من خیلی علاقه دارم به نواختن ساز اما تنها فرصتی که برای اینکار دارم تو گردش ها و کمپینگ هاستنقل قول:
مثلا وقتی پیک نیک میریم و کمپ میزنیم دورهمی جای یه ساز مناسب خالیه.سازی که در این مواقع حال میده چی میتونه باشه؟
من خیلی علاقه دارم به نواختن ساز اما تنها فرصتی که برای اینکار دارم تو گردش ها و کمپینگ هاستنقل قول:
مثلا وقتی پیک نیک میریم و کمپ میزنیم دورهمی جای یه ساز مناسب خالیه.سازی که در این مواقع حال میده چی میتونه باشه؟
به نظر من گیتار توی این مواقع از همه بیشتر حال میده .نقل قول:
هم حمل کردنش سادس هم صداش خیلی خوب پخش میشه تو همچین جمع هایی
در مورد مدلش من زیاد اطلاعات ندارم.بقیه دوستان اگه میدونن با این بودجه چه مدلایی میشه خرید لطفا راهنمایی کنن
سلام
من علاقه وافری به گیتار دارم...
اما اصلا هیچ جوری نمیتونم کلاس برم
حالا امکان داره که با سی دی های آموزشی و از این قبیل چیز ها گیتار یاد بگیرم
بودجم هم 150 تومنه
میشه با این بودجه یه چیز به درد بخور خرید؟
ممنون
اگه نمیتونید کلاس برید پس باید بیخیال یادگیری گیتار باشید چون این سی دی های آموزشی هر چقدر هم که خوب باشن بازم به درد نمیخورن.اصولا وقتی یه نفر تو کلاس شرکت میکنه انگیزش برای یادگیری دو برابر میشه چون تجربه یه همچین چیزی رو بهم ثابت کرده.دقیقا مثل زبان انگلیسی میمونه بعضی ها میخوان با نرم افزار و غیره زبان یاد بگیرن اما آخرش دست خالی برمیگردن.نقل قول:
به نظر من فقط و فقط کلاس رفتن میتونه مفید باشه و وقت خودتون با این مدل سی دی ها تلف نکنید.
در مورد بودجه ای هم که دارید به نظرم این مقدار پول کافی نیست حداقل یک میلیون تومن جور کنید و یه گیتار خوب بگیرید.اینو یکی از دوستانم میگفت که خودش نوازنده گیتاره.
موفق باشی
با قسمتی که گفتید باید حتما کلاس برن موافقم .نقل قول:
کلاس رفتن باعث می شه آدم انگیزه پیدا کنه . ولی تو خونه بشینی و روزی ده ساعتم کار کنی نمی فهمی چقدر پیشرفت کردی و ایرادات کجاست.
اما در مورد ساز ، حداقل یک میلیون برای گیتار خیلی خیلی بالاست.
برای شروع یه گیتار کلاسیک معمولی هم بگیرن خوبه .
بعد ها که پیشرفت کردن یه گیتار میلیونی هم بگیرن .
نقل قول:در مورد سئوال اول: به هیچ وجه همچین کاری نکن. از روی CD های آموزشی میشه یه چیزایی یاد گرفت ولی در نوازندگی یه مسائلی وجود داره که به هیچ وجه اونطوری نمیتونی یاد بگیری. من برات مثال میزنم. حتی زاویه ای که پیک رو دستت میگیری تاثیر زیادی داره. الان متوجه نمیشی چون اولش ساده هست. وقتی رفتی بالاتر اونوقت ایراد هات یکی یکی تاثیرشون رو نشون میدن. من خودم عادت بدی داشتم که با انگشت شصتم پیک میزدم. 4 ماه طول کشید تا یهو متوجه شدم دیگه این کار اشتباه رو انجام نمیدم. اون رو هم اصلاً نمیدونستم و هیچوقت هم نمیفهمیدم تا اینکه استادم گفت این کار رو نکن. نکته های ریز خیلی خیلی زیاده.نقل قول:
در مورد کلاس. اگه بودجۀ کافی داری، تک نفره برو کلاس. آموزش گاه های ما آموزشگاه نیستن. 1 ساعت بین 10-15 نفر تقسیم بشه کجا تا اینکه همش مال شما باشه. شما یک نفر پیدا کن که جوان باشه ولی کارش خوب باشه. تا سطح خوبی میتونی پیشش اصولی یاد بگیری. استاد های مسن تر معمولاً گرون تر حساب میکنن.
