همینطوری برا خنده :31:نقل قول:
همینطوری برا خنده :31:نقل قول:
به احتملا زیاد مشکل از دیسک شماست. همونطور که در صفحات قبل هم گفتم، دیسکهای HP بی کیفیت ترین نوع دیسکهای 360 هستن! پس سعی کنید یا نخرید یا حداقل کمتر از این نوع دیسک خریداری کنید.نقل قول:
موفق باشید
نقل قول:
منم کشتی کج 2008 خریدم اونم HP بود و دقیقا همین مشکل شمارو داشتم.توی لود دستگاه هنگ میکرد .
رفتم با یه بازی دیگه عوضش کردم......منم فکر میکنم اشکال از DVD بوده....
یکی این سوال منو جواب بده....................
من می خوام اینترنت پرسرعت بگیرم.
به نظر شما برای بازی آن لاین با 360 اینترنت 128 kbps کارمو را میندازه یا نه؟
مشکلی ندارهنقل قول:
بچها از همگی شما ممنون امروز که ......نه ایشالا فردا میرم عوضش میکنم....
شما میگید چی بخرم؟یعنی بازی خوب دو نفره که ادم با ان حال کنه؟
دوست عزیز در صفحه ی قبل جواب شما داده شد.نقل قول:
همین خوبه، بهتره دیسک رو عوض کنید و یه دیسک مرغوب تر بگیرید.نقل قول:
نقل قول:
ممنون.........
نقل قول:
نمیدونم چرا جوابو ندیده بودم....ممنون
نه منظورم کشتی کج نیست بازی شبیه تیکن
شما میتونید Dead Or Alive رو تهیه کنید، مثل Tekken میمونه.نقل قول:
Virtua Fighter 5هم خيلی باحاله، حتما امتحان کن
بچه ها من در اصفهان زندگی می کنم و می خوام بدونم بازی هاش راحت گیر می آد؟
در ضمن من خرج سیستمم میشه 360 هزار که تازه معمولی بشه.
به نظر شما سیستم را ارتقاع بدم یا ایکس باکس بخرم ؟
قیمت روز ایکس باکس چنده؟
صد در صد xbox بهتره شک نکننقل قول:
تو اهواز که راحت گیر میاد حالا اصفان هم 90 درصد راحت تره
تو تهران که ریخته :10:
بچها یک سوال بسیار مهم داشتم:
-میخوام برم کابل vga بخرم با مبدلش و چند سوال دربارشون داشتم:
1:فروشنده میگه که قیمتش هست 38 تومن به نطر شما بخرم؟
2:کابلvga با این کابل که ما به تلویزیون میزنیم فرق میکنه؟
3:مهمترین سوال در کیفیت تصاویر فرق بین مانیتور (مال من flatron LG )و تلویزون عادی چی هستش؟(اگه میشه کامل توضییح بدین)
4:کسی میدونه که بازی mass effect رو در مشهد کجا میفروشند؟(مردم از بس این سوال رو پرسیدم و...)
از همه شما ممنون
سلام،نقل قول:
1 - من کابل رو 25 خریدم! فکر کنم فروشنده داره کمی گرون میده بهت! ( به نظرم بهترین جا برای خرید کابل، توپخونه! است )
2 - بله، این کابل VGA مخصوص مانیتور و کنسول 360 هست.
3 - مهمترین تفاوت در نحوه ی ارائه ی تصویر و کیفیت اون هست. در تلویزیون های عادی رزولوشن تصویر معمولا 640 در 480 هست؛ اما در مانیتور این رزولوشن مثلا به 1024 در 768 تغییر میکنه ( مقدار رزولوشن تصویر به مانیتور شما بستگی داره؛ که مانیتورهای واید کیفیت بهتری دارند )
4 - این بازی رو در تهران هم نمیشه به راحتی گیر آورد! فقط بعضی جاها دارن. ولی میتونی از یه شرکت تو تهران سفارش پستی بدی و چند روز بعد دریافت کنی.
راستی اینا که شد 4 تا سوال!!! :31: ( شوخی )
موفق باشید
1.قیمتها متفاوتند...جنس اصلی و تقلبی تو بازار هست...من خودم 3 ماه پیش همین کابلو با پک کامل خریدم 40 تومن...تا حالا هم راضی بودم.نقل قول:
2.بله فرق میکنه.اون کابلی که توی پک 360 هست کابل کامپوننته که برای ورودی DVD ساخته شده.
البته بعضی تلویزیونهای HD هم ورودی VGA دارن.
3.باید ببینی چه مانیتوری رو با چه تلویزیونی میخوای مقایسه کنی.اما اگه تلویزیون SDTV (همین تلویزیونهای بزرگ معمولی) داری شک نکن که تصویری که روی مانیتور خواهی داشت به مراتب از تصویر این تلویزیون بهتره.
این بحث خیلی کلیه خودش یه تاپیک جدا میطلبه.
