راه نداره. به هيچ وجه نميشه تغييرش داد. ولي اينجا ايرانه ديگه ...نقل قول:
Printable View
راه نداره. به هيچ وجه نميشه تغييرش داد. ولي اينجا ايرانه ديگه ...نقل قول:
من تجربيم .رتبم هم شد 27هزار انتخابهام روهم تو چندصفحه قبل گذاشتم از تجربيا نظر خواستم .نقل قول:
بدنيست يه نگا بندازي بگي چطوره.
فعلا
خوب احتمال زیاد راهی نداره ولی با این حال با سنجش تماس بگیر بپرسنقل قول:
گه كسي انتخاب رشته كرده حالا فهميده كه دو سه رشته رو جابه جا زده باس چي كار كنه؟
براي يكي از دوستامه---اگه ميشه بگين كه فوريه
من هم قبلا تجربی میخوندم سوالی داری بپرس اگه تونستیم جواب میدیمنقل قول:
اينجا تجري نداريم. يعني چي؟ مگه ميشه؟
اي بابا!
من اطلاع دقیقی از انسانی و رشته هاش ندارم ولی دانشگاه شاهد سخت گیری زیاد میشه و چادر هم الزامی هست ...نقل قول:
دوست داره حقوق قبول بشه ! دانشگاه شاهد چادریه ؟؟؟ دیگه چیا بخونه با این رتبه (249)براش خوبه ؟
نه بابا پزشکی آزاد تهران هم انقدر در نمیاد ... (4 تومان در میاد تقریبا)نقل قول:
من چیزی نمیدونم
فقط یکی از دوستام زنگ زده بود پرسیده بود میگفت هزینه هر ترمش 6 میلیونی میشه
تبریک بابت هزارمین پست تاپیک انتخاب رشته ...
سلام...منطقه دو هستم و امسال کنکور تو منطقه 7822 آوردم...تو کشور 19047
یکی از اقوام که دست به انتخاب رشته اش خوب بود...گفت تو انتخابات حتما بجنورد رو انتخاب کن...چون از شهر ما زیاد دور نیست..
من هم انتخاب اول و دوم و سوم رو مهندسی کامپیوتر نرم افزار بابل و بابلسر زدم..اما به جای اینکه انتخاب چهارم رو بزنم بجنورد...زدم بیرجند...حالا چه کار کنم؟
راهی نیست؟...به احتمال زیاد رشته اول و دوم و سوم قبول نمی شم...اما احتمال قبولیم تو رشته چهارم زیاده...یعنی اینجوری باید برم نزدیک مرز افغانستان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راه حلی نیست؟اگه قبول بشم نمی تونم انتقالی بگیرم؟احتمالش هست رشته یک و دو و سه قبول شم؟
اگه من به جا تو بودم میرفتم معماری تهران یا بهشتی
البته خودم معماری تهرانا میارم ولی بدلیل مشکلات مربوط به خوابگاه نمیرم
اگه رو این سه تا اصرار داری .با توجه به دانشگاه و آینده کاری من عمران-عمران تهران را توصیه می کنم.
در مورد رشته اول تا سوم خوب احتمالش هست , در مورد انتقالی هم زیاد بهش امیدورا نباش چون حداقل یک سال باید بخونی بعد انتقالی بگیری ...نقل قول:
راه حلی نیست؟اگه قبول بشم نمی تونم انتقالی بگیرم؟احتمالش هست رشته یک و دو و سه قبول شم؟
اواسط آبان که نتایج نهایی قبولی ها میاد اگه رشته های بعد از سوم قبول شده باشی میتونی تغییر بدی و بری اون جا (البته اگر ظرفیت داشته باشه)
نمیخوام بگم دوستان اشتباه میکنن , حرفشون درسته چون فعلا این طوریه اما
من یه استاد فیزیک داشتم که رشتش مکانیک بود خودش میگفت با این وضعی که مکانیک داره دانشجو میگیره در طول چند سال آینده با مشکل کار مواجه میشن اما رشته ای مثل عمران به این راحتی اشباع نمیشه ...
