سلام دوستان به خیر از ozc چه مارکی دیگری را توصیه می کنید؟؟؟ دیگه ozc را گارانتی نداره ؟؟؟ فردا میرم بگیرم لطفا زودتر راهنمایی کنیدبا تشکر
Printable View
سلام دوستان به خیر از ozc چه مارکی دیگری را توصیه می کنید؟؟؟ دیگه ozc را گارانتی نداره ؟؟؟ فردا میرم بگیرم لطفا زودتر راهنمایی کنیدبا تشکر
پاتریوت اکسپورتر بوست یا دش یا ...نقل قول:
یا کرسیر
سلام
فلش مموری 8گیگ ترنسند بهتره یا کینگستون ؟؟؟
اینم عکساشون که بدونید کدوم مدل رو میگم :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ترنسندنقل قول:
یه سر به وبلاگ من بزنی یه سری تست گذاشتم
دوست عزیز اینی که شما می گین اصلا هیچ ربطی به فلش شما نداره Kingeston جزو بهترین مارک های فلش جهانه
زلازلا یک ویروس کامپیوتریه که فکر کنم جزو دسته ی کرم ها باشه . در حقیقت هم فایل رو پاک نمی کنه نام فایل رو به نام های فارسی بی ربط و فرمت فایل رو پاک می کنه و بعد در داخل فایل شما در سطر های اول چند کلمه زلازلا می نویسه بعد هم دیگه فایل شما اجرا نمی شه .
راه برگردوندن فایل های خراب رو تا الان فقط خود شرکت سازنده می دونه ولی آنتی ویروس Avira می تونه ویروس رو برای شما پاک کنه .
دوست عزیز اگه این رو نصب کنی دوباره این جوری نمی شی .
می تونید این آنتی ویروس رو از آدرس زیر با لینک مستقیم دانلود کنید در ضمن آپدیتش هم می شه کرد یعنی ما ایرانی ها رو ----- نکرده .
کد:http://takindl.com/software/anti-virus/26-avira-antivir-premium-2009-v900420.html
یه هارد 320 اکسترنال مکستور دارم که خیلی راحت با usb به سیستم وصل می شد و قابل استفاده بود اما بعداز یک مدت با نرم افزار خودش روی اون رمز گذاشتم حالا که ویندوزم خراب شده و عوضش کردم علامت شناسایی هارد تو پائیین صفحه سمت راست میاد و توی devic managr در قسمت disk drives کاملا شناخته میشه اما داخل my computer درایوی باز نمیشه
ضمنا اطلاعات زیادی داخلش هست که برای من خیلی مهمه
بهترين مدل ترنسند چيه؟ v10 v30 v60?
و اينکه کدوم گارانتيش بهتره؟
سلام دوستان.میخواستم یک فلاش مموری 8 گیگ بگیرم.این 5 تا مدل مد نظرمه که قیمت همه حول و حوش 21 تومنه.
توشیبا.ترنست و سیلیکون پاور و اینتگرال.
به نظرتون کدوم بهتره و سرعت بالاتری داره.
اینتگرال میگن ساخت انگلیسه چطور مارکیه؟؟؟
ترنست هم میگن چینیه؟
لطف کنید راهنمایی کنید.
دوستان اگه کسی قیمت 8GB OCZ rally 2turbo و OCZ atv turbo 8GBرو داره ممنون میشم بگه.اینم به گزینه هام اضافه شد.
دوست عزیز بین این مارک هایی که گفتی و مارک های کوآنتوم - سیلیکون پاور - سوزوکی کدوم بهتر و سرعت بالاتری داره.نقل قول:
سونی 8 گیگ 24 هزار تومان . چطوره ؟؟؟ خوبه ؟؟؟؟
کلا بین این مارک ها کدوم خوبه؟؟؟ البته من سیلیکون پاور رو شنیدم خیلی سرعتش عالیه.
سلامنقل قول:
دوست عزیز بین این مارک هایی که گفتی و مارک های کوآنتوم - سیلیکون پاور - سوزوکی کدوم بهتر و سرعت بالاتری داره.
سونی 8 گیگ 24 هزار تومان . چطوره ؟؟؟ خوبه ؟؟؟؟
من یه کوآنتوم 16gig Mr.leatherدارم خیلی ازش راضیم حرف نداره... یه نرم افزار هم مخصوص همین برند هست که پیش فرض روی مموری هاش نصب هستش و روی هیچ فلش دیگه ای نصب نمیشه و کار هایی مثله پسورد گذاری و ... رو انجام میده می تونی برای اطلاعات بیشتر به بخش فارسی سایت کوآنتوم بری >:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان یه فلش به من معرفی کنید که بشه روش پسورد گذاشت و کسی نتونه فزولی کنه؟
نقل قول:
??????????????
منونم ازت. 16 گیگ رو چند خریدی؟؟؟؟ از کجا بخریم قیم مناسب هست؟؟؟نقل قول:
با برنامه های جانبی میتونی روی فلشت پسورد بزاری اما توی کوآنتوم یه برنامه پیش فرض هست ( UDF Utility ) که می تونی پسورد بزاری اونم هر مقدار از حافظه رو که دوست داری مثلن فلش 8 gig داری می خوای 2 gig اونو همه ببینن و 6 گیگ دیگه رو فقط خودت بتونی ببینی ( با داشتن پسورد ) یعنی 6 گیگ رو به وسیله ی پسورد محافظت می کنی که این میزان حفاظت رو میتونی تغییر بدی ... .نقل قول:
دوستان یه فلش به من معرفی کنید که بشه روش پسورد گذاشت و کسی نتونه فزولی کنه؟
خواهش می کنم راستش کسه دیگه ای برام خریده بود ( قبلن آ ) قیمت دقیقشو ندارم اما طرفای 50 تومن باید باشه /نقل قول:
منونم ازت. 16 گیگ رو چند خریدی؟؟؟؟ از کجا بخریم قیم مناسب هست؟؟؟
پایتخت فکر کنم رنج قیمت ها زیاد نوسان نداشته باشه .
من یه فلش 4 گیگ سونی دارم که یهو حجمش از 4 گیگ به 6 مگ کم شد.البته ویروس گرفته بود.هر کاریش کردم به حالت اول برنگشت.حتی فرمت کردم و ویروس رو گرفتم.جالب اینجاست از 6 مگ 2 مگ هم پر است ولی تو فلش چیزی نیست.حتی superhidden هم کردم ولی چیزی نیست.مشکل کجاست؟یه 2تا فایل هم توی فلش به اسم e2.cmd و autorun.inf کپی میشن تو فلش ولی نمیدونم چی هستند وتو فلش دیده نمیشن.
ممنون میشم راهنماییم کنید واسم مهمه اطلاعاتش
سلام
دوستان فلش مموری Apacer 16G بنده بدلیل Write Protect شدن فرمت نمی شود ولی میتوان اطلاعات جدید را روی آن کپی کرد .
در ضمن مکافی تعدادی ویروس از جمله (iqe68o.bat) را شناسایی کرده ولی بدلیل فوق اجازه پاک کردن نمیدهد حتی هیچ فایلی که ر وی فلش کپی شده قابل پاک کردن نیست لطفا راهنمایی بفرمایید.
متشکرم
دوست عزیز بالا نوشتی که rally2 گرون هست ولی میگی Atv ها ضد ضربه و اینا هستن بهتر هستش. الان تو فلش های OCZ همش خوب هست ولی کدوم مدلش ارزونتر هستش مثلا 8 گیگش چند هست؟؟؟ منونمنقل قول:
سلام مجددنقل قول:
کسی نبود پاسخ بنده رو بدهد.
لطفا کمک کنید خیلی مهمه
ممنون
توی Command Prompt ( محیط داس ویندوز ) تست کردی فرمت میشه یا نه اگه تست نکردی مثلا: format + : نام درایو فلش(K)
بعد از چند ثانیه فرمت میشه
سلام
دوست خوبم این راه رو هم امتحان کردم متاسفانه فلش Write Protect هست نمیدونم چکار کنم.
دوست عزیز راه دیگری بلدی ؟؟
متشکرم
من هم همین مشکل رو داشتم ولی با توجه به تجربه میدونم که اگه یکم انگلیسی سرچ کنید برای مشکلات همیشه راحتتر جواب میگیرید . خوب من از اینجا تونستم مشکل رو حل کنمنقل قول:
ولی در کل page بالا میگه شما این رو دانلود کن :کد:http://www.fixya.com/support/t248942-remove_write_protect_usb_flash_drive
برنامه 150 کیلوبایت و بسیار ساده هست . اجرا که کردی یک برنامه باز میشه و روی فرمت کلیک کن !((فقط یادت باشه اگه به جز او فلش ، فلش دیگه ای به کیس وصله اون ها رو در بیار چون شاید اون ها رو هم فرمت کنه))کد:http://www.apacer.com/en/support/downloads/Repair_v2.9.1.1.zip
در نهایت یک بار فلش رو در بیار و دوباره بزن و یک فرمت هم با خود PC بکن
patriot . patriot . patriot
corsair
OCZ
آقا يه فلش Sony 8 gig به ما كادو دادن . چه جور فلشي هستش؟؟؟ خوبه ؟؟؟؟ از كوآنتوم بهتر هستش؟؟؟؟ قيمتش از كوآنتوم بيشتر؟؟؟ ميخواستم با كوآنتوم عوض كنم چون كوآنتوم پسورد گذاري داره قشنگ ولي هر فلشي رو ما پسورد گذاشتيم نشد جوري كه وصل ميكني به يه دستگاهي پسورد بخوادش.
مدل فلش سوني MicroVault Click USM8GL هستش. نرم افزار پسورد گذاري داره؟؟؟؟؟ تو سايتش كه چيزي نديدم.
ممنونم
يكي نيست جواب ما رو بده تا حالا اينجا فعال بودا حالا هيچكس جواب نميده
سلام عزیزنقل قول:
من حدود 3 هفته پیش یه OCZ Rally2 8 GB خریدم با گارانتی انفورماتیک گستر 33 تومن. البته این قیمت مشهد هست که فقط هم یک مغازه این فلش رو داشت بود.