4.MASS EFFECT از طرف اداره ی ارشاد عرضش ممنوع شده.حتی تهران هم کم یابه.
خوش به حالت پسر 4 تا سوال کردی ببین با طول و تفصیل جواب دادن بهت.
من یه سوال ساده میکنم..............
خدا شانس بده.......
واقعآ عجب بچهای با معرفتی هستید دستتون درد نکنه خیلی چاکریم..........
واما p3man جان میشه بگی که کجا این بازی رو میفروشن که سفارش بدم.............
توپخونه! - طبقه ی پایین و...:31:نقل قول:
اقا يكي به ما بگه الان قيمت 360 ,primumeچنده ؟؟؟؟؟نميدونم درست نوشتم يا نه!!!!??
سلام، قیمت Premium بین 430 تا 450 هست.نقل قول:
سلام
بازی نما تو مرداد یه مغازه داده به نام ارشیا سافت ور به شماره ی 09352391464 که دفتر تهرانه ولی دفتر اصلیش کیشه به شماره 07644422824
که XBOX 360 تبدیل شده رو می ده 420 تومن و wii تبدیل شده رو میده 330:46:
نگین گرون شده چون می دونم نشده
دوست عزيز نميدونم این مغازه چطور ارزون ميده. اما تو مشهد هم قيمت ها 30 تومان تقريبا گرون تر شده.
نقل قول:
خوش به حالت پسر 4 تا سوال کردی ببین با طول و تفصیل جواب دادن بهت.
من یه سوال ساده میکنم..............
خدا شانس بده.......
دوست عزيز هم من و هم پيمان عزيزجوابتو به صورت کوتاه و کامل و مفيد داديم. ديگه چی ميخوای؟بپرس عزيزم بپرس!!
فروش جهانی PS3 برای اولین بار X360 راپشت سر گذاشت
تا چند هفته پیش با توجه به کاهش قیمت PS3 و همچنین ورود چند بازی موفق، فروش PS3 افزایش بسیار خوبی پیدا کرده بود. اما این بار طبق آمارها ،فروش جهانی PS3 برای هفته ی منتهی به 24 نوامبر بالاتر ازX360 قرار گرفت.البته اختلاف بسیار اندک است ولی این اتفاق برای اولین بار در طی یکسال گذشته می افتد.
همچنین سهم بازار جهانی PS3 نیز به میزان 1 درصد افزایش پیدا کرده است.
نکته بسیار جالب اینجاست که فروش PS3 در ژاپن ، توانست با اختلاف 9K ، فروش Wii را پشت سر بگذارد.( این اتفاق برای 3 هفته پشت سر هم در حال وقوع است)
طبق اخبار به نظر می رسد که در سال 2008 با راه اندازی فناوری 45 نانومتری برای PS3 ، باز هم قیمت این کنسول کاهش پیدا خواهد کرد ( در مورد این خبر بعدا مفصل براتون می نویسم )
همچنین سال 2008 ، بازی های درجه AAA کنسول PS3 به بازار خواهند آمد و همچنین دنیازی مجازی سونی نیز شروع به کار خواهد کرد, و فروش هرچه بیشتر کنسول PS3 پیش بینی می شود
فروش جهانی کنسول PS3 برای هفته منتهی به 24 نوامبر=332.887
فروش جهانی کنسول 360 برای هفته منتهی به 24 نوامبر=332.471
منبع Vgchartz
سلام بچها حالتون خوبه خوشین در سلامتی کامل بسر میبرین هو:31::31::31:
شوخی کردم یک سوال داشتم و اون اینه که در ایکس باکس 360 نمیشه که پورت usb داره از گیم پد یا جویستیک استفاده کرد یا از کیبورد ماوس و یا امثال انها؟
نقل قول:
شوخی کردم...بچه های این تاپیک همه با معرفت هستن
نقل قول:
شوخی کردم...بچه های این تاپیک همه با معرفت هستن
خواب دیدی خیر باشه :27:نقل قول:
کاملا مخالفم.
این حرف هارو فقط طرفداران پلی 3 ميزنن. و از خودشون در ميارن.
همش همين. پلی 3 هيچ وقت با این قيمت بالا و بازی های مسخرش نميتونه پيروز بشه.
نقل قول:
در ایکس باکس 360 نمیشه که پورت usb داره از گیم پد یا جویستیک استفاده کرد یا از کیبورد ماوس و یا امثال انها؟
عزيز. ایکس باکس که خودش گيم پد يا همون جويستيک داره. ديگه چی ميخوای؟
کيبورد و موس هم بهش وصل ميشه اما تو بازی ها نميشه ازش استفاده کرد. يعنی اگر هم بشه من بلد نيستم. اما خيلی دوست دارم بدونم ميشه يا نه؟!