در مورد ساز: اگه آکوستیک میخوای، میشه با گشتن زیاد ساز در حد خوب پیدا کرد. و میشه دست دوم های خیلی خوبی پیدا کرد به شرطی که یک بلد باهات باشه تا چیز خوبی بگیری. اگه صحبت سر الکتریک هست، بودجت کمه. حد اقل 400 لازم میشه و این کفِ کفش هست. با 400 تومن یه گیتار استارتر میتونی بخری با یه آمپ 10 وات بدون افکت.
یک نصیحت ناشی از تجربه: اگه جایی رفتی و سازی به دلت نچسبید، به حرف فروشنده نخرش. اگه میخری جنس خیلی ارزون نخر. بعضی ها میگن حالا این رو بگیر بعداً عوض میکنی. این اشتباهه. اگه موسیقیث دوست داشته باشی، ساز برات عزیز میشه. یک ساز ناقص و نه چندان دلنشین کمتر عزیز میشه. آکوستیک حتماً کات اوی دار بگیر. از اینا که پائینش یک ربع دایره خالی داره. شما ربات نیستی که همیشه تمرین کنی. گاهی دلت میخواد یه آهنگی رو شبیه سازی کنی ولی اونطوری نمیتونی.
گیتار آکوستیک رنگ شده به هیچ وجه نخر. فقط جلا خورده که بافت چوبش مشخص باشه. الن نمیفهمی و بعدا تو رزوننس صدا تاثیر زیادی داره. و باز حتماً با یسه نفر که حالیش باشه برو بخر. رفتی خرید، خجالت نکش! اگه یارو رو یکم اذیت کردی (یکم ها!) چپ چپ نگات کرد هل نشی بگی باشه. قشنگ گیتار رو کامل امتحان کن. اگه یه ساز رو امتحان کردی و خوشت اومد، نذار برن برات یدونه همون مارک و مدل رو از تو انبار بیارن!! همونی که امتحان کردی رو بردار. هم الکتریک و هم آکوستیک. برای خرید افکت و آمپ هم حتماً با ساز خودت امتحانشون کن نه با یه گیتار 1 ملیون تومانی. و برای خرید الکتریک هم با همون امپی که بودجت میرسه امتحان کن نه با یه آمپ هایوت 3 ملیونی یا بلک استار 5 ملیونی!!
باز اگه سئوالی داشتی هستیم.
البته اینایی که گفتی بیشتر برای کسیه که حداقل با گیتار یه آشنایی نسبی داره و میتونه ساز خوب رو از بد تشخیص بده ...نقل قول:
بعید میدونم دوستمون در این سطح باشه ...
بهتره دنبال یه کسی بگردید که این کاره باشه و باهاش برید گیتار بخرید ...
+
راستی الان قیمت کلاس خصوصی، به طور میانگین چنده ؟!
آموزشگاه ها دیگه معمولی هاشون ماهی 50 تومن رو می گیرن فکر کنم.نقل قول:
آره دیگه اگه دقت کنی منم گفتم که باید با یک بلد بری یکسی که بدونه داره چکار میکنه.نقل قول:
در مورد کلاس و آموزشگاه هم حتماً میدونید که آموزشگاه ها اکثراً هر جلسشون نیم ساعت یا 45 دقیقه هست. جدا از بحث تئوری، من فکر نمیکنم مکان مناسبی برای حوضۀ عملی باشه. آدم وقتی به این وضع فکر میکنه یاد جملۀ معروف کلی دود شمع خوردیم تا به اینجا رسیدیم میفته.
