بايد با فلش هاي بالا و پايين جابه جا بشيدنقل قول:
اگر با چپ و راست جا به جا بشيد واميسته :31:
قلق خاص ديگه اي نداره:46:
Printable View
بايد با فلش هاي بالا و پايين جابه جا بشيدنقل قول:
اگر با چپ و راست جا به جا بشيد واميسته :31:
قلق خاص ديگه اي نداره:46:
چی میگی؟
پس همینه دیگه مشکل من
دمت گرم
چقدر من خنگم:دی
اگر هنوز ردش نكردي بگو تا من save شو بذارم.نقل قول:
سلام
والا من تا دو تا چک پوینت بعد از اون رو رد کردم فکر کنم یه چکپوینت مونده تا برسم به بالا اگه چکپوینت قبل از روبرو شدن با اون غوله که میگند رو دارید برام بگذارید ممنون میشم یعنی وقتی میرسیم طبقه بالا اصولا یه چک پوینت میده دیگه
با تشکر
از همون جايي كه خواستي.....نقل قول:
[HTML]http://rapidshare.com/files/136238715/kamran.rar.html[/HTML]
کسی هست که بدونه اون مرحله اسبها وقتی اون اسبه به طرفت حمله میکنه وحرکت آهسته میشه باید کدوم دکمه ها رو بزنیم تا به سرش نشونه بگیره.واسه پلی 2 می خوام.:19:
سلامنقل قول:
آقا ممنون
دوستان پس چی میگقتید تا میرسم اون بالا با غوله رو به رو میشیم؟
بعد دو تا مرحله سخت تا اون در رو باز کردم بعد رسیدم به غوله
حالا این غوله رو چطوری بکشمش؟
آیا روش خاصی داره؟
وقتی اون خط پایینیه پر میشه باید چکار کرد؟
یه توضیح در مورد کشتن این غول بفرمایید
ممنون
:20:
سلام
من راهنمايي كامل قسمت 14 رو ميذارم . اين راهنمايي رو يادم نيست از كدوم سايت گرفتم .
قسمت چهاردهم: Final Conflict (نبرد نهائی)
در ابتدای این قسمت پس از دمو با غولی بدون پا خواهید جنگید اما نوع غلبه بر غول به این صورت است که ابتدا به نوک پرتگاه بروید، البته نه طوری که پائین بیفتید زیرا غول دارای ضربههای قدرتمند است. به او تیر زده تا درجهٔ قرمز زیر خونش پر شده و به طرف شما حملهور شود. به وسیلهٔ حرکت اکشن به او تیر زده تا از پرتگاه آویزان شود. حالا به دستش تیر زده تا هم دستش صدمه ببیند و هم بالا بیاید. به نقطهٔ ضعف او یعنی دستش شلیک کرده تا کمکم خونش کم شود سپس زمانی که دوباره به شما حمله کرد لازم نیست او را آویزان کنید تنها با حرکت اکشن جاخالی داده تا دستش به پرتگاه گیر کند. سپس به دستش تیراندازی کنید تا صدمهای دیگر به او وارد شود. حالا شما دو راه برای کشتن او دارید؛ هم میتوانید ابتدا برای بارهای متوالی باعث گیر کردن دستش شده و به آن شلیک کنید تا دستش از مچ قطع شود و سپس آن را به لبهٔ پرتگاه چسبانده سپس به دستش شلیک کنید تا به درون مواد مذاب فرو برود، و یا اینکه او را برای بارهای متوالی از پرتگاه آویزان کرده و به دستش شلیک کنید تا حدوداً بعد از کم شدن ۷۰ درصد از خونش به درون مواد مذاب بیفتد. پس از غلبه بر او وارد راهی که باز خواهد شد شوید. راه را ادامه داده و اهرم را بکشید سپس به سمت سکوئی که نزدیک میشود بپرید. مسیرتان را ادامه دهید و اهرم دیگری را کشیده و امتیاز بالای آن را به خاطر داشته باشید. وارد در باز شوید، جلوتر اهرم دیگر را کشیده و وارد در شوید. به درون دریاچه پریده و به طرف پائین بروید سپس به عقب شنا کنید و اهرم را بکشید. از طریق سکوئی که بیرون آمد وارد پنجره شده و قفس