 0.0
5 - زبان تخصصي 13.3
6 - مدارمنطقي 0.0
7 - برنامه سازي كامپيوتر 0.0
8 - دروس تخصصي 1.3
نام واحد انتخابي اول واحدبناب 262 مردود
نام واحد انتخابي دوم واحداهر 594 مردود
نام واحد انتخابي سوم مركزتسوج 231 مردود
نمره عمومی 4411
نمره اختصاصی 4646
نمره كل 4567 حد نصاب 5000
رتبه آخرين نفر انتخاب اول 120 نمره آخرين نفر انتخاب اول 5048
رتبه آخرين نفر انتخاب دوم 20 نمره آخرين نفر انتخاب دوم 5492
رتبه آخرين نفر انتخاب سوم 47 نمره آخرين نفر انتخاب سوم 5001
نتيجه كلي آزمون مردود
:11:
نه امکان قبولیتون کمهنقل قول:
چون شما رتبه ی 262 بناب رو آوردین و رتبه آخرین نفر قبولی این انتخاب 120 بوده
خیلی فاصله دارین
نقل قول:اي بابانقل قول:
چرا دل بچه مردم رو ميشكني؟
اينطوري ميشه كه جوونامون معتاد ميشن ديگه.:31:
نه عزيزم مشكلي نداره
احتمال قبول شدن شما خيلي كم هم نيس:10:
دعا كن تا ايشالله قبول شي. ماهم دعا ميكنيم
حقیقت رو گفتمنقل قول:
نمیخوام دل کسی رو الکی خوش کنم بعدا فحش بشنوم
جنگ اول به از صلح آخر
از هر دو شما ممنونم ... لطف كرديد :40:
علمي كاربردي رو بهتر از اين دادم ... احتمال اينكه قبول شم زياده .... :5:
اميدوارم هميشه موفق و مويد باشيد :10:
كوچيك هر دوي شما : Vahid_203
:11:
نقل قول:
امیدوارم هردو رو قبول بشی
سلام دفترچه آژمون سراسری سال پیش را کسی در اختیار داره؟
یه سوال هم داشتم من رشتم الکترونیکه به نظرتون تا رتبه چند بیارم میتونم روزانه دولتی قبول شم؟
ممنون
دفترچه رو نمیدونمنقل قول:
ولی رشته الکترونیک شرکت کننده زیاده باید تخصصی هاتو بالای حداقل 40 درصد بزنی
يه سوال دارم
ظرفيت قبولي كارداني به كارشناسي دولتي كلا و يا مثلا رشته عمران چند نفره؟
مثلا بايد رتبه ات چند بشه تا اميد قبولي داشته باشي
يا رتبه ات بايد چند باشه تا حداقل با تكميل ظرفيت قبول بشي؟
خيلي ممنون ميشم جواب بدين
سراسري نسبت به ازاد خيلي مفهومي تر مثلا تو اگر بتوني تست هاي الكترونيك سراسري رو 30 بزني انگار كه ازاد رو 70 زدي .... زبان آزاد رو من نخونده 50 ميزدم ولي زبان سراسري اشك آدم رو در مياره ....براي سراسري بايد خيلي بخوني .. انشا الله كه بخوني موفق شي ... من نخوندم رتبم شد 11 هزار .... بخوني ميتوني قبول شي ...نقل قول:
دولتی عمران رو دقیق نمیدونم ولی همیشه شبیه کامپیوتر بودهنقل قول:
رشته کامپیوتر کلا 5.4 تا شهر میگرفتن و هر شهر هم فقط 60 نفر از کل ایران
میتونی با قبول بشی تو دولتی رشته خودت چون مطمئنا وقتی رتبت بالا باشه راحت قبول می شی
باید تقریبا بالای 100 یا 150 باشی
ممنونم :20:نقل قول:
یه سوال دیگه من هنوز ترم سه کاردانیم و میخوام امسال کنکور کارشناسی بدم (البته تمام دروس موردنیاز کنکور را خوندم )
حالا اگه من نیمسال اول قبول شم هنوز یه ترم از درسم باقی مونده و مدرک هم نگرفتم
حالا من میتونم از دانشگاه مقصد ا ترم مرخصی بگیرم تا کاردانیم تموم شه یا اینکه نه باید بی خیال شم که این طوری یه سال دیگه هم نمیتونم شرکت کنم
ممنونم:46:
اگه دانشگاه آزاد باشه میتونین مرخصی بگیرین 1 ترمو ولی دانشگاهای دیگه نمیشهنقل قول:
دانشگاه آزاد هم که خودتون میدونید واسه چی مرخصی میده
یعنی اگه من نیمسال اول قبول شم باید بی خیال درسو ودانشگاه شم؟نقل قول:
راستی بالاخره ما نفهمیدیم فرق پیوسته و ناپیوسته چیه لطفا یکی اینم بگه
ممنونی دوباره
میتونی با دانشگاهی که قبول میشی صحبت کنی شاید قبول کنن بستگی به خودشون دارهنقل قول:
پیوسته یعنی رشته های نظری که مستقیما بعد از پیش دانشگاهی میرن واسه کارشناسی
نا پیوسته هم یعنی کاردانی به کارشناسی ( رشته فنی که کاردانی گرفتن )
باز نیز ممنون برار
کسی این دفترچه سال پیش را برا دانلود نداره؟
بچه ها سلام
يه سوال از من و يه كمك از شما:10:
من آزاد قبول شدم. ضمناً ثبت نامها هم از 19 تا 21 همين ماهه. بعد من علمي كاربردي هم شركت كردم. ضمناً علمي كاربردي رو به دلايلي نسبت به آزاد ترجيح ميدم. اونوقت جواب علمي كاربردي ها رو آخر اين ماه ميده. به نظر شما من چه كار كنم كه اگه علمي كابردي قبول نشدم به آزاد اميد داشتعه باشم؟
يه سوال ديگه اونم اينه كه شرايط كامل ثبت نام با تاخير توي آزاد چطوريه؟
بچه ها تکمیل ظرفیت دانشگاه آزاد کی میشه؟
چه چوری؟ یعنی باید فرمی چیزی پر کرد؟
مرسی.
باسلام میخواستم ببینم توی نتایج جدید کاردانی به کارشناسی دانشگاه آزاد سهمیه ها اعمال شده یا اینکه بعدا بررسی واعلام می شود
محمد جان اگه واقعا علمی کاربردی خوب زدی و اینکع تو شهر خودتون هستش آزاد رو بیخیال چون یه 400 تومانی رو باید واسه ثبت نام
بهشون بدی و برگشت داده نمیشه ولی اگه اطمینان کمی داری که قبول میشی و همچنین تو شهر خودتون نیست علمی کاربردی
برو آزاد و ثبت نام کن .
esool جان احتمال زیاد بعد از ثبت نام خبر میدن کی هست .
hamed1282 جان فکر نکنم بررسی شده باشه بعد از ثبت نام بررسی میکنن سهمیه ها رو و اگه موردی داشته باشه = اخراج
یا حق