کد نظام وظیفه در دفترچه برای دانشجویان انصرافی
سلام دوستان تو رو خدا کمک کنید.من الان ترم 3 پیام نور هستم (ورودی 87) ومیخوام با توجه به اون قانونی که هست :"مشمولان دانشجوي ورودي سال 86 به بعد كه با اخذ معافيت تحصيلي در دانشگاه هستند و از زمان ثبت نام كمتر از 4 نيمسال را سپري كرده اند در صورت شركت در آزمون و قبولي در رشته يا دانشگاه بهتر مجاز هستند كه از رشته يا دانشگاه قبلي انصراف داده و در رشته يا دانشگاه جديد تحصيل خود را ادامه دهند. " در کنکور 89 شرکت کنم.اما در دفترچه شماره 1 ثبت نام کنکور گزینه و کد نظام وظیفه ای برای این قانون نیست.منم متولد 3/10/1368 هستم.لطفا بگین توی کد نظام وظیفه باید چی رو بزنم.دفترچه امسال نوشته افراد متولد 1370 و به بعد میتونن شرکت کنن.جان عزیزتون کمک راهنمایی کنین.
از مدیران سایت میخوام جای این مطلب منو عوض نکنن.
راهنمایی برای کد نظام وظیفه برای ثبت نام کنکور سراسری سال 89
با سلام .
دوستان نمیدونم اصلا عنوان پستم درسته یا نه یا اصلا جاش اینجاست یا واسه ی تاپیکه سـازمـان نـظام وظیـفه و شرایـط ادامـه ی تحصیـل مشمـولان هستش .نمیدونم بهر حال .
من متولد نیمه ی دوم 68 هستم. تاریخ اعزامم 12/18 هستش. حالا من واسه ثبت نام چه دی رو باید انتخاب کنم؟
کمک فوری در مورد ثبت نام در کنکور سراسری
سلام دوستان . من الان دارم برای کنکور سراسری ثبتنام میکنم و دانش آموزش پیش دانشگاهی هستم ولی توی سایت میگه باید کد نظام وظیفه وارد کنم لطفا" بگید این کدو از کجا باید گیر بیارم . :41: