amd or intel?نقل قول:
سلام من میخوام یه مادربورد خوب بخرم چی بخرم یه مادربورد که خوب قطعات رو ساپورت کنه خر کار باشه گرون هم نباشه مثلا یه 80 تومان باشه
Printable View
amd or intel?نقل قول:
سلام من میخوام یه مادربورد خوب بخرم چی بخرم یه مادربورد که خوب قطعات رو ساپورت کنه خر کار باشه گرون هم نباشه مثلا یه 80 تومان باشه
نظرتون در مورد این مادربورد چیه؟
Foxconn 945p7ad-8ekrs2h
در اول يه مين با اين مشخصات
1-Ram DDR2(1066Mhz) and DDR3 (1333MHz or Up) (IMPORTANT)
2-FSB 1333 Or UP (IMPORTANT)
3-Intel CPU Or AMD (IMPORTANT)
4-SLI Techonology (SLI 3-way Or Up) (Very IMPORTANT)
5-OverClock (IMPORTANT)
مي خواستم.
راستش ميخوام يه سيستم ببندم فقط و فقط براي گيم و گرافيک کاري و براي اين کار يه مين ميخوام که کارايش بالا باشه
.و بعد اگه يه مين خوب براي کار من سراغ داريد مشخصات اون رو بنويسيد حدود قيمت هم 180 هست
با تشکر
فعلا در حال حاضر مینی نیست از شرکت اینتل که sli رو به همراه ddr3 ساپورت کنه....اگه sli رو کنار بزارین
مدل giga p35-ds3r مدل خوبیه و هر دو نوع رم رو ساپورت میکنه ولی بعضی از دوستان می گن که زیاد جالب نیسته که هر دو رو با هم داشته باشه......
برای sli هم مین های nvidia مدل 780i که SLI Techonology (SLI 3-way هست که این امکان رو داره و pci 2.0 و cpuهای 45 nm رو هم ساپرت می کنه.....
اگه از همشون بگذریم مین abit ip35 pro برای اوور عالیه....و ddr2 هسته و کراس فایر رو پشتیبانی می کنه......
باسلام با 50-60 چه مادر برد Pci بگیرم که سیستم من که گرافیک 8600 GTداره و Intel Doul core E2160
مچ شه؟
EliteGroup - G31T-Mنقل قول:
خیلی ممنون دوست عزیزنقل قول:
آیا سایتی هست که مشخصات هر مادربوردی رو که بخوایم داشته باشه.
نظرتون در مورد این دو مادر بورد چیه؟
کدوم بهترند؟
Asus P5K یا Asus P5kc
در واقع میخوام سیستمم رو ارتقا بدم
VGA:7200GS
RAM:1gb 2*512
Cpu:Pentium D 3.2
Asus p5k e بگیرنقل قول:
قیمشتم 180 باید باشه
اين كار ت تو بازار پيدا نميشه .نقل قول:
دوستان ایا p5e-v hdmi یا p5e-vm hdmi پیدا میشه اگر بلی قیمت و مکان
کارت کدومه . :31:نقل قول:
مادربرد
رایان صبا موجود داره
اگه نیست abit ip 35 pro
زياد به جزئيات گير نده actor جاننقل قول:
مهم اينه كه شما گرفتي من چي گفتم :20:
با سلام
من می خوام یک مادربورد خوب بخرم البته با قیمت حداکثر 230000 تومان ولی نمیدونم گیگابایت amd یا intel . ولی یک چیز مد نظر دارم : 64 بیت حالا یک سوال دارم کدام مادربورد بهتر است؟ GIGABYTE GA-M59SLI-S5 با این مشخصات :یا مادربوردهای p-35 گیگابایت.( البته این را هم بگویم در واقع همه چیز در انتخاب من به مدل سی پی یو برمیگردد زیرا سی پی یو با سرعت 3.2 دوهسته ای amd بسیار ارزان تر از سی پی یو دو هسته ای اینتل می باشد و اینکه amd نیز 64 بیت است)کد:http://www.rayaneh.com/product-2937.aspx
اینتل هم 64 بیته.
شما حتما اول باید یه cpu انتخاب کنید.
intel or amd?
abit ip 35 proنقل قول:
asus p5k e
چه مادربردي خوبه كه پشتيباني كنه تا چند سال ديگر يعني رم حداكثري بخوره وكارت گرافيك وتكنولوژي جديد دوتا رم بخوره يا 2تا كارت گرافيك و...
نوع بگيد
اين asus p5k-e رو كه تو رايان صبا نگاه ميكردم wifi-ap نداشت .نقل قول:
مگه از اين مدل چند نوع وجود داره ؟ چون تو سايت asus كه نگاه ميكردم اين مدل wifi-ap رو ساپورت ميكرد .
حداقل asus p5kنقل قول:
2 مدل داره با wifi و بدون wifiنقل قول:
با سلام
یه سوال داشتم چرا بعضی از دوستان استفاده از مادر بردهای که هم رمهای Ddr2و Ddr3 ساپورت میکنن توصیه نمی کنن
ممنون میشم راهنماییم کنید
سلام خدمت اساتید گرام
می خوام یک مادربورد با گرافیک آنبرد انتخاب کنم اما هنوز cpu رو انتخاب نکردم به اختصار مدل هایی رو که در نظر دارم میگم لطف کنید و سیستم بهتر رو از نظر قیمت و( تناسب اون با کارایی در کارهای ویدیویی) بگیید
cpu : amd 6000
Asus m2a
cpu : intel e6550
elite gG33t-m2
intel DG31PR
intel Dg33TL
در صورتی که مادربرد دیگه ی توی این رنج سراغ دارید در همین محدوده بگید لطفا
بنظرتون کدوم cpu با کدوم برد هم قیمت مناسبی داره هم کارایی خوبی
مادربرد elite چطور مادربردی هست ؟؟؟
اینتل رو بردار با برد G33 اینتلنقل قول:
این جمله از یکی از سایتها خوندم درسته؟؟
اگر میخواین یک پردازنده AMD بخرین حتما تو انتخاب مادر بورد خیلی دقت کنید چون بعضی از مادر بوردای AMD واقعا باگهای عجیبی دارن که حتی با upgrade کردن درایورها و BIOS هم درست نمیشن وفقط وقتی مادر بورد رو عوض کنین بر طرف میشن!!!
اينها كلي گويي هست و تا وقتي نگفته باشند دقيقا راجع به كدوم مادربرد و چيپست و باگي صحبت مي كنند به هيچ وجه قابل اعتنا نيست.نقل قول:
این جمله از یکی از سایتها خوندم درسته؟؟
اگر میخواین یک پردازنده AMD بخرین حتما تو انتخاب مادر بورد خیلی دقت کنید چون بعضی از مادر بوردای AMD واقعا باگهای عجیبی دارن که حتی با upgrade کردن درایورها و BIOS هم درست نمیشن وفقط وقتی مادر بورد رو عوض کنین بر طرف میشن!!!
اين مدل asus p5k-e wifi تو بازار پيدا ميشه ؟نقل قول:
كسي از دوستان اين مدل رو تو بازار ديده ؟
با سلام Abit Ip35 Pro از پی سی ای اکسپرس 2 پشتیبانی میکنه؟
چیپست P35 از PCI-Express 2.0 پشتیبانی نمی کنه.نقل قول:
سلام
مزا حم همیشگی ولی بعضی وقتها :20:
اقا مین بورد جدیدی نیو مده تو بازار از نظر قیمت پایین تر از همه باشه پایین ترین رده ی قیمت باشه چیپستش بتو نه
8800 Gts 512mb رو سا پورتش کنه بهش جواب نه نده برای کار تو گیم نت می خواستم حالا همچی مادربوردی
موجود هست با کمترین قیمت ؟
با سلام
من یک مادربورد می خواهم با قیمت حداکثر 230000 تومان . می خواهم سرعت پردازش بالایی داشته باشد - 64 بیت باشد - اگر خودش از خطوط بیسیم هم ساپورت کند که چه بهتر - حداقل 6 ساتا داشته باشد - Pcie به تعداد کافی داشته باشد ( می خواهم تا 2 تا 3 سال دیگر کم نیاورد) - ویستا را براحتی ساپورت کند
با تشکر
سلام
abit awd max یا abit ix38 خفن خفن
بودجه ات رو معلوم کن و همینطور هدفی که از خرید برد داری ..
Cpu چی داری ؟
ببابت تاخیر پوزشنقل قول:
در بهتر بودن برد و چیپ اینتل شکی نیست اما اختلاف قیمتش توجیه عقلانی داره ؟؟
منظورم اینکه با سیستم amd تقریبا 70 تومان فرقش هست که می شه باهاش یه مین بهتر یا سی پی یو بهتر برداشت درثانی همون امکانات رو برد elite هم داره حتی بیشتر اما قیمتش خیلی کمتره اما خوب من این برد نمی شناسم اگر خوب باشه ترجیح میدم اونو بردارم حالا شما چی میگید ؟
:13:
به نظر من الان انتخاب cpu intel معقولانه تره کلانقل قول:
ok سی پی یو intelنقل قول:
مادربرد با
vga
fsb 1333
ram bus 800
PciE
قیمت حدود 70-90
چی سراغ دارید ؟
2 این بردها گیر میان ؟قیمت ؟
MSI P6NGM-FD
MSI P6NGM-FIH
msi G33M-FI
سلام
یه مادربورد در حد 200 تا 250 که با geforce 8800gt pci express 2.0
match بشه سراغ دارین؟؟؟؟
برای اینتلنقل قول:
abit ip 35 pro
asus p5ke
msi فک نکنم بتونی پیدا کنینقل قول:
بهتره بری سراغ g31
asus p5kpl
giga g31
g33 هم میتونی الایت گروپ بگیری
نقل قول:
امیر این مدل ASUS که vga onboard نداره !؟! :41: :
از اون گذشته همه مادربوردهای با چیپست G31 و G33 هم VGA Onboard ندارن ! :31: مدلهای خاصی هستن .کد:http://www.asus.com/products.aspx?modelmenu=2&model=1808&l1=3&l2=11&l3=563&l4=0
اكتور جان اين مدل asus p5k-e wifi هم تو بازار هست ؟ قيمت اش چنده ؟نقل قول:
اكتور جان اين مدل asus p5k-e wifi هم تو بازار هست ؟ قيمت اش چنده ؟نقل قول:
در مجموع با توجه به قيمت تقريبا برابر اين مدل با abit كدومش رو پيشنهاد ميدي ؟
البته اول بين asus p5k-e و abit ip35 pro
و بعد هم بين اين دوتا asus p5k-e wifi و abit ip35 pro .
درسته ندارننقل قول:
خوبه خودم اون مدل ایسوس رو بستم ودیدم vga انبرد نداره:31:. اشتباه معرفی کردم:5:
من فک کردم انبرد نمیخواد. ندیدم
GA-G31-S3L هست که vga انبرد داره intel 3100