بله دوست عزیز مادر برد p5k از پردازنده های 45nm پشتیبانی میکنهنقل قول:
Printable View
بله دوست عزیز مادر برد p5k از پردازنده های 45nm پشتیبانی میکنهنقل قول:
q6600 بهترهنقل قول:
با سلام
میخواستم یک main و cpu مناسب برای VGA PNY - NVIDIA GeForce 9800 GX2 - 1GB معرفی کنید.
قیمت مهم نیست و بالاترین سرعت و کیفیت را برای بازی و ... می خواستم.
ممنونم
Intel Core 2 Duo E8500 - 3.16GHz - 45 nm برای CPU چطوره ؟
اينقدر ميخواي هزينه كني چرا q6600 يا Q9300 نميگيري؟نقل قول:
یک Cpu عالی که تا 3-2 سال دیگه سیستمم برای بازی های روز دنیا جواب بده معرفی کنید ممنون
بودجت چقدرهنقل قول:
Q6600
یه سوال وقتی مینیویسن دو هسته ای 2.5GHz یعنی هر هسته 2.5 یا با هم 2.5؟
و اینکه وقتی بازی می کنی دو هسته با هم کار می کنن یا یه دونش؟
و اصولا برای بازی های امروزی حداقل و متوسط چقدر CPU می خواد؟(بازی های گرافیک بالا)
و فرق Qباeچیست؟(پیشوند Cpu)
وقتی می گیم مثلا Core 2 Duo E8400 در فرکانس 3.0 گیگاهرتز کار می کنه یعنی هر هسته توی فرکانس 3.0 گیگاهرتز کار می کنه. موقع بازی ها هم هر دو هسته با هم پردازش رو انجام می دهند.نقل قول:
توی CPU های Intel Core 2 حرف Q نشون دهنده چهار هسته ای بودن CPU و حرف E نشون دهنده دو هسته ای بودن هست.نقل قول:
[Intel Core 2 Extreme QX6850 - 3.0GHz] این چه CPU ایه و قیمتش چنده؟
بهتر از قبلی هاست؟
يعني Q6600 تقريبا قدرتش دوبرابر E8400 هست؟ حالا کدومشون بهتره Q6600 با 4 مگ کش يا E8400 که 45 نانومتري با 6مگ کش هست؟ کدومو بگيرم؟
این CPU از سری Intel Core 2 Extreme هست و توی اورکلاک خیلی قویه. بعید می دونم زیر یک میلیون تومان پیدا کنید.نقل قول:
یکی اینو از آمریکا آورده بوود قیمتش همون بالای 1 میلیون بوود
Q6600 هشت مگ كش داره.نقل قول:
نقل قول:از اون لحاظ مسئله ای نیستنقل قول:
شما پیشنهادتون رو بفرمایید ، ممنون
پس Q9300 رو بگير يا اگه تو ايران امده باشه Q9450نقل قول:
راستي يكي از بچه هاي همينجا دوتا Q9650 واسش اوردن كه يكيش رو لازم نداره ولي حدود 1 تومن در ميياد.
بالاخره ما نفهمیدیم Intel Core 2 Duo E8500 - 3.16GHz - 45 nm بهتره یا Intel Core 2 Quad Q9300 - 2.5GHz - 45 nm ؟
نقل قول:
یک ملیون تومن ؟!!! :18:
MicroSystem جان ، فدات شم من می خوام کل سیستمم حدود یه تومن بشه
پس اشتباه کردم گفتم قیمت اصلا مهم نیست
چون فکر نمی کردم همچین قیمت هایی اونم تازه برای یک تک قطعه باشه ! :19:
okنقل قول:
پس Q6600 رو بگير حدود 210 تومن هست گرافيك هم Inno3d 9600GT 512m ddr3 حدود 185 تومن مادربرده Abit ip35-e حدود 109 تومن.
okنقل قول:
پس Q6600 رو بگير حدود 210 تومن هست گرافيك هم Inno3d 9600GT 512m ddr3 حدود 185 تومن مادربرده Abit ip35-e حدود 109 تومن.