سلام دوستان
يه سوال اساسي دارم. من اگه برم دانشگاه شاهد، تعهدي چيزي دارم؟ يعني مثل ارتش كه براي خود ارتش بايد كار كني، اينم اينجوريه؟ تو دفترچه چيزي ننوشته بود.
جناب amirgooran شما در صورتي ميتوني انتقالي بگيري كه معدل سالت 18 و بالاتر باشه. البته اگر توي دفترچه ننوشته باشه كه انتقال نميديم. بستگي به سوابق تحصلت هم داره. يكي از دوستان پزشكي اصفهان قبول شد. چون تيزهوشان خونده بود و معدلش بالا بود انتقال تونست بگيره بياد شيراز. كلا رو انتقال زياد حساب نكن.
من که انتخاب رشته کردم تموم شد رفت. فقط 17 تا رشته انتخاب کردم.
سلام بچه منم انتخاب کردم رفت ، دیگه شب راحت می خوابم بابا چند شبه خواب نداریم من 100 تاشو زدم چون سال دوممه از بهترین ها تا آشغال ترینهارو انتخاب کردم چون دیگه هر طوریه برم دانشگاه یه وقت به خدمت مقدس سربازی نریم!!!!!!!
من یه سوال داشتم!
دوستِ من زبان کنکور داده رتبه اش شده 3000 منطقه 1
حالا به نظرتون تهران میتونه قبول بشه؟
نه.چه تعهدی؟دانشگاه شاهد فقط اسمش اونجوریه و یه سری قوانین داره مربوط به رعایت حجاب اسلامی و این حرفا.وگرنه هیچ فرقی با بقیه دانشگاها ندارهنقل قول:
سلام دوستان
يه سوال اساسي دارم. من اگه برم دانشگاه شاهد، تعهدي چيزي دارم؟ يعني مثل ارتش كه براي خود ارتش بايد كار كني، اينم اينجوريه؟ تو دفترچه چيزي ننوشته بود.
به چند مورد بستگي داره:نقل قول:
من یه سوال داشتم!
دوستِ من زبان کنکور داده رتبه اش شده 3000 منطقه 1
حالا به نظرتون تهران میتونه قبول بشه؟
1.استان بوميش كجاست؟
2. حاضره شبانه بره؟
به نظر من روزانه فكر نميكنم بياره مگه ديگه ظرفيتا خيلي خالي بشه.(حدوداً 2400 نفر روزانه پذيرشه)
اما شبانه رو اگه مورد اولش موردي نداشته باشه به احتمال خيلي قوي مياره.
منم انتخاب رشته کردم. رتبه ام 1000 منطقه دو بود. که البته اعتراض کردم و احتمالا پایین تر بیاد. 43 رشته رو زدم که البته کار بیخودی بود. انتخاب 9 من برق قدرت بهشتی بود که به احتمال 99% روی همین Stop میشه. امشبو راحت میخوابیم بابا. من از قبل از شروع توضیع دفترچه درگیر انتخاب رشته بودم(حدود سه هفته). به طوری که از شدت اضطراب کارم به دکتر قلب کشید. خدا رو شکر انتخاب های خوبی کردم و از مشورت همگی توی این تاپیک استفاده کردم. از این به بعد به این سایت مدیونم و ان شاءالله سال آینده خودم به بچه های این سایت کمک می کنم برای انتخاب رشته. یا حق
منم انتخاب رشته كردم 36 تا از تهران تا ...
من چند شب خواب ميديدم وقت انتخاب رشته تموم شده و من ...
آخي
ديگه نميام اينجا
باي
ما هم انتخاب رشته را نمودیم........
منم میخوام امروز تمومش کنم
تبریک به همه ما هم انتخاب کردیم (بعد از دو هفته عدم آرامش )
ولی من عکس این رو شنیدم می دونی آخه عمران دانشگاه آزاد خیلی میده بیرون ولی مکانیک چون رشته سختیه و گستردست به نظر نمیاد با مشکل رو به رو بشه...نقل قول:
خلاصه من الان می رم انتخاب رشته دعا کنین خوب بشه.نتیجه گرفتم این جوری بزنم.البته یه پام رویه عمرانه یه پام رویه مکانیک:44:
مکانیک امیر کبیر
مکانیک علم و صنعت
عمران عمران تهران
سلام يكي ميگه مكانيك خوبه بكي ميگه عمران ما كه همش رو برق زديم از برق شريف تا برق فردوسي . باي
تو بعضی از رشته دانشگا ها رشته فیزیک به تنهایی نوشته شده و در بعضی دیگر فیزیک با گرایشش.مثل فیزیک اتمی و ....آیا این دو با هم تفاوتی دارند.چون من خیلی از انتخاب هایم را فیزیک زدم.می خواهم امشب کار را تمام کنم.اگه میشه کمک کنید
من این سوالو در مورد رشته ی مکانیک از یه دانشجوی مکانیک صنعتی اصفهان پرسیدم....( مکانیک صنعتی اصفهان گرایش هاش جدا نیست) گفت که بعدا بر اساس معدل بهشون گفتن که باید برن چه گرایشی!:20:نقل قول:
ايميل سازمان شنجش چيه؟؟
زنگ زدم گفتم اشتباه انتخاب رشته كردم گفتن ايميل بفرستين ولي نگفتن ايملشون چيه(يعني نپرسيدم)
كارش فوريه
با سلام و عرض ادب ...
دانشگاه تفرش زیر نظر امیرکبیر و ...
فنی مهندسی گل÷ایگان زیر نظر شریف بوده ...
میخواستم بدونم الآن هم همینجوریه ؟؟؟ یا نه؟؟؟ مستقل شدن ... از چند نفری شنیدم که امسال مستقل شدن ...
با تشکر!:11:
برو اينجا:نقل قول:همه ي ايميل ها و شماره تلفن ها رو نوشته با توضيح نوشتهکد:http://www2.sanjesh.org/public/ContactUs.php
منم آخرش زدم رفت
همش 79تا شد!!!
دیگه راحت شدم
منم 100 تا زدم از شمال ایران تا جنوب ایران و از شرق تا غرب.
شماها هنوز انتخاب رشته نکردین!:27:
که همش میان تو این تاپیک پست میدین!:18:
یعنی 100 تاش و پر کردی؟؟؟ :18::18::18:نقل قول:
سلام .یک روز مانده به محلت انتخواب رشته.به هرحال این یک روز هم تموم میشه؛ بعد از چند وقت هم نتیجه ها می یاد ومعتوم میشه کی ،چی قبول شده.همین جا از همه کسانی که این رو می خونن خواهش می کنم بعد از اعلام نتایج بیان بگن قبول شدن یا نه و اینکه این تایپیک چه قدر به دردشون خورده.مطمئنا" مطالبی که خواهند گذاشت کمکی خواهد بود برای داوطلبان سال آینده.
خوب منم 100 تا رو زدمنقل قول:
ما زديم رفت (دقيقه ي نود!). خدا به داد برسه. (من از الان depressام!)
من خيلي زور زدم ولي بيشتر 35 تا نشد! شما چطوري 100 تا زديد؟!
نتایج کی اعلام میشه ؟؟؟؟
نتايج رو نيمه دوم شهريورنقل قول:
تا بياد ببينم آخرش به اون چيزي كه مي خواستم ميرسم يا نه؟(به امضا دقت شود):31:
نتایج آزاد کی میاد؟؟؟؟
حالا ببینیم یک ماه دیگه بازیم همینو میگی!نقل قول:
یک ماه دیگه این شکلی میشه!:21:
.....چیزی رو که می خوام ............................................
.....................................میدونم. ...................................
.............................................می تونستم.........................
.................................................. ....برسم بهش ! ! !....