خوب دوتا کمه واس بازی. ما سه تا داداشیم و میخوایم سه نفره هالو یا کشتی کج بازی کنیم که اگه بخواهیم بخریم 50 تومن اب میخوره به نظر شما گرون نیست؟:18:نقل قول:
فروش جهانی PS3 برای اولین بار X360 راپشت سر گذاشت
تا چند هفته پیش با توجه به کاهش قیمت PS3 و همچنین ورود چند بازی موفق، فروش PS3 افزایش بسیار خوبی پیدا کرده بود. اما این بار طبق آمارها ،فروش جهانی PS3 برای هفته ی منتهی به 24 نوامبر بالاتر ازX360 قرار گرفت.البته اختلاف بسیار اندک است ولی این اتفاق برای اولین بار در طی یکسال گذشته می افتد.
همچنین سهم بازار جهانی PS3 نیز به میزان 1 درصد افزایش پیدا کرده است.
نکته بسیار جالب اینجاست که فروش PS3 در ژاپن ، توانست با اختلاف 9K ، فروش Wii را پشت سر بگذارد.
طبق اخبار به نظر می رسد که در سال 2008 با راه اندازی فناوری 45 نانومتری برای PS3 ، باز هم قیمت این کنسول کاهش پیدا خواهد کرد ( در مورد این خبر بعدا مفصل براتون می نویسم )
همچنین سال 2008 ، بازی های درجه AAA کنسول PS3 به بازار خواهند آمد و همچنین دنیازی مجازی سونی نیز شروع به کار خواهد کرد, و فروش هرچه بیشتر کنسول PS3 پیش بینی می شود
فروش جهانی کنسول PS3 برای هفته منتهی به 24 نوامبر=332.887
فروش جهانی کنسول 360 برای هفته منتهی به 24 نوامبر=332.471
منبع Vgchartz
ما حرف در میاریم؟؟؟ها؟؟؟هی تو تاپیکمون اسپم دادین،هی گفتیم صبر کنین ضایع میشین!حالا که ضایع شدین هم ما حرف در میاریم؟ها؟همه سایت ها هم حرف در میارن؟ها؟اصلا به خاطر گل روی شما بر و بچ X باز میخواین اینترنتو به خاطر اینکه حرف در میاره بگیم تعطیل کنن؟ها؟خوبه؟
مازی جون تو اگه اینقدر از PS بدت میاد چرا PSP گرفتی؟ها؟واقعا مایه آبرو ریزیه!
ااااه.... بسه ديگه! شورشو در نيارين.... اين مسخره بازيا چيه... حالا پشت سر گذاشته يا نذاشته... هر کنسولي براي خودش طرفدارايي داره ديگه نبايد اينقدر سر اينکه اين بهتره يا اون بحث بشه...نقل قول:
نه حالا مثلا که چي؟ خوب فهميديم پشت سر گذاشته... چي شد؟!... XBOX بايد درشو تخته کنه؟... يا مثلا حالا که فروش XBOX بيشتر از PS3 هست کمپاني Sony ورشکست شده؟
ول کنين... ترک کنين اين عادتاي بچه گانه رو !
نقل قول:
مازی جون تو اگه اینقدر از PS بدت میاد چرا PSP گرفتی؟ها؟واقعا مایه آبرو ریزیه!
من در کل طرفدار محصولات سونی هستم. از پلی 1 گرفته تا پلی 2 و پی اس پی . اما پلی 3 فرق ميکنه.
البته اینم بگم که از ایکس باکس معمولی مايکروسافت هم بدم مياد. اما ایکس باکس 360 يه چيزه ديگست.
پی اس پيم رو هم فروختم.!نقل قول:
ول کنين... ترک کنين اين عادتاي بچه گانه رو !
کاملا موافقم
نقل قول:
خوب دوتا کمه واس بازی. ما سه تا داداشیم و میخوایم سه نفره هالو یا کشتی کج بازی کنیم که اگه بخواهیم بخریم 50 تومن اب میخوره به نظر شما گرون نیست؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر کنم به ایکس باکس با يک وسيله ی کوچولويه جانبی ميشه تا 4 تا دسته رو همزمان بهش وصل کرد. نه؟
تازه ميتونی دسته باسيم بخری که گرون نشه.
نقل قول:
100% تائید میشه...
نه نمیشه با موسو کیبورد بازی کرد ولی با ps3 میشه ولی نه همه بازیاش. بعضیاشوننقل قول:
به 360 میشه 3تا دسته دسته وصل کرد. نمیدونم بیشتر میشه یا نه ولی مطمئنم 3تا دسترو میشه وصل کرد.نقل قول:
هیچ وسیله جانبی نمیخواد. اون وسیله جانبی برای وصل کردن دسته ps2 به 360 میباشد!نقل قول:
چرا وصل میشه یه وسیله ی جانبی میخاد که اسمش رو دقیق نمیدونم فقط میدونم اوننقل قول:
به 360 وصل میشه و موس و کیبورد به اون وسیله البته تو هر بازیی کارایی نداره :13: