Parsa123 کارت گرافیکت کمه
Printable View
Parsa123 کارت گرافیکت کمه
احتمال خیلی زیاد شما کرک بازی را کپی نکردیننقل قول:
نوشته شده توسط پوریا هرکول
داخل سیدی یک یا دو بازی یه فولدر باید باشه با نام کرک فولدر رو باز کن و محتویات داخلش رو کپی کن تو محل نصب بازی
البته یه تست هم کن بازی های ea معلوم نمیکنه یه دفه با سیدی اول یه دفه با سیدی آخر میره تو بازی
اگه سیدی اول رو گراشتی تست کردی نشده سیدی دوم رو بزار تست کن یا برعکس
اگه مشکلت حل نشد بگو کرک nocd بازی رو برات بزارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه اصلا كارت گرافيك من 128 استنقل قول:
نوشته شده توسط gamehackir
و من با همين كارت گرافيك بالاتر بازي هاي گرافيكي را نصب كردم
بعدشم توي اون 10 خط كه نوشته بود
فقط گفته بود كارتت كمه
حالا يه نگاه ديگه اي بندازيد
AMIN جان دستت درد نكنه من ليست اين بازي ها رو ديدم اكثرشون همون Easy Setup شركت Takin رو داره ولي باز بهتر بود
يه سؤال : مي شه با اون شماره اي كه داده تماس گرفت و سفارش داد؟
همون مشكل تو بازي SIN:Episodes emergenceمن اين مرحله رو رد كرده ام ولي حالاكه دارم دوباره ميرم اين قسمت رو كه تو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ميشه ديد Load نميكنه!
پارسا جان شما عادت داری برای یه مشکل 4 تا پست پشت سر هم بدی :laughing:نقل قول:
نوشته شده توسط PARSA123
عزیز یه مقدار صبر کن بچه میان و جواب شما رو میدن
گیم هکر جان یخورده خلاصه کردن :)
ولی در کل اروری که بهتون میده فقط بخاطر گرافیکتون هست همانطور که گیم هکر جان گفتن
شما مدل دقیق کارت گرافیکت رو بگو تا من یه چک کنم ببینم کارتت بازی رو ساپورت میکنه یا نه :)
نخير اين بازي كرك توش نداره اگه ميشه كرك رو بزاريد .(اين بازي رو دانلود كردم)نقل قول:
نوشته شده توسط OMID
کرکنقل قول:
نوشته شده توسط پوریا هرکول
کد:http://www.gbw.ecyberworldcafe.com/files/NBALive2004v1.0NoCDFixedexeEng.rar
[یا
http://gbw.seedhost.com/files/NBALive2004v1.0NoCDFixedexeEng.rar
اقا اميد منو ببخشيد من به اين خاطر چند تا ميدم كه نوشته من جزو15 ارسال اخر انجمن قرار بگيره و هر كي كه ميبينه بياد جواب بده :biggrin:
ولي من نميدونستم كه شما مارو شرمنده ميكني و چه تو ارسال هاي اخر انجمن باشه چه نباشه شما مياي يه سرميزني :happy: ;) ;) ;)
ولي هر كي كه اخرين ارسالي هاي انجمن را ببيننه و اين تاپيك توش نباشه شايد فكر كنه كسي چيز جديدي نفرستاده ;) ;)
به هر حال در مورد كارت گرافيك هم ATI 128 و چیز دیگری در رابطه باهاش نمیدونم
یه سوال دیگه در مورد این ساپورت هایی که میگی ایا چیزی هست که من دانلود کنم تا با مشکل ساپورت
شدن و نشدن مواجع نشم :tongue: :tongue:
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط p-derakhshani
بابا جواب اين معادله پيچيده ما چي شد
اقا من بازيsims2 open for business رو خريدم اما موقع اجراي بازي ارور مي ده كركش رو هم هر جايي امكان داشت كپي كردم اگه كسي بلده كمكم كنه
دوست عزيز چه اروري ميده
عزيز مننقل قول:
نوشته شده توسط p-derakhshani
من فير را بازي نكردم
اما اسپيرينتر سل 3 درست يادم نيست اما 9 و 10 تا مرحله داشت
اگه در بازي به مشكلي بر خوردي در خدمتيم
;)
شما از اروورش عكس بزار تا ببينيم مشكل از كجاستنقل قول:
نوشته شده توسط shakerifar
;)
دوست عزيز بخاطر اين كه هر چي گشتم قسمتي براي اپلود عكس پيدا نكردم پيام ارور رو مي نويسم
please insert the sims2 open for business disk and select ok to retry
آقا من Spell Force 2 را هركاري كردم بازي نشد كركشم كردم هركاري كه گفته بود كردم كسي اين بازي رو انجام نداده؟
این برای اینه که کرک بازی رو کپی نکردین و داره این ارور رو میدهنقل قول:
نوشته شده توسط shakerifar
البته من این بازی رو نداشتم و اصلا در جریان این ورژن هاش نیستم
ولی یا باید یه کرک داشته باشه یا با ایمیج بازی یا فیکس ایمیج بازی و دائمون تولز بازی رو اجرا کنید
============
این بازی با ایمیج اصلی بازی اجرا نمیشهنقل قول:
نوشته شده توسط lord_theone
به همراه پکیجی که گرفتین باید فیکس ایمیج بازی هم باشه شما باید فیکس ایمیج بازی رو با دائمون تولز 4 به بالا مونت کرده و کابل برق dvd rom OR dvd writer رو بکشید و بازی رو اجرا کنید
من كرك بازي رو هر جا كه فكر كنيد كپي كردم در ضمن فكر نمي كنم بازي ايميج داشته باشه
اميد جان پكيج بازيه كجاست؟
:sad: سلام من یه بازی gta liberty city برای ps 2 خریدم همه دموها را نشون میده ولی تو بازی نمیره لطفا کمکم کنید
شک نکن که مشکل از خود سیدی هستشنقل قول:
نوشته شده توسط hamed723
این تاپیک هم برای حل مشکلات و نصب بازی ها PC هستش
کنسول اگه سیدی بازی را اجرا نکنه
یا لنز بازی مشکل داره (که در این شرایط همه بازی اصلا اجرا نمیشه ) یا از سیدی
پس در این مورد مشکل از سیدی است وببر عوضش کن ;)
بچه ها من در هنگام اجراي peter jackson king kong در حين بازي سيستمم هنگ مي كنه بعضي اوقات خودش دوباره درست ميشه
ولي در بيشتر اوقات سيستم restartميشه تا به حال از چند تا از شركتها هم خريدم مثل تكين ولي فايده اي نداشته در ضمن من كرك اين بازي رو هم گير اوردم جواب هم ميده حجمش 37megهستش از سايت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] لطفا من رو راهنمايي كنيد
ممنونتون ميشم patchرو هم گير نيوردم
لطفا یک نفر لینک سالم دانلود کرک بازی سیمز2 رو بزاره
Behnam Game اینجا جای درخاست کرک نیستش
گرافيك رو بيار پايين ببين مشكلت حل نمي شه. جزئيات رو داخل تاپيكش نوشتم ببين مشكلت حل نمي شه.نقل قول:
نوشته شده توسط baker
لرد جان منظور از پکیج همون سیدی هایی که گرفتی هستنقل قول:
نوشته شده توسط lord_theone
توی سیدی ها یا اونجا که ایمیج بازی نصب میشه باید شما 2 تا فایل با پسوند mds و mdf داشته باشی که یکیش حجمش زیاده که ایمیج اصلی و برای نصب هست و یکیش حجمش کمه کمتر از 1 مگ که برای اجرای بازی هستش
اگر که گیرش نیوردی بگو تا لینکش رو برات بزارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
===========
این موارد برای بازیها با قفل starforce بعضا بوجود میاد ولی اگر شما کرک بازی رو هم گرفتین و با کرک هم این مشکلات پیش میاد عجیبهنقل قول:
نوشته شده توسط baker
شما کاری که حسن جان گفت رو انجام بده ببین چی میشه
مشخصات سیستمت رو هم بگو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
كمك كنيد
از دست اين تكين
من بازي prince of persia 3 را از این شرکت خریدم (3سیدی و همراه با کرک و نیاز به درایو مجازی )
ضمن این که عرض کنم که اولا این پیغام را قبل از نصب میده
* [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از اونجایی که من نمیدونم cpu من 32 یا 64 است ولی شما فکرکنید 32 است
3 تا سیدی را نصب کردم و درایو مجازی هم قرار دادم و کرکش هم قرار دادم
ولی وقتی روی ایکون بازی میرم با این اخطار روبه رو میشم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از اونجایی که فکر کنم میگفت که باید دو تا درایو مجازی بدی این کار را کردم و ایمیج را در هر دو قرار دادم
و وقتی دوباره روی ایکون رفتم ان اخطار رفع شد ولی دوباره این اخطار را داد
ضمن اینکه میگفت :
* [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من روی disable کلیک کردم و چون dvd rom ندارم cd rom من غیر فعال شد (اخه نصب بازی چه ربطی یه cd rom داره که باید غیر فعالش کنم ) :blink:
اما بازم با اخطار بالایی روبه رو شدم هر کاری کردم نشد
حالا تو رو به خدا کمک کنید :sad:
التماس دعا !!!!