بستگي داره با كامپيوتر چكار ميكني و آينده چقدر واست مهمه آينده نگر باشي Q9300.نقل قول:
عزيزان ، Q6600 به مادربورد Asus - P5k صد در صد ميخوره؟
بله ميخوره خيلت تخت باشهنقل قول:
E8400 می تونه انتخاب مناسبتری باشه.نقل قول:
یه قانون قدیمی هست که می گه: هر چقدر پول بدی آش می خوری. ولی متاسفانه بعضی از پردازنده ها از این قانون تبعیت نمی کنند. در نتیجه توصیه می کنم فقط پردازنده ای رو بخرید که با فرمول فوق جور در بیاد.
نمودار زیر نشان دهنده نسبت قیمت به کارایی پردازنده های مختلفه (البته عکس مال یکی دو ماه پیشه ولی به خاطر جبنه آموزشیش گذاشتم)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خط قرمز رنگ رو ببینید. پردازنده هایی که روی این خط قرار دارند برای خرید مناسب هستند. (در صورت انتخاب پردازنده از روی این خط، هر چه قدر پول بیشتری بدید، سرعت و کیفیت بیشتری دریافت خواهید کرد. ولی پردازنده E8500 با فاصله زیادی در سمت راست این خط قرار گرفته. یعنی اون قدر که قیمتش بالاتره، کیفیت و سرعتش بالاتر نیست. به عبارت دیگه پول دادید ولی آش نخوردید! (فکر کنم بهش می گن آش نخورده و دهن سوخته!)
البته این مقایسه فقط بین پردازنده های دو هسته ای انجام شده.
خط قرمزرنگ برای پردازنده های اینتل کشیده شده. از نمودار مشخصه که شیب چنین خطی برای پردازنده های AMD بسیار کمتر خواهد بود و این بده! (پول بیشتر و آش کمتر)
5 صفحه رفتم عقب ولی از سیستمهای پیشنهادی با سی پی یو AMD خبری نبود ناامید شدم یعنی هیچ کس AMD کار نمیکنه؟؟؟
سوالی داشتم با سی پی یو
AM2 - ATHLON 64 Bit X2 Dual Core 6400+
ی چه مادربردی میتونه بهتر جواب بده؟؟؟
GigaByte Ya Asus??? البته من گیگا رو دوست دارم ولی هم اکنون از سره ناچاری ایسوس کار میکنم و اگر مادربرد دیگه هم پیشنهاد میدید ممنون میشم
هزینه هم حدود 120000 تومان برای مادربرد میتونم کنار بزارم
متشکرم
:40::40::40::40:نقل قول:
بله قیمت رو پایین اورد
q6600=190$$$
:27::27::27::27:
:40::40::40::40::40:نقل قول:
:40::40::40::40::40:
:40::40::40:
این عکس برای کدوم سایت
به نظرم باید اون سایت رو درش رو گل بگرن
امید وارم toms hardware نباشه
:40::40::40:
:40::40:
:40:
ASUS M3A قيمتش حدود 120 هست و چيپش AMD770 هستنقل قول:
همون طور که گفتم این نمودار قدیمیه و فقط برای آموزش ضرب المثل های فارسی استفاده میشه!نقل قول:
ولی الان دوباره بررسی کردم، قیمت ها مربوط به 4 ماه پیش هست، نه دو ماه: اشتباه شد.
هر چند وقتی با قیمت های حال حاضر ایران مقایسه کنیم در اصل مطلب (اینکه E8500 نسبت Price-performance خوبی نداره.) اختلافی مشاهده نمی شه و همچنان خرید E8400 مناسب تره.
این هم لینک صفحه این نمودار و نمودارهای مشابه:
در این صفحه اول کارایی پردازنده ها رو مقایسه کرده بعد قیمت ها و نهایتا نمودار های Price-Performance رو نتیجه گرفته.کد:http://www.xbitlabs.com/articles/cpu/display/dualcore-shootout_9.html
سلام
ببین من چند بار سوال کردم ولی قانع نشدم !
من 200 تومان پول دارم . برای بازی
Q6600-E8200-E8400
کدوم؟؟؟؟
بعد این Q6600 که 2.4 است و 1066 و با اونا که 2.66 و 3.00 هستن و 1333 در کارکرد فرقی دارن ؟
ببینید درست و با علت جواب بدین اگه نمی دونید لینکی بدین که توش یه REVIWE از Q6600 ویا مقایسه ای بین این چند CPU داشته باشه.
گرچه برای بازی من سی پی یو AMD رو ترجیح میدم اما در سایتنقل قول:میتونی در چارت هر سی پی یو مقایسه رو انجام بدیکد:www.tomshardware.com
دوست خوبم به سايت اينتل برو يه مقاله آموزشي در مورد CPU هست بخونش متوجه ميشينقل قول:
در CPU هاي اينتل FSB و فركانس و حافظه كش خيلي مهم هستن طبق اطلاعات خود اينتل
Q6600 چهار تا هسته 2.4 داره و E8500 دو تا هسته 3167 يه جمع ساده بزن حساب كار مياد دستت.نقل قول:
البته نرم افزارها بايد قابليت استفاده از هر چهار هسته رو داشته باشند الان خيلي از نرم افزارها اينطور شدند و به مرور به تعدادشون اضافه ميشه.
به پست 938 همین بخش مراجعه کن.نقل قول:
اینم آدرسش:
به صفحه 87 و 88 هم مراجعه کن. حتما نتیجه می گیریکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=127295&page=94
البته این موضوع چندین باز گفته شده ولی من دوباره می نویسم:نقل قول:
در حال حاضر بازی هایی که توی بازار وجود داره با E8400 بهتر کار می کنند. ولی دلیلش اینه که این بازی ها طوری ساخته شدن که از 2 هسته استفاده کنند. با توجه به اینکه این بازی ها برای استفاده از هر 4 هسته پردازنده های 4 هسته ای به طور همزمان بهینه نشده اند، عملا وقتی با Q6600 هم اجرا می شن حداکثر فقط از 2 هسته این پردازنده استفاده می کنند. (2 تا هسته بی کار می مونن) در نتیجه امروز E8400 پیروز می شه. (البته با اختلاف خیلی کم) ولی اظهار نظر در مورد بازی های آینده و استفاده آنها از 4 هسته مشکله.
بهتره در باره این موضوع تحقیق کنی که چه زمانی بازی های 4هسته ای به بازار خواهد آمد؟
و به این سوال جواب بدی که دفعه بعد قصد داری بعد از چند سال دوباره کامپیوترت رو ارتقا بدی؟
مثلا اگر بازی های 4 هسته ای تا 1 سال دیگه وارد بازار نشن و شما هم قصد داری 1 سال دیگه دوباره کامپیوتر رو ارتقا بدی پس مطمئنا E8400 بهترین گزینه برای بازی های امسال هست.
بهترين سي پي يو تو بازار از همه نظر تا قيمت حدود250000 تومن چه مدليه؟(اينتل باشه بهتره)
بهترین ازچه نظر؟نقل قول:
بهترين سي پي يو تو بازار از همه نظر تا قيمت حدود250000 تومن چه مدليه
Phenom 9850X4 باقیمت 250 تومن گزینه خوبیه
E8500 گزینه خوبیه
بدون شک Q6600 بهتر از اون 9850 x4 مسخره هست .نقل قول:
سلام
می خواستم بدونم اینجا کسی هست که Q6600 داشته باشه ازش راضیه تو بازیا جواب میده درست و حسابی؟