سلام دوستان من یه سوال دارم خب اگه اینجوریاس که میشه خیلی راحت یه ارتش برای این بازیبرای این درست کرد که همه ارتش های دیگه رو حریف باشه!!!
Printable View
سلام دوستان من یه سوال دارم خب اگه اینجوریاس که میشه خیلی راحت یه ارتش برای این بازیبرای این درست کرد که همه ارتش های دیگه رو حریف باشه!!!
با موتور حمله کن داداش . اگه ارتقاع انفجارشون رو دادی(اسمش یادم نیست فقط یادم علامت دینامیت داشت واز ساختمون place باید میدادیش)با وانت هم حمله کنی جواب میده با تعداد زیاد سرباز هم اگه تعدادشون زیاد باشه و منفجرشون کنی قویترین ساختمونا میاد پایین. موشکهای این تیم هم از بقه کشورها خیلی قویتر و بهتره.نقل قول:
از اقای H&H متشکرم بخاطر کمکی که به من کردند.:8:
Command & Conquer Generals zero
MOD -IRAN
WAR ARMAGEDDON
MOD IRAN V-01
تیم لبنان
_سا ختمان تا مین پول
با ز یکن با سا خت این سا ختمان قا در به تا مین در آمد به و سیله دو کا میو ن تو لید شده می گر دد.
_دفاع کا نل های زیر زمینی
با زیکن با سا خت این قسمت یک سنگر مسلح بهمواد شیمیائی و کا نال های ار تبا طی زیر زمینی بدست می آورد که یک عامل موٍثر برای دفاع می باشد که قادر است سر باز های آر پیچی زن بسازد .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
_سر باز خانه
:
-در این و احد تیم حزب الله قا در به تا مین یکی از قویتر ین نیر و های زمینی می گردد :
-سر باز معمولی با قا بلیت مسلسل
-واحد رو با تیک مخصوص انفجار های انتحاری علیه تانک و ادوات زرهی: یک روبات متحر ک با سه پا و سر عت و قدر ت انفجار بالا طر احی و گر افیک جدید
-آر پیچی زن با قا بلیت نا بودی تانک و ضد هو ائی .
-تک تیر انداز : با قا بلیت از کار اند اختن و نا بودی واحد های زرهی دشمن
-سر باز مجهز به موشک های استینگر و قادر به مقا بله با نیر وی هو ائی دشمن
- افسر فرماندهی :قادر به تا مین یک هواپیما در هر پنج دقیقه و تا مین شش آر پیچی زن در هر نقطه از نقشه بر ای ضر به زدن به دشمن در هر پنج دقیقه یکبار .
_سایت موشکی استینگر
سر باز های مجهز به موشکهای استینگر با استتار کامل
_سا ختمان تا نکسازی شماره 1
-tank scorpion
-جیپ نفر بر
-ماشین رادار وان و ار تبا ط ما هوارهای
-ضد هو ائی شیلکا
-راکت دورزن کاتیوشا با قابلیت و سرعت بالا
tank marauder
موشک با یرد بالا
-موتو رهای تندرو با طر احی و گرافیک جدید و قا یلیت شلیک مسلسل.
-پا ترو ل های تندرو حمل نیر وی زمینی و قدر ت و قا بلیت در گیری بالا با دشمن
_فر و دگاه طر احی و گرافیک جدید
-هو اپیمای mig-
-میگ 29
-هلی کو پتر های :با قابلیت حمل و تا مین در آمد و در گیری نیروی زمینی از آسمان chinook
-هلی کو پتر کمانچی
_سا ختمان استر اتزیک
-اضافه کردن گلوله های نفوذگر
-موشک های باقدرت تخریب بالا
-اضا فات و تجهیزات تانکسازی
-ار تقاءموشکهای کاتیو شا
-قابلیتهای ارتباط و شناسا ئی با ما هواره
-قا بلیت تحر ک سر یعتر نیر وی زرهی و بلدوزر
_سایت موشکی زمین به زمین با برد پا ئین
این سایت قادر به دفاع با موشکهای میان برد است
_سا ختمان ار تقا ئ نیرو و تجهیز ات
-قابلیت افز ایش دفاعی و استحکام سا ختمانها.