چه داستان طولانی داشتی :happy:
شما یه کار کنید
من برای شما یه فایل ضمیمه کردم اینو دانلود میکنید و بعد از اکستراک کردن فایل به شما 2 فایل میده یکی با پسوند mds و یکی با پسوند mdf شما با دائمون تولزتون که حتما باید ورژنش 4 به بالا باشه فایل mds رو مونت کنید و بعد بازی رو اجرا کنید
توجه کنید که شما باید 1 درایو مجازی داشته باشید
اونیکی درایو مجازیتون رو disable کنید.
اگر که مشکل حل نشد و داخل بازی نرفت با کار بالا
شما فایل mds که من براتون گذاشتم رو در محل نصب ایمیج بازی کپی کنید همونجا که شما 2 تا فایل mds و mdf داشتین
بعد فایل mds که خودتون داشتین رو به یجا دیگه منتقل کنید
و این فایل mds که من گذاشتنم رو به همون نام تغییر بدید بعد مونتش کنید و بعد بازی رو اجرا کنید
امیدوارم بازی اجرا بشه :)
از لطفت ممنوننقل قول:
نوشته شده توسط OMID
فقط اكستراك كه الان گفتي يعني چه؟!! :happy:
شما ميگيد كه من وقتي ضميمه را دانلود كردم
دو تا فايل به من ميده كه يكي mdf و mds
در صورتی که من فایلی که دانلود کردم یک فایل با پسوند mdf بود
و فایلی که خودم دارم به عنوان ایمیج با پسوند mds است :blink:
میشه یکم واضح تر توضیح بدید .... ;)
سلام .
آقا من داشتم بازی keepsake رو بازی میکردم که یهو ! از بازی پرید بیرون رو این 3 تا اروری که عکسشون رو میذارم داد !
یعنی چی آقا ؟؟؟؟
اصلا اینجوری نبوده ! این بار اول اینجوری میشه یکی کمک کنه خواهشا .
سلام
من وقتی ایمیج بازی رو نصب میکنم و از ایمیج بازی رو اینستال میکنم وقتی میزنم بازی بیاد چند ثانیه صفحه سیاه میشه و بعد دوباره مثل اولش میشه و اتفاق خاصی نمیفته
یک کرک هم داره که اونم کپی میکنم ولی اتفاق خاصی نمیفته و مثل بدون کرک میاد بالا
سیستمم هم فکر نمیکنم مشکل داشته باشه و تقریبا بالاست
گرافیک 6200 (256)
رم 1G
CPU هم 2.8 Full
موفق باشید
فعلا
سلام
(چرا امکان ویرایش نیست؟)
مشکل من تو بازی فیفا وردکاپ هستشfifawc 06
موفق باشید
فعلا
از لطفت ممنون اميد جاننقل قول:
نوشته شده توسط OMID
فقط اكستراك كه الان گفتي يعني چه؟!!