آقا دستت درد نکنه فلش من درست شد .نقل قول:
اما یه مشکل دیگه دارم اونم اینه که هر فلشی رو که به دستگاهم می زنم میگه Write Protected هست و نمی تونم توش چیزی بریزم
چطوريه؟؟؟ سرعتش جطوره؟ راضي هستي؟؟؟؟نقل قول:
نقل قول:
سلام عزیز
سرعتش عالیه!!! حرف نداره. اینجا هم تستش رو گذاشتم:
سیستم آنتی شک هم داره که اگه فلشت رو safely remove نکردی مشکلی براش پیش نمی یاد.کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=311162&page=3
البته خوب قیمتش هم نسبت به بقیه بالاست.
در مورد سوني كه بالا توضيح دادم كسي چيزي ميدونه؟؟؟نقل قول:
پاتريوت چطوريه؟؟؟؟ سرعتش؟؟؟ قيمت 8 گيگ چند هست؟؟؟ 16 چطور؟؟؟نقل قول:
corsair كجايي هست؟؟؟ عكس هاشون رو داري بزاري؟؟؟ از نظر كاركرد كه اول OCZ هستش. البته من TDK دارم هم راضي هستم. سيليكون پاور و كوآنتوم هم خوبه سرعتشون بالاست
سلام دوستان.منم رالی 2 ocz خریدم 31500.چیز بسیار عالی هست.سرعتش هم که حرف نداره.قیمتش حدود 7-8 تومن از بقیه گرونتره اما انصافا ارزش داره.
با سلام به همه دوستان عزیز ، من یه فلش 32 گیگ کینگ استون گرفتم. وقتی اطلاعاتی مثل فیلم روش میریزم فیلمه یا پخش نمیشه یا خراب میشه. داخل فولدرها هم یکسری فولدرهایی با اسمهای عجیب ایجاد میشه. بعلاوه بعضی مواقع یکسری فایلهای با اسم زلا زلا ایجاد میشه که پاک نمیشه. حتما هم باید فرمتش کنم. کسی راه حلشو بلده. ممنون میشم اگه راهنماییم کنید.
از كجا خريدي؟؟؟؟؟ آدرس دقيق بده من هم بخرم. من ضبط ماشين دوستم پايونير هست بعد فلش خودم TDK هست براي خودش trnsend هست ولي فولدر كه داخلش موزيك زياد هستش بعد مدتي هنگ ميكنه البنه اگه بزني موزيك هاي بعدي بعد بايد فيوز رو ريست كنه تا بالا بيا بخونه ازاينا هم هست كه كابل از پشت ميخوره همه اينا باعث ميشه سرعت ديتا كم بشه. حالا اين فلشي كه شما خريدي سرعتش بالاست اين مشكل رو حل ميكنه؟؟؟ ضبط سريع ميخونه ديتا رو ؟؟؟؟نقل قول:
نقل قول:
راستش من از نمایندگی انفورماتیک گستر تو تبریز خریدم
.نمایندگی تهرانشو سرچ کنید اونجا بخرید
.راستش من یه کینگ استون 2 گیگ دارم.سرعتش از اون خیلی بالاتره.ولی این مشکلی که گفتید من نمی دونم مشکل از کجاست.چه بسا مشکل از ضبط باشه.باید تست کرد تا فهمید.ولی فایل های 1-2 گیگ رو براحتی در 2-3 دقیقه ریختم.
البته یکی از دوستام که ترنست 2 گیگ داره میگفت اگه فول بشه کامپیوتر هنگ میکنه.
ببخشید که این حرف رو میزنم ولی سرت کلاه گذاشتن!!!نقل قول:
این جور فلش مموریها زیاد توی بازار هست ولی من چندتاییش رو به شخصه تست کردم و فقط از 512 مگابایتش میتونین بدون دردسر استفاده کنین. به محض بالا رفتن حجم فایلها از این مقدار چنین عواقبی پیش میاد.
این جور فلشها معمولاً فلشهایی هستند که در هنگام ساختن درست ساخته نشده اند (در تولید چند هزار فلش حتماً یکی دو تاش خراب هست)
در مواقعی که با فلشی برخورد میکنین که قیمتش یا حجمش براتون تعحبآور هست، قبل از خرید این تضمین رو از طرف بگیرین که اگه خراب بود باید پس بگیره بعدش به اندازه تمام حجم فلش، توش فیلم برزین و بعد اجراش کنین. ببینین نتیجهاش چی میشه (فیلم حساسترین فایلی هست که به راحتی میتونه صحت فلش رو بررسی کنه)
:11:
ببخشید ظرفیتش چقدر هست?نقل قول:
8 گیگا بایتنقل قول:
با سلام
نظر دوستان در مورد فلشهای سیلیکون پاور چی هست?
به نظرم سیلیکون پاور کاملا معمولیه.نقل قول:
بدون تعصب بهترین های بازار ocz و پاتریوت هستن.و ocz بهترینه و رقیبی نداره.
با سلام
الا قیمت فلش sandisk 16 و 8 گیگ چنده؟