-قدر ت افز ایش و سر عت مانور بیشتر نیروی زمینی
-قدرت انفجار سا ختمان دشمن
-
_پا لا یشگاه نفت طر احی جدید
این سا ختمان با زیکن را قادر می کند تا هر دو دقیقه از طر یق آسمان کسب بسته های درآمدی و کمکهای مالی داشته باشد.
قابلیت این سا ختمان در با زی آنلاین و تیمی بسیار بالاست و بازیکن را قادر به تا مین و کمک مالی به تیم متحد خود می گرداند .
_سا ختمان تا نکسازی شماره :2 باطراحی و گرافیک جدید
-تانک کروسادر
-tank battle master
-tank king scorpion
-تانک با قا بلیت از کار اند اختن نیر و های زرهی دشمن .
_ساختمان مادر
بازیکن در این ساختمان می تواند بلدوزر بسازد و سا ختما نهای مورد نیاز را تا مین کند .
- ساخت یک رو بات جدید با طرح و گرافیک منحصر به فرد با قا بلیت شلیک موشک ضد تانک و تیر بار
_ موشک سام
بازیکن با سا خت این سایت قادر به دفاع موشکی و ضد هوائی بسیار قوی از آسمان می گردد .طر احی و گرافیک جدید
_سایت موشکی زمین به زمین با برد بالا
این سایت بازیکن را قادر می کند تا هر شش دقیقه یکبار بازیکن با تعداد 9 موشک دور بر د با برد بالا زمین به زمین و قا بلیت انفجاری دشمن را تحت آتش
سلام به همگی
ببین دوست عزیز من میگم لبنان و ایران موشک نوترونی ندارن که میتونی به جاش مثلا سیستم پرتاب 10 موشک شهاب 3 هم زمان رو بزاری بجاش
سلام فکر کنم اگه به جای شهاب 3موشک سجیل رو بزاری خیلی بهتر مبشه:10::21:
سلام من چندین روزه که دنبال تاپیک نبودم
چی شد آقای منصوری بازی وارد بازار شد
سلا منقل قول:
نه هنوز ارشا د تا ید کرده فر ستا د ه بنیا د ملی بازی های را یا نه ای تا رده سنی بگیر ه .....
سلام به همگی.جنرال کد تقلب(cheat)داره اگه میشه چندا از رمز های این بازی بزارید .ممنون:10::19::10::10::8::2::40::11::8:
سلا منقل قول:
بر ای اینکار باید ابتدا این دو فایل را دانلود کنید سپس در جای که جنر ال زرو را نصب کردید کپی کنید .
بعد از این کار یکی از این فای لها را اجرا کنید فر اموش نکنید در هنگام اجرای بازی این فایل باید در حال اجرا بمونه تا عمل کنه .بعد با اجرای فایل ((verm.exe)) با F1 پو ل اضا فه میشه و با تکمه F2 اضا فه میشه ....
لینک دانلود فایل بالا : حجم: ۲۵ k
کد:http://ufo-alien.persiangig.com/other/zip%20general/نسوز%20کننده%20جنر%20ال%20زرو/verm.exe
با اجرا ی فایل ((CnC0HourTrainer.exe)) امکاناتی دیگر به بازی اضا فه می گردد ...
لینک دانلود فایل بالا :حجم: ۱۰۸ k
کد:http://ufo-alien.persiangig.com/other/zip%20general/نسوز%20کننده%20جنر%20ال%20زرو/CnC0HourTrainer.exe
یک روش دیگه ای بمباران کردن هست که باحاله تو مپ های بزرگ به درد میخوره
یک آرپیجی زن انتخاب میکنی و دکمه های کنترل (ctrl)و 1 رو میزنی بعد یک اتم میسازی البته تا کارگر میره درست کنه باید بکشیش کنار تا درصد ساخت اتم صفر بمونه بعد رو اتم کلیک کنی و دکمه شیفت (shift) چپ و 1 رو بزنی بعد هم کنترل رونگه داری تا نشانگر قرمز شه اونوقت روی مکان مورد نظر کلیک می کنی تا بمبا پرتاب شوند البته بعذ از این کار سریع آرپیجی زن رو برگردونید چون اون هم میره که حمله کنه
اینهم یک بر نامه کو چیک دیگه که شماره 1 پول میده شماره 2: قدرت 3: 1000 پون به رنکتون اضافه میکنه و.....