را پائین بیندازید. قفس را به سکوی سنگی چسبانده و از طریق آن به بالای سکو رفته و جعبهٔ خون را بردارید سپس اهرم بالای در بسته را کشیده تا در باز شود. صندوق را به جائی که بالای آن یک امتیاز بود و ذکر شد به خاطر داشته باشید چسبانده و امتیاز نقرهای را بگیرید. حالا همراه با قفس به سکوی سنگی برگشته و به بالای سکو بروید. به طرف لبههای زردرنگ روبهروئی بپرید و راه را ادامه داده و در انتها به پائین بپرید. روپوش سنگی را با گرفتن لبهاش پائین کشیده و سریع هدف را زده سپس از طریق سنگ کوچک به آن طرف سنگها پریده و دو روپوش دیگر سمت راست و چپ و جلوتر از دریاچه را پائین بکشید و دو هدف دیگر را بزنید تا راه دریاچه باز شود. وارد دریاچه شده و راه را تا انتها شنا کرده و راه پر از مواد مذاب را پشت سر گذاشته تا دموئی ببینید. اکنون زمان نبرد با غول آخر بازی است. او را به این شکل نابود کنید: دو نشانهٔ شما ابتدا روی دو بال غول قفل شدهاند پس به دو بال او تیراندازی کنید (دو سلاح یوزی به شما کمک ارزشمندی خواهند کرد) تا صحنهای ببینید. اکنون او قادر به پرواز نیست اما قدرتش بیشتر میشود. به او تیراندازی کنید تا درجهٔ زیر خونش پر شود سپس طوری اکشن بپرید که قادر باشید علامت روی کمرش را با تیر بزنید. این کار را انجام دهید تا به حالت مکث درآید سپس به او تیراندازی کنید تا از خونش کم شود. این کار را بهصورت متوالی انجام دهید تا صحنهای دیگر بعد از اتمام خونش ببینید. در انتها دکمههای نشان داده شده را زده تا ستون روی او افتاده و کشته شود. و اکنون زمان تماشای دموی لذتبخش انتهای بازی است.
سلام
آقا دمت گرم
من که خیلی سعی کردم جا خالی بدم که آویزون بشه ولی نشد
حالا با خوندن این شاید بتونم
مرسی
اين هم save كامل بازي كه تمام كدها و cheat ها باز هستن.
[HTML]http://rapidshare.com/files/136303077/traunlock.zip.html[/HTML]
سلامنقل قول:
من هر کاری میکنم نمیتونم آویزونش کنم
آین یعنی چی که نوشتید: به وسیلهٔ حرکت اکشن به او تیر زده تا از پرتگاه آویزان شود
این حرکت اکشن یعنی چی؟
یعنی با Shift جا خالی بدیم و تیر بزنیم؟
لطفا راهنمایی کنید
ممنون از شما
بابا اون لبه وایساعصبانی شد اومد طرفت جا خالی بده آویزون میشه دیگه ینهمه تفصیر نداره که :دی
سلام
آقا همتون شاهکاریدا
خوب من چون اون حرکت اکشن رو بلد نبودم به همین خاطر نمیتونستم ردش کنم
خیلی ساده میگفتید که وقتی به طرفت حمله کرد کلیک راست ماوس رو نگه دار و بعد با شیفت جا خالی بده بعد دو تا دایره میاد روی هم وقتی قرمز شد اون موقع شلیک کن
اگه اینطوری میگفتیم من متوجه میشدم ولی همش میگفتید که تا حمله کرد جا خالی بده یا میگید وقتی حمله کرد جا خالی بده و تیر بزن من هم چون زود تیر میزدم دیگه نمیشد
البته از همتون ممنونم مشکل از گیرایی منه :31:
با تشکر از شما
:11:
کسی میدونه چه جوری میشه بدون DVD بازی کرد ؟
من Image هم گرفتم بازم جواب نداد . این پیغام رو میده:
No disc inserted.
Please insert the original "TombRaider-A" CD/DVD.
Please have a look at http://www.securom.com/message.asp?m=nodisc for further, more detailed information.
شما الان بازی کردی راست کلیک چپ کلیک یادته ما زمان تیرو کمون این بازی رو کردیم دیگه این چیزاش از یاد آدم میره و حالت کلیش یادش میمونهنقل قول:
سلام
آقا همتون شاهکاریدا
حالا شما اینو رد کردی یه بارم در مود رییس آخر میپرسی کار داری فعلا شایدم رفتی خدا رو چه دیدی ...:دی
شاید کرکشو کپی نکردی چون این ارور شبیه ارور کرکه بیشتر ...نقل قول:
این dvd که کرک نداشت اگه داری آدرسش رو بذار
سلامنقل قول:
دوست عزیز
کرک بازی رو از لینکیر بگیرید
اون فایل که اسمش: Tomb Raider: Anniversary v1.0 [MULTI5] No-CD/Fixed EXE هست رو باید دانلود کنیدکد:http://m0001.gamecopyworld.com/games/pc_tomb_raider_anniversary.shtml
آقا من واقعا شرمندمنقل قول:
شما الان بازی کردی راست کلیک چپ کلیک یادته ما زمان تیرو کمون این بازی رو کردیم دیگه این چیزاش از یاد آدم میره و حالت کلیش یادش میمونه
حالا شما اینو رد کردی یه بارم در مود رییس آخر میپرسی کار داری فعلا شایدم رفتی خدا رو چه دیدی ...:دی
اصلا قصد جسارت نداشتم و فقط داشتم شوخی میکردم
اگه بد صحبت کردم به بزرگی خودتون ببخشید
من تو این انجمن همیشه کارم به شما بچه های باحال گیره و اصلا هم دوست ندارم کسی ازم ناراحت بشه
چه تا آخر رد کنم یا نکنم من مخلص شمام
بازم شرمنده
آقا تموم شد
فکر نمیکردم این قسمت قسمت آخر باشه
ولی در کل بازی خیلی طولانی بود
من بازی Crysis رو تو 3 روز تمومش کردم این حدود 2 هفته طول کشید
بازی خیلی فکری بود ولی بعضی جاها که مهارت زیاد میخواست اعصاب میزد
اون غول آخر هم که خیلی آسونتر از اون غول بی پاهه بود
منتظر نسخه بعدی یعنی Underworld هستیم
با تشکر از همه دوستان
هیچ کس اینجا این بازی رو با پلی2 بازی نکردهنقل قول:
اگر بود حتما جوابتون رو میداد دوست من ....نقل قول:
خوب شما با هرچی نشونه میگیری با همونم اینکارو میکنه دیگه فقط رو سر طرف تنظیم کن بزن این کارو خیلی سریع
باید انجام بدی
من بازم گیر کردم . یه جایی که چند تا ستون هست میرم بالا یه نقاشی مثل دلقک میمونه هی تیر میزنم لامپاش روشن میشه ولی هیچی به هیچی .
فهمیدید کجا رو گفتم ؟ ( بعد از اینکه مرده رو میزنم و شوت گانشو بر میدارم) باید چیکار کرد؟؟!!؟
سلامنقل قول:
دوست عزیز
شما وقتی رو به اون دلقکه که روبه روی اون گوی فلزی هست وایسادی سمت چپ یه در هست روی در یه دلقک دیگه هم اونجاست شما علامتهای روی اون دلقک رو ببین همون علامتهایی که با رنگ زرد مشخص شده بعد بیا همون علامت ها رو روی اون دلقک که وسط دیواره و به همه جاش هم میشه شلیک کرد و نور ازش میاد روی اون بزن
وقتی این کار رو کرده اون دره باز میشه
اگه بازم به این دلقک بر خوردی باز جای علامتها رو حفظ کن و برگرد اون بالا و دوباره همون کار رو انجام بده
موفق باشید
اقا همون اول بازی که توی craft manor شروعمیشه باید کجا رفت و چیکار کرد لطفا اگه امکان داره کامل توضیح دهید چون من خیلی گیج شدم!!!!!!
فک کنم دوستان و من از اول بازی یه دور کامل همه چیو توضیح دادیم یه سرچ بزنین راحت تر میتونین پیدا کنین اسم مرحله یا شماره
مرحله رو سرچ کنین پیدا نکردینیه عکس از جایی که گیر کردی رو بذار چون خیلی بازیش درهم برهمه شاید جایی رو که میگی یاد
کسی نیاد البته این پست بالایی تازه تموم کرده بهتر میتونه بگه ولی عکس بذاری ما هم کمک میکنیم :دی
دوست عزیز اون مرحله آموزشی هستش شما اصلا لازم نیست اون مرحله رو برینقل قول:
من خودم هم نرفتم
شما وارد بازی اصلی شو یعنی New Game رو بزن
موفق باشید
کمک!
این دایناسور گنده که باید بهش شلیک کنی تا بمیره ژدر من رو دراورده ! آخه با 2 تا کلت که باید 2 روز فقط بهش تیر بزنی تا بمیره !
راه دیگه ای نداره ؟
یک سری غلتک سوزنی که روی پایهای بلند هستن کنار میدون اونا به درد نمیخورن ؟
راستی من تیرهای شاتگان و مسلسل هم جم کردم اما از خود اسلحشون خبری نیست ! چه طوری هست ؟
اسلحه ش رو بعدا پيدا ميكنيدنقل قول:
اون دايناسوره هم راه ديگه اي نداره بايد عصبانيش كنيد و وقتي كه 4 جهت اومد شيفت و يكي از جهت ها رو نگه داريد و بعد تير بزنيد تا از جونش كم بشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من تو مرحله ای که مواد مذاب هست و باید بری دنبال اون زنه گیر کردم خیلی مشکل هست ! 70٪ از بازی هم رفتم ...
کسی سیو گیم مرحله ای این بازی رو داره به من بده ؟
ممنون
این مرحلش خیلی سخته پیش پای شما یکی هم اونجا گیر کرده بود خودت بری برات جذاب تره به صفحات قبل مراجعه کن
آقا من گشتم 2 صفحه قبل یکی از بچها سیو گیم بعد از اون مرحله رو گذاشته بود من هم دانلود کردم اما موقع اجرا میگه این فایل سیو گیم صدمه دیده ! شانس من
نمیشه یکی دیگه بزارید ؟
>>> درخواست رمز ، ترينر و سيو بازيها فقط اينجا<<<نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=156536&page=305
سلام دوستان
من تو قسمت مبارزه با دوتا غول اسبی)توقسمت (greece tomb of tihocan) مشکل دارم نمی دونم چیکار باید بکنم کسی میتونه به من کمک کنه؟
__________________نقل قول:
سلام دوستان
من تو قسمت مبارزه با دوتا غول اسبی)توقسمت (greece tomb of tihocan) مشکل دارم نمی دونم چیکار باید بکنم کسی میتونه به من کمک کنه؟
اینم راهنمایی شما حیف که هرکی میاد میپرسه و زحمت یه سرچ رو به خودش نمیدهنقل قول:
نوشته شده توسط havas_1980
در این قسمت از بازی برای کشتن دو Centaur بایستی با شلیک کردن آنها رو عصبانی کنید طوری که به سمت شما حمله کنند.
- در صورتی که عصبانی شوند و با نیروی خودشان شما را به مجسمه سنگی تبدیل کنند, قبل از حمله ور شدن آنها بایستی با زدن یک در میان و سریع دکمه های جهت راست و چپ فورا از قالب سنگی بیرون برید.
- ولی در صورتی که عصبانی و به سمت شما حمله ور شوند بایستی فورا جاخالی داده و شلیک کنید تا برای چند ثانیه بی حس شوند. بلافاصله قلاب خود را به سپر Centaur گیر بدید و بکشید تا سپر از دست Centaur بیفتد.
در حالی که نزدیک سپر هستید دوباره با شلیک کردن آنها رو عصبانی کنید تا نیروی خود رو وارد کنند. شما هم بلافاصله سپر آنها را در دست بگیرید تا نیرو به خودشان برگردد. سریع اقدام به شلیک کنید و همین روند رو تکرار کنید.
موفق باشی
با سلام
اگه ممکنه save بازی رو درست بعد از مرحله ی centuar ها برام بذارید.mer30
اون سیو گیمی که برا مرحله مواد مذاب هست که کار نمیکنه ! منم بیخیال شدم !
کسی نداره ؟!
باسلام
من چند مشکل درقسمت groft manor دارم.
1.لباس های لارا چطور عوض می شوند( out fit)
2.من تیر وکمان رابدست اوردم اتش را خاموش کردم و وارد اتاقی که پیانو دارد شدم ولی نمی دانم باید چه کار کنم.به من توضیح دهید از کدام مسیر بروم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در این شکل هنگامی که در را باز می کنم و می خواهم با قلاب بپرم در سریعا بسته می شود لطفا من را راهنمایی کنیید. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قلق خاصي ندارهنقل قول:
فقط بايد سريع باشيد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- در مرحله Croft Manor - به اتاق تعویض لباس* Lara برید.نقل قول:
* لباسها در طول بازی بر حسب پیدا کردن Artifact و Relic ازاد میشند.
- خوب شما در صورتی که برای بار اول وارد این اتاق بشین بایستی مرحله تموم میشد ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]