حد اقل اینطوری که من شنیدم از اموزشگاه ها تعریف خوبی نمیکنن. حالا باز همه جا که یک شکل نیست. شاید باشن جاهایی که زحمت خوبی برای هنر جوهاشون بکشن.
آری، اون رو دیدم، اما منظورم بیشتر رو بخش "یک نصیحت ناشی از تجربه" بود که خب بیشتر به درد کسی میخورد که خودش این کاره باشه ...نقل قول:
آره دیگه اگه دقت کنی منم گفتم که باید با یک بلد بری یکسی که بدونه داره چکار میکنه.
قیمت کلاس خصوصی هم دارین شما !؟
یعنی همون تک نفره که گفتی ...
استاد جوون الان چند میگیره جلسهای ؟! (چند دقیقه است هر جلسه؟)
چند جلسه در ماه لازمه ؟! 5-4 جلسه کافیه یا کمه ؟!
و اینکه آیا کسایی که گیتار بلدن، لزوماً استادای خوبی هم هستن یا نه ؟!
مثلاً بین دوستای خودم دو سه نفر هستن که ساز میزنن ... اگه ازشون بخوام بهم یاد بدن، ممکنه که مثلاً گیتار رو اشتباه آموزش ببینم ؟!
کوروش جان به نظر من خوب آموزش دادن هم خودش یه هنره یه استاد امکان داره خیلی گیتاریست خوبی باشه اما نتونه خوب آموزش بده اینجوری که قطعا به درد نمیخوره!
یه بنده خدایی رو میشناسم که پیانیست خیلی خوبیه و کارهای کلاسیک رو خیلی خوب میزنه اما کسی حاضر نیست بره تو کلاس هاش شرکت کنه چون تو آموزش دادن ضعف داره البته چند تایی که نمیشناختنش اومده بودن اما بعد از یه مدت پشیمون شدن!
سلام دوستان.
آقا ما یه گیتار آنتونیو سانچز هشت نه سال پیش گرفتیم دویست و پنجاه تومن. این گیتار الان قیمتش چنده؟
کسی جواب منو نمیدونه؟
کسی میدونه از این پیکا از کجا میشه گیر آورد؟
سلام
من موندم بین این دو تا کدومو برا تابستون شروع کنم به رفتن به کلاس و یادگیری
از گیتار خوشم میاد از صداش ولی میخام چیزی انتخاب کنم که تک باشه
گیتار تو دست هر بچه ای هست چه برسه به بزرگا
ویالون هم میگن سخته زدنش
برام سختی مهم نیست
ولی از دوستان نظرشون رو میخام بگم که کدومش خوبه؟
یه جورای بعد از علاقه که دارم برا یادگیری دلیل دیگم برای پوز دادن برا دیگرون و فامیل هست !
حالا با این اوصاف نظر بدین لطفا!!!!!!!!!
سلام دوستان عزیز پی سی ورلد
خیلی خوشحالم از اینکه بعد از حدود تقریبا دو سه سال دوباره اومدم تو این انجمن دوست داشتنی و دارم پست میدم دلم واس همتون تنگ شده بود. امیدوارم حال همه بچه های قدیمی و جدید خوب باشه!دوستون دارم:40::40::11:
یک سالی هست که ساز الکتریک خریدم تو خونه واسه خودم خیلی میزنم اما بدون امپلی چون هم خونواده اعصاب ندارند هم همسایه ها به خاطر همین با کلاسیک کارهای استاد های الکتریک میزنم!
من علاقه زیادی به دیوید گیلمور دارم به خاطر همین اکثر لیدهای اونو تمرین کردم و تقریبا میشه گفت اکثر لید گیتارهاشو میتونم بزنم. اما از آنجایی که تا نباشد چوب استاد فرمان نبرد.... حافظا ! خواستم خواهش کنم اگر کسی از دوستان استادی را در این زمینه میشناسه بهم معرفی کنه من چند نفری رو پیدا کردم اما راستش هیچ کدوم حرفه ایهای این کار نبودند ممنون میشم اگه کمکم کنید دوستان! فداتون:20:
دوست عزیز شما میتونی خودت یاد بگیری. باید سی دی معتبری تهیه کنید. مثلا این رو دانلود کنید. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
در مورد گیتار هم با بودجه شما میشه گیتار خوبی گرفت. پیشنهاد من Yamaha C45 چند وقت بعد که حرفه ای شدین میتونین گیتار بهتری تهیه کنید. فعلا این گیتار زیادی هم هست.
تنها دو چیز در یاد گیری موسیقی مهمه: علاقه و پشتکار.پشتکاری که به خاطر کلاس رفتن و کلاس گذاشتن و شهرت ... ایجاد شده باشه رو باید ریخت توی سطل زباله. بسیاری از گیتاریست های بزرگ تاریخ خودشون یاد گرفتن. و در ضمن این که سن بالا بره نمیشه یاد گرفت و این جور حرف ها هم بهونه کسانیه که پشتکار کافی ندارن.
فقط پیشنهاد میکنم (در صورت امکان) یک ماه (8 جلسه) برید کلاس تا نحوه نگه داشتن گیتار و انگشت گذاری صحیح رو یاد بگیرید و اوایل جلوی آینه تمرین کنید تا بد عادت نگیرین.
موفق باشید.
"یک سالی هست گیتار خریدم...." یک سالی هم هست منتظر جواب تو پی سی ام !....:9: دوستان اگه استاد خوب میشناسید معرفی کنید ! ممنون همتون
بچهها من میخوام تا یه ماه دیگه یه سه تار خوب بگیرم ...
اما چون هدیه است، نمیتونم بودجهی خیلی زیادی براش بذارم ...
نهایتاً 70-60 تومن ... دیگه پُر پُرش 80 ! : دی
با این بودجه میشه چیز مناسبی پیدا کرد ؟!
واسه مبتدی میخوام، ولی خب اگه بعداً در سطح حرفهای هم خوب باشه که چه بهتر ! : دی
سلام من جدیدن تصمیم گرفتم گیتار رو یاد بگیرم ولی فعلا هنوز قصد رفتن به کلاس های موسیقی رو ندارم یعنی وقتشو ندارم.می خوام یه گیتار ارزون بخرم(خوب اول کاره)بین 200 تا 350 تومن می خوام بدونم هر کدوم چجورین کدوم بهتره؟کلاسیک؟ارگوستیک؟یا الکتریک؟به عنوان یه تازه کار می خوام!یه توضیحاتی بدین لطفا ممنون میشم!.
با تشکر:19:
نوع گیتار کاملا بستگی به سلیقه هنری شما داره. در واقع همش خوبه. برای آشنایی بیشتر با انواع گیتار میتونین سبک های مختلف موسیقی رو گوش کنیننقل قول:
از گیتار کلاسیک بیشتر تو سبک های گیتار پاپ، کلاسیک و فلامینکو استفاده میشه. (فلامینکو گیتار مخصوص داره که خیلی شبیه گیتار کلاسیکه) برای آشنایی با صداش: آهنگ آمور میو از گروه جیپسی کینگز
گیتار آکوستیک خیلی شبیه گیتار کلاسیکه ولی سیم فلزی داره. این گیتار در واقع گیتار "غیر الکتریک" غربی هاست و هر آهنگ پاپ یا راک غربی که گیتار غیر الکتریک میشنوی همون گیتار steel stringed acoustic هستش. برای آشنایی avril lavigne
گیتار الکتریک هم به صورت clean میتونی ازش صدا بگیری و هم distorted. در سبک های راک، متال، گرانج، پانک، بلوز و همه سبک هاس سنگین استفاره میشه. (استفاده کمتر تقریبا تو بیشتر سبک ها داره) برای آشنایی با صدای clean آهنگ nothing else matters از گروه متالیکا که بسیار محبوبه. و برای صدای distorted آهنگ the end of the line از متالیکا (سنگین) و the unforgiven 2 (آروم تر) باز هم از متالیکا.
سبک گرانج آهنگ Animal از pearl jam رو گوش کن. وبرای راک کلاسیک back in black از ac dc . برای راک امروزی تر آهنگی از green day گوش کن.
هر سبکی رو که بیشتر دوست داری ساز مریوطشو بگیر.
درباره قیمت تو محدوده مالی که گفتی میشه یه کلاسیک خوب، یه آکوستیک معمولی و یه الکتریک نسبتا بد گرفت (با حساب آمپ)درباره یاد گیری یه ماه حتما برو کلاس بقیشو به منبع خوب پیدا کن برای یاد گیری خودت.
سلام
من میخوام گیتار یاد بگیرم.بین کلاسیک و فلامینگو و اگوستیک موندم.اگه یکیشو یاد بگیرم اون دوتا هم میتونم بزنم؟
دوستان گل،
بنده بسیار بسیار به ویولون علاقمندم. از بچگی هم همین طور بودم
وقتی صداش میاد تنم مور مور میشه! باور کنید!
الآن هم فرصت شده برم کلاس!
میدونم هم که یادگیریش از آلات دیگه سخت تره ولی پاش هستم! آدم صبوری هم هستم
میخوام بدونم قیمت یه ویولون خوب چنده؟ نمیخوام بهم بندازند!
کلا هرچی اطلاعات دارید راجع به این که تو خرید به دردم بخوره بهم بگید
به آموزشگاهه گفتم میگه مسئولش خودش از تهران برات میخره (کاشان هستم)
400 بهم قیمت داده
بگید خلاصه هرچی که میدونید !
مرسی :)
چه فعاله اینجا :(
انقل قول:
سلام /
ببینید اگر منظورتون نوع گیتار هست تفاوتهایی وجود داره بین آکوستیک و کلاسیک ، در آکوستیک تمامی سیمها فلزی هستند ولی در کلاسیک سه سیم فلزی و سه سیم نایلونی داریم که سیمهای نایلونی برای تولید صداهای زیر تر استفاده میشه ، و البته کاسه رزونانس گیتار آکوستیک از گیتار کلاسیک بزرگتر هست و نوع صدا هم متفاوت /
ضمن اینکه دسته ی آکوستیک به نسبت کلاسیک عرض کمتری داره و البته برخی تکنیکها مثل باره گرفتن روی دسته آکوستیک راحت تر از گیتار کلاسیک هست اما برای ملودی نوازی و حتی ریتم چون تمام سیمهای گیتار آکوستیک فلزی هستند نیروی بیشتری لازم دارند برای گرفتن تا نت تمیز اجرا بشه و به اصلاح صدای "گز" نداشته باشیم .
از لحاظ سبکها بخوایم بررسی کنیم ، نواختن در سبکهای مختلف بیش از اینکه به تکنیک نواختن نیاز داشته باشه به سواد موسیقیایی و نت خوانی و آشنایی با علایم و اختصارات نتها بستگی داره .
در کل من برای شروع پیشنهاد میکنم با یک گیتار کلاسیک شروع کنید و یک مساله ای که بین مدرس های گیتار رایج هست اینه که معمولا اول سعی میکنند حتی بدون اینکه خیلی وارد مسائل تئوریک موسیقی بشن به هنرآموز ها چند قطعه ی پاپ خوب رو آموزش بدن تا به قولی هنرجو با ساز " حال کنه " و بعد به سراغ قسمتهای پیچیده تر برن ، هرچند که من این روش رو خیلی خوب نمیدونم اما از لحاظ ایجاد انگیزه برای هنرجو روش خوبیه .
و اینکه مهم هست که شما با چه هدفی قصد دارید آموزش رو شروع کنید ؛ به قول دوستان اگر فقط میخواید ریتم-آکورد "اگه یه روز بری سفر " :دی و بزنید و تو جمع های خونوادگی بزنید و بخونید و یا برای خودتون و در خلوت خودتون ، یک گیتار کلاسیک آموزشی نظیر سی 40 یاماها هم کفایت میکنه ، اما اگه اهداف جدی تری دارید من هم مثل دوستان آموزش اصولی رو بهتون پیشنهاد میکنم .
