البته فکر کنم بدونه مانستر پک هم بتونی با یه سیم کردن خودت همیشه on یا off کنیش.!نقل قول:
Printable View
البته فکر کنم بدونه مانستر پک هم بتونی با یه سیم کردن خودت همیشه on یا off کنیش.!نقل قول:
سلام
آقا من با اين speed dial هرچی ور ميرم نميتونم استفاده کنم
ازمنو setting وقتی ميری تويه منوinitial setup
اونجا گزينه هست
به اسم speed dial که 2 تا انتخاب درکه يکی phone memory
هست اون يکی هم fixed dial
وقتی تو دفترچه تلفن روی هر کدوم از گزينه ها بری تو قسمته option و گزينه add to speed dial رو بزنی
وقتی ميخوای استفاده کنی مثلاً شماره 3 رو که نگاه ميداری ميگه
speed no.3 speed dial number unassigned
و اگه اون گزينه روی phone memory باشه آصلا هيچ اتفاقی نميافته هر چی نگاه داری يه کليديو:13:
واي اگه اين كار بشه كه خيلي عالي ميشه:8:نقل قول:
ميشه خواهش كنم اگه ميدونيد روشش رو بگين:10:
چون اين mp جديده كه توش delivery هميشه on هستش
ور داشتن زنگ sms و ring tone كه براي contact ها ميگذاري رو جدا كردن كه من نميخوام اين جوري باشه:13:
ولي اگه اين روشي كه گفتين رو برام بگذارين ممنون ميشم :11:
اونو بزار رو phone memory .... بعد تو phone book رو هر شماره ای option رو بزنی و add to speed dial رو انتخابنقل قول:
کنی منویه شماره ها میاد.. حالا رو هر کدوم select کنی همون شماره میشه speed dial تو:12:
سلامنقل قول:
اين كار رو خودم قبلا كردم
مشكل من هم همين جاست
وقتي انتخاب ميكنم اونوقت كه ميخوام استفاده كنم يعني مثلا كليد 3 رو نگاه ميدارم اون پيغام unassigned رو ميده :41:
:20:
توی گوشی چنتا رینگتون هست که نمیشه کپی یا بلوتوث کرد:13: کسی داره واسه Dl بزاره ؟! :31:
---
میشه بگی چطوریه ؟نقل قول:
ببین دوسته عزیز راهش همینه ... یکمی دقت کن حتما یه جایه کار میلنگه.... در قسمته آخر select رو حتما بزنی...نقل قول:
در مورده delivery میرم دنبالش ببینم شدنی هستش یا نه...:12:
ور داشتن زنگ sms و ring tone كه براي contact ها ميگذاري رو جدا كردن كه من نميخوام اين جوري باشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب... روشن کردن delivery کار نسبتا مشکلی که پیشنهاد نمیکنم. فلش ساده تره.. اما دوسته عزیز شما می تونید
یه کاره ساده بکنید برایه هر دوشون یه زنگ انتخاب کنید....:12:
يعني چي ؟نقل قول:
يعني ميشه تو اين MP جديد براي هر كدوم از كسايي كه تو دفترچه تلفن گوشيت داري هم RINGTONE جدا انتخاب كني هم SMS جدا ؟
يعني به طور كلي ميشه براي هر كدوم از CONTACT هاي توي PHONEBOOK يه زنگ SMS جدا گانه مثله همون RINGTONE انتخايب كرد ؟
اگه اين جوري باشه كه عالي ميشه:8:
وتقعا خودم هم گيج شدم:41:نقل قول:
منم ميدونم راهش همينه ولي نميشه:13:
SELECT رو كه ميزنم انتخاب ميشه و پيغام ميده كه مثلا
ADDED TO # 3
بعدش كه 3 رو نگاه ميدارم اون كادر ENTERING كه براي شماره گيريه باز ميشه و انگار كه عدد 3 رو وارد كرده باشم منتظر بقيه شماره ميمونه و اتفاقي نميافته
اين در صورتيه كه اون گزينه روي PHONE MEMORY باشه
اما اگه اون گزينه روي FIXED DIAL باشه تا همين مراحل پيش ميره و وقتي كليد رو نگاه ميدارم اون ERROR رو ميده كه
UNASSIGNED NUMBER
:41::13:
سلام
من تازه این گوشی را خریدم(v3i
1-خیلی قفل میکنه
2-هر کس ّبرنامه pc suite این گوشی را داره بزاره.
3-ممنون
قفل!!!!نقل قول:
منظورت Motorola Phone Tools هستش... حجمش برایه دانلود زیاده ولی بیرون میتونی گیرش بیاری..
حالا ما یک سوتی دادیم و ...نقل قول:
نه دوسته من.. منظورم اون نبود...نقل قول:
گفتم چرا قفل؟؟؟ آخه گوشیه جاوا نباید هنگ کنه... احتمالا از مموری باشه...:46:
سلام دوستان
ميخواستم بدونم گوشي v3i من چطوري برا استفاده از gprs و mms ايرانسل پيكربندي
ميشه.
متشكرم:20:
سلام دوست عزيز من كه هر كاري كردم نتونستم به اينترنت وصل بشم اما دوستاني بودن كه اين كار رو انجام دادن البته گوشي من v3x هست(فرق چنداني با هم ندارن)
سلام
ازتون متشكرم
و همچنان منتظرم كه يه راه حلي براي من پيدا بشه.
واسه اینترنت که راحته البته من یه بار بیشتر با گوشیم v3x وارد نشدم دقیقا یادم نیست ولی
اول برید تو قسمت web sessions>new entry بعد service type رو http انتخاب کنید تو قسمت name اسم رو وارد کنید بعد ذخیره کنید بعد ذخیره شدن تو همین قسمت web sessions انتخابش کنید ادرس رو وارد کنید تو قسمت مربوطه و استفاده کنید
من با توجه به اين كه تمام تنظيمات رو وارد كردم و تقريبا همه چيز رو دقيق چك كردم نتونستم خيلي هم تلاش كردم اما نشد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من میخواهم تم بریزم روی گوشی خودم!!!چه طوری؟نمیشه روی مموری (v3i)
تا اون جا كه من اطلاع دارم skin رو نيشه روي مموري ريخت و فقط تو phon memory ميشه ريخت
نه دوسته من رویه مموری شدنی نیست... آموزشه نصبش هم هست..یه سرچ بزنی پیدا میکنی.نقل قول:
نقل قول:
سلام
البته من وقتي گوشي رو به سيستم متصل كنم ميتونم
از طريق ايرانسل(gprs) به اينترنت متصل بشم
نميدونم مشكل چيه كه خود گوشي جواب نميده!!!!
-------------------نقل قول:
سلام عزیزتنظیم دستی GPRS و MMS رو گوشی V3i را یاد می دم با دقت انجام بده کار می کنه :)
Options در موتورولا با علامت چند خط روی هم نشان داده شده که از ردیف بالا دکمه وسطی است.
برو به مسیری که اشاره شده
Meno=>WebAccess=>Web Sessions=>Options=>New
حالا اطلاعاتی را که نوشتم را در قسمتهای مربوطه وارد کن
Name: Irancell-GPRS
Homepage: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :11:
Service Type1: WAP
Proxy1: 10.131.26.138
Port1: 9201
Service Type2: HTTP
Proxy2: 10.131.26.138
Port2: 8080
بقیه چیزها را نمی خواد بنویسی عزیز ، این تنظیمات GPRS بود برای MMS مراحل پایین را انجام بده:
Meno=>WebAccess=>Web Sessions=>Options=>New
حالا اطلاعاتی را که نوشتم را در قسمتهای مربوطه وارد کن
Name: Irancell-MMS
Homepage:کد:http://mms:8002
Service Type1: WAP
Proxy1: 10.131.26.138
Port1: 9200
Service Type2: HTTP
Proxy2: 10.131.26.138
Port2: 8080
اینم تنظیمات MMS.
با این کار همه عملکردهای اینترنتی گوشیت انجام می شه :)
موفق باشی دوست من
هنوز با pc امتحان نكردم كه ميشه يا نه...!نقل قول:
سلام
من gprs را از ایرانسل میگیرم و در browser messeage سیو میکنم.ولی وقتی میخواهم install کنم مینیوسه update failed چرا؟باید چی گار کنم؟
نقل قول:
سلام با تشكر از دوست عزيز Aydin_eb7777 مشكلم حل شد.
براي اتصال با pc بايست برنامه mobile phone tools رو نصب كنيد.(روي كامپيوتر)
پس از اجرا يه صفحه اي ظاهر ميشه مشابه گوشي v3i
در سمت راست گزينه اول (تصوير كره زمين)كليك كنيد.
گزينهadd new conection رو انتخاب كنيد.
يه ويزارد به كمكتون مياد تا قدم به قدم پيش بريد
صفحه اول و دوم next رو كليك كنيد.
صفحه بعد يه نام برا اتصال انتخاب كنيد (به دلخواه)و كشور وسرويس رو انتخاب كنيد.
صفحه بعدي gprs رو انتخاب كنيد
صفحه بعد يه يوزر نيم و پسوورد برا اتصال قرار بديد
صفحات بعدي تنظيم خاصي رو احتياج ندارن
ميتونين از پيش فرض استفاده كنين.
بعد از اتمام كار يك ميانبر در منوي start/conect to ايجاد ميشه كه با كليك روي اون
سريعا به اينترنت متصل ميشويد.
البته اينو حتما ميدونيد كه سيم كارت شما بايد ايرانسل باشه!!!
و گوشي هم به كامپيوتر متصل باشه
سلام
1-من چطور ميتونم پسوورد هاي موتورلا رو به پيش فرض برگردونم؟
و پسوورد پيش فرض barring password چيه؟
2-ظرفيت sms گوشي رو چطوري ميشه زياد كرد
آخه حدود 70تا بيشتر جا نداره! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
متشكرم
سامان جان خيلي ممنون دوست عزيز از اموزش
پسورد پيش فرض موتورولا 6عدد 0 است در باره ظرفيت اطلاع ندارم وگرنه كمكت ميكردم
سلام
قابلي نداشت
حالا جواب داد يا نه؟!!
من به دليل كمبود وقت و مقداري تنبلي:31:هنوز وقت نكردم با pc امتحان كنم اما با خود گوشي نتونستم كه سايت بالا بيارم:13:
سلام
من چون جديدا زياد از gprs استفاده ميكنم ديگه لازم شد كه گوشي رو فارسي كنم ( v3x )
اگه ميشه كامل توضيح بدين كه چه چيزهايي لازمه؟
قبلا flash كردم و يك سري نرم افزار دارم
اگه ميشه اون pack مربوط به فارسي كردن رو بگذاريد برام
مرسي
سلام
پدرام جان فارسي كردن دقيقا مثل فلش كردن ميمونه با motocup يا rsd ميشه اين كا رو انجام داد
به اين لينك(به جاي خط تيره ها بنويس p30mob) برو و دانلود كن پك رو در ضمن اگه عضو نيستي ميتوني از user و pass من استفاده كنينقل قول:
کد:http://www.forum.-----------/showthread.php?t=15116
user:anti_girl
pass:92419312
سلامنقل قول:
لينكي كه دادي باز نميشه و error ميده
zero sized reply
پکه فارسی ساز
:12:کد:http://www.4shared.com/file/41307039/3a75264b/V3x_R252211LD_English_Arabic_Parsi_DXFactor.html
سلامنقل قول:
من اين pack رو قبلا دانلود كردم و الان هم تو هاردم دارم
اما يادمه اون زمان كه اين پك اومد ميگفتند كه مشكل داره و گوشي رو دچاره هنگ ميكنه
و ميگفتن font فارسي اون زياد زيبا نيست
ميخواستم بدونم درسته اين ها ؟
پک هیچ مشکلی نداره... فونتش هم بدک نیست.. شما بریز اگر با سلیقت جور نبود من یه نوع دیگه میزارم..نقل قول:
سلام دوستان لطفا یکی لطف کنه و من را راهنمایی کنه که چگونه میتوانم گوشی موتورولا مدل v3 خود را جهت استفاده از اینترنت ایرانسل تنظیم نمایم .
خیلی از شما متشکرم
اقا دستت درد نكنهنقل قول:
فقط وقتي كه گوشي رو فارسي كنم مثله همون FLASH ميمونه ديگه ؟
يعني چه چيز هايي از گوشي پاك ميشه ؟
phonebook پاك ميشه ؟
چون من شماره هام همه تو گوشي ذخيرس نه sim card
وقتي flash كردم كه پاك نشدن
در ضمن اون 3 تا فايلي كه وقتي ازشون backupميگرفتي sms هاتو ميتونستي نگاه داري توي كامپيوتر و بعدا دوباره بريزي تو گوشي رو هم اگه زحمت بكشي اسم هاشونو بگذاري ممنون ميشم :11:
چون يادم رفته :31:
خاهش.. نه هیچی عوض نمیشه غیر از فونت و زبان هایه گوشی...نقل قول:
بت پیشنهاد میکنم... از phonebook حتما جایه دیگه بک آپ بگیری.. حداقل رو سیمت!!!
قرار نبود اینقدر تنبل باشید.. ولی ....
اگه از روی فایل MDSM_FAT_FILE و MDSM_MSG_BLK_FILE و mdsm_file توی شاخه a/mobile روی گوشی یه کپی روی سیستم بگیرید و بعد از ، از دست دادن SMS ها دوباره اون و تو همین شاخه کپی کنید کلیه SMS های شما به inbox , draft , outbox روی گوشی بر می گرده.
کاره دوستامه قدیم...