کد:http://shasullah.persiangig.com/other/CCGenerals-iMSDOX.exe
ممنون از این ترینر ها ولی میخواستم بدونم جنرال رمز هم داره برای بازی توی گیم نت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
از اقای ufo بسیار تشکر میکنم
من تو نصب mid east crisis 15 مشکل دارم کمک
اقای سید علی فلاح رمز داره ولی اگه رمزها را میخای باید چند روز صبر کنی تا بپرسم و بهت بگم.
سلا م
هر کس از دو ستان مایل به بازی آنلاینه امشب ساعت 10 به بعد بیاد ها ما چی هر مدیام دلتون می خواد بگید با هم بازی کنیم ...من ZH Reborn V6. یا v5 شو تر جیع می دم ....
موفق باشید
User: mansoori
pass:zh
پس اگه میتونید هرچه زودتر بپرسید باتشکرنقل قول:
کسی پک reborn v6 داره لطفا لینک دانلودش بذارید.
Zero Hour Reborn: Public Beta (V6)نقل قول:
کد:http://www.--------------/3953325/Zero-Hour-Reborn-Public-Beta-V6/
به علت اینکه مشکل بالا پیش او مده بر ای بدست آورد ن آدرس به عکس دقت کنید :
سلام دوست عزیز:من الان جنرال 2 دارم.این reborn v6 رو دانلود کنم و نصب کنم،چه چیزهایی اضافه میشه؟
دست همه درد نکنه
به خصوص آقای منصوری مطالب این تاپیک فوق العاده است
کسی آنلاین بازی نمیکنه
آقای منصوری من پچ های 4و5 رو نصب کردم بدون پچ 1.4 وبدون ارور کار میکند آیا برای آنلاین بازی کردن حتما نیازه که 1.4 رو نصب کنیم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟
من آنلاین بازی می کنم،ولی چه جوری؟(چطوری کانکت بشم؟)
اگه آسونه پایه ام.
سرعت ای دی اس الم کمی پایینه.
روی 64 هستش :دی ولی خیلی خوب جواب میده ها!
اکثر کسانی که بازی آنلاین می کننند این پک رو نصب می کنند این پک خود شر کت سازندست و بر ای مد ها هیچ ایر ادی به و جو د نمی آره مثلا چو ن بنده این پک رو نصب کردم اگه شما با من آنلاین بازی کنی احتمالا سیستم بازی های نصب شده ما رو رو سیستم هامون با هم مچ نمی دو نه و ارو رمی ده.....نقل قول:
بهتر اینکه این پک ر نصب کنید چو ن اکثر مد ها با این پک هماهنگ شدند ......
مگر اینکه اون فایلی رو که من چند وقت پیش گذاشتم بر ای اینکه بد ون سی دی اجرا ش رو نصب کرده باشید اون وقت نیاز به پک 1.04 نیست.....
این کار بسیار را حته من بار ها طرز کار با ها ماچی رو توضیح دادم ولی یکبار دیگه هم بر ای شما می گم :نقل قول:
و سر عت دیا لاپ هم بر ای بازی دو نفر ه کافیه ولی دو نفر به بالا باید حتما ای دی اس ال باشه
ما با برنامه هاماچی بازی رو انجام میدیم به صورت Lan در بازی."لینک دانلود هاماچی در پایین هست"
در برنامه هاماچی یکی از دوستان میاد یک User میسازه و دوستان دیگه تو هاماچی Userش رو Add میکنن. و انتخابش میکنن.
بعد هم میریم داخل بازی و در قسمت Lan این IP دوستمون هست که "سرور"شدن،انتخابش میکنیم بعد هم بازی میکنیمش.
لینک دانلود هاماچی (1.0.3.0):
کد:
کد:http://files.hamachi.cc/HamachiSetup-1.0.3.0-en.exe
آموزش هاماچی : ↓
در پنجره برنامه اون پایین سه تا Button وجود داره ، سمت چپ که Power هست ، سمت راست مخصوص Configuration (تنظیمات ) و در کنار آن ، Networks هست . ما با این Button کار داریم :
با انتخاب Create a new network ، یه پنجره باز میشه که میتونید با انتخاب User و Pass یه شبکه جدید بسازید و فقط اشخاصی که این User و Pass رو به اونها بدید میتونن وارد شبکه شما بشن .
اگر User و Pass یک شبکه رو دارید ، با انتخاب گزینه Networks و بعد Join an existing network پنجره ای رو می بیند که باید User و Pass رو در اون وارد کنید . با وارد شدن به هر شبکه اسم اون شبکه میاد تو لیست.
حالا اگه می خواین از یه شبکه خارج بشین روی اسم شبکه در لیست کلیک سمت راست می کنید و Leave Network رو انتخاب می کنید .ولی حواستون باشه اگه خودتون یه شبکه رو درست کرده باشید به جای Leave Network ، گزینه Delete Network وجود داره که با انتخاب اون همه رو از شبکه پرت می کنید بیرون !!!!
این هم چند تا پسور د و یوزر :
USER:GENERALS
PASS:GENERALS
USER:UFO54
PASS:001354
USER : ^iran^ PASS:ZH
Network Name : mashhadteam
Network Pass : 123
User : mer5ad
Pass : 123321
User: zero hour ir
Pass: zh
User: ir generals
Pass: zh
user:new_irzh
pass:123
==================================================
دریافت جدیدتر ین پک ها از این آدرس:
[U][/Uکد:http://www.strategyinformer.com/pc/mods/commandconquergeneralszerohour/mod.html#id34566
مرسی
من پک 6 بتا رو نصب کردم،الان اگه کسی هست بیاد باهام یه دست بزنه.
سلام اون فایل رو ریختم وبدون سیدی میشه بازی کرد پس چرا ارور میده دوستم هم اون فایل رو داره باتشکر
من از این مپای تکراری خسته شدم کسی مپ جدید نداره.
کسی بلد نیست یه کاری بکنه که محدودیت اسنایپر جی ال ای بره.
اینم مپنقل قول:
از امکانات این Map میشه موارد زیر رو اسم برد:
پول به اندازه ی کافی یعنی دو منبع پول برای هر بازیکن با 2 چاه نفت که البته هرکس زودتر به وسط زمین برسه میتونه چند چاه دیگه رو صاحب بشه.
دو Repair Pad در شرق و غرب زمین برای تعمیر ماشینهای جنگی و دو بیمارستان که هرکس زودتر بگیره سربازهاش خودکار خودشون سالم میشن.
دور تا دور بیس ها ریل قطار وجود داره و یکی از منطقه های حمله برای ورود به زمینهای دیگران دقیقا خود پل قطار هستش که اگر کمی طولانی بشه عبورتون از روی ریل ممکنه قطار رد بشه و تمام چیزهایی که روی ریل هستش نابود بشه.
وسط زمین تجهیزات دفاعی برای Capture کردن وجود داره و همچنین نزدیک هر بیس هم تجهیزات دفاعی ضعیف هستش برای مواقعی که دشمن حمله کنه.
همچنین دقیقا وسط بیس چهار ماشین پارک شده که وقتی دشمن حمبه ی زمینی خیلی وسیعی کرد و یونیت هاش وسط زمین جمع شدند میتونید با هواپیما یا هر چیز دیگه این چهار ماشین رو منهدم کنید تا منطقه ی وسط بازی پر از مواد میکروبی بشه و خسارت زیادی به حریف بزنید.
این Map برای بازی در Game Net هم مناسبه و پرجا و تکمیله و میتونید 8 نفره از بازی در این MAP لذت ببرید.
بهترین حالت بازی در این زمین دو تیم 4 نفره هستش که یک تیم سمت راست و تیم دیگر سمت چپ باشه.
حجم این Map فقط 200 کیلوبایت هستش و بعد از دانلود باید از حالت فشرده اون رو خارج کنید و تو مسیر زیر پوشه ی Cross Full War Zone را قرار بدین.
My Document\Command and Conquer Generals Zero Hour Data\Maps
بعد وارد بازی بشین و بعد از انتخاب تیمها گزینه ی Select Map را بزنید و از بالا سربرگ Unofficial Maps را بزنید و در لیست Cross Full War Zone را انتخاب کنید.
وارد بازی بشین و لذت ببرید.
کد:
http://ebicross.persiangig.com/Cross/File/Cross%20Full%20War%20Zone%20%28www.crso.ir%29%20by %20ebicross.zip
لینک کار نمی کنه.
این هم یک مپ دیگه برای بازی دو نفره. واقعا فوق العاده و عالی.
امکانات:
- پول نامحدود برای بازیهای راش اول
- تعمیرگاه و بیمارستان
- بیس های دفاعی با برج برای سرباز تا دفاعتون تکمیل باشه
- قابل استفاده برای کامپیوتر
و اما جالب ترین نکته از این مپ. این مپ یک اسکریپت داره که تیمی که اولین حمله رو شروع کنه یک موشک با مواد شیمیایی از طرف اون به طور خودکار به دشمن سه اخطار میده و بعد از حدود 10 دقیقه به طرف تجمع یونیتهاش شلیک میشه.
برای همین باید تو این مپ سریع حمله کنید چون اون موشک نوبتی برخورد میکنه و اگر قرار باشه ماشینها و سربازهاتون رو ذخیره کنید به یک چشم بهم زدن موشک همشونو از بین میبره. سریع باید ساخت و رفت جلو.
البته نه اینکه این موشک هی الکی الکی بزنه. مدت شلیکش زیاده ولی به حق میزنه به تیمی که داره نامردی میکنه.
پول مپ زیاده و کمبود پول پیش نمیاد. مپ دو نفره هستش و کم جا برای ساخت و ساز. خوراک بازیهای کل کلی دو نفره در گیم نت.
اگر میخواین تو خونه با کیپمپیوتر بازی کنید پول رو روی بالاترینش بزارید تا حسابی حریفتون قوی باشه. واقعا لذت میبرید از بازی توش.
اسم مپ جنگ جهانیه که واقعا بهش هم میخوره.
حجم مپ حدود 60 کیلوبایته. دانلود کنید.
کد:
http://ebicross.persiangig.com/Cross/File/Cross%20World%20At%20War.zip
این هم یک مپ دیگه با ایم جنگ هوایی. تو این مپ فقط باید ارتش ها رو Air Force بردارید چون هیچ راه زمینی برای حمله وجود نداره.
حاشیه ی بین زمین و دریا پر از دکل و اینطور چیزا برای پر کردن با سربازه تا دشمن به سختی هواپیماهاش رو عبور بده.
به طور پیش فرض 3 فرودگاه Air Force برای کپچر کردن تو زمین وجود داره.
خوراک کسایی که کل کل هواپیما میکنند.
شما میتونید GLA بردارید و بوسیله ی تونل نیرو به اونور ببرید اما برای کامپیوتر GLA بر ندارید چون اونا این کارو نمیکنند.
حجم مپ 190 کیلو بایت
کد:
http://ebicross.persiangig.com/Cross/File/Cross%20Air%20Wars.zip
نقل قول:
آقای منصوری چند صفحه ی پیش آموزشش را گذاشته نگاه کن پیدا میکنی
دقیقا نمی دونی صفحه چند؟نقل قول:
نقل قول:
صفحه ی 99 رو ببین
اقای فلاح لطفا یه ریپلی از بازیت بذار:41:
سلام دوستان
چطور می تونم یه یونیت از یه تیم دیگه رو به اسکریپت های یه تیم دیگه اضافه کنم بطوری که مخصوص اون تیم بشه به عبارتی از اسکریپت های دیگر یونیت ها استفاده بشه تا یه یونیت جدید به یه تیم دیگه اضافه بشه طوری که تغییرات داخل یونیت جدید به قبلی ربطی پیدا نکنه و مخصوص این تیم بشه؟:20:
سلام چشم بزار بازی کنمنقل قول:
اینم لینک دانلود ریپلی پچ 5 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام به تمام بچه های گل روزگار
من یه مشکلی دارم اونم اینه که من وقتی می خوام انلاین بازی کنم
می گه ورژن بازی شما متفاوت هستش
منم از یکی که انلاین داشت بازی می کرد پرسیدم گفت باید از پچ 1.04 استفاده کنی
سوال اول اینه که ایا از این ورژن استفاده می کنن؟
سوال دوم این که من این ورژن رو دانلود کردم و نصب کردم ولی چیزی دیده نشد و ورژن بازی تغییری نکرد رو zero hour نصب کردم
سوال سوم این که وقتی نصب می کنم نمی زاره adsl کار کنه
خواهشا کمک کنید