سلام دوستان سنتور رو چند وقته میشه توی آموزشگاه یاد گرفت؟؟؟
تو رو خدا الان نیاید بگین بستگی به خودت داره
آدم خنگی نیستم ، علاقه هم تا دلتون بخواد دارم ، در حدی که بشه چند تا تکنوازی با سنتور اجرا کرد و متوسط رو به بالا چند ماه یا سال طول میکشه....
آموزشگاه خوب هم اگه سراغ دارین با ذکر شهریه اش ممنون میشم معرفی کنید
قیمت یه سنتور نسبتا خوب ( نه دیگه خیلی گرون ) چقدره؟ چه نکاتی باید رعایت بشه موقع خرید؟
سلام دوستــان:20:
من قــصد خــرید یه ســه تار خوب با قیمــت مناسب رو دارم. اگه کسی هست که مشخصات و ویژگی های یه سه تار خوب رو بده ممنونش میشم .
نظره تون در مورد ترومپت چیه ارزش یاد گیری داره ؟ اموزشگاهی که ترومپت اموزش بده کجا میشه یافت ؟
اهنگ سرزمین شمالی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم یه فیلم از نواختن ترومپت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یکی از بهترین اهنگ هایی که در تاریخ جهان ساخته شده برای فیلم
سلام ...نقل قول:
خب من نظرم رو در مورد ترومپت بگم. به نظرم ساز خيلي خوبي هستش اگه كسي واقعا استعداد يادگيريش رو داشته باشه.
يه چيزی كه توی يادگيري ترومپت به نظرم مهم هستش اينه كه مهمترين خصوصيت واسه كار كردن با اين ساز اينه كه شما نفس خيلي خوبي داشته باشي. ريه های سالمی داشته باشي ... و خلاصه نفس كم نياری.
اگه واقعا علاقه دارين شما و يه كلاس و استاد خوب سراغ داريد حتما بريد.
براي انتخاب استاد هم حتما و حتما با چند تا موزيسين حرفه ای صحبت كنيد ... چون درجه ی استادی توي اين ساز رو كمتر كسی توی ايران داره و خيلی مسلط نداريم
موفق باشيد
سلام دوستان من به تازگی از یکی از اقوام یک گیتار قرض گرفتم (کلاسیک Aria AK-20) و خیلی هم مبتدی هستم ....
1- این گیتار سیم چهارمش پاره شده !!! چه سیمی بگیرم که هم قیمت مناسبی داشته باشه و هم کیفیت خوبی ...
2- میخوام با آموزش های آقای عربیان شروع کنم به نظرتون خوبه یا نه ؟
سلامنقل قول:
برای یادگیری موسیقی ایرانی شاید ده سال هم زمان کمی باشه اما برای اینکه بتونید واسه خودتون ساز بزنید
با 5 تا 7 سال میشه موفق شد
چیزی که کار رو سخت میکنه بداهه نوازی هست اگر نه قطعات رو راحت میتونید یاد بگیرید
قیمت سنتور از 200-300 تومان شروع میشه به بالا بستگی به بودجه شما داره
آموزشگاههای چاوش و عارف معتبر هستند
نیکی پناهتان
قیمت مد نظر شما چقدر هست؟نقل قول:
سه تار خوب ابتدا باید ساخت استاندارد داشته باشه
یعنی ترکه های کاسه فاصله نداشته باشند
صفحه صاف باشه و تاب نداشته باشه
دسته ساز یکنواخت تراش خورده باشه و تاب نداشته باشه
اینها رو باید کسی ببینه که تجربه داره کار یک تازه وارد نیست چون مساله بعدی و مهم ساز صدای اون هست که نمیشه به راحتی تشخیص داد
و نیاز به سالها تجربه داره
نیکی پناهتان
تیرداد عزیز خیلی ممنون بابت راهنمایی هاتون.نقل قول:
حقیقتش این پستم مربوط به دو سه ماه پیش بود . من الان یه ماهی هست که سه تار خریدم ولی از اونجا که آشنایی در این زمینه نداشتم(و اینجا هم کسی راهنمایی نکرد) مجبوری از خود فروشنده مشاوره گرفتم.
