دوستان میشه لطف کنید کمکم کنید
کارم خیلی فوریه:19:
ممنون:11:
Printable View
دوستان میشه لطف کنید کمکم کنید
کارم خیلی فوریه:19:
ممنون:11:
پیشنهاد من 4 گیگ رم هست.نقل قول:
نه به هیچ وجه درست نیست. اکثر برندها هم رم رده بالا دارند و هم رم رده متوسط. اینطور نیست که مثلا فلان برند رمهاش بهتر از بقیه باشه.
دو ماژول دو گیگابایتی. فکر کنم Patriot یا GSkill پکهای چهار گیگابایتی خوب و خوش قیمتی توی بازار داشته باشند.
پک 4gig gell قیمتش 290000 بود:18:نقل قول:
فکر کنم 2تا 2گیگ بگیرم برام ارزونتر در بیاد
نظرتون چیه یکی از برند های patriot یا gell رو بگیرم؟
دوستان اگه قیمت دارن لطف کنن بفرماین
لطف می کنیدیه برند hard هم با قیمت معرفی کنید
ببخشید من اینقدر زحمت به شما دوستان عزیز میدم:11::10:
ممنون از همکاری و لطفتون
واسه هارد برو سراغ وسترننقل قول:
واسه رم هم به اعتقاد من كروشال و كورسير نسبت به قيمتشون رمهاي عاليي هستند.
رم Gskill انتخاب حرفه ای ها . دینگ دینگ .
ما ادم نبودیم؟جواب پست پایینی منو دادین ولی سوال من نه؟
طبق گفته ی مهندسان ایسوز انتخاب اول برای محصولات این شرکت رمهای کرسیر میباشند.نقل قول:
برای اطلاع از قیمتها به آدرس زیر مراجعه کن:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای هارد هم میتونی به وسترن یا مکستور تایلندی فکر کنی!
اینجا برای مشاوره رم و هارد دیک می باشد. ولی در کل یه سیستم کامل شامل؛ main، cpu، ram، hard، vga، modem، ODD، monitor، keyboard، mouse، و . . . میباشد.نقل قول:
برای اطلاع از قیمت هر قطعه به بخش مربوطه مراجعه کن.
رمهای یک گیگ معمولی با باس 800 بین 20 تا 32 تومان هستند و هارد 500 گیگ 32 مگ بافر مکستور هم 92-95 هزار تومان می باشد.
نه همشون! ( سری HZ رو قبول دارم همیشه جزو بهترین رمهاست و تا حدی هم HK ولی بقیه اشون معمولی هستند. )نقل قول:
فکر کنم توی مدلهای Patriot قیمت خیلی پایینتر هم پیدا بشه.نقل قول:
خیلی لازم نیست روی حرف اون مهندسها مانور داد.نقل قول:
سلام آرمان
یادته تصمیم گرفتیم برا من که یه هارد 640 بگیرم
دیروز وسترن 500 ، 32 مگ بافر اومده
می خواستم ببینم این 500 ، 32 مگ بافر با قیمت 90 تومن کارایی و کیفیتش خوبه یا اون 640 با 16 مگ بافر ؟
بستگي به تكنولوژي هارد داره ولي در كل بافر بيشتر بهتر هستنقل قول:
ببين تكنولوژي ساختشون مدلشون يكي هست
اون پردازنده هست كه كار پردازش اطلاعات رو انجام ميدهنقل قول:
اطلاعاتت رو در تاپيك هاي مربوطه بپرس جدا
ممنون از راهنماییتون:11:نقل قول:
میشه به قیمتهای این سایت اطمینان کرد دیگه؟:46:
دوستان نظرتون در مورد این سه برند رم چیه؟
Patriot - Dual Channel 4GB - 800-(2x2GB) 130000
GEIL- Dual Channel 4GB - 800-(2x2GB) 155000
CORSAIR - Dual Channel 4GB - 800-(2x2GB) - DHX 155000
این مدل الان موجوده؟نقل قول:
وسترن 500 32 مگ بافر؟
قیمت دقیق داری؟
سلام
به نظر من رو Corsair و Crucial و G.Skill بهترین مارکهای موجود بازار هستند(با توجه به قیمت)
رمهای ارزونترم Transcend و Patriot مناسب هستن(بازم با توجه به قیمت)
کلاً Patriot هیچ وقت به پای این سه مارکی که اول معرفی کردم نمیرسه
ممنون از راهنماییتنقل قول:
CORSAIR انتخاب شد:20:
نه چون قيمتاش از بقيه جاها بالاترهنقل قول:
actors جان!
من امروز رم corsair 2x2 GB/800 رو قیمت کردم 125000. خوبه یا نه؟ توی رایان صبا زده 155000 :13:
با گارانتی آسمان
تقریبا آره، همونجور که در پست قبلی گفتم قیمت دوال 4 گیگ کرسیر رو امروز از خود آسمان گرفتم 125 ولی رایان صبا میده 150. خب بلاخره اونا هم باید سود کنند دیگه:31:نقل قول:
درکل باید دید رم رو برای چه مادربوردی می خوای ولی از بین رمهای بالا من سومی رو توصیه میکنم.نقل قول:
رم ژل هم خیلی خوبه. البته از وقتی چینی هاش اومده یکم کیفیتش افت کرده ولی بازم خوبه.
رم کامیپیوتر 1024 باشه با نصب یک رم دیگه یه 2048 افزایش پیدا میکنه؟
هارد درایو کامپیوتر 5000 باشه چطور میشه به 6000 رسوند/میشه یکی دیگه نصب کرد یا باید هارد درایو عوض کرد؟
هارد 160 ساتا و رم ram 1 GB DDR2 KINGSTON مدل خوبیه؟
قیمت ram 1 GB DDR2 KINGSTON چنده؟
1- بلینقل قول:
2- یعنی چی که 5000 رو به 6000 برسونی؟ بیشتر توضیح بده!
3- بین هاردهای 160 ساتا2، وسترن و سامسونگ (ورژن A) مارکهای خوبی هستند. کلا رمهای کینگستون موجود در بازار ایران تقلبی هستند. ولی اگه خواستی کینگستون بگیری با گارانتی سریر بگیر چون سریر شرکتی نیست که جنسهای آشغال بیاره.
4- 21000 تومان با باس 667
کینگ استون و با چیپ hynix یگیرین بهتره
سلام آرمان
یادته تصمیم گرفتیم برا من که یه هارد 640 بگیرم
دیروز وسترن 500 ، 32 مگ بافر اومده
می خواستم ببینم این 500 ، 32 مگ بافر با قیمت 90 تومن کارایی و کیفیتش خوبه یا اون 640 با 16 مگ بافر ؟
تو برگه خرید نوشته هارد 160 ساتا دوستم به من گفت این 160 یعنی همون 5000 mb که تو مشخصات بازی ها مینویسن من رفتم تو سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که تو قسمت حد اکثر سیستم مورد نیاز برای نصب بازی قسمت هارد درایو نوشته 6000 mb حالا من چطور این 5000mb هارد به 6000md افزایش بدم؟نقل قول:
باس چیه؟یکی دیگه از دوستا گفت کینگستون با چیپ hynix این چیپ دیگه چیه؟
640 دلیلشم قبلا گفتم .نقل قول:
سلام دوستان من بالاخره 2 مدل رم 667 پیدا کردم ببینین کدوم بهتره
geil 1gig 667
ocz gold 1 gig 667
مادر بوردمم همون طور که گفتم asus p5 ld2-se هستش
قیمتم هر دو حدود 35 تومن هستش
فقط یه چیزی هست که timing geil 555 15 هستش ولی ocz 444 12
من نمیدونم آیا این timing زیاد تاثیر داره؟
نقل قول:
640 دلیلشم قبلا گفتم .
آخه میدونی چیه از یه طرف این پیدا نمیشه از اون طرف هم 500 ، 32 مگ بافر هی ارزون میشه ( امروز 2 تومن کشید پایین )
البته نه اینکه 640 تو ایران نیست ها
اونجور که شنیدم ظاهرا یه شرکتی اینه به تعداد محدود وارد کرده ولی الان موجودی نداره
شما خودت سراغی ازش نداری ؟
mainboard : asus p5kنقل قول:
حالا کدوم؟
قیمت دقیق رو از کجا باید گرفت؟
فقط از خود فروشنده ها میشه؟
نقل قول:درسته! چیپ هانیکس بهتره. و برای این که مطمئن باشی چیپ هانیکسش خیلی قلابی نیست با گارانتی سریر بگیر.نقل قول:
بازم منظورت رو نمیفهمم(6000<-----50000):41:
خیلی فرق ندارن (به نظر من اولی بهتره اما برای ocz مدل پلاتینیوم رم خیلی خوبیه-هنوز چینی نشده) ولی با توجه به اینکه مادربوردت ایسوز ه من کرسیر رو توصیه می کنم.نقل قول:
corsair 2x2 GB xms2 DHXنقل قول:
قیمت تا 135000 خوبه.