شما ميگيد كه من وقتي ضميمه را دانلود كردم
دو تا فايل به من ميده كه يكي mdf و mds
در صورتی که من فایلی که دانلود کردم یک فایل با پسوند mdf بود
و فایلی که خودم دارم به عنوان ایمیج با پسوند mds است
میشه یکم واضح تر توضیح بدید ....
could not find MSVCR71.dll
حالا من چيكار كنم؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
كسي اين فايل را داره؟
در بازي nfs most wanted هم یک مشکل بزرگ دارم.ببینید فرض کنید در یک جاده در حال حرکت هستید وقتی جهت سمت راست را میزنم خودرو با تاخیر0.25 ثانیه به سمت راست میره. و این باعث میشه که من در سر پیچ ها و کلا در بازی نتونم handling خوبی داشته باشم.خواهش میکنم کمک کنید. این 2 مشکل 1 روزه که گند زده اند به روزگار من.
راستی مطمئن باشید مشکل از سیستم من نیستش. چون 1 گیگ رم دارم با کارت گرافیک 256 جی فورس 5200
پارسا جان این فایلی که برای شما من گذاشتم یدونه استنقل قول:
نوشته شده توسط PARSA123
و پسوندش هم rar هست
شما برنامه winrar رو نصب میکنید بعد از نصب برنامه winrar وقتی شما روی این فایلی که براتون گذاشتم کلیک راست کنید چند گزینه اضافه شده شما extract رو میزنید و اکسترک میشه اونموقع به شما 2 تا فایل میده همونطوری که گفتم و شما با دائمون فایل با پسوند mds رو مونت میکنید و بازی رو اجرا میکنید
سلام امین جان خوبینقل قول:
نوشته شده توسط piishii
نمیدونم چرا هر چی مشکل عجیب غریب برای تو بوجود میاد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چیکار میکنی با این سیستمه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من که نمیدونم چه باید بکنی ولی اگه را دستت یه ویندوز عوض کن شاید مشکل حل بشه
===========
شما از این کرکی که براتون میزارم استفاده کنید ببینید باز هم مشکل داریدنقل قول:
نوشته شده توسط Iranian_sports
کد:http://www.gbw.ecyberworldcafe.com/files/FIFAWorldCup2006ProperWorkingv1.0NoDVDFixedexeAll.rar
یا
http://gbw.seedhost.com/files/FIFAWorldCup2006ProperWorkingv1.0NoDVDFixedexeAll.rar
اقا امید من هم مشکل داشتم. به اون پاسخ نمیدید؟
در مورد بازی هیتمن یه عکس از اروری که بهت میده میزارینقل قول:
نوشته شده توسط nima_kiyaniyan
بازی که گرفتید کرک داشت یا اینکه باید با نرم افزار securom loader که با نام asr در سیدی ها هست اجرا میشد ؟
===
در مورد mostwanted هم احتمالا ایراد از گرافیکتونه گرافیکتون ضعیفه
شما از آپشن بازی رزولیشن رو بیارین روی پایینترین حدش
quality رو هم بزارید روی low احتمالا بهتر میشه
اميد جان
من تازه فهميدم كه اين بازي easy setup هست و خودش قرار میده :biggrin: :biggrin:
ولی من فکر میکنم مشکل از کرک بازی هستش
اگه میشه این کرک pop3 قرار بدید
POP3 هنوز هيچ كركي نداره متاسفانه.نقل قول:
نوشته شده توسط PARSA123
با درودی دوباره.نقل قول:
نوشته شده توسط OMID
نه دوست گرامی اگر اون شرکت ××××× کرک کرده بود که اینقدر بیچارگی نداشتم اری با همان نرم افزار اجرا میشه.این هم فرتور ( وال پیپر قشنگه؟)
اون مشکل فایل دی ال ال حل شد. حالا مشکل جدیدی دارم
وقتی با اون برنامه asr فايل اصلي را اجرا ميكنم اين ارور زير مياد
با این یکی چیکار کنم؟
دوست خوب گرافیک 256 دارم. فکر نکنم مشکل گرافیک یا رم باشه.