ساز رو به قیمت 150 تومن خرید کردم.البته ساز با قیمت های مختلف از 80 تا 480 داشت. فروشنده گفتش که این سازی رو که بهت میدم تا وقتی که تو ساز زدن پیشرفت کنی هم میتونه مناسبت باشه و پیش هر استادی هم ببری حتما تاییدش می کنه.خود فروشنده هم سه تار میزد و با همین ساز دو سه تا قطعه اجرا کرد.به نظرم که مشکلی نداشت. (و البته واضحه هیچوقت ماست فروش نمیگه ماستم ترشه ...ولی خب دیگه گرفتم.)
-----
حالا یه چیزی ؛من وقت پیش استاد و آموزشگاه رفتن رو ندارم و دارم به صورت خود آموز و با استفاده از ویدیو های آموزشی استاد فریدون فراهانی یاد گیری سه تار رو جلو میرم و به نظرم تا اینجاش که موفق بودم.به نظرتون حتما نیازه که زیر نظر کسی تمریناتم رو ادامه بدم یا به صورت خودآموز ادامه بدم کفایت میکنه؟
ممنون
سلام امیدوارم ساز خوبی خریده باشید البیته سازهای مشقی زیاد تفاوتی ندارند بیشتر در رده های بالا اهمیت جنس صدا و ... مطرح میشه
در مورد کلاس هم بحث طولانی داره و فکر میکنم در تاپیک دیگه ای باید دنبال بشه اگر علاقه داشتید
اما به صورت کلی اصولا آموزش موسیقی ایرانی فقط به صورت سینه به سینه و در حضور استاد و بدون نت بیشترین تاثیر رو داره که البته در آینده نوازندگی شما نمود پیدا میکنه
هر که طاووس خواهد جور هندوستان کشد
حال شما دنبال طاووس هستید یا مرغ خانگی یا ...؟؟
نیکی پناهتان
دوستان منتظر راهنمایی هاتون هستمنقل قول:
سلام دوستان
آموزشگاه خوب واسه 3 تار کسی می شناسه ؟
در تهران
ترجیحا شرق تهران
لطفا استاد و آموزگاهی باشه که جواب پس داده و نخوام عوض کنمش
با تشکر از شما اساتید گرامی
سلام دوستان
ساز ترکی اسمش باگلاما با بگلم یه همچین چیزی اسم دقیقش چیه؟
اگه یه سادشو بخوام برخرم چنده قیمتش؟
ممنون
الان که قیمت ها صاحب نداره. هر روز یه چیزی میگن.نقل قول:
از اونجا که شما میگی مبتدی هستی، بهتره که هر 6 تا سیم رو عوض کنی تا گوشت با صدای یک دست عادت کنه. ضمناً سیم پاره میشه. فکر نگه داشتنش رو بیرون کن. دیگه خیلی نگهشون داری 2-3 ماه یه بار باید عوض کنی.
و من خودم هم کلاسیک ندارم. دقیق نمیتونم بگم ولی اسم هایی که شنیدم Alice و D'Addario شاید خوب باشن. حد اقل این دومی برای الکتریک که سیم های قابل قبولی میزنه. قیمت هاشون هم بستگی داره.
سلام دوستان من سه سال گیتار میزنم به سبک فلامنکو ، دیگه از بس که با گیتار بد کار کردم خسته شدم و دنبال یک گیتار خوب میگشتم که یکی پیدا کردم ولی تاحالا این گیتارو ندیدم اسمش arlequin de luxeبه معنی سگ خالدار که اصلا اطلاعاتی چندانی درباره این ساز ندارم و قیمتش 900 تومان هست همراه باکیس و البته دست دوم ولی کاملا سالم و دست ساز اصلا این ساز برد فلامنکو میخوره لطفا خیلی زود کمک کنید چون در حال به فروش رفتنه :n13:
کسی نیست کمک کنه:33:
کلاسیک فقط تو کشور هایی مثل سوییس طرفدار داره ولی پاپ، جوون پسنده و طرفداره بیش تری داره.