شما همه چیز رو اشتباه فهمیدی!نقل قول:
وقتی می گن هارد 160، یعنی این هارد 160هزار MB فضا داره.
و اون بازی که شما لینکش رو دادی فقط 6هزار MB فضا لازم داره.
یعنی این هارد خیلی خیلی خیلی خیلی بیشتر از مقدار مورد نیاز اون بازی فضا داره. پس جای نگرانی نیست. اصلا هم نیاز به ارتقا نیست.
شما می تونی همزمان با اون بازی، 10 تا بازی دیگه هم نصب کنی، 10-20 تا فیلم سینمایی و ده هزار تا آهنگ MP3 هم روی این هارد بریزی و باز هم کلی جای خالی برات بمونه!
برای اینکه گیج نشی توصیه می کنم حرف هایی که قبلا شنیدی رو کلا فراموش کنی. فقط همین که من گفتم حفظ کن.
توضیح خیلی ابتدایی و قابل فهم درباره باس: (این تعریف اصلا علمی نیست. فقط می خواستم منظور رو برسونم)
رم یه حافظه است. دو تا فاکتور توی انتخاب رم مهمه. یکی اینکه این حافظه چه مقدار فضا داره. و یکی اینکه سرعت ورود و خروج اطلاعات به اون چقدره؟ (این سرعت ورود و خروج اطلاعات به رم رو می گن باس... یعنی... تقریبا!)
رمی که باسش کم باشه مثل یه انبار بزرگه که در کوچکی داره. فرض کن این انبار خیلی بزرگ باشه ولی با اون در کوچکش خیلی طول می کشه تا کالاها رو وارد سالن کنند.
باس بالاتر برای رم شبیه به در بزرگتر برای انباره و به معنای سرعت بالاتر برای کامپیوتر هست.
رم ها امروزه با باس 533 یا 667 یا 800 یا بالاتر هستند. با در نظر گرفتن قیمت ها، فکر می کنم خرید رم با باس 667 یا 800 کاملا گزینه خوبی می تونه باشه.
در مورد هارد 160: هاردها معمولا هرچقدر فضاشون بیشتر می شه، خریدنشون به صرفه تره. مثلا تفاوت قیمت هارد 160 با یه هارد 250 شاید 10هزار تومان هم نباشه ولی اختلاف فضاشون خیلی زیاده. (حدود 90هزار MB) حساب کن چند تا بازی Crysis می شه!
corsair 2x2 GB xms2 DHX
قیمت تا 135000 خوبه.[/quote]
ممنون دوست عزیز
هارد وسترن تو ظرفیت های 250 و 320 و 500 هر کدوم چقدر بافر دارن؟
قیمتشون هم لطف کنین بفرمایین
خیلی ممنون
من از رم 1 گیگ باس 800 معمولیش که cl5 هستش استفاده میکنم .خریدم 24 . مشگلی هم با هاش ندارم اما هنوز مطمعن نیستم که آیا این بهتر از کینگ هستش یا نه. البته بیشتم دلم میخواد بهتر یابدتر بودنش رو با دلیل و مدرک باشه . مثلا تست با برنامه های مخصوص و حرفه ای برای رم.نقل قول:
ممنون ولی من باید بین این 2 یکی رو انتخاب کنمنقل قول:
geil 1 gig 667 5-5-5-15
ocz gold 1gig 667 4-4-4-12
منتظر جواب دوستان هستم:20:
قیمت رو هم بگونقل قول:
ocz که گفتی تایمینگ بهتری داره
قیمت هر دو 35نقل قول:
یعنی به نظر شما با این مشخصات ocz بهتره؟؟؟
اینم بگم که من اهل over نیستم ولی میخوام بازی روون تر اجرا بشه
اقایون سلام
:40::40:
:40::40::40:
میخواستم بدونم 2GIGxms2 کرسیر چند
و
1GIG OCZ ops جند
هر دو باس 800
cl 5-5-5-12 هستند
:40::40::40:
:40